Speelronde 4

Geplaats door: CroqueMonsieur ( )

  • 3C
  • 20/09
  • 1874

We beginnen vroeg deze week. Kleine recap; De heren uit Boxmeer hoesten aan het langste eind tegen Wijchen. Horst speelt thuis en is verzekerd van de (+3)? Oirschot misschien toch minder dan voorgaand verwacht? De bokkenrijders? Ze hebben het de prinsjes moeilijk weten te maken (graag meer uitleg). De brillenstand voor Waalwijk en De Bommel? Hoe dan!?

Anyway heren, brand los:

Bommelerwaard H1 - (Hoest) Horst H1
Deurne H1 - Waalwijk H1
HOCO H1 - Boxmeer H1
Oirschot H1 - Don Quishoot H1
Wijchen H1 - Liberty H1
Prinsenbeek H1 - DVS H1
Reageren

..... | 27/09

Even over Waalwijk... chapeau, verliezen van Deurne is wel een moment supreme, hoe kan dat?
Wat heeft die club gedaan de afgelopen jaren? Van een redelijk eerste team naar een team gegaan wat te slecht voor woorden is. Achterhoede al een tijdje waardeloos. Afgelopen jaren prima middenvelders en aanvallers gehad, en nu... Zon blonde kalende kneus voorin met achter zich een paar schreeuwende meiden. Waalwijk, ik vind het jammer voor je, krijg je shit weer even bij elkaar en de derde klasse is dan prima haalbaar voor jullie

HoestHeren1 | 27/09

Horst compleet overweldigd en weggespeeld bij Bommerlerwaard. Werkelijk niks in te brengen tegen de supporters met de trom. 5-0 is nog een geflatteerde uitslag die veel hoger uit had kunnen vallen. Vanmiddag weer lekker met zijn allen vlaaien bakken in limburg. Wie weet lukt dat wel.

PaterPils | 23/09

Bommelerwaard H1 - (Hoest) Horst H1

Bommelerwaard laat vorige week zien absoluut geen titelkandidaat te zijn. Horst speelt daarentegen zonder de homosueel met de pet. Pittige pot maar de mongolen met de trommel en sirene zorgen voor een 2-1 omdat de scheidsrechter onder de indruk raakt.

Deurne H1 - Waalwijk H1

Deurne is te slecht om van te verliezen. Waalwijk denkt nog kampioen te kunnen worden. Goed gepresteerd tegen bommelerwaard, vertrouwen werkt in hun voordeel. 0-3

HOCO H1 - Boxmeer H1

De tandarts van HOCO doet zijn uiterste Best, helaas Is hoco ook met hun lelijke nieuwe shirts te slecht om een vuist te maken tegen Boxmeer. Fysiek is het wel, Boxmeer met een man minder. 2-3

Oirschot H1 - Don Quishoot H1

Oirschot tegen Don Quarantaine. Oirschoft heeft het thuisvoordeel. Hoewel ze dat niet nodig zullen hebben omdat de studs slecht genoeg zijn van zichzelf. 3-1

Wijchen H1 - Liberty H1

In het land der blinden is een oog koning. Helaas alleen maar blinden op het veld in Wijchen, wat een absolute treurnis. 1-1.

Prinsenbeek H1 - DVS H1

De vrienden zijn uit op een stunt. Je kan niet elke website zwaar door de ondergrens zakken !!!!!! Prinsjes zijn geschrokken van vorige week, spelen zeer behoUden en besluiten de punten te delen 2-2!!

HeterDanThierry | 22/09

Bommelerwaard H1 - (Hoest) Horst H1: 4-0
Even ter informatie richting de mannen uit Horst, de scheids met de pet mag NIET fluiten. Ze kunnen tegen Bommelerwaard net zo goed niet op komen dagen.

Deurne H1 - Waalwijk H1: 0-0
Ze willen wel, maar kunnen niet. Neutrale toeschouwer, blijf thuis als dit kan.

HOCO H1 - Boxmeer H1: 4-1
Boxmeer fysieke ploeg waarmee ze het in de eerste helft weten te rooien (1-1). De scheids van HOCO ziet zijn zondagpremie verwateren dus geeft snel wat (half) terechte kaarten.

Oirschot H1 - Don Quishoot H1: 2-3.
De extreem fanatieke coach van Don Quishoot heeft zijn spelers opgedragen in quarantaine te gaan met vrouwelijk schoon. Hier geeft de basiself graag gehoor aan. Die zijn dus fit zat.

Wijchen H1 - Liberty H1: 2-2.
Twee ploegen die met inzet ver komen. Zo hebben de prinsjes vorige week wel gezien. Liberty wat beter, maar Wijchen heeft het thuisvoordeel.

Prinsenbeek H1 - DVS H1: 5-0.
Ik verwacht niet dat de vrinden hier echt iets tegen in te brengen hebben.

