Speelronde 4

Geplaats door: Gradje ( )

  • 3C
  • 27/09
  • 1425

HOCO thuis verloren?! De wonderen zijn de wereld nog niet uit, maar misschien Loek wel. Daarmee grijpt Horst in ieder geval wel de 1e plek. Wie gaat ze stoppen?

Deurne - HOCO
Don Quishoot - Boxmeer
Horst - MOP
Liberty - Bommelerwaard
Wijchen - Civicum
Waalwijk - Oirschot
Reageren

Onvatbaar | 03/10

Iedereen die nog naar Waalwijk moet, zoek Daantje80K op. Fijne vent, meer pitchers de man.

Plafonddienet | 03/10

Deurne - HOCO
Deurne is er helemaal klaar mee. Vandaag moet het gebeuren. De agressieve verwende jochies uit Oisterwijk laten zich voorrijden met een mat goUden hummer van ome Hendrick de vierde. Deurne laat zich niet van de wijs brengen. Dames 1 staat in iets te strakke rokjes langs de lijn. De puberale nummer 10 van hoco laat zich te veel afLeiden en komt niet aan hockeyen toe. De eerste punten zijn binnen voor Deurne! 3-2

Don Quishoot - Boxmeer
Twee teams die een serieuze poging gaan doen om dit seizoen in de top drie te eindigen. Het zusje van de nummer 3 van Boxmeer is in Eindhoven gaan studeren. Dit is natuurlijk niet onopgemerkt gebleven bij de mannen van DS. Het zusje is echt niet moeders mooiste.. de aanvoerder van DS doet zijn plicht. Ramt twee fusten door zijn slokdarm en geeft de avond van haar leven. Tijdens de voorbereiding komt Boxmeer achter deze smerige streek. Er vallen veel gele kaarten vandaag, matige website. 1-1

Horst - MOP
Horst duidelijk beter op papier dan het zwakke MOP. MOP een jonge ploeg, maar ongekend wat lopen daar een prachtige vrouwen over het terrein. Ongelooflijk! Een paar van deze wereldwonderen gaan mee om de heren te supporteren. Dit werkt averechts. De heren van MOP zijn echt gedreven om mooi hockey te laten zien. En met succes. MOP wordt helemaal weggespeeld en gaan direct na het fluitsignaal naar huis. De vrouwen daarentegen blijven voor de 3e helft. De mannen van Horst hebben de dag van hun leven, niemand is gespaard gebleven.

Liberty - Bommelerwaard
Lastig te voorspellen. Liberty pakt toch al 7 punten maar krijgt ongekend veel doelpunten om de oren. Dit is ook niet zo gek want wat blijkt. De keeper van liberty heeft een affaire met de laatste man. Het meisje van de laatste man staat elke zondag langs de kant met de kleine. Het team is natuurlijk op de hoogte maar zijn vrouw weet van niks. De nummer 7 verspreekt zich tijdens de warming up. De keeper loopt huilend het velt af en de laatste man rent de kleedkamer in. De coach het doel in. Met wat geluk van de scheidsrechter lukt het alsnog niet om de punten te pakken. 1-2

Wijchen - Civicum
Civicum een sterke ploeg. Echter te veel bezig met zich zelf en veel te uitbundig bij elke goal of corner. Wijchen daarentegen een volwassen ploeg die zich niet zomaar van de wijs laat brengen. De kroegen zijn weer open en dat is gevierd ook. Tot 00:00 gasgeven en daarna allemaal het nestje in was de afspraak in Wijchen. De nummer 3,6 en 10 hadden echter nog een illegale techno after bij een gebruikers vriend. Ze kunnen zich niet bedwingen en bellen de afhaalmocro voor wat macheerpoeder. Bleek toch geen pure te zijn, maar aangelengd met wat pepperilla. De heren lekker aan de plafonddienst. Civicum kan profiteren 1-3

Waalwijk - Oirschot
Waalwijk speelt eigenlijk met een verkapte A-ploeg. Het voordeel is wel dat de helft nog niet mag Pilsen. Iedereen dus topfit elke zondag. Maar wat blijkt, de nummer 8 was niet uitgenodigd als enige bij het kinderfeestje van de nummer 11. En dat terwijl er ranja met prik was! De nummer 11 neemt wraak en vergeet de fruitbak voor de website. De jongetjes hebben geen fruit en dus geen energie in hun kinderlijfjes. Oirschot veel te sterk 0-3

Rolmops | 03/10

Liberty - Bommelerwaard
De ratten ontvangen de trommel, en als de kat van tafel is dansen de ratten op het huis. De Liberty dames spelen uit dus de testosteron-aangedreven thuisploeg vindt het wel welletjes. Ze proberen een 3-3 (maar komop, met hun uitslagen geloofd niemand dit) gelijkspel af te spreken met de Bommeltjes, maar die zijn niet voor 1 punt en een dienblad lauw bier naar het gat Dongen gekomen. Stom. Liberty dult geen tegenspraak en voelt zich zo belachelijk gemaakt dat ze vol voor de 3 punten gaan. Uitslag 0-0, de andere punten komen het buideltje van nr. 12 van Liberty.

