Na bespreken speelronde 16 + Spelronde 17

Geplaats door: Miepsor ( )

  • 3C
  • 12/04
  • 1078

Speelronde 16 was het gelukkig weer mooi weer en konden we weer lekker hockeyen.

De volgende websiteen zijn gespeeld:

Deurne 1-1 Mop
Dit is natuurlijk heel leuk, maar tegelijkertijd ook heel erg voor Mop. Betekent dit de degradatie voor Mop? Maar buiten Mop is iedereen trots op Deurne!! Deurne zijn echt strijders.

Hoest 3-3 Bommel
Mannen van Bommel zijn wakker geworden en pakken in twee weken 4 punten tegen de nummer 2 en 3! Hoest moet de volgende weken vol aan de bak.

Liberty 9-3 Boxminder
Een doelpunt rijke website. Met een terechte winnaar.

Oirschot 2-5 Civicum
Civicum blijft aan kop nu met drie punten los. Oirschot blijft de steady nummer 6.

Wolluk 0-2 De stUdenten
Een zakelijke overwinning voor de stUdenten.

Wijchen 7-2 Hoco
Hoco na de grote overwinning weer op zijn plek gezet.

Op 14 april 21:00 hebben we een inhaal website.
De stUdenten - Hoco
Dit lijkt mij drie punten voor de stUdenten. Met deze overwinning gaan ze naar plek 3.

Speelronde 17
Dan hopen we weer met korte broek op het terras te zitten ( de witte reiger van Bommel is hier heel blij mee) en lekker zuipen in de derde helft.

De volgende websiteen worden gespeeld op 24 april 14:45;

Bommel - Deurne
Dit moet Bommel wel winnen. Als we naar het schema kijken kunnen ze dan naar plek 8 gaan.

Boxminder - Hoest
Als Hoest thuis mocht spelen was het een makkelijke overwinning tegen anti hockey, maar zon uit website wordt het iets lastiger. Maar kom op Hoest deze moeten jullie opvreten!!

Civicum - Wolluk
Lijkt mij een makkelijke overwinning voor Civicum en daar door blijven ze nummer 1 in de competitie.

De stUdenten - Liberty
Een website voor plek nummer 3. als de stUdenten goed spelen kunnen ze winnen.

Hoco - Oirschot
Gaat Hoco nog zijn Best doen voor plek 6 of ​gaat Oirschot hier plek 6 veilig stellen?

mop- Wijchen
Lijkt mij een makkelijke overwinning voor Wijchen en blijven mee doen voor plek 3.

Veel plezier met voorspellen!!
Reageren

Duikelaar | 16/04

Bommel-Deurne
De heren uit Gelderland zijn de laatste weken aardig op dreef 4 van de 6 punten die beschikbaar waren tegen nummer 2 en 3 die hebben de mannen gepakt. De mannen van Bommel schijnen wat vlagen van hun oude vorm van voorgaande seizoenen terug te krijgen. Dus verwacht ik bij deze speelronde geen gekke dingen tegen -2 en kunnen de wakkergeschudde heren met volle moed om hoog naar de ranglijst kijken.
8-2

Boxmeer-Horst
Hoest vorige week met behulp van de man met de pet toch nog een puntje kunnen redden in eigen huis tegen Bommelerwaard. Ze zullen nu toch wel weer moeten gaan strijden voor wat ze waard zijn en laten zien dat ze wat kunnen zonder hulp van de man met de pet. Boxmeer met antihockey uiteraard te zwak voor in matige vorm kerende Hoest.
1-3

Civicum-Waalwijk
De koplopers uit deze competitie tegen een wisselvalig Waalwijk. Oftewel een makkelijke overwinning op eigen veld voor Cuijck. Waalwijk wel heel effectief dus die zullen nog wel een goaltje meepakken omdat de keeper ruzie had met zijn vriendin tijdens de website.
5-1

