Speelronde 8

Geplaats door: Gradje ( )

  • 3C
  • 01/11
  • 1383

De puntendeling tussen Horst en DQ heeft gezorgd voor wat meer spanning bovenin. Heel de middenmoot zit dicht op elkaar en Deurne heeft nog steeds 0 punten. Liberty staat nu 2e, waardoor dit weekend de koplopers tegen elkaar mogen vechten. Is Liberty toch niet opgewassen tegen het niveau van Horst of zorgen ze weer voor puntenverlies bij de koploper? Zo ja, pakt Wijchen waarschijnlijk de 1e plek. Wat gaat het toch snel allemaal...

Civicum – MOP
Deurne – Don Quishoot
Horst – Liberty
Waalwijk – HOCO
WijchenBoxmeer
Oirschot – Bommelerwaard
Reageren

De pater | 07/11

Is Hoco überhaupt al begonnen met de trainingen ?

Groetjes Civicum

Pfiew | 07/11

Civicum – MOP
Beide teams hebben het bekerduel overleeft en zijn door naar de volgende ronde. Mop zelfs ten koste van een tweede klasser. Er zit dus toch wat in, maar naar zon website zal het kruit even op zijn en heeft civicum vrij spel. 2-1
Deurne – Don quishoot
Geen uitleg nodig 0-8
Horst – Liberty
De pot van het weekend, Horst ook gewonnen van een tweede klasser in de beker, waar Liberty het heeft laten liggen tegen Oirschot. Zullen ze hebben gespaard? Of stelt het toch minder voor dan nu heeft laten zien. Zo ja walst Horst hier over heen. 6-1
Waalwijk – HOCO
Hoco uit betekent bijna standaard verlies. Waalwijk kan hierdoor de volgende puntjes bijschrijven 2-1
WijchenBoxmeer
Wijchen wint veel websiteen maar heeft van de top 4 er pas 1 gehad. Boxmeer heeft deze daarintegen wel allemaal gezien. Ik verwacht een spannende pot met Boxmeer als winnaar. 2-3
Oirschot – Bommelerwaard
Beide teams door in de beker, wat hebben we toch een sterke poule, ook de trom ten koste van een tweede klasser. Deze pot wordt desondanks niet gewonnen door de bommels. Oirschot toch iets te sterk. 3-2

Daantje | 06/11

Civicum – MOP
Civicum een prima team met veel kwaliteit. MOP JA1 nog te onvolwassen om überhaupt in een seniorencompetitie mee te doen. Daardoor een simpele overwinning voor Civicum en daarna een lekker potje bier drinken in een Sparta shirt. 5-1

Deurne – Don Quishoot
Deurne een sfeerloze club die zich volgend seizoen mag gaan opmaken voor de vierde klasse. DQ gaat zaterdagavond moed indrinken, zondagmiddag richtpoeder en overlopen Deurne uiteindelijk met 0-7

Horst – Liberty
Man en vrouw met de pet bezorgen Horst de drie punten, mega triest. Liberty kan dus beter thuis blijven. Uiteindelijk eindige beide teams niet in de top twee. Eindstand 3-1

Waalwijk – HOCO
De drie punten blijven in Waalwijk, 2-1. In Oisterwijk is maandagavond een crisisberaad, stappen ze uit de competitie of wordt er gekozen om miljoenen in H1 te investeren? De welbekende tandarts is hier ook bij. Hij geeft aan nog wat streken in huis te hebben om HOCO aan voldoende punten te helpen.

WijchenBoxmeer
Tijdens de website een potje boksen waardoor er zeven kaarten in totaal vallen. Uiteindelijk een makkelijke 4-1 overwinning voor Wijchen

Oirschot – Bommelerwaard
Bommel zonder trommel op het stuiterveld in Oirschot. Na wat stickslaan en hakken wint Oirschot met 3-1. Daarna lekker bier drinken uit de trechter.

Gradje | 05/11

Civicum – MOP 6-1
Civicum verdient veel hoger te staan dan waar ze zich nu bevinden. MOP kampt al 2 jaar met presentie probleem en daarom mogen ze deze week met 3 dobbelstenen bepalen hoeveel man ze dit keer hebben. 1 zes.. 2 zessen..! Oh, dat was het. De derde steen ligt bij de laatste man thuis. Met 12 man moet het dan maar gebeuren. Onmogelijke opdracht natuurlijk en Civicum maakt er een koud kunstje van.

Deurne – Don Quishoot 3-12
Met 0 punten lijken de mannen van Deurne het al lang opgegeven te hebben. Af en toe een goaltje meepikken lukt wel, vandaag ook. Maar daar blijft het dan ook echt bij. De studs mogen weer zuipen op zaterdagavond, waardoor de keeper niet helemaal fris is. Verder geen spannende website, wel veel goals. Maccie op de terugweg, de coach trakteert.

Horst – Liberty 3-1
De kraker van het weekend. Horst gaat natuurlijk voor een ongeslagen kampioenschap, waar Liberty in Limburg weinig aan gaat kunnen veranderen. Jammer voor de overige teams, maar dat wordt wachten op volgende seizoenshelft. Misschien dat met 13 man het wel lukt?

Waalwijk – HOCO 2-1
Als Waalwijk een volledig team bij elkaar kan schrapen, lukt het ze misschien wel om weer een keer te winnen. HOCO heeft eigenlijk geen club- & teamgevoel dus daar moeten ze het sowieso niet van hebben. Na de teruggetrokken Dames 1, zit Heren 1 nu ook op het randje van de afgrond. Er wordt strak gefloten in Wolluk en zo weinig speling is Ali niet gewend. Waalwijk verdient het uiteindelijk meer om te winnen en onderscheidt zich van de rest van de teams onderin.

WijchenBoxmeer 4-1
Blijkbaar ben ik ervan overtuigd dat Wijchen de nieuwe koploper wordt, dus dan maar All-in. Wijchen is gewoonweg de Beste ploeg van de competitie en als ze verliezen worden ze erin gefloten. Nee, ze winnen dit, maar vanaf volgende week lekker punten inleveren tegen DQ, Liberty en Horst. Dat wordt volledig focussen op Damage Control.

Oirschot – Bommelerwaard 4-2
Oirschot is inderdaad beter dan wat hun plek op de ranglijst aangeeft. Bommelerwaard is tot nu toe een stabiele middenmoter. Veel ballen gooien en dan zal het wel goed komen; dat zal de geest van de website zijn. Oirschot is inmiddels gewend aan hun stuiterveld, waardoor de spitsen de doorgeschoten ballen kunnen oppikken en afronden. Volwassenheid trekt het voor Oirschot over de streep.

Hendrie | 03/11

Civicum – MOP
De mannen uit Kuuk doen rustig aan nadat ze op vrijdag Boxmeer op de broek hebben gegeven. 3-0

Deurne – Don Quishoot
0-7, geen uitleg nodig.

Horst – Liberty
Horst een goed team, onbegrijpelijk dat Liberty zo hoog staat. Dat zal deze website duidelijk worden. 6-1

Waalwijk – HOCO
HOCO uit, dus Waalwijk wint.

WijchenBoxmeer
Boxmeer maakt het Wijchen knap lastig, echter blijft Wijchen de omhoog ingeslagen weg volgen. 3-1

Oirschot – Bommelerwaard
Oirschot staat te laag, kunnen echt wel hockeyen! 4-0

VAT | 03/11

Civicum – MOP (2-2)
Opnieuw puntverlies voor de mannen uit Cuijk. Teveel gegeven op de vrijdag. MOP gebruikt beker alleen maar om niet te hoeven trainen.

Deurne – Don Quishoot (2-4)
Ondanks/dankzij hele weekend feesten... wint DQS

Horst – Liberty (3-3)
Nrs 1 en 2 battle. Lucky Liberty 3-3 in laatste minuut en dus wederom puntverlies Horst (en weg flow... crisis in Limburg aanstaande)

Waalwijk – HOCO (3-2)
Waalwijk zet goede lijn door!

WijchenBoxmeer (4-1)
Wijchen blijft maar winnen. Boxmeer volgende slachtoffer!

Oirschot – Bommelerwaard (0-0)
Gezellige scoop-website! met weinig gevaar voor de goal. De brilstand....

@trageginger | 01/11

Je bent er vroeg bij. Zo traag ben je dus niet

TrageGinger | 01/11

Waar moet het toch heen met deze poule als we het echt moeten hebben over Liberty en Wijchen die koploper kunnen worden.. Zo overtuigend als Horst winnen ze beiden niet, dit succes kan niet blijven aanhoUden.

Civicum – MOP
Civicum lijkt een beetje de net-niet subtopper van de poule, en dat terwijl ze echt wel wat talent rond hebben lopen. MOP zal echter niet de ploeg zijn waar het zoveelste punt tegen gemorst wordt. 4-1.

Deurne – Don Quishoot
Geen slap verhaal waardig. 0-8.

Horst – Liberty
Alhoewel de Rood-Wit B me wel verrast heeft met hun overwinning op DQ, gaat die lucky-streak hier stranden. Horst gaat absoluut niet van alles gewonnen naar 2 weekenden op rij punten verlies. 4-3.

Waalwijk – HOCO
Deze kan heel spannend worden. Als de kids hun zakgeld weer bij elkaar leggen voor wat zakjes poedervormig zelfvertrouwen zoUden ze zomaar eens kunnen winnen. 3-2.

WijchenBoxmeer
Nou, onze toekomstige koploper als we Gradje mogen geloven. Ik denk het niet, maar ze gaan deze wel winnen. En dik ook, want Boxmeer speelt uit. 6-1.

Oirschot – Bommelerwaard
De gezelligste pot van dit weekend. Beide teams vinden het wel welletjes in de middenmoot, en willen er gewoon een mooie middag van maken. 3-4.