Rolmops | 03/10

Waalwijk - Oirschot
Waalwijk beslist dat het genoeg is. Iedereen op het 3e klasse forum steekt de draak met ze en hun jeugdige kleine derde pinkjes. Ze nemen hun stanleymessen mee, klaar om iedere bijdehante boer zonder pardon te prikken. Rookie mistake. Don t bring a knife to a tractorfight. Vroem vroem, 1-4.

Rolmops | 03/10

Wijchen - Civicum
Zoals het een echte derby betaamd zijn beide ploegen deze week op trainingskamp geweest. Naar een welbekend kamp in het oosten. Daar hebben ze echt geleerd wat hart voor de zaak en afzien betekenen. De Wijchense aanvoerder mag dan misschien niet mee doen, door zijn hernieuwde vuur pakt hij weer rood. Zijn team is er klaar mee en stuurt hem terug naar het oosten, en 78 jaar terug in de tijd. De trein had echter vertraging, en dat terwijl de websiteklok gewoon doorliep. 1-7.

Rolmops | 03/10

Don Quishoot - Boxmeer
Donkeyschot is compleet overstuur door het nieuws dat de Deurnse ezel voorlopig niet in het vizier zal komen. Boxmeer pakt hun kans en doet met de stUdenten wat ze ook altijd met hun meisjes doen: ze maken er kort werk van. 0-2 de rust in. De stUdenten slikken echter ook niet, en weten er met dank aan wat Colombiaanse stUdentenhaver nog wat van te maken. 3-2, met dank aan een strafcorner 2 minuten voor tijd.

Rolmops | 03/10

Deurne - HOCO
Deurne wil heel graag toch een keer van die kansloze 0 punten af en stuurt de ochtend voor de website hun teamslet (nummer 7) samen met zijn ezel alvast vooruit naar Oisterwijk. HOCO loco nummer 13 blijkt gek van ezels en breekt er zelfs zijn repetitie met het kerkkoor voor af. Hij vergeet compleet de tijd en nummer 7 van Deurne pinkt een traantje weg als hij zijn ezel inruilt voor wat matchfixing. Loco nr. 13 is echter zo weg van zijn ezel dat hij de website afzegt voor zijn huwelijksreis met de ezel. Er wordt niks gefixt. Gerechtigheid. 0-4.

SchapieJalk | 02/10

Wel makkelijk dat Gradje hier nog steeds z’n tijd verdoet op dit forum. Gewoon het tegenovergestelde van zijn voorspellingen invoeren en dan heb je het goed. Gelukkig vangen we wel subsidie voor hem

RuliusJoeper | 02/10

Je zou maar zo talentloos zijn dat je bij Deurne speelt. Sneue bende daar. HOCO gaat ze helemaal oprollen.

Gullie Mem | 02/10

Deurne – Hoco
HOCO ziet een doelpuntenfestijn voor zich en hoopt om de goal van de week vast te leggen. Bepakt met camera’s vertrekken ze naar Deurne. De scheids wil voorkomen dat het op camera komt en wijst ferm naar de AVG regels. Dat feestje gaat helaas niet door. Het is een man van regels en principes, alleen vergeet hij dit vaak bij het fluiten.

0-3

Don Quishoot – Boxmeer
De stUdenten hebben weer de avond van te voren flink lopen tanken. De mannen van Boxmeer hebben echter vergeten te tanken, komen hierdoor te laat en moeten de website starten met 9 man. Het eerste kwartier kunnen de studs makkelijk over de boksers heen lopen en vliegen er 3 goals in. Daarna sluit de rest van de selectie van Boxmeer aan en wordt het verder een saaie doorsnee 3e klasse pot.

4-1

Horst – MOP
Horst heeft 3 uit 3 websiteen gewonnen en zal geen moeite hebben met het matige MOP. Ik zie ze als een grote kanshebber om te promoveren. 2 uurtjes karren voor MOP om matig pils te drinken.