Pfiewpfiew | 21/09

Bommelerwaard H1 - (Hoest) Horst H1
Spannende pot, wie wint er de trom of gele kanaries. Na een website van kansen aan beiden zijde zal een gelijkspel uitkomen 2-2
Deurne H1 - Waalwijk H1
Waalwijk is niet in vorm en Deurne ook niet, wat betekent dat ze een leuke pot kunnen spelen. Wie pakt de eerste overwinning? 2-1
HOCO H1 - Boxmeer H1
HoCO houd van knokken en dat geld ook voor Boxmeer. De bokswebsite zal gedurende de tweede helft uit de hand lopen en de plakken kaas zullen tevoorschijn komen. Jammer voor Boxmeer is dat het alleen aan hun zijde is. 3-1.
Oirschot H1 - Don Quishoot H1
Oirschot een stuk sterker dan DQ en is conditioneel erg goed te been. De stUdenten daarentegen moeten herstellen van t griepje. 4-0
Wijchen H1 - Liberty H1
Spannende pot beide zitten op hetzelfde niveau, nu nog de vraag wie er aan het langste eind trekt. 3-2
Prinsenbeek H1 - DVS H1
De prinsjes zullen wel geschrokken zijn afgelopen week. Deze zaterdag zullen ze toch een biertje minder drinken en laten weet zien wat ze kunnen. 5-2

Gradje | 21/09

Bommelerwaard H1 - Horst H1 1-1
Tja, na de 0-0 tegen Waalwijk kan deze website echt elke kant op. Horst wil de goede lijn doorzetten, maar durft alleen maar de handbal opstelling neer te zetten. Door de Trommel bij Bommel schommelt het schild van Horst te veel en kan er een tip-in doorheen. Laatste minuut gaat Horst alles op alles en scoort de gelijkmaker.

Deurne H1 - Waalwijk H1 0-0
Beide ploegen zijn nu echt gebrand om punten te pakken in deze website. Misschien zelfs wel een van de laatste keren dat het binnen handbereik ligt. De winnaar van deze pot wordt bepaald door welk team het meeste inzet toont. Waalwijk zal wel weer de laatste man van JC1 hebben geleend, maar Deurne blijft te lang in de 4e klasse-sfeer hangen. Ik voorspel 0-0 zodat ze allebei weten dat ze niet overschat worden.

HOCO H1 - Boxmeer H1 3-1
Boxmeer krijgt heel de week zwijgtraining om geen kaarten te ontvangen in Oisterwijk. Helaas was de coach vergeten dat je voor fysieke overtredingen ook kaarten krijgt. De scheids vindt het eigenlijk wel mooi. De Beste man verplicht dan ook dat niemand een bitje draagt. Lekker dubbel verdienen. Smile :)

Oirschot H1 - Don Quishoot H1 4-2
De afkorting DQS staat eigenlijk voor Dwalende Quarantaine StUdenten omdat ze allemaal hun quarantaine ontlopen en schijt hebben aan jouw opa. Als ze maar bij die mooie dames van Oirschot uit de buurt blijven, die mogen er namelijk wl zijn. Hockeyen met 2 snotbellen als scheenbeschermers blijkt toch niet zo effectief en lopen is nog zwaarder dan met een kater. Oirschot heeft daarnaast wat goed te maken na bij Horst te zijn ingemaakt. Hopen dat de geruchten van het veld van Oirschot meevallen.

Wijchen H1 - Liberty H1 2-0
Nadat ze de prinsjes hebben zien zweten, weet Liberty dat er meer te halen is dan niks. Na pas 2 websiteen gespeeld te hebben en nu tegenover Wijchen te staan, beschouwen ze deze website als een goUden ticket uit de endeldarm van de 3e klasse. Wijchen? Eerder Wijchaan terug naar de 4e klasse.

Prinsenbeek H1 - DVS H1 0-1
Na vorige week bijna uitgegleden te zijn proberen de mannen van het koningshuis hun positie weer te verstevigen. DVS is er echter klaar mee om elke week belachelijk te worden gemaakt op het forum en wil graag geprezen worden. Dit doen ze door de competitie op zn kop te zetten. Lekker dicht op elkaar straks, laat Rutte het niet horen.

E.N.Deldarm | 21/09

Bommelerwaard H1 - (Hoest) Horst H1 1-2
Blijkbaar heeft Bommel moeite met scoren tegen een verdedigende speelstijl. Horst parkeert de bus, countert 2x met de snelle spitsen en verrast.

Deurne H1 - Waalwijk H1 0-0
Kan ik niet tegen wil ik niet. Deurne kan niet hockeyen en Waalwijk wil niet hockeyen. Wederom niet om aan te gluren.

HOCO H1 - Boxmeer H1 4-1
In Oisterwijk belanden meer mensen op de IC via deze website dan door Covid besmettingen.

Oirschot H1 - Don Quishoot H1 7-0
Na het eerste kwart liggen de stUdenten met de tong op de schoenen door de covid perikelen. Om nog enigszins goed in het nieuws te komen hoUden ze vervolgens netjes overal op het veld anderhalve meter afstand.

Wijchen H1 - Liberty H1 2-2
Geen idee wat te vinden van deze ploegen. Het bier Guinness wordt tegenwoordig in 51 landen gebrouwen (weliswaar in verschillende varianten) om het vervolgens in 150 landen te verkopen. Daarom 2-2.

