Speelronde 3

Geplaats door: KONING TOTO ( )

  • 3C
  • 19/09
  • 1216

Nieuwe week nieuwe kansen.
Met een afgelaste website tussen Capelle en Spijkenisse waarbij Spike-city op een 1-0 voorsprong stond, is de tweede speelronde nog niet volledig achter ons.
Desalniettemin wacht het forum hier niet op en gaan we door naar speelronde 3. Op naar meer voorspellingen dan vorige week!

Capelle - Ypenburg

Gouda - Rapid

Pelikaan - Dopie

Prinsenbeek - Spijkenisse

Scoop Delft - Feijenoord

Tempo - Souburgh

Genoeg mooie potten dus voorspellen maarrrr
Reageren

Gozert | 24/09

Wat een losers zitten hier zeg. Iedereen klikt maar niemand tikt. Triest.
Maar ook dat is 3e klasse

gozert | 22/09

*Tempo-Souburgh
3-1

gozert | 22/09

zo dan, nieuwe week, nieuwe kansen, zelfde drama hockey.

Capelle-Ypenburg

Potje van afgelopen zondag niet afgemaakt. Capelle weigerde de stick in te ruilen voor een Speedo badpak en badmuts. Waarschijnlijk was er geen maat groot genoeg voor die dikke achterin. Enfin. Capelle thuis. 3 punten voor Capelle
4-2

Gouda-Rapid
Rapid zowaar al 2x gewonnen. poeh poeh. ik schat de kaaskoppen toch hoger in.
2-1

Pelikaan-Dopie
de spreekwoordelijke topper van de week. Als de stUdenten niet tot 4uur in de soos zitten winnen ze deze wel. En doen ze dat wel, dan winnen ze ook.
1-3

Prinsenbeek-Spijkenisse
Geel tegen geel. De Prinsjes hebben een flink pak slaag gekregen tegen Dopie. Dit jaar gaat het dan wéér niet gebeuren. Wat hoUden we toch van deze jongens. Spikecity moet wel te kloppen zijn.
3-0

Scoop Delft-Feijenoord
beide teams nog 0 punten. Losers. Mooie ontmoeten tussen twee verschillende lagen uit de maatschappij, prachtig. Toch blijven de punten in Delft. Mede dankzij de g3ile stUdentes langs de lijn.
3-2

Tempo-Souburgh
Tempo nog geen puntverlies. Souburgh kan zowaar gaan stunten dit seizoen. Tot nu toe nog ongeslagen op de Sahara. Helaas kunnen de inteeltboys niet toveren op een blauw met roze velt. Opa blaast op zijn fluit en de punten blijven in Hills on Zoom

Chef | 21/09

Capelle - Ypenburg
Aanhaken of afhaken voor beide ploegen. Eenmaal in de negatieve tendens kom je er niet meer uit. Beide ploegen geven punten weg in de laatste minuten, dus ik voorspel 2 goals in de laatste 2 minuten.
(2-2)

Gouda - Rapid
Rapid nu al de Dark Horse van de competitie. Uit bij Feijenoord winnen is een prestatie op zich. Tegen de jonkies van Gouda zal het wel open huis worden.
(2-4)

Pelikaan - Dopie
De topper van de week, zou je zeggen. Pelikaan heeft nog moeite met het niveau van de 3e klasse. Dopie heeft nog een paar weken nodig voor de echte vorm.
(1-1)

Prinsenbeek - Spijkenisse
Spike city kan uit niet zoveel. Prinsenbeek uit op eerherstel na het pak slaag bij de stUdenten.
(4-1)

Scoop Delft - Feijenoord
Treurig potje, dus niet teveel woorden aan vuil maken. Beide ploegen blijven het seizoen onderin hangen.
(2-2)

Tempo - Souburgh
Souburgh is op stoom. Maar zon waterveld blijft wat te snel gaan voor ze. Tempo rekent zich rijk en zal het nog knap lastig krijgen.
(4-2)

... | 21/09

Kommer en kwijl, zegt ie...

