Speelronde 9

Geplaats door: Gradje ( )

  • 3C
  • 08/11
  • 1456

Geen verassende resultaten dit weekend. Liberty is het niet gelukt om te stunten in het land der vlaaien en HOCO heeft de keuze gemaakt om op de plek boven Deurne te eindigen dit seizoen. Het enige wat MOP daarvoor moet doen is deze week met genoeg man op het veld te staan. Daarnaast is het gat geslagen tussen het linker & rechter rijtje en is het nog steeds heel gezellig op de plekken 2 t/m 6.

Bommelerwaard - Civicum
Don Quishoot - Wijchen
Horst - Waalwijk
Liberty - Deurne
MOP - HOCO
Boxmeer - Oirschot
Reageren

Coroon | 14/11

Waren de thermo’s op bij de lokale sportwinkels? Kom aan mannen, een beetje 3e klasse doorzettingsvermogen mag wel

Zoof | 14/11

Liberty Deurne ook afgelast

Hendrie | 14/11

websiteen van Bommelewaard en Horst zijn afgelast begreep ik. DQS-Wijchen 5-2, alleen de stuudjes duren altijd lang met het invullen van het formulier :)

coroon | 14/11

Hebben we allemaal Corona, of wat is er aan de hand mannen?

matsoematsoe | 12/11

Talenten van de derde klasse, het beloofd weer een spektakelstuk te worden dit weekend.

Civicum - Bommelerwaard.
Civikudt tegen de trom, makkelijk pot voor de heren uit Cuijck tegen de scoop konings 5-1.

Boxmeer - Oirschot.
Bokspartij van t weekend. Oirschot hockeyend beter dan boxminder. De ego van nummer 10 van Boxmeer stijgt weer is boven m uit en hij sleept alles mis. De trechter doet het weer goed in de derde helft, legends! 1-2

Don Quishoot - Wijchen.
Spannende pot! Donkey Kong mag niet stappen van ome Mark en zullen topfit aan de start verschijnen en Wijchen is gebrand om
hun top 3 positie te behoUden. Zonder mooie stUdentes langs de lijn is dq is van hun a propos en geven het in de laatste minuut weg. 3-4

Horst - Waalwijk.
Hoest tegen Wolluk, beide in vorm. Horst klasse apart en de vrouw met de pet ook. 4-0

Liberty - Deurne.
Liberty wint weer net. 10-0

MOP - HOCO.
Koning bier drinkers tegen de club waar ze elke week een blik mooie vrouwen open trekken. Wat telt meer? Tandarts Louk gaat niet mee naar Vught helaas. 3-1

Pfiew | 11/11

Bommelerwaard - Civicum
Bommelerwaard niet wat het geweest is en blijft maar gooien. Civicum kijkt in de zon en mist iedere bal. Desondanks is de kwaliteit die Civicum heeft te groot voor de mannen uit Zaltbommel. 3-5
Don Quishoot - Wijchen
Wijchen heeft uit de top 4 niet een ploeg gezien. Plek waar ze staan is niet realistisch en zullen op hun plaats worden gezet. 5-1
Horst - Waalwijk
Waalwijk doet het nog niet zo slecht de laatste weken, alleen doet Horst het nog beter, na winst op Liberty kan het geluk niet meer op en voelen ze zich onoverwinnelijk. Tegen Waalwijk is dat te zien en worden het eerste kwart op hun plaats gezet, daarna komt de focus terug en maken ze in de laatste minuut de winnende corner. 4-3
Liberty - Deurne
Liberty te sterk voor het zwakke Deurne. 4-2
MOP - HOCO
HOCO uit is niets, MOP eigenlijk ook niet maar beter dan HOCO. 2-1
Boxmeer - Oirschot
Boxmeer en Oirschot maken er een spannend duel van en helaas zonder winnaar. 3-3

