Speelronde 2

Geplaats door: KONING TOTO ( )

  • 3C
  • 13/09
  • 1265

Een eerste speelronde waar genoeg opvallende scores zijn neergezet. De voorspellingen van afgelopen speelronde waren niet optimaal. Laten we kijken of dat deze week beter gaat!

Dopie - Prinsenbeek

Feijenoord - Rapipd

Scoop Delft - Pelikaan

Souburgh - Gouda

Spijkenisse - Capelle

Ypenburg - Tempo
Reageren

Little bird. | 16/09

Ik heb uit betrouwbare bronnen vernomen dat Rapid vorig jaar toch wel op een wat dubieuze wijze al haar thuiswebsiteen heeft weten te winnen. Misschien hebben die een paar keer op het sportcomplex in Capelle meegekeken. In ieder geval zou het wel lekker zijn om daar wat bonds om te knallen.

Lamme vs Blinde | 16/09

Dopie - Prinsenbeek
Bij Dopie is de ontgroening nog lekker bezig en zijn de nerds meer bezig met elkaar bevredigen dan met hockey. Prinsenbeek begonnen met een 2-1 winst tegen de nog grotere nerds uit Delft. Dat belooft niet veel goeds. Promotie zit er voor beide teams ook dit jaar weer niet in.
(1-1)

Feijenoord - Rapid
Feijenoord “maar” met 3-1 verloren van pelikaan. Lastig om in te schatten wat dit gaat worden. De 6-1 van Rapid tegen Souburgh zegt mij niet zoveel. Die kunnen soms gewoon 11 kinderen het veld op sturen die voor het eerst een stick vasthoUden. Ik gok een licht voordeel voor Feijenoord mocht er geen bonds staan.
(2-1)

Scoop Delft - Pelikaan
Scoop heeft wat mij betreft sociaal gezien het team met de meeste wereldvreemde personen. Pelikaan dat er maar 3 scoort tegen Feijenoord. Dit gaat een hele droevige pot worden…
(0-2)

Souburgh - Gouda
Over droevige potten gesproken. 6-1 van een promovendus verliezen is natuurlijk wel heel erg sneu. Gouda prima begonnen. Ik voorzie geen problemen voor onze scholieren die net stUdent zijn geworden. Met wat kopkaas op de dop wordt dit makkelijk gewonnen.
(0-4)

Spijkenisse - Capelle
Spijkenisse hardhandig kennis gemaakt met de 3de klasse. 6-0 tegen tempo is geen goed begin. Ook tegen de tokkies uit Capelle zal er geen resultaat in zitten. Net zoveel doelpunten als schalen bittergarnituur voor Capelle. 4.
(0-4)

Ypenburg - Tempo
De mannen van Frank, zit ie er eigenlijk nog, hebben vorige week wat problemen gehad met de leveringen van de anabolen en konden hun gebruikelijke niveau daardoor niet aantikken. Tempo zit op een roze wolk en gaat voor de winst op het meest sfeerloze complex van de competitie. Alhoewel Spijkenisse dit jaar daar ook een gooi naar schijnt te doen.
(1-3)

Kantoorklerk | 15/09

Ik heb de hockeybond alvast gemaild dat er dit jaar niemand kan promoveren uit deze poule. Niks hier is 2e klasse waardig.

@gozert | 15/09

Eens.
Klikken = zelf wat tikken

gozert | 15/09

stelletje regiolosers. Kom is met wat voorspellingen. Ik zie veel mensen klikken en nog maar weinig mensen tikken

gozert | 13/09

Zo dan, de kop is eraf. Kunnen we al wat zeggen of promotie/degradatie kandidaten of is dat nog te vroeg? Hockeyen kunnen we allemaal sowieso niet.

enfin.

Dopie- Prinsjes
Waarom gaat deze pot niet door @aardappelkroket? Verklaar u nader.
Lastig potje voor de Atjes van Prinsenbeek tegen de feuten van Dopie. Na de indrukwekkende toespraak van de cap van Dopie voorafgaand de website weten de Prinsjes niet meer uit welk vaatje ze moeten tappen.
Eindstand 4-2, Lekker kannetje voor beide


Feijenoord-Rapid
Rapid mooie overwinning op Hc Inteelt. Feijenoord helaas net niet. teams wel aan elkaar gewaagd. Feijenoord trekt met de nodige 3e klasse ervaring de overwinning binnen met 3 rode kaarten.
3-1

Scoop Delft-Pelikaan
De Sukkeltjes van Delft tegen de Pelikaan van Rapper Sjors. Pelikaan zal als degradant wel voor promotie gaan dit jaar. Dat moet nog maar blijken. Dit zal een middag zonder problemen worden op de TU met ook een heerlijk kannetje achteraf.
1-4

Souburgh-Gouda
Man, man man. Wat een zaadpot. Niet eens zin om hier iets over te zeggen. Gouda knap gewonnen van de Johnny Bravo’s van Ypenburg. Echter wordt het op de Sahara een lastig verhaal.
2-2

Spijkenisse-Capelle
Spiketown terug van weggeweest. Hoe is het nerds? Lekkere kennismaking gehad met de 3e klasse in Hills on Zoom. Capelle knappe 2-2 tegen Dopie. Dit wordt een eitje voor de nep Rotterdammers.
0-5

Ypenburg-Tempo
Gaat Ypenburg wellicht een poging tot promotie wagen? Denk het niet. 3-2 verliezen van de pubers van Gouda is niet Best. Tempo wint deze pot met gemak. Opa knalt er 3 in. En de punten gaan naar Hills on Zoom.
2-3

aardappelkroket | 13/09

Maar ik ben dom

Bijna | 13/09

Gespeelt

aardappelkroket | 13/09

waarom mag ik voor al (maar dan aan elkaar) niet typen op het forum?

aardappelkroket | 13/09

Dopie - Prinsenbeek
De KNHB heeft besloten dat er deze week geen potjes gespeelt worden in Delft met als reden dat Delft gewoon gaar is. Dopie - Prinsenbeek wordt daarom verplaatst naar de zaterdag erna. Succes mannen.

Feijenoord - Rapid
Rapid makkelijk gewonnen van Souburgh (Zou die dikke nog meer zijn aangekomen in de vakantie waardoor het nu niet meer gaat?) Echter is Feijenoord wel van een ander niveau. Met een stelletje hooligans langs de lijn weet Feijenoord op knappe wijze een strafcorner in de laatste minuut erin te werken. Of kwam het door het rookgordijn over het veld?
1-0

Scoop Delft - Pelikaan
Zie Dopie - Prinsenbeek

Souburgh - Gouda
Oh, oh, oh. De eerste website op het slechtse veld van de competitie mag weer gespeeld worden en de eer is aan Gouda. Gelukkig hebben ze zelf ook niet zon Best veld. En wat hoor ik nou? Is de snor weg bij Gouda? Had zeker een nieuwe mogelijkheid in de pornoindustrie. Weet de nieuwe coach te winnen in Albasserdam? Ik denk het niet.
4-3

Spijkenisse - Capelle
Spike city kansloos tegen Tempo. De helft was zeker per ongeluk naar Rotterdam gereden. Capelle veegt ze makkelijk weg.
0-3

Ypenburg - Tempo
De tanks tegen de houthakkers. Een nare pot met veel kaarten, maar alleen voor Tempo. De ene scheids is namelijk partijdig en de ander blind. Ypenburg wint en de scheidsrechter mag de bal mee naar huis nemen voor zijn hattrick.
3-0

aardappelkroket | 13/09

dikke

Eerdere Topics poule C