Schrijven | 21/09

De pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet. Wel zeuren dat er geen voorspellingen zijn en vervolgens niks posten. Merkwaardig.

Capelle - Ypenburg
Zowel Capelle als Ypenburg het seizoen niet denderend begonnen. Capelle knap 2-2 tegen Dopie om vervolgens 1-0 achter te staan tegen Spike. Benieuwd wat daar is gebeurd. Ypenburg eigenlijk vrij shit tot nu toe. Capelle met het thuis voordeel wint nipt.
(3-2)

Gouda - Rapid
Verliezen van Souburgh. Poah. Rapid redelijk begonnen. Wel tegen 2 Degradatie kandidaten. Benieuwd wat ze tegen Gouda kunnen.
(1-1)

Pelikaan - Dopie
Een website voor de bovenste regionen. Pelikaan wint zijn websiteen steeds nipt en nou ook niet tegen denderende tegenstanders. Schat Dopie net iets hoger in als ze niet tot 4 uur hebben doorgehaald.
(1-2)

Prinsenbeek - Spijkenisse
Ik krijg de rillingen van deze pot. Zoek het lekker zelf uit.

Scoop Delft - Feijenoord
Geldt ook voor deze pot maar oké. Op het achterste zandveld graaft Feijenoord zich in, maar kwalitatief zijn die toch wel echt te slecht.
Makkelijke pot voor Scoop.
(3-1)

Tempo - Souburgh
Tempo dit jaar weer lekker voor een roemloze plek in de middenmoot. Helemaal niks mis mee. Souburgh dit jaar de eerste 3 punter al te pakken. Het moet niet gekker worden. Op het blauwe matje is tempo echter een paar maten te groot.
(4-0)

@Het Griepje | 20/09

Helemaal mee eens. Kommer en kwijl is het hiero. Of willen mensen daar verandering in brengen?

Het griepje | 20/09

Met het verdwijnen van Krimpen uit de 3e klasse zijn we ook alle vaste voorspellers zo ongeveer verloren. Rip 3e klasse forum.

Snuifduif | 19/09

Capelle - Ypenburg
Capelle blijkbaar 1-0 achter tegen de houthakkers uit Spijkenisse?!! Heeft Daan niet genoeg kroketjes gehad. Ypenburg gelijk tegen Tempo.. dan kan je promotie toch ook niet als doel hebben.
2-1

Gouda - Rapid
Nieuwkomer Rapid heeft een prima start. Maar met thuisfluiters en 2 makkelijke tegenstanders mag dat ook wel. Gouda verloren in de zandbak. De kleine jongetjes zoUden zich daar toch thuis moeten voelen?
2-2

Pelikaan - Dopie
De topper van de week. Kleine mannetjes tegen feuten. Hele hoge stemmetjes en een goede derde helft. Met een beetje thuisfluiters komt Pelikaan er wel tegen de studs.
3-2

Prinsenbeek - Spijkenisse
Dit is wel een potje. Met bondsscheidsrechters hierop eindigt de website niet met 22 spelers op het veld. Twee teams die veel te hoge verwachtingen hebben terwijl ze dat allebei niet kunnen waar maken.
2-1 in rode kaarten

Scoop Delft - Feijenoord
Twee teams met 0 uit. Een degradatie kraker hahaha. Nee zonder gekkigheid, dit moet Scoop toch makkelijk kunnen winnen. Feijenoord diep in de mud omdat de voetballertjes van de boeren hebben verloren. Die lijn zetten de hockeyers dit weekend door.
3-2

Tempo - Souburgh
Man man man. Moeten we hier een voorspelling op los laten? Opa zet er weer een paar goeie thuisfluiters op. Robert Doornbos look a like pakt een gele kaart waardoor scooterboys op 0-1 komen. Daarna zet tempo orde op zaken en maakt opa zich even boos.
4-1

Eerdere Topics poule C