Speelronde 3

Geplaats door: CroqueMonsieur ( )

  • 3C
  • 14/09
  • 1551

Na 2 speelrondes hebben we 3 koplopers, zijn dit de teams die dit seizoen voor het kampioenschap gaan strijden?

Daarnaast ook (3) teams die nog geen punten hebben kunnen pakken, hoe gaat het onderin verlopen?

Graag jullie voorspellingen voor speelronde 3. Brand los!

Boxmeer H1 - Wijchen H1
DVS H1 - Deurne H1
Don Quishoot H1 - HOCO H1
Horst H1 - Oirschot H1
Liberty H1 - Prinsenbeek H1
Waalwijk H1 - Bommelerwaard H1
Reageren

Lappen2 | 20/09

Wauw, wat een reacties. Het aantal betalingen heeft zn max bereikt bij de vorige. Mocht je nog wat wisselgeld onder je matras hebben, alles is welkom.
tikkie.me/pay/nsj57rosf4qsltm50muh

Lappen | 19/09

tikkie.me/pay/5s4u3rsfvdnnic1jatig

@@Turbopolyp | 18/09

2 potten gespeeld waar praten we over

@De Turbopolyp | 18/09

Stijf onderaan, die gaan het ook in de 2e klasse niet makkelijk krijgen.

De Turbopolyp | 18/09

Prinsjes gister 6-2 gewonnen van 1e klasser Warande
Dat beloofd wat voor zondag

Chef pils | 17/09

Boxmeer-Wijchen 3-0
De boksers hoesten de boel flink onder, waarna Wijchen geen risico neemt en het veld afloopt.

DVS-Deurne 3-1
Twee matige ploegen, DVS trekt de website thuis over de streep.

Don Quishoot-HOCO 4-2
Loukie geeft vanaf de zijlijn nog 2 strafballen aan HOCO, maar het mocht niet baten.

Horst-Oirschot 3-1
Deze website eindigd waarschijnlijk met 13 tegen 8, waardoor de punten in Limburg blijft

Liberty-Prinsenbeek 1-6
Beide ploegen hebben niks te zoeken in deze poule

Waalwijk-Bommelerwaard 1-1
Waalwijk pakt vroeg in de website de voorsprong en parkeert meteen de bus, in de laatste minuut pakt Bommel toch nog een puntje.

primapomp | 17/09

Boxmeer H1 - Wijchen H1
Aangezien corona heeft toegeslagen in Boxmeer komen ze deze week met de B-jeugd opdagen. Boxmeer wilde geen twee oefenduels dus doneren ze deze week de punten aan Wijchen die ze hard nodig zal hebben. 1-3

DVS H1 - Deurne H1
Het achtste van Oranje rood heeft deze week de weg over gestoken om DVS heren 1 te komen te versterken. Deurne had dit niet verwacht en komen hier letterlijk twiddes. 4-0
Don Quishoot H1 - HOCO H1
Louk Beerens van Smilemondzorg is bang dat Hoco hier er met harde cijfers vanaf gaat, dus heeft hij zichzelf ingekocht voor 5 kratten bier om hier ook Hoco naar de overwinning te fluiten! 1-3
Horst H1 - Oirschot H1
De boeren uit Oirschot zullen hier niet eens een kans krijgen omdat de man met de pet met het verkeerde been uit bed is gestapt. ze spelen leuk hockey de boeren maar ze moeten de meerdere erkennen in de man met de pet. Met een beetje geluk komt de vrouw met de pet ook nog opdagen waardoor het letterlijk 13 tegen 11 wordt. 3-0
Liberty H1 - Prinsenbeek H1
De bokkenrijders van liberty aldus hun eigen woorden mogen het opnemen tegen Prinsenbeek. Eigenlijk zijn het geen bokkenrijders maar gasten die eigenlijk niks kunnen, ze gaan er hier finaal vanaf tegen de prinsjes 0-8
Waalwijk H1 - Bommelerwaard H1
Zowel RKC Waalwijk als KMHC Waalwijk zullen deze week met de neus op de feiten gedrukt worden. Beide tegen een team waar niemand fan van is, die ook allebei titel aspiraties hebben maar het ook allebei niet gaan volbrengen. 1-3

@bamboembiem | 16/09

Lukt het?

Bamboembiem | 16/09

Liberty vs Prinsenbeek 3-2

De prinsjes worden van hun paardjes getrapt in Dongen. De bokkenrijders gaan stunten in Dongen! Leuke potje voor de toeschouwer.

