Speelronde 6

Geplaats door: Gradje ( )

  • 3C
  • 12/10
  • 1159

Na een aantal verassende uitslagen en de 3 punten voor MOP is het duidelijk waar iedereen ergens in de rangschikking staat. Gaat Horst nog door de mand vallen? Of gaan ze weer nipt winnen? Zó veel vragen, zo weinig antwoorden.

Deurne – Bommelerwaard
Horst – Boxmeer
Liberty – Don Quishoot
Waalwijk – Civicum
Wijchen – MOP
Oirschot – HOCO
Reageren

GretigeGerry | 17/10

Deurne – Bommelerwaard
Deurne heeft niks te zoeken in de derde klasse. Daar zijn ze inmiddels ook wel zelf achter na de kansloze nederlaag tegen Mop. Ze hebben de handdoek in de spreekwoordelijke ring gegooid. Gewoon lekker zuipen op zaterdag avond met een bezoek aan de dames achter de ramen. 1-4

Horst – Boxmeer
Horst een serieuze kandidaat voor de 2e klasse. Boxmeer daarentegen eigenlijk niet eens 3e klasse waardig. Boxmeer speelt uit dus ze hoUden sowieso al rekening met puntverlies. Horst blijft gedisciplineerd, zaterdagavond date night met de vriendinnentjes. High school musical kijken met een bakje chips en om 00:00 naar café het mandje. 11-0

Liberty – Don Quishoot
Twee ploegen die zullen gaan strijden om plek twee om een ticket te bemachtigen naar de 2e klasse. De boeren jongens van liberty hebben daar natuurlijk niks te zoeken. Daar zullen ze elke week dubbele cijfers tegen krijgen met die zwakke verdediging. Don quishoot verassend goed team dit jaar, maar dat kan volgens jaar weer helemaal anders zijn. Er beloven veel doelpunten te vallen met het scorend vermogen van donqui en de inteelt achterin bij liberty. 7-7

Waalwijk – Civicum
Waalwijk, matige ploeg met weinig passie. Civicum, aardige ploeg met misschien iets te veel passie. Civicum zoekt de aansluiting naar de top drie en klapt erop vandaag. Ze zijn echter soms iets te fel en er vallen een aantal gele kaarten. Desondanks neemt civicum de punten mee naar huis 1-3

Wijchen – MOP
Wijchen, een wisselvallig ploeg die genoegen neemt met een rol als middenmotor. Mop aardig wat vertrouwen getanked uit de overwinning tegen Deurne. Mop wil kosten wat kost niet nog verder afzakken naar de 4e klasse. Ze lenen een paar spelers van dames 1 om in te vallen en met resultaat 2-2.

Oirschot – HOCO
Twee ploegen die nergens voor zullen spelen dit seizoen. Hoco heeft gisteren even naar Oirschot gebeld om een akkoord af te sluiten voor een gelijkspelletje. Oirschot vond dit dikke prima, zo konden beide ploegen de neusschotten even bijpoederen. 0-0

Larp | 16/10

Doorne – Bomberworth
3-6

Cough – Boxmore
5-2

Vrijheid – Donkey Kong
6-4

Waal District – Sea V Cum
2-4

Rockin’ – JOKE
6-1

Earshot – CHOCO
3-3

Gradje | 14/10

Deurne – Bommelerwaard 3-7
Deurne kan stiekem wel scoren, zeker thuis. Maar Bommel wil ondertussen wel een keer winnen na al die moeilijke websiteen. Scoren dus. Daar ligt de focus op vandaag en dat is terug te zien in de pingpong mentaliteit: de scheidsrechters rennen meer dan de spitsen. De mid-mids hebben te veel brandjes en te weinig water. De scoopers moeten hun vriendin teleurstellen, geen handarbeid vanavond. Keepers durven niet meer te knipperen. Al met al een leuke website, maar niet voor Deurne.

Horst – Boxmeer 5-1
Boxmeer is wisselvalliger dan het mooie weer in zuid-Limburg. Horst heeft een nieuwe saladebar. Hopelijk regent het niet zo hard zaterdag anders wordt het zwemmen in Bacardi lemon. Helaas voor de Boxers schenkt Forse Franske alleen maar lauwe Lindebomen.

Liberty – Don Quishoot 4-3
De Libertijnen haten het als vreemden hun vrijheid inperken, dus Bestellen ze 17 porties van het oude Cola recept bij de lokale brouwert. De Studs hoUden ook wel van het geheime ingredient en nemen (zonder dat ze het van elkaar weten) hun eigen hofleverancier mee. Het gaat er hard op, maar het thuisvoordeel forceert Don Quishoot aan het korte eind te trekken.

Waalwijk – Civicum 1-4
Waalwijk bouwt het feest op voor een 2e stunt, inclusief nieuwe speakers. Civicum bedankt ze voor de gastvrijheid en gaat er met Dames 1 vandoor. Jammer jongens, nog even wachten en dan mogen jullie tegen Deurne.

