SPEELRONDE 7

Geplaats door: Mufasa ( )

  • 3C
  • 18/10
  • 1533

Liberty naar de 2e plek ten koste van de studs!? Horst doet wat verwacht werd. Wijchen moeizame maar zo te zien cleane overwinning tegen MOP. De derby tussen Oirschot en HOCO is wel duidelijker beslist dan verwacht! Deurne 2 doelpunten gemaakt tegen de trommelaars?! Civicum treint lekker door en hoort na een lastige start toch echt bij de top 4.

Nu een weekje rust, maar wat gaat er daarna gebeuren?
Bommelerwaard - Wijchen
Boxmeer - Deurne
Don Quishoot - Horst
HOCO - Civicum
Liberty - Waalwijk
MOP - Oirschot
Reageren

DonTampon | 31/10

Het enige wat vandaag telt is DQ tegen Horst.

DQ een stabiele maar hele saaie ploeg. Meteen na huis zonder een pilsie te vatten. Heel het weekend zijn ze samen in een huisje in CenterParcs ganzenbord gaan spelen om het team gevoel wat op te krikken. Geen druppel alcohol wordt gedronken en geen druppel zaad is verspild.

Horst nog geen punt verloren. En ze zijn ook niet van plan om vandaag DQ iets te gunnen. Op vrijdag is er wel gewoon een nat nageltje gehaald maar op zaterdag vroeg het nestje in. De coach heeft beloofd om naar sauna Diana te gaan bij een overwinning.

De website begint zenuwachtig en beide ploegen durven geen risicovolle paasjes te geven. Uiteindelijk laat horst gewoon zien dat ze de Beste ploeg zijn van de competitie.

1-3

Civicumlover | 31/10

Onze mannen winnen buiten het veld, maar vandaag gaan ze ook in het veld winnen.

Verwachte score 2-12

Gradje | 20/10

Bommelerwaard – Wijchen 4-4
Wijchen en Bommel el Trommel zitten in hetzelfde schuitje en zullen moeten pompen of ze verzuipen. Het wordt een ware ‘Te land, ter zee en in de lucht’ aflevering met zelfgemaakte houten bootjes. Elk bootje representeert een aanval en wat vallen er veel te water. De bel ringen, juichen en weer opnieuw beginnen. Uiteindelijk sloopt iemand het touw van de bel en vindt Ron Boszhard het mooi geweest: GEEN winnaar!

BoxmeerDeurne 0-1
Als Deurne van iemand zou kunnen winnen is het Boxmeer wel. Dat meen ik eigenlijk niet, maar het begint gewoon zo zielig te worden dat zelfs Boxmeer empathisch vermogen begint te tonen. Daarnaast verdienen MOP en Waalwijk het niet om er zo makkelijk vanaf te komen. Weer lekker zweten om die gedeelde laatste plek boys.

Don Quishoot – Horst 3-2
Kraker des krakers. Eindelijk een waardige tegenstander, vinden ze bij Horst. En dat blijkt! Je zou zeggen dat de mannen uit Hoest met de auto komen, maar ze zitten helaas vast aan een verplichte traditie. Allemaal met de trein naar Eindhoven en dan te voet via het Limbopad naar de Onze Lieve Vrouwestraat. De studs weten dit maar al te goed en zetten een hinderlaag neer. Vlaaien tot aan voorbij de horizon. Horst komt daardoor maar met 8 man aan, de rest is nergens te bekennen. Als de rest dan eindelijk de weg gevonden heeft, is het al te laat.

HOCO – Civicum 1-9
De mannen uit Cuijck staan elke week weer te popelen om de 10 te halen en naar de Mac te gaan. Elke keer lukt het net niet, dus vandaag is er extra peper ingekocht voor bij de pre-game douche routine. Jammergenoeg heeft Loek de basisschool niet afgemaakt en kan hij maar tot 9 tellen. Vindt zijn vrouw ook zo vervelend…

Liberty – Waalwijk 5-1
Derby? De Vrijheidstrijders gaan bouwen aan hun doelsaldo thuis tegen de jongens van Wolluk. Scheidsrechters of niet, Waalwijk maakt hier gewoon geen kans. Gewoon lekker op de fiets gaan zodat de 3e helft misschien nog leuk wordt?

MOP – Oirschot 1-4
Zo te zien is Oirschot gemakkelijk uit de derby gekomen en ze hebben nog wel honger genoeg voor een 2e ronde. MOP daarentegen heeft elke website wel minimaal 1 goaltje meegepakt dus gaat het er alleen maar aan liggen of Oirschot het op kan brengen om er meer in te leggen. De boerenjongens gaan uiteindelijk gewoon voor een gespiegelde stand ten opzichte van vorige week en sluiten vervolgens de kantine zelf af.