Gradje | 16/09

website van Liberty – Boxmeer vorige week afgelast door Covid-19, welke van de twee teams is de boosdoener? Zou het een nieuwe uitbraak zijn met als brandhaard de derde klasse? Betekend dit einde seizoen voor 1 team? Zie het in de volgende aflevering.

Boxmeer H1 - Wijchen H1 3-1
De geblokte tenues zorgen voor hoofdpijn bij de heren van Wijchen en 80% van alle ballen worden zomaar ingeleverd. Dat vindt Wijchen niet erg want Wikipedia zegt dat ze 4e klasse spelen en wanneer liegt Wikipedia nou?

DVS H1 - Deurne H1 2-1
Ruzie om wie de hekken mag gaan sluiten, waar DVS dus écht geen zin in heeft. Beetje duwen en trekken totdat Deurne besluit om toch maar achteraan te lopen.

Don Quishoot H1 - HOCO H1 9-0
Na meerdere seizoenen lang te worden gepest in Oisterwijk, is DQ er eindelijk klaar mee. GEEN bier op zaterdag en iedereen een scoopje pre-workout voor de website. Afstraffen.

Horst H1 - Oirschot H1 2-2
Horst die thuisspeelt.. Eigenlijk net zo erg als HOCO, maar het is een vrouw dus dan is iets met #MeToo ofzo. Oirschot heeft peper in zijn reet gekregen dit seizoen en perst er verrassend een gelijkspel uit.

Liberty H1 - Prinsenbeek H1 DNF
Liberty wil voortaan alleen nog de leuke websiteen spelen en zal bij alle andere websiteen de Corona-kaart trekken.

Waalwijk H1 - Bommelerwaard H1 5-2
Bommelerwaard wil top 3 eindigen, Waalwijk zal met 3 spelers dit seizoen eindigen. Niveauverschil is erg duidelijk in het halve stadion. Kunnen jullie niet ruilen van complex?

E.N.Deldarm | 16/09

Boxmeer H1 - Wijchen H1 2-2
Beide teams hebben misschien 2 spelers die kunnen hockeyen. Daarom wordt het 2-2.

DVS H1 - Deurne H1 9-6
Grapje natuurlijk. Dit wordt 0-0 want beide teams kunnen werkelijk niets. Ik zag dat er een voetbalveld naast de hockeyvelden van DVS ligt, misschien kunnen ze daar beter gaan ballen.

Don Quishoot H1 - HOCO H1 3-1
Ook bij deze uitwebsite neemt HOCO zijn scheidsrechters weer mee, hopende dat de studs zo stom zijn om dit te accepteren. Die zijn echter niet van gisteren en bekend met Trojaanse taferelen. Oftewel: de dames staan gewoon met de fluit op het veld, HOCO gewoon met 11 man in een uitwebsite en dus gewoon 3 punten voor Don Quishoot.

Horst H1 - Oirschot H1 4-2
De Limburgers spelen thuis. Scheidsie bedankt!

Liberty H1 - Prinsenbeek H1 0-5
Zoek de definitie van kansloos op in het woordenboek en je krijgt Liberty H1 - Prinsenbeek H1 te zien.

Waalwijk H1 - Bommelerwaard H1 0-4
Bommelerwaard heeft het getroffen met hun programma. Beginnen met websiteen tegen degradatiekandidaten, zo krijg je het moraal wel op pijl.

Pfiewpfiew | 16/09

Boxmeer H1 - Wijchen H1
Dit kan nog wel een spannende pot worden, gezien Wijchen vorige week ook het eerste puntje heeft weten te bemachtigen. Helaas voor Wijchen zijn ze niet mans genoeg om een gelijkspel over de streep te halen. 4-3
DVS H1 - Deurne H1
Beide teams hebben een slechte start. Wie leeft er deze dag het meeste op is de vraag. Mijn verwachting is het thuisspelende team. 2-1
Don Quishoot H1 - HOCO H1
Don Quishoot heeft na vorige week het licht gezien te hebben voor ze naar bed gingen, nu wel de motivatie om optijd te gaan slapen. Ze zijn super fit en HOCO wordt een beetje overdondert.
Horst H1 - Oirschot H1
Horst thuis verliest eigenlijk nooit, maar Oirschot is wel on fire tot dusver. Ik verwacht hierdoor een spektakel match of the week. Uiteindelijk zal horst aan het langste eind trekken 4-3.
Liberty H1 - Prinsenbeek H1
Liberty heeft nog maar weinig laten zien en verwacht dat de prinsjes hier niet te veel moeite mee zullen hebben. 0-3
Waalwijk H1 - Bommelerwaard H1
Waalwijk valt tot nu erg tegen. Bommelerwaard daarin tegen is weer bezig met een goede reeks die ze zeker deze website aan gaan hoUden. 1-3

Melkmeisje | 15/09

Boxmeer-Wijchen 3-1
Boxmeer heeft leuke damesteams. Hockey is middelmatig maar niet slecht genoeg om te verliezen van Wijchen. Beide team zullen hun huidige plaats op de ranglijst het hele seizoen vast hoUden en mogen daar m.i. blij mee zijn.

