Voorspellingen Speelronde 3

Geplaats door: Gradje ( )

  • 3C
  • 20/09
  • 1083

Genoeg goals maken blijkt voor deze poule niet te moeilijk.
(Liberty - HOCO 7-5??)

Nu nog goede voorspellingen maken..

Bommelerwaard - Don Quishoot
Boxmeer - Waalwijk
Civicum - Deurne
HOCO - Horst
MOP - Liberty
Oirschot - Wijchen
Reageren

Snuifduif | 23/09

Bommelerwaard- Don Quishoot 4-2
De man met de trom komt te vroeg voor de stUdenten die net uit hun bed komen. Bommelerwaard een jong team lijken wakker geschud door de blamage van vorige week tegen Boxmeer en zetten een goede pot neer.

Boxmeer-Waalwijk 4-1
Boxmeer bleek vorige week een taaie tegenstander te zijn tegen bommelerwaard en het strafcorner kanon van Boxmeer die knalt er zo 3 in van de randcirkel en pakt daarna de rode prent mee omdat hij de avond ervoor toch weer iets te veel van het witte goud geconsumeert heeft. En geeft zo een strafbal weg.

Civicum-Deurne 5-0
Civicum nieuw team in deze poule maakt een goede indruk. Deurne door middel van corona vorig jaar niet naar de 4e klasse gestuurd. Gewoonweg te slecht.

Hoco-Horst 2-3
Hoco blijkt toch niet onverslaanbaar op eigen terrein en dat laat horst zien. De tandarts keek tegen de zon in en mist in de laatste minuut een mogelijkheid om een strafbal te geven aan hoco.

Mop-Liberty 3-5
De testosteron mannetjes van Mop die zelfvertrouwen betaald krijgen door hun ouders verliezen hun moed nadat ze erachter kwamen dat hun ouders geen teamvakantie naar saint tropez hebben geboekt als ze winnen. Liberty verrast dit seizoen positief.

Oirschot- Wijchen 3-3
Wijchen een goede seizoensstart gekent tegen wat makkelijkere tegenstanders lijken een beetje vol van zichzelf en lijden het eerste punten verlies tegen een goedspelend Oirschot.

VAT | 23/09

Bommelerwaard - Don Quishoot (2-2)
Don Quishoot beter dan verwacht?? Bommelerwaard kwetsbaar en voor 2de keer puntverlies na 3 websiteen!

Boxmeer - Waalwijk (4-1)
Easy win voor Boxmeer!

Civicum - Deurne (0-0)
Deurne heeft het moeilijk, Civicum ook! kans om van de nul te komen met een 0-0.

HOCO - Horst (2-2)
Horst blijft ongeslagen omdat tandarts van HOCO verplicht in quarantaine moet.

MOP - Liberty (1-4)
Liberty slechte verdediging en scorend vermogen. MOP ook slechte verdediging en geen scorend vermogen.

Oirschot - Wijchen (1-2)
Oirschot kan lang mee met Wijchen. 4de kwart klasse verschil duidelijk.

Buurtmoeder | 22/09

Bommelewaard-DQ: De stUdenten uit 040 zijn lekker op dreef. De Bommel boys vallen nog een beetje tegen. Een van de betere websiteen op deze trieste zondag.
4-3

Boxmeer-Waalwijk:
De boxers tegen de kids. Het sleep kanon van Boxmeer scoort eenvoudig de een na de ander. Alleen was hij vergeten dat hij de avond ervoor iets te diep in het witte zakje had gekeken. Niemand laat hij heel, wat resulteert in een rode prent. Echter mag dit niet baten voor de kids(vergeten in te schrijven voor de A-jeugd?)Al met al winnen de boxers deze pot eenvoudig. 4-2

Civicum-Deurne:
Neem aan dat ik geen uitleg hoef te geven over Deurne, 6-0

HOCO-Hoest
De verwende jongetjes tegen de Corona boys.
De man met de pet weet weer iets nieuws uit zijn hoed te toveren , namelijk corona snel testen. 5 boys van Horst blijken nog besmet te zijn wat resulteert in te weinig spelers aan horst zijn kant. De mannen van horst worden gediskwalificeerd en worden lachend uitgezwaaid door de moeders van de verwende jongetjes die eenvoudig hun 3 punten krijgen toegereikt.