Harry | 19/10

Bommelerwaard - Wijchen
Bommelerwaard toch een stuk minder dan vorig seizoen, kampioenschap wat er vorig jaar in zat is met slag en stoot verloren. Dit jaar is er nog wel een slag, alleen met een stuk minder resultaat. Hier willen ze graag verandering in brengen echter komt Wijchen in topvorm en knalt de ene naar de andere bal in het netje!
1-5

Boxmeer - Deurne
Boxmeer tegen een van de toppers is vragen om problemen, gelukkig is Deurne geen topper en kunnen de mannen in het groen werken aan het zelfvertrouwen. 6-0

Don Quishoot - Horst
Voor mij de teams die gaan strijden om eerste plek samen met Liberty en Civicum. Wordt een zware pot voor beide teams. DQ gaat er vol op met alles wat ze in hun hebben. Helaas voor DQ is scoren tegen Horst Best lastig en maken de mannen in het geel altijd wel een paar goals. Het wordt een sportieve pot met daarna een mooie derde helft. 0-2
HOCO - Civicum
HOCO thuis verliest niet zomaar, daarnaast zullen de mannen van Civicum tegen een paar kaarten aanlopen. Wat er uiteindelijk voor zorgt dat ze niet verder komen dan een gelijk spel. 2-2

Liberty - Waalwijk
Liberty op dreef en ook Waalwijk zal bezwijken. 4-1
MOP - Oirschot
Oirschot laat aanvallend nog weinig zien, maar houd verdedigend veel dicht. De kans dat mop scoort is hierom heel klein. Toch gaat dit gebeuren en haalt mop de tweede overwinning binnen 1-0

De Generaal | 19/10

Bommelerwaard - Wijchen
Wijchen moet het inderdaad laten zien, maar dat gaat in mijn ogen niet lukken tegen de fanfare. 5-1.

Boxmeer - Deurne
Boxmeer droevig slecht. Deurne nog slechter al is dat bijna niet mogelijk. Boxmeer kan met 13 man wel winnen van Deurne. 4-1.

Don Quishoot - Horst
Beide ploegen met een hoog basisniveau. Echter geen echte toptalenten die het met een solo kunnen besLissen. Dus wordt het wel spannend denk ik. 3-3.

HOCO - Civicum
HOCO thuis is bijna niet van de te winnen, al zijn ze in droevige vorm. Civicum gaat wat beter en zal met de winst naar huis gaan. 2-3.

Liberty - Waalwijk
Een echte kraker. Liberty tegen het tuig uit Waalwijk. Waalwijk is niet opgewassen tegen de sterke aanval van Liberty. 7-1.

MOP - Oirschot
De kakkers tegen de rugbyspelers. Een hoog testosteron gehalte en veel vieze overtredingen. 5 kaarten verwacht en een slechte website van beide. 2-2.

SpiderPig | 18/10

Bommelerwaard - Wijchen
Wijchen moet hier laten zien uit welk hout ze nu echt gesneden zijn. Ik vrees triplex. 4-1

Boxmeer - Deurne
Boxmeer matige ploeg, we hebben met zn allen gewoon geluk dat de halve poule eigenlijk gewoon in de 4e klasse hoort. En Deurne in de reserve 4e. 3-0

Don Quishoot - Horst
Horst dit jaar simpelweg te goed. Bizar hoe weinig ze tegen krijgen. De stUdenten hebben echter ook een goede ploeg. Wordt een mooi duel dit, maar Horst gaat ook hier geen punten laten morsen. 2-3

HOCO - Civicum
Loek zn range is eindelijk gerepareerd, en nr. 7 van Civicum is stiekem Best wel benieuwd hoe het is om in zon ding te rijden. Hij en Loek doen een testrit tijdens de website. En ze gaan ook nog een rondje rijden met de Range. Gelukkig kan de rest van Civicum ook goed ballen. 1-3

Liberty - Waalwijk
Sneue pot, maar waarschijnlijk wel weer genieten voor de toeschouwers en krantlezers. Veel doelpunten, en kaarten. 3-4. In kaarten. Uitslag 6-3

MOP - Oirschot
MOP begint op te krabbelen. Oirschot zal moeite hebben met het springkussen dat veld 1 heet in Vught. 3-2

Flikkerbipsje | 18/10

Bommelerwaard - Wijchen 3-2

Wijchen lastig inschatten. Bommel genoeg techniek om ze te pakken. Kleine maar verdiende overwinning.

Boxmeer - Deurne 5-1

Boxmeer thuis, wat denk je zelf? Deurne scoopt er 1 keer overheen.

Don Quishoot - Horst 3-2

DQ wilt zich revancheren en zorgt voor een verassing. De limbos hebben teamweekend gehad op Stratumseind.

HOCO - Civicum 2-4

Ondanks de tandarts zet Civicum de stijgende lijn door. Mennekes weer over de zeik.

Liberty - Waalwijk 4-1

Liberty thuis, daar win je niet. Waalwijk scoort door een oud rot van stal te halen.

MOP - Oirschot 2-3

Oirschot als team verder dan de balletjes van MOP. team begint wel beter als geheel te draaien.