speelronde 14

Geplaats door: Miepsor ( )

  • 3C
  • 23/03
  • 766

Eindelijk wordt de website van Liberty en Deurne vrijdag gespeeld. Een website die al lang gespeeld is of gebeuren er rare dingen op vrijdag?

Op zondag speelronde 14!

Deurne - Civicum
De laatste tegen de eerste van de competitie. Wordt het meer dan 0-10?

Don Quishoot - Bommel
Een leuke pot, maar de Derde helft wordt nog veel leuker! Kan Bommel stunten? Of wordt het een makkelijke overwinning voor de stUdenten.

Hoest - Hoco
Moet helaas gespeeld worden. Makkelijke overwinning voor Hoest.

Liberty - Mop
Mop vorige week aangepakt, maar misschien zijn de mannen van Liberty moe van de vrijdagavond website? Wat gaat het worden?

Wolluk - Boxminder
Spanende pot onderin. Loopt Boxminder weg van onder of gaat Wolluk weerpunten pakken?

Wijchen - Oirschot
Mooi hockey potje voor de liefhebber.
Reageren

Piet Pauluspa | 24/03

Zal alvast een voorspelling gooien voor de inhaalwebsite van aanstaande vrijdag.

Liberty - Deurne
Liberty een flinke tik gehad van Civicum, voor eigen publiek wist het niet te overtuigen. Afgelopen weekend weer wat vertrouwen kunnen tanken uit de overwinning tegen de buren uit Oisterwijk. Liberty blijft een rare ploeg, de meeste overwinningen zijn nipt en er vallen vaak veel tegengoals. Je zou toch zeggen dat het tegen de lachertje van de competitie een keer moet lukken om de 0 te hoUden voor de slungelige vrijgezelle keeper van Dongen. ja je leest het goed, keepertje is weer vrijgezel en is eindelijke van zijn psycho ex af. Echter draagt hij nog veelvuldig de trui die hij van zijn ex heeft gekregen. Dit kan natuurlijk niet, na de website tegen zal deze door de nummer 5 ritueel in de fik gezet worden om het hoofdstuk te sluiten. Wanneer de 0 daadwerkelijk op het scorebord blijft, betaalt de rest van het team een avondje naar de nacht met extra special happy ending.

Tja, Deurne wat moet ik er van zeggen. Waarom doen zij zichzelf nog zo veel pijn. Telkens de website verzetten terwijl ze potverdorie op -3 punten staan. -3! Dan kan je je eigen vriendin ook niet meer serieus aankijken als ze weer een vinger in je endeldarm schuift. Als ze vrijdag verliezen, mogen ze zich gewoon uitschrijven hoor. Aan de andere kant is het ook wel lekker dat je op zaterdag gewoon lekker standje crematorium kan gaan en dan nog zondag met twee vingers in de arie van Deurne kan winnen.

5-1

Krabboe | 23/03

Hopelijk zijn de stUdenten nu wat sterker in de 3e helft in plaats van in de eerste twee