Wijchen – MOP 3-2
MOP loopt na vorige week op rozenblaadjes, de A’tjes hebben eindelijk hun lading kunnen lozen. Deze website hebben ze wederom grote druk erachter zitten. Dat komt door de dames van Wijchen die staan te springen op een mooie overwinning, Best afLeidend... Spannende pot dus voor MOP, want dit zijn de websiteen waar je punten kan pakken. Helaas net 1 week te laat want de captain is weer van de partij. Wijchen speelt volwassen en dat maakt de kakkers zenuwachtig. ZO zenuwachtig dat ze vroegtijdig klaar zijn met de website.

Oirschot – HOCO 3-1
Met het (maar) 1-0 verlies tegen Civicum laat Oirschot zien dat verliezen van Waalwijk een uitschietertje was. HOCO is dit seizoen niet veel beter dan Waalwijk dus hoop ik voor de gezellige mannen uit Oirschot dat het alleen vechten wordt om de 3e helft. Bij het zien van ‘De Trechter’ beseffen de mannen uit Oisterwijk dat ze alleen bekend zijn met flessen Grey Goose showen en dat echt zuipen nog aangeleerd moet worden. Wereldrecord kratje leeg zuipen wordt behaald en 4 Ubers naar huis voor de mannen van HOCO.

Pfiew | 13/10

Deurne – Bommelerwaard
Verschil tussen Deurne en de rest is blijkbaar groter dan gedacht, zo dik verliezen van MOP wat een grap. Tegen Bommelerwaard zal het niet veel beter gaan, ook al vallen zij dit seizoen ook aardig tegen vergeleken met voorgaande jaren. Maar wel sterk genoeg om Deurne op te rollen. 1-6
Horst – Boxmeer
Boxmeer puntje tegen de Liberty wie zag dat aankomen na t verlies tegen DQ. Netjes netjes, dit brengt misschien wel vertrouwen voor de website tegen Horst. Helaas spelen ze uit en hebben ze minder support. Horst daarin tegen bijna niet te stoppen, maar nog niet tegen de andere uit de top 3 gespeeld. Dat zijn de websiteen om naar uit te kijken. De website van dit weekend wordt 4-0.

Liberty – Don Quishoot
website van het weekend, wie pakt de voorsprong op de ander, beide ongeslagen. Zal het na dit weekend anders zijn? Ik verwacht van wel, het thuisvoordeel zal de beslissing zijn. 5-4

Waalwijk – Civicum
Waalwijk ondanks de nederlaag afgelopen weekend kans op punten. Er zit meer in dan verwacht en Civicum zal in de val lopen na een toevallige 1-0 parkeren ze de bus. 1-0

Wijchen – MOP
Wijchen weer gewonnen, dat moet goed voelen en dat smaakt naar meer. Mop puntjes gepakt tegen Deurne, zal de goede lijn van deze website worden doorgevoerd. We gaan het zien. 2-1
Oirschot – HOCO
Lekker jupiler drinken na de website is wat er gaat gebeuren, verder weinig bijzonders. 0-0

Carl Box | 12/10

Is het krachtsverschil tussen Deurne en de rest van de competitie echt zo groot, of is MOP toch iets beter dan dat het tot nu toe heeft laten zien?

Civicum - Oirschot ook wel een lekker krakertje geweest zo te zien!

Persoonlijk denk ik niet dat Horst door de mand zal vallen als het zelfs van de Bommeltjes (laten we eerlijk zijn, prima ploeg) 0-4 wint bij hun thuis.

Deurne – Bommelerwaard
De bommelinos gaan voor de 10. 0-8.

Horst – Boxmeer
Boxmeer vind ik nog lastig in te schatten, maar Horst wint sowieso. 4-2?

Liberty – Don Quishoot
Na deze krachtmeting zullen we écht weten uit welk hout Liberty gesneden is, mits de scheidsies zich er niet teveel mee bemoeien. 2-4.

Waalwijk – Civicum
Civicum aardig wisselvallig, maar dat maakt tegen Waalwijk niet uit. Waalwijk weet er dankzij hun stijgende lijn toch eentje te maken. 1-5.

Wijchen – MOP
Wijchen afgelopen week toch weer gewonnen. MOP zal dankzij hun zeldzame overwinning meteen langs hun schoenen gaan lopen. 5-0.

Oirschot – HOCO
Is dit de derby waarvan hemelsbreed de clubhuizen het dichtst bij elkaar liggen? Een echt gevecht gaat dit worden. De heren vissen uit dezelfde vijver. Toch zullen de rolexboys vaak de lekkerste mogen meenemen. Zullen de 3 punten in de trekker geladen worden, of in Loek zijn Range? Loek is verbannen uit Oirschot. 3-2.