Gradje | 11/11

Bommelerwaard – Civicum 3-3
Na het 4-0 verlies van Bommelerwaard in Oirschot lijkt Civicum een stuk beter dan de Trom. Leeft de Trom uberhaupt nog? Als Bommelerwaard niet oppast worden ze nog ingehaald door Waalwijk. Aanpoten dus. De trainingen van deze week worden daarom dan ook simultaan uitgevoerd tegenover het plaatselijke seniorenorkest. Op die manier wennen de mannen uit Gelderland aan die vreselijke herrie. Zondag worden de oudjes weer uitgenodigd en zorgen ze voor een ware Jostiband-experience. Onverdraaglijk voor de testosteron boys uit Cuijk. Zó veel testosteron dat zelfs de vrouwelijke bandleden niet meer veilig zijn. Al met al een puntendeling en een hele rare 3e helft.

Don Quishoot – Wijchen 5-2
Wijchen staat boven DQ, maar dat is niet helemaal eerlijk. Wijchen grotendeels de makkelijke tegenstanders gehad en moet komende weken een dikke pil slikken. Te beginnen bij de Eindhovense stUdenten. DQ heeft meer voordoelpunten en minder tegendoelpunten én de stUdenten hebben het thuisvoordeel. Dat is in principe alles wat je moet weten over wie er aan het langste eind gaat trekken.

Horst – Waalwijk 7-0
Tja.. Thuis winnen van HOCO heeft Waalwijk wel goed gedaan, helaas is dat niveau niet genoeg om van de Limborghini’s te winnen. Man en vrouw met de pet krijgen een weekend vrij en gaan samen naar een nieuw petje shoppen, die ze nu hebben is wel heel versleten. Verder heb ik niet zo veel te vertellen over deze website... Hoe ist?

Liberty – Deurne 3-1
Als ik zo terugkijk naar alle uitslagen, valt het op dat Liberty bij elke website maar nét wint. Of blijven ze gewoon hockeyen totdat het goed is, waarna ze vervolgens stoppen totdat het weer spannend is? Adrenalinejunkies zou je kunnen zeggen. Tegen Deurne zal er toch maar weinig adrenaline naar boven komen. Daarom laten ze net als bij de ‘Mini van de week’ de spits van Deurne gratis scoren en gaan daarna pas echt beginnen. Verder wordt de website niet heel spannend, dus laten ze het maar bij 3 goals. Saaie pot voor Liberty, Deurne krijgt minste doelpunten tegen van dit seizoen en tellen het als overwinning.

MOP – HOCO 3-1
Hekkensluiter kraker van het weekend. Van HOCO is volgens mij inmiddels niet veel meer over en MOP begint zich steeds beter op te stellen. Met opstellen bedoel ik natuurlijk dat ze de laatste tijd genoeg man kunnen oproepen om een heel team neer te kunnen zetten. Iets wat HOCO steeds moeilijker begint te vinden. Jammer voor de mannen uit Oisterwijk, maar ze moeten net als vorige week weer uit spelen. Toen hebben ze in Waalwijk verloren met 3-1, wat ze wel een mooie stand vinden voor dit weekend.

BoxmeerOirschot 1-3
Powerweekend voor Oirschot, 2 keer winnen met 4-0 in hetzelfde weekend, knap hoor. Zullen ze te hoog op de roze wolk zitten en tegen de lamp lopen of zullen ze dezelfde lijn doortrekken? Boxmeer is wel een groter kaliber dan Bommelerwaard en zullen de 3 punten niet zonder slag of stoot opgeven. Toch onderscheiden de boeren zich van de boxers door te dreigen meteen naar huis te gaan en Boxmeer met een saaie 3e helft achter te laten. Gelukkig voor beide teams kampt Oirschot met gigantische FOMO waardoor ze wel moeten blijven en Dames 1 aan hun trechter laat lurken.

VAT | 10/11

Bommelerwaard - Civicum (2-2)
Gehele top-3 thuis niet kunnen verschalken. Civicum is (sub)-top. Niet genoeg voor 4de thuisnederlaag op rij.

Don Quishoot - Wijchen (1-1)
DQS remt de trein van Wijchen een beetje af, maar vergeet mn zichzelf te belonen.