MOP- Liberty:
Geen 2 hoog, maar 2 laag. Oud-zuid zit er niet meer in voor de kakkers, dus dan maar Rotterdam-Zuid. Het niveau is daar zo gezakt, dat zelfs hun G-team ze niet wil hebben.
Schamend voor hun kinderen proberen de ouders uit Vught tevergeefs de mannen van Liberty om te kopen. Helaas heeft dit geen effect. 0-8

Oirschot-Wijchen:
Wijchen aan kop. Oirschot een degelijke ploeg. Leuke kraker dus. 5-5

Sproei sleutel | 21/09

Bommelerwaard - Don Quishoot
De stUdenten zijn op kippen jacht geweest en naar eindelijk een goede vangst besluiten ze om het feestje maar maximaal door te trekken. 2-3.

Boxmeer - Waalwijk
Boxmeer gaat met goed veel fysieke kracht, wat hulp van de scheidsrechter en na 5 keer bedreigd te zijn toch maar door het tuig van Waalwijk heen. 4-1.

Civicum - Deurne
Deurne komt weer met een B elftal aan en laat Civicum lekker prijsschieten op de keeper. 5-0.

HOCO - Horst
Na het slopen van een kleedkamer en een hele week luisteren naar hun saaie vriendinnen willen ze toch wel heel graag winnen. Dus bellen ze hun favoriete tandarts op om hun even d.m.v. van veel corners naar de overwinning te helpen. 3-2.

MOP - Liberty
MOP lijkt niet meer wat het geweest is en zal met zo weinig zelfvertrouwen aantreden. Liberty lijkt er toch wel iets beter in te zitten na het vertrouwen wat ze getankt hebben tegen HOCO. 1-5.

Oirschot - Wijchen
Slechtste rugby website van het weekend. Hard tegen hard. Geen hockey techniek te vinden bij beide. Daarom 1-1.

Pfiew | 21/09

Bommelerwaard - Don quishoot
De trom is weer aanwezig en de stUdenten in tegenstelling tot alle andere teams kunnen de muziek wel waarderen en gaan dansend over Bommelerwaard heen. 1-3

Boxmeer - Waalwijk
Waalwijk is niet in vorm en kan het Boxmeer niet lastig kunnen maken. Gelukkig is er goudgeel geluk na de website om naar uit te kijken. 4-2

Civicum - Deurne
Civicum veel te sterk voor Deurne, die na dit jaar lekker verder gaan in de vierde klasse. 6-0

HOCO - Horst
HOCO thuis verliest nooit, dus ook de talentjes van Horst gaan hier niet winnen. 2-2
MOP - Liberty
Wat is er met Mop gebeurt, de kracht is helemaal weg, terwijl Liberty een mooie start heeft gemaakt. Zij zullen dit dus over de streep trekken. 2-3
Oirschot - Wijchen
Wijchen bovenaan, maar is dat realistisch na de twee zwakste tegenstanders. Dat gaan we zondag zien. 2-2

Gradje | 20/09

Bommelerwaard - Don Quishoot 1-4
Man met de trommel is waarschijnlijk weer paraat, dus de Bommelaars denken het makkelijk over de streep te trekken. Helaas voor hen hebben de stUdenten nog hoofdpijn van gisteravond en bonkt de hoofdpijn op dezelfde frequentie als de trommel. Wonder boven wonder lijken de stUdenten hierdoor juist te synchroniseren en leggen de een na de andere achter de keeper.

BoxmeerWaalwijk 6-1
Het team van Waalwijk is eindelijk zindelijk en dan komen ze de boxers tegen. Natte broekjes en zachte doekjes is het enige wat troost kan brengen.

Civicum – Deurne Veel-0
Deurne vertoond Jongens A hockey en Civicum wil gewoon een keer 3 punten pakken. Niet echt een verassing wie dit wint toch?

HOCO – Horst 8-4
Geel tegen geel. Streng tegen stroef. Helaas voor Horst ziet de wereldberoemde tandarts ook 2x geel. 2x geel voor de captain, ja. Waarom? Goeie vraag. Zware baan misschien?

MOP – Liberty 2-3
MOP staat er tot nu toe nog niet echt goed op. Dus de kakkers hebben met papa en mama een weddenschap afgesloten dat ze voor elke goal een Fiat 500 krijgen. Nu moet het wel lukken! Echter komen de Beste mannen erachter dat deze auto’s alleen in het roze produceren. Stoppen met hockeyen is de enige oplOssing... Dat lukt ze gelukkig wel.

OirschotWijchen 2-1
Wijchen heeft alleen nog maar makkelijke websiteen gehad dit seizoen en Oirschot lijkt een beetje wisselvallig. Het zal er om spannen wie er meer inzet durft te- & wil geven. Uiteindelijk is de doorslaggevende factor het ADHD-veld van Oirschot; springt alle kanten op.