Speelronde 18

Geplaats door: Miepsor ( )

  • 3C
  • 29/04
  • 974

Op 8 mei mogen we weer hockeyen. We komen al bijna aan het einde van het seizoen! Dus het wordt spannend onderin en bovenin. Durft iemand een voorspelling te plaatsen waar alle teams eindigen?

De volgende websiteen worden gespeeld;

Civicum - Hoco
De nummer 1 tegen de nummer 7 in de stand. Civicum die blijft maar winnen. Kan iemand hier nog van winnen?

Deurne - Boxminder
De laatste van de competitie tegen de nummer 10 oftewel een degradatiekraker!! Deurne doet de laatste weken leuk mee en hebben ook een puntje gepakt. Boxminder heeft de laatste weken moeilijke tegenstanders gehad en willen weer drie punten pakken.

Hoest - De stUdenten
Dit is wel een website hoor de nummer 2 tegen nummer 3. Wie wordt de winnaar of wordt Civicum de grote winnaar voor het kampioenschap?

Oirschot - Mop
Nummer 6 tegen nummer 10 dit lijkt mij en makkelijke overwinning voor Oirschot, maar zou wel leuk zijn als mop stunt!!

Wolluk - Liberty
Wolluk is vorige week op hun plek gezet door de koploper!! Zijn ze nu wel wakker ? Liberty heeft er volgens mij wel zin, want 13 doelpunten maken in 2 websiteen dat is niet niks!!

Wijchen - Bommel
Als hoest wint kan Wijchen na een overwinning tegen Bommel naar plek drie. Bommel moet wel weer punten pakken om naar boven te blijven kijken. gaan de mannen van bommel door met de goede flow?

Wat gaat het allemaal worden ?

Ik zeg allemaal wat voorspellen of wat leuks zeggen, want de laatste weken is het weer karig op de derde klasse forum poule C.
Succes allemaal!!!
Reageren

miepsor | 09/05

@zoef kort, maar krachtig!! Daar hoUden we van!!

Zoef | 07/05

Civicum - Hoco

[Grap over cocaïne]
7-0Deurne - Boxmeer
[Grap over antihockey]
3-3Horst - DQS

[Grap over uitgaan]
2-4Oirschot - Mop
[Grap over moeders]
5-0Wolluk - Liberty

[Grap over kinderen]
2-5Wijchen - Bommel

[Grap over vergane glorie]
6-3

Duikelaar | 06/05

Nummer 1- SOS
Sos die uit speelt is vaak een garantie op een overwinning van de thuisploeg. De mannen van het witte goud hebben hun wekelijkse financiële bijdrage nog niet overhandigt gekregen van papa omdat die op zakenreis is naar Dubai en slecht bereik heeft. Dus de dosis sos deze week is flink geslonken. Civicum weet hier van af en stuurt de plaatselijke dierenarts naar oisterwijk om de sosboys te verLeiden met een ander wit middel, ketamine. Alleen dit is normaal te goedkoop voor de heren dus is ket een onbekend terrein. Maar ze stoppen maar al te graag wat in hun neus dus nemen ze het aanbod aan. Zo gezegd, zo gedaan. De hele selectie een puntje ket voor de website en CIvicum heeft de website gewonnen.
8-0

-2 - Boxminder
Mannen uit Deurne hebben uit in gelderland wat van hun taaiheid getoond en het bommelerwaard aardig lastig gemaakt dus gaan ze nu ook weer lekker taai spelen om antihockey mee de vierde klasse in te krijgen. Helaas weet de aanvoerder van het antihockey wel wat wit goud te bemachtigen op vrijdagmiddag. Dus die staan nog agressiever dan normaal op het veld. Na 5 minuten staat boxminder al met 9 man op het veld. Toch weet de aanvoerder weer de nodige strafcorners binnen te rammen.
2-4

Hoest- Studs
Horst vorige speelronde ook maar weer nipt gewonnen tegen Boxminder. Studs prima bezig weer de laatste tijd. Belangrijke overwinning gepakt op Liberty vorige speelronde. Als de Studs wakker zijn moeten ze dit zielige Horst toch gewoon opvreten. Helaas denken de Studs hier anders over en gaan de mannen gewoon weer in de lampen hangen op stratumseind op de zaterdag om nog te afteren van bevrijdingsdag. Horst heeft het gevreesde arbitrage duo weer van de zolder gehaald om de 3 punten veilig te stellen. Studs toch gewoon beter voor dit belabberde Horst.
3-5

Oirschot- Mop
Oirschot wederom een wisselvallige middenmotor dit seizoen maar Mop is gewoon echt dramatisch deze twede seizoenshelft. Oirschot thuis makkelijke zondagmiddag voor de NoordWest Eindhovenaren. Hopelijk is er nog een leuk themafeestje na de website ter ere van bevrijdingsdag. De hockeymoeders boeken uber black voor hun kids en sturen hun naar huis terwijl zij nog blijven voor het feest om zo de droogte weer eens hopelijk kwijt te raken.
6-1