Don Quishoot-Liberty
DQ matige laatste websiteen gespeelt maar geen website verloren. Liberty heeft zijn vorm weer gevonden na de zepert in Gelderland twee weken geleden. En wist thuis de boeren uit Boxmeer met 9-3 van het matje te vegen. Een spannende pot in de lichtstad staat aankomende speelronde op de planning. De studs toch met het thuisvoordeel onder het support van de medestUdenten. Door de frustratie die door de al dronken stUdenten aan de zijlijn opwekt zal de coach van Liberty weer met de rode prent eraf worden gestuurd en wordt het toch een leuke middag voor de mannen aan het thuisfront.
5-2

Hoco-Oirschot
Soshc thuis leid meestal tot puntenverlies en boetes voor te uitspelende partij. Een emotionele dag voor de sosboys, Tandarts Louk heeft besloten om het heft in eigen hand te nemen om zo de resultaten weer naar eigen tevredenheid te maken aangezien het na de winterstop niet helemaal gaat zoals gepland. Oirschot prima middenmotor moeten toch alle zeilen bij zetten om in het laatste kwart met de overgebleven 8 man niet punten te verliezen.
2-2

Mop-Wijchen
Mop verkeerd in kritieke toestand 1-1 gelijk tegen een team die in de min staat Hoe Dan!? Na een crisisberaad op de vrijdagavond onder het genot van de nodige flesjes dom p is er besloten om naar de coach van de dames 1 te stappen om te vragen of er opties waren tot plastisch chirurgie om zo het niveau van het mannenteam een beetje omhoog te helpen. Na een riante bonus te hebben gekregen besloten er toch een paar dames om met dit plan in zee te gaan. Dit ging allemaal goed tot het 4e kwart dat de mannen uit Wijchen besloten om even fysieke kracht in het spel te gooien en ja dan worden de kersverse aanwinsten toch nog onder de voet gelopen.
4-4

Lange Jan | 12/04

Bommelerwaard- Deurne:
Deurne die knap gelijk speelt tegen de kids uit Vught, en daarbij op een monster score komen van -2. Bommel die uit in Horst een punt pakt, wie had dat nou gedacht. De mannen uit Gelderland weten punten te pakken tegen de nummer 2 en 3 uit de competitie, kunnen ze dit ook tegen hekkensluiter Deurne? Verwacht een makkelijke pot voor de boys uit Bommel.
6-1.

Boxmeer-Horst:
Boxmeer die flink op zijn reet is gevallen tegen Liberty. Horst die thuis verliest van Bommel. Echter verwacht ik niet dat het een spannende pot wordt(Horst simpelweg te goed).
1-4

Civicum-Waalwijk:
De nummer 1 tegen de RKC kids. Als dit geen dubbel jantje word, weet ik het ook niet meer.
6-0

DQ- Liberty:
De stUdenten vallen een beetje tegen de laatste 2 websiteen( 2-2 uit tegen Boxmeer, en 0-2 uit in Waalwijk). Het zal dus een echte leuke pot worden. Het semi zandveld in Eindhoven zal de stUdenten een voordeel geven, maar zal dit genoeg zijn?
4-2

Hoco-Oirschot:
Hoco thuis, en een matig spelend Oirschot. Tandarts Louk is weer uit zijn pensioen gehaald, aangezien Hoco niet zo lekker draait na de winterstop. Ik verwacht dan ook dat deze arbitrage het Oirschot zo moeilijk gaat maken, dat een voorspelling zeer moeilijk te maken is.
3-4

Mop-Wijchen:
Uit 1-1 spelen tegen Deurne is nog triester dan je moeder laten rijden in haar Porsche aangezien je er zelf niet in mag rijden. Mop draait allesbehalve dan lekker en lijkt dan ook op weg te zijn naar degradatie. Wijchen zal er dan ook geen kind aan hebben.
1-5

Eerdere Topics poule C