Horst - Waalwijk (0-0)
Verrassing van het weekend. Horst komt niet tot scoren. Een ware Ajax - Go Ahead Eagles. Waalwijk laat die ene kans onbenut...

Liberty - Deurne (8-2)
Een 1-tje bij de TOTO. Geen spanning te bekennen.

MOP - HOCO (5-4)
Buitengewoon leuke open website. Aan het einde wint MOP met onterecht toegekende strafcorner in laatste minuut.

Boxmeer - Oirschot (4-3)
Boxmeer mag blijven dromen van het linker rijtje.

Daantje | 08/11

Heerlijk op de maandagavond speculeren over het weekend.

Bommelerwaard – Civicum
Zo veel en zo ver mogelijk scoopen, dat is het tactische masterplan uit Zaltbommel. De trommellaar zorgt ervoor dat die scoops nog net wat verder komen. Bommelaard scoort twee keer uit een counter waar de scoop wordt ingezet. Helaas is dat niet voldoende want Civicum scoort er drie. Ook de derde helft wordt gewonnen door Civicum onder leiding van de Spartaan.

Don Quishoot – Wijchen
De stUdentjes van DQ gaan dit weekend nog even vol genieten voordat ome Hugo ingrijpt. Zij zullen zondag dan ook alles behalve fit zijn. Het enige wat zij dit weekend kunnen scoren is een vrouwtje op het Stratumseind. Wijchen scoort er zondag vrolijk op los en wint met 1-4. Voor mij is de winnaar nog niet helemaal duidelijk.. het is maar net wat je prioriteiten zijn.

Horst - Waalwijk
De vlaaien tegen Waalwijk JA1. Met 16 punten verschil lijkt dit een makkelijke website voor Horst. Daarnaast hebben ze de man en vrouw met de pet, dit blijft treurig. Geen vuiltje aan de lucht dus. Echter komt hier de verrassing van het weekend 2-2.

Liberty – Deurne
Na het bekerverlies en het verlies in vlaaienland is het nu tijd voor eerherstel. Liberty laat de boeren uit Deurne alle hoeken van het veld zien. Een makkelijke 7-0 overwinning. Deurne met ´nul´ punten de winterstop in.

MOP – HOCO
Twee clubs waar de jongens hun vaders diep teleurstellen. In plaats van dat ze drie punten pakken op het veld pakken ze drie punten in de club en poppen ze een flesje Moët of Belvedere. Dit moeten ze ook even op Instagram laten zien. Op zondag laten beide teams het compleet afweten. Zowel in de eerste, tweede als derde helft. Twee matige teams op een sfeerloze club, zorgt voor een 0-0.

BoxmeerOirschot
Kwalitatief niet de Beste website, maar wel de website met het hoogste temperament. Een potje boksen is dan ook niet uitgesloten. Het team wat de minste kaarten krijgt wint. Waarschijnlijk is dit Oirschot waardoor het gat tussen de bovenste en onderste zes wel erg groot wordt. 1-3

Hendrie | 08/11

Bommelerwaard - Civicum
Civicum heeft de meeste individuele kwaliteit in hun ploeg, dat ziet elk team. Alleen zijn ze met hun ultra hoge testosteron gehalte ook ultra wisselvallig. Bommelewaard zal zich vastbijten in dit duel, 2-2.
Don Quishoot - Wijchen
Twee teams die goed in vorm zijn, alleen hoe kunnen de stuudjes maar 4x scoren tegen Deurne? Al met al een gelijkwaardige website, 2-3.
Horst - Waalwijk
Gaat er dan eindelijk deze competitie door een ploeg de dubbele cijfers gehaald worden? Nee, 9-0.
Liberty - Deurne
Deurne is de afscheidstournee vast begonnen. 7-0
MOP - HOCO
HOCO uit, dus MOP wint. 3-1
Boxmeer - Oirschot
Twee gelijkwaardige ploegen. Oirschot wint in ieder geval met hun trechter de 3e helft, al is dat in Boxmeer ook niet lastig. 3-3