Wolluk-Liberty
Wolluk is gewoon af en toe van de stunts met de kinderen die daar spelen. Als er weer een jochie een kusje van zijn oppasmeid heeft gekregen op zaterdagavond zijn ze natuurlijk weer helemaal het mannetje op zondag. Liberty vorige week een belangrijke pot verloren in de strijd om promotie. Ze zijn hier nog steeds depressief van maar de coach waarschuwt wel de mannen geen fysieke overtreding te maken anders wordt je gearresteerd wegens kindermishandeling. Zodoende een fysiekloos duel en de kids hebben gisteren dus een goede oppas gehad. Hierdoor kunnen de kids makkelijk de eerste paar kwarten hockeyen. Het laatste kwart is liberty er klaar mee en gooien ze er de beuk in om nog punten te redden. Helaas staat er al na 2 minuten politie op het veld en eindigen ze de website met 8 man en 2 keepers.
2-2

Wijchen- Bommel
Bommelerwaard laatste 3 websiteen ongeslagen dus die zijn gebrand om deze lijn door te trekken om lekker volgend jaar in de 3e klasse terug te vinden zijn. Wijchen speelt daarentegen voor een plek in de top 3. Maar de mannen uit Wijchen hadden het er vorige keer in Vught knap lastig met die hockeymoeders langs de lijn. Dus Bommel je weet wat je te doen staat om hier de zodoende punten mee te nemen naar de Watertoren.
2-2

18+ | 03/05

jahoor ook deze zondag gaat iedereen weer staan ploegen op het veld en daar ga ik alvast op vooruitblikken.

Civicum - Wit goud
Het enige team dat goed kan hockeyen tegen het team met een veelste hoog kapsones. Zal voor de mannen van HOCO een standaard uitwebsite: verzamelen=nakkie nemen, heen reis=nakkie nemen, teambespreking=nakkie nemen, warmlopen=laatste nakkie voor de website, rust=bijsleutelen,na het 1e biertje=kleine schep poedersuiker en dan als laatste nog op de terugreis het laatste uit het hoekje van de zak scheppen en lekker slapen in de canada goose jas want dekens zijn te goedkoop. ondanks dat simpele winst voor civicum maar wel 2 gebroken benen en 3 gekneusde ribben.
6-1

-2 - anti-hockey
de mannen van de min 2 punten zijn klaar met veel verliezen en spelen de laatste tijd prima, helaas zijn de mannen uit Boxmeer het nog niet zat en gaan weer vol voor de 0 punten zondag. Met hun zeer stabiele 4 mans kom en het lekker naar voren pompen van de ballen zijn zij weer klaar om te verliezen. maarja Deurne blijft Deurne en met de dikke nummer 17 vaalt niet te winnen. toch nog spannende pot!
2-2

Horst- donkeys
de ondertussen dreamteam geworden ploeg van horst zal het opnemen tegen de brakken jonge goden uit eindhoven, niet veel over te zeggen, kan 2 kanten op dus 2 score voorspellingen.
brakke studs= 4-1
fitte studs=2-1

Oirschot-lekkere moeders
Daar gaan ze weer, in de rolls
roys en de range rovers richting de volgende blamage voor mop, korte rokjes aan en LV tasje om zijn de moeders weer klaar om te kijken hoe hun zoons weer pakkies krijgen want winnen vinden ze al heel lang heel moeilijk. de moeders doen hun Best om ze te verLeiden maar tevergeefs gaan ze weer zonder punten en waardigheid maat huis.
4-1

de kindercrash-40+kinderen
na het daverende succes van het kinderfeestje vorige week hebben ze hun melkflesjes weer gepakt en zijn weer gaan trainen en willen heel graag van de vaders uit liberty winnen. De mannen van liberty die flink aan het afglijden is en toch beseft dat hockeyen niet voor hun gemaakt is en zeuren op scheids en spelers meer iets voor hun is. Daarom wordt het een enerverende pot want liberty moet handjes tuishoUden anders is het kindermishandeling.
3-2

Wijchen-jonge pups
Wijchen die zeker niet slecht is maar moet oppassen tegen het fenomeen van de 2e seizoenshelft. De jonge pups zijn wakker geworden en maken het iedereen moeilijk, maar na een verassend moeilijke pot tegen Deurne zijn ze extra gebrand om het Wijchen moeilijk te maken om nog mee te draaien in de top. ik zie een spannende pot.
1-3

het was me weer een waar genoegen dus zie jullie volgende week weer!!!!

Eerdere Topics poule C