speelronde 15 + na bespreken speelronde 14

Geplaats door: Miepsor ( )

  • 3C
  • 29/03
  • 1079

Even terug kijken na afgelopen weekend! Het was een mooie zondag met de zon!

Deurne 2-9 Civicum
Een verwachte scoren.

Don Quishoot 5-1 Bommel
Op papier een makkelijke pot, maar de stUdenten moesten even aanzetten voor de drie punten.

Hoest 4-2 Hoco
Hoest gefeliciteerd met het door bekeren! En vervolgens een zakelijke overwinning.

Liberty 2-0 Mop
Een kleine overwinning. Hoe verliep de website ?

Wolluk 3-1 Boxminder
Wolluk met tactiek slimmer dan het anti hockey van Boxminder.

Wijchen 7-2 Oirschot
Wijchen laat zien dat ze mee willen doen boven aan. Oirschot blijft op plek 6.


Speelronde 15

Aanstaande weekend wordt het helaas een stuk kouder. Hopelijk blijft het droog, want in het regen hockey/kijken heeft niemand zin in.

De komende websiteen!

Bommel - Liberty
Wat gaat het worden?

Boxminder - Don Quishoot
Lijkt mij een makkelijke overwinning voor de stUdenten.

Civicum - Wijchen
Leukste pot van het weekend?

Hoco - Deurne
Hoco 3 punten, want ze spelen thuis en spelen tegen Deurne. Zou wel leuk zijn als Deurne een keer punten pakt.

Mop - Horst
Horst makkelijke overwinning?

Oirschot - Wolluk
Wolluk goed bezig, maar Oirschot is waarschijnlijk een maatje te groot.
Reageren

Duikelaar | 01/04

Bommelerwaard-Liberty
Liberty is wisselvallig, krijgt veel goals tegen. Bommelerwaard speelt goed hockey alleen ontbreekt het aan scoren. Vorige website bij liberty kwamen de woestijnratten met de schrik vrij door middel van een partijdige scheids die 2 strafballen onterecht uitdeelde aan de thuisploeg en onterecht de wereldse gelijkmaker in de laatste minuten onterecht wist af te keuren. Het gaat nu wederom een spannende pot worden en misschien weet bommel wel te winnen met de thuisscheidsen. de 3e helft wordt overtuigd gewonnen door de heren uit gelderland. Bommel weet een vroege achterstand om te buigen en deze keer wordt de late gelijkmaker niet afgekeurd.
3-3

Boxmeer- Don Quishoot
De heren uit Boxmeer zijn kansloos tegen de stUdenten uit de lichtstad. Al met al een makkelijke overwinning voor de stuuds. De aanvoerder van Boxmeer weet nog wel 2 strafcorners erin de slepen.
2-8

Civicum-Wijchen
De website van deze speelronde. Een spannende website. De mannen van Civicum weet door hun moordende tempo op het middenveld de website naar hun kant te trekken.
4-1

Hoco-Deurne
Een website onderaan die waarschijnlijk leidt tot 3 rode kaarten voor Deurne en 5 strafballen voor Hoco. Oftewel de scheidsrechters hebben de website gewonnen.
2-6

MOP- Horst
De heren uit het Gooi van het zuiden weten nog niet de geldinjecties van papa waar te maken dit seizoen. Ze hebben wel strijdlust en gaan er alles aan doen om weer een teamuitje in San-Tropez eruit te slepen deze zondag. Alleen denken de heren uit Horst er daar iets anders over en doen er alles aan om de hockeymoeders teleurgesteld naar huis te sturen. Al met al een spannende website. Helaas voor de mannen uit Vught wordt het teamuitje in Saint-Tropez verpest door de boeren van Horst.
2-5

Oirschot- Waalwijk
Oirschot is een wisselvallende middenmotor deze competitie wel prima spelend. Mannen uit Waalwijk hebben af en toe een opvlieging en weten hier en daar punten te sprokkelen. Oirschot toch een maatje te groot voor de kinderen uit Waalwijk.
4-2