DVS - Deurne 0-0
Ik kan me geen ergere website voorstellen. Ik heb het te doen met de aangewezen scheidsrechters en eventuele mensen die deze pot toevallig zien.

Don Quishoot - Hoco 1-5
Goed kunnen rekenen is geen garantie voor succes. De verwende kakkers uit Oisterwijk worden Zaterdag door hun moeders om 20:00 naar bed gestuurd en staan zondag fris en fruitig op het veld. Als papa ze een nieuw horloge belooft kunnen ze in een keer rennen.

Horst - Oirschot 1-3
De man met de pet is zelfs niet goed genoeg om dit trieste horst aan een overwinning te helpen. Oirschot speelt daarnaast vrij redelijk. Een zuinige 1-3 overwinning

Liberty - Prinsenbeek 0-6
Prinsenbeek kroont zich deze week tot absolute tiitelfavoriet. Heeft geen kind aan vrijwel alle teams uit deze competitie en zondag ook zeker niet aan Liberty. Alles zit mee en ze zetten een prachtige uitscore neer.

Waalwijk - Bommelerwaard 1-4
Waalwijk is alleen maar slechter geworden tijdens de corona stop. Volgens mij is het elftal van Bommelerwaard wel wat jonger t.o.v. vorig seizoen. Daarom (nog) geen monsteruitslagen.

Bamboembiem | 15/09

Liberty vs Prinsenbeek 3-2

De prinsjes worden van hun paardjes getrapt in Dongen. De bokkenrijders gaan stunten in Dongen! Leuke potje voor de toeschouwer.

Bamboembiem | 15/09

Liberty vs Prinsenbeek 3-2

De prinsjes worden van hun paardjes getrapt in Dongen. De bokkenrijders gaan stunten in Dongen! Leuke potje voor de toeschouwer.

Balletent | 14/09

Boxmeer-Wijchen 4-2
Boxmeer uit altijd lastig. Wijchen hockeyt leuk mee zoals altijd maar haalt er niks uit de website. Maar ze hebben niks in te brengen in de 1e 2e en 3e helft. Er zullen wat kaarten gepakt worden hier en daar. Boxmeer gewoon wat slimmer om Wijchen wat kaarten aan te naaien.

DVS - Deurne 3-0
Geen leuke pot DVS vol op de aanval maar de aanval is niet al te Best maar weet toch nog 3 punten te drukken en Deurne heeft zich ingegraven op eigen 23. Een bijster saaie pot voor de neutrale toeschouwer.

Don Quishoot - Hoco 1-3
De stUdenten uit de lichtstad bleken wakker geschud en waren brak voorbereid op een website tegen de geldgraaiers uit oisterwijk. De heren van het grote geld weten de stUdenten te verLeiden met wat flinke kannen bier en winnen zo de website.

Horst - Oirschot 2-4
Horst uit altijd lastig alleen Oirschot weet toch meer goals te maken dan horst en wint daarom een lastige pot in Horst. Daarnaast hadden de heren uit Horst te diep in hun glaasje gekeken de avond ervoor en waren de website vergeten.


Liberty - Prinsenbeek 0-3
Liberty weet al dat ze gaan verliezen en geven de avond van tevoren de overwinning al weg doordat er een paar heren uit het team de plaatselijke kroeg tot laat in de ochtenduren ruim sponsorden. De heren uit Prinsenbeek weten de website makkelijk naar hun hand te zetten.

Waalwijk - Bommelerwaard 1-4
De heren uit Waalwijk doen leuk mee de eerste helft alleen dan worden ze overrompeld door Bommelerwaard en krijgen ze 3 goals om hun oren en verliezen de 2e en 3e helft op wilskracht en doorzettingsvermogen. Toch nog een ode aan Waalwijk voor een sportieve deelname aan de website

Balletent | 14/09

Boxmeer-Wijchen 4-2
Boxmeer uit altijd lastig. Wijchen hockeyt leuk mee zoals altijd maar haalt er niks uit de website. Maar ze hebben niks in te brengen in de 1e 2e en 3e helft. Er zullen wat kaarten gepakt