4-0

Liberty – Bommelerwaard
Bommelwaard was vorig jaar goed en verwacht dat ze deze week dit weer oppakken en hun 2e overwinning binnenslepen. Ze zullen het lastig krijgen zonder de man met de trommel en moeten op het slome ritme van Liberty spelen.

2-3

Wijchen – Civicum
Wijchen heeft wat goed te maken na de nederlaag tegen Oirschot. Maar zal het moeilijk krijgen doordat de captain er niet bij is na het pakken van een rode kaart. Een mooie derby waar alleen 2 thuis spelende teams staan te kijken.

4-3

Waalwijk-Oirschot
Oirschot pakt het dit seizoen professioneel aan. Met gopro’s willen ze de website vastleggen, om de website na te bespreken. Echter waren ze vergeten om vorige week de camera op te laden. Zal het ze dit keer wel lukken? Veel zal het echter niet uit maken want ze spelen tegen Waalwijk.

0-4

Gradje | 30/09

Deurne – HOCO 1-5
We weten dat Loek van rare fratsen houdt, maar jezelf inschrijven bij Deurne als vrijwilliger om zo de website te mogen fluiten is wel heel erg.. Deurne kan de extra leden helaas wel gebruiken. Gelukkig is dat allemaal niet nodig en wint HOCO gewoon.

Don Quishoot – Boxmeer 2-3
Zo te zien spelen de stUdenten vals en hebben geen katers op zondag. “Dat kan natuurlijk niet!” vinden de Bokkenrijders en ze smeden een plan: iedereen doet zo veel mogelijk parfum op voor de website. Wat een k*t plan. Maar het werkt! De stUdenten ruiken de alcohol van de parfum en krijgen per direct ontwenningsverschijnselen. Het is een slagveld: 3 dode, 7 gewonden en 5 acute Korsakovpatiënten.

Horst – MOP 6-1
Het Bestuur van MOP vond dat er nog niet genoeg verschil zat tussen D1 en H1 dus krijgt de keeper van H1 bamboe legguards mee. Horst HOUT hier wel van en maakt er een koud kunstje van om MOP onder de mat te leggen. De man met de pet kan zijn lach niet inhoUden en kan niet op tijd de aanval affluiten, jammer. Lekker Lindeboom drinken mannen, op de winst! MOP gaat natuurlijk meteen naar huis want die mogen nog niet drinken.

Liberty – Bommelerwaard 4-2
Liberty heeft het Beste scorend vermogen van de competitie tot nu toe en Bommelerwaard heeft de Beste trommel. De Beste trommel die thuis blijft. Liberty laat zien dat ze zonder die ruis op de achtergrond een prima team hebben en bewijzen aan de rest van de poule dat ze Best wel wat kunnen.

Wijchen – Civicum 4-4
De derby die bij niemand in z’n agenda staat. Wijchen 2 makkelijke websiteen en nipt verloren tegen Oirschot. Laten ze deze website zien dat ze willen strijden voor top 3? Of gaat Civicum er vandoor met de moeilijke 3 punten van de 2 derby’s dit seizoen? Ik denk dat ze zich kapotlopen op elkaar en eindigen met een puntendeling. Voor de neutrale toeschouwer is dit de leukste website van dit seizoen.

WaalwijkOirschot 2-5
Met Waalwijk is eigenlijk hetzelfde gebeurd als met de verbastering van Waalwijk naar Wolluk: het klinkt alsof ze een rugzakje nodig hebben. Oirschot hoef je daarentegen niet te verbasteren om dat te horen. Echter zijn de mannen van het boerenland wél mannen en kunnen de jongens van Wolluk beter eieren voor hun geld nemen. Oirschotse eieren, want boeren blijven boeren hè.

miepsor | 29/09

Deurne- HOCO
HOCO krijgt eindelijk les hoe vervelend een thuis scheidsrechter is, maar winnen nog steeds 2-6.
Don Quishoot - Boxmeer
makkelijke overwinnen voor de mannen uit 040. 7-1 zijn altijd top fit.
Horst - MOP
dit wordt ook een makkelijke overwinning voor hoest . hoest goed bezig en mop gaan richting de degradatie. 6-0
Liberty - Bommelerwaard
mannen uit bommel nog niet verloren in een uitweddie. de kangoeroes zijn goed bezig dit seizoen en gaan ook niet verliezen. een 2-2 . nummer 9 kan niet hockey van bommel.
Wijchen - Civicum
een moeilijk potje. zou niet weten wat het wordt. een gokje 3-2
Waalwijk - Oirschot
moeilijk potje voor de mannen uit wolluk. altijd de vraag hebben ze wisselt en als ze die hebben hoeveel. score 1-6

Krabboe | 29/09

Nabeschouwing Bommel VS StUdenten : 2-6

StUdenten zijn stiekem neppe stUdenten die niet hadden gezopen van te voren en fit waren tijdens de website. Ondanks vroege voorsprong bommel hadden ze betere van t spel. Prima pot, gezellig gasten.
3e helft werden de stUdenten flink gesloopt tijdens de bier estafettes en druipte af richting huis.