True story | 01/04

Bommel - Liberty
Een pot waar vorige keer veel goals vielen. Bommel heeft een zeer jong team dit jaar. Spelen wel aardig hockey, maar wil eigenlijk gewoon alleen zuipen en proberen wat jonge grietjes van de tegenstander te verslinden. Vorige website heeft Bommel de mascotte uit Dongen weten te kapen. Dit blijft natuurlijk ongestraft. De nummer 3 van Bommel heeft een leuk meisie langs te kant staan. De nummer 10 van Liberty weet echter ook wel raad met dat jonge grut. De nummer 10 schiet er twee in en beland per ongelijk in de verkeerde kleedkamer. Je raad het al: zijn vlugge vingers doen hun werk en de nummer 3 van Bommel blijft twee keer met lege handen staan. Overigens gaat de trui van de keeper van Dongen dan eindelijk de fik in. Voor de rest leuke website om naar te kijken.
2-4

Boxmeer - Don Quishoot
Mijn god, mijn god wat een zielige ploeg is dat Boxmeer zeg. Dat je niet super goed kan hockeyen is prima, maar dat je zo onsportief spelletje op de mat legt. En dan nog steeds niet begrijpen dat dames 1 altijd mondharmonica speelt bij de spits van de tegenstander. DQ gelooft het wel en jakkert er op zaterdag een paar van die stiffels in. Boxmeer denkt serieus dat ze iets kunnen betekenen in de competitie, dus de mannen gaan op zaterdag gezellig met zijn alle bowlen zonder enig bier te laten vloeien. Lekker ballen tegen kegels gooien en praten over hun gevoelens. De nummer 7 stuurt nog tevergeefs een dickpick naar de nummer 4 van dames 1. Weer geen reactie helaas en dus weer door het vuistje gieren.
1-5

Civicum - Wijchen
Civicum heeft zich goed weten te herpakken en staat terecht op de eerste plaats. Wijchen daarentegen staat veel te hoog voor het matige hockey dat ze laten zien. Wijchen neemt deze website dan ook uiterst serieus en gaan op trainingskamp. De mannen gaan gezellig met zijn alle naar recreatiegebied Berendonck om ff de koppies leeg te maken. Maar dat is niet enige wat leeg gaat dat wekeend... In de spa wordt de coach betrapt met de nummer 8 van Wijchen, die tenslotte net uit de A komt. Dit debacle gaat niet in de koude kleren zitten binnen het team. De coach wordt per direct uit het team gezet en voortaan moet gedouched wordt alla voetbal (dus met de onderbroek aan). Wijchen is zondag nog niet herstelt van deze affaire en dat is zondag ook terug te zien.
6-0

HOCO - Deurne
Wonder boven wonder pept Deurne zich weer dusdanig op om te verschijnen aan de afslag. Trainen doen ze al niet meer, ze gaan in plaats daarvan 2x leauge of legends spelen op het zolderkamertje. Met frisse tegenzin hopen ze eindelijk uit de min score te komen. En ze hebben nog eens een goeie kans ook. De plaatselijke sos-leverancier van HOCO is namelijk opgepakt. Hierdoor moest HOCO onverwachts aan de goedkopere PEP variant. De jonge knullen zijn dit niet gewend en hebben iets te diep in het zakje gekeken. Gelukkig kan Deurne er echt helemaal niks van en weet HOCO thuis nog net de overwinning binnen te slepen.
4-2