Prinsenbeek H1 - DVS H1 5-0
De Prinsjes zijn wakker geschud en spelen de vrienden, die zondag hun enige punten van het seizoen hebben gepakt, in de eerste helft al weg.

@@DeCovidStuden | 21/09

Je zelf verneuken is ook neuken

lijn snuivert | 21/09

Bommelerwaard H1 - (Hoest) Horst H1 5-1
kort samengevat; Horst kan er niks van en bommel wel.

Deurne H1 - Waalwijk H1 3-3
Krakeralarm!! naar verluid kan het spoken in Deurne, kan men dan nu al spreken een degradatiespook? Waalwijk heeft nog goede zin na afgelopen week en weet te scoren. Deurne scoort ook... gelijkspel

HOCO H1 - Boxmeer H1
Het wordt knokken voor de punten is verteld op de laatste training. Hoco uit altijd lastig. Boxmeer neemt de adviezen ter harte en gaat eraf met 4 rode en 2 gele prenten. Resultaat: Hoco 3 blauwe schenen 1 blauw oog en een snee in de wenkbrauw. Boxmeer verliest 3 punten

Oirschot H1 - Don Quishoot H1 2-3
gedeelde smart is halve smart. En covid dan allemaal. De anti stoffen uit Wuhan maken het verschil zondag. 3 snotneuzen voor Oirschot en 3 punten voor de stUdenten
Wijchen H1 - Liberty H1 1-1
Twee beperkte ploegen besluiten een muntje op te gooien. Hij valt precies op zijn kant. na evig overleg besluit de slimste van het veld dat het gelijkspel is.

Prinsenbeek H1 - DVS H1 6-0
Het was deze week even schrikken voor de prinsjes. Maar de vrienden zijn de kwaadste niet, en dragen bij aan een lekkere zondag.

@DeCovidStudent | 21/09

Doe maar niet. Kennelijk zijn jullie niet slim genoeg om een paar regeltjes na te leven. Corona Clowns.

De CovidStudent | 21/09

We mogen komende zondag gewoon weer hockeyen!

Dikke Luuk | 21/09

Helaas is door een fuifje bij DQS de website afgelast want het was een interessante pot gewqeest om te zien wie aan kan sluiten achter het wiel van Prinsenbeek en wie voorlopig rustig in het peloton verder moet tuffen.


Bommelerwaard H1 - Horst H1
Horst uit, Bommel met thuispubliek. Dit is een no brainer. 6-1

Deurne H1 - Waalwijk H1
Deurne, Deurne, Deurne... Duidelijk het vierdeklassehockey nog niet verleerd. Maar thuis mag altijd net wat meer van de scheids. 3-3 (6 keepersfouten)

HOCO H1 - Boxmeer H1
HOCO gaat wel oke, en de speelstijl van Boxmeer zal de jongens in t black and yellow toch wat corners op gaan leveren. Door de luiheid van HOCO mogen de Boksers er nog wat inleggen. 5-2

Oirschot H1 - Don Quishoot H1
Mag deze website al wel doorgaan? Dat zal nt wel of nt niet kunnen met de quarantaine van DQS H1. Lekker een uitwebsiteje spelen na een hele week niet trainen. Dit wordt een droge 3-0

Wijchen H1 - Liberty H1
Wiechen vs Libertwie. Twee oninspirerende teams van nobodies. Ik ga niet eens een uitslag voorspellen. ?-?

Prinsenbeek H1 - DVS H1
DVS bezig aan een opmars? Prinsenbeek met de hakken over de sloot in Boxmeer? Dit zou wel eens spannender kunnen worden dan de bookmakers verwachten. 3-3

anonymous | 21/09

Bommelerwaard- Horst:

Een 0-0 heb ik al lang niet meer voorbij zien komen. Waren de spitsen van bommelerwaard onder de indruk van het vrouwelijk schoon? Op hun eigen veld zullen ze Horst nipt kunnen verslaan. Ik verwacht wel een leuk potje. 2-1

Deurne-Waalwijk:
aiaiai pijnlijk voor de ogen. 0-3

HOCO- Boxmeer:
Schiedsie helpt een bietje mee. 2-1

Oirschot- Don Quishoot:
De stUdenten hebben rustige avondjes nu Oma COVID om de hoek komt kijken. Ze zullen scherp van start gaan en 1 puntje mee naar huis nemen. 2-2

Prinsenbeek-DVS:

De mannen uit Waalre worden voor de leeuwen gegooid. OOH NEE... De prinsjes hebben het knap lastig gehad tegen de bokkenrijders. 4 tegendoelpunten? Was de verdediging zo lek als een mandje? Keeper voor het eerst verliefd geworden? Uiteindelijk hoUden ze de 3 punten wel, 4-2.

Wolluk | 21/09

Als je 30 kansen krijgt en je scoort er 0, wordt het 0-0. Maarja met drie keepers op goal gaat t ook moeizamer.

Verder heerlijk gezopen bij de mannen van Waalwijk, natuurlijk afgesloten bij t Spijkerke, een aanrader.