Pfiew | 27/09

Deurne - HOCO
Ondanks een goede dag van Deurne, zullen ze weer overrompeld worden. HOCO is simpelweg te sterk 1-3
Don Quishoot - Boxmeer
DQ als Boxmeer goed begonnen aan de competitie. Zal een mooi gevecht worden maar helaas zonder winnaar. 2-2
Horst - MOP
Horst bovenaan, Mop onderaan, duidelijk.
4-1
Liberty - Bommelerwaard
Liberty blijft maar winnen en zal ook de trom naar huis sturen dit weekend. 2-1
Wijchen - Civicum
Wijchen krijgt een echte tegenstander en ze verliezen, tegen Civicum gaan ze het zeker niet beter doen. 1-2
Waalwijk - Oirschot
Oirschot te sterk voor het zwakke Waalwijk. 0-2

Louk | 27/09

Deurne - HOCO de marsmannetjes van Deurne en de mannann van Hoco die met hun vaders Porsche naar de Duitse grens crOssen. Ze komen 10 minuten te laat waardoor Deurne 2-0 voorkomt, maar maken het goed want Deurne is te slecht 2-6
Don Quishoot - Boxmeer de stUdentjes hebben een goede intro achter de rug. Veel nieuwe spelers erbij gehaald die nu nog fanatiek zijn. Over een paar weken gaan ze het zuipen weer ontdekken, helaas voor Boxmeer komt deze website voor hun te vroeg in het seizoen. 5-1
Horst - MOP mevrouw en meneer met de pet zijn vandaag niet nodig, ze communiceren via hun oortjes netwerk dat ze vandaag niet hoeven te helpen. Mop b1 is heren 1 geworden dus ouders zien hun kinderen langs de kant van de mat worden gespeeld 3-0
Liberty - Bommelerwaard
Wijchen - Civicum derby time aankomende week. Civicum lekker warm gedraaid tegen Deurne, Wijchen de eerste tik gehad vorig weekend, de boys van Wijchen moeten winnen, anders gaat de dames 1 van Wijchen aan de haal met de boys van civicum. 3-3 de dames blijven voor Wijchen.
Waalwijk - Oirschot de kinderen van Waalwijk hebben geluk RKC speelt niet op zondag dus komen ze met 11 man opdagen, Oirschot komen van het boerenland net op tijd voor de website, en hebben hierdoor het toch nog zwaar met het zwakke Waalwijk 2-4

Ringpingping | 27/09

Kunnen we niet ook wat meer nabeschouwing doen?

Bommelerwaard H1 - Don Quishoot H1 2-6
Boxmeer H1 - Waalwijk H1 3-1
Civicum H1 - Deurne H1 6-0
MOP H1 - Liberty H1 2-3
Oirschot H1 - Wijchen H1 3-2
HOCO H1 - Horst H1 1-2

Ik ben wel benieuwd wat er bij de Bommeltjes tegen de Donkies gebeurd is! En is HOCO thuis echt zo lastig, of is Horst toch niet zo dominant?

Verder mijn voorspellingen:
Deurne - HOCO
Gaat Deurne eindelijk aan hun doelsaldo werken, of toch dat van HOCO naar het positieve trekken? Ik verwacht het laatste, 1-5.

Don Quishoot - Boxmeer
De stUdenten zijn niet van plan gas terug te nemen na hun mooie start, 3-1.

Horst - MOP
Horst bovenaan met 7 doelpunten voor en maar 2 tegen. Ik verwacht dat dit een complete afstraffing wordt, maar dan wel in Horst termen: 3-0.

Liberty - Bommelerwaard
Ben wel benieuwd of Liberty écht door kan stoten tot voor mij verassing voor dit seizoen. 3-2?

Wijchen - Civicum
Derby? 2-3.

Waalwijk - Oirschot
Geen woorden aan vuil maken, 0-3.