MOP - Horst
MOP doet echt wel zijn Best, maar het weet nog steeds niet te overtuigen. Horst daarentegen heeft wel de eerste plek moeten afstaan en dat frustreert de mannen. MOP gebrand om eindelijk weer eens wat punten te pakken en laat zich niet gek maken door de halve Duitsers. MOP heeft gewoon net wat meer zelfvertrouwen nodig om de bal in het juiste doel te laten rollen. Dames 1 overlegt met elkaar, wie van deze prachtige dames offert zich op om heren 1 aan de punten te helpen. Drie dames stappen naar voren en geven de nummer 2,9 en de keeper de avond van hun leven. En met resultaat! MOP weet dan niet te scoren, maar de keeper houdt letterlijk 25 ballen van de lijn waardoor MOP gelijkspeelt.
0-0

Oirschot - Waalwijk
Oirschot een wisselvalige ploeg die dit seizoen voor handhaving zal gaan. Waalwijk daarentegen zal dit seizoen alles moeten geven om degradatie te voorkomen. Het jonge team van Waalwijk heeft wel kwaliteiten maar kan nog niet echt overtuigen. Iedereen weet dat de coach van Waalwijk van lekker eten houdt. Zo staat in zijn contract dat hij na de training altijd naar de mc donalds mag op de kosten van de club. Bij de vrijdagtraining maakt hij daar weer vrolijk gebruik van. De big mcs doen de gezondheid van de coach echter geen goed. Petertje wordt opgenomen in het ziekenhuis en moet van de arts toch echt op zijn gezondheid gaan letten. Zo mag hij niet meer ongezond eten en ook niet kijken naar de website van aanstaande zondag. Zijn hart kan de spanning niet aan. Zonder coach weet Waalwijk zich geen raad. De jongens beginnen ruzie te maken in het veld omdat hij zijn pokemon kaarten gestolen heeft. De boel escaleert en Waalwijk speelt de 2e helft nog maar met 9-man. Oirschot maakt hier dankbaar gebruik van.
4-0

Slungel | 30/03

Bommel - Liberty
Bommel veels te laag voor wat ze kunnen, Liberty veel punten met matig doelsaldo. Bommel blijft sukkelen maar wint misschien de derde helft. 0-3

Boxminder - Don Quishoot
Anti-hockey tegen de stUdenten. Vorige keer 10-0 voor de stUdenten. Nu hopelijk 0-10.

Civicum - Wijchen
Op papier de spannendste website maar verwacht weinig problemen voor Civicum, strafcorner van Wijchen zal er wel eentje prikken. 3-1.

Hoco - Deurne
HOCO thuis win je bijna niet en Deurne wint sowieso niet. 2-1

Mop - Horst
Horst 5 verliespunten in 3 websiteen maar wel 2e klasser verslagen. MOP op weg naar de 4e klasse. Misschien de laatste strohalm door te stunten op het matige veld. 1-1.

Oirschot - Wolluk
Oirschot tikkie gehad bij Wijchen, flinke verliespartij. Waalwijk Best een redelijke middenmoter. Niet te voorspellen. 2-2

Ratta | 29/03

Bommel-liberty
Spannende pot die vorige keer uitliep op een goede 3e helft, maar presteert bommel deze keer ook genoeg om de 1e 2 helfden te winnen?
3-1

anti-hockey - stUdenten
Ondanks de kater van de studs na een fanatieke 3e helft en een neon feest moet iedereen kunnen winnen van dit anti-hockey!
ruime zege voor de studs 1-6

Civicum - Wijchen
Kraker van het weekend waar civicum denk ik toch aan het langste eind trekt!
2-1

Thuisfluiters vs -3
Zal met de scheids van hoco en de hockeykwaliteiten van Deurne geen moeilijke pot worden voor de thuisploeg, ik zie een TE ruime overwinning als je kijkt naar het hockey van de snuivers uit Oisterwijk.
5-0

Kakkermoeders - hoest
Zal een makkelijke overwinning worden voor Hoest als mop de invallers uit de A een keertje thuislaat.
1-4

Oirschot - De kindercrash
De kids uit wolluk presteren de laatste tijd niet slecht maar zeker niet goed genoeg om deze website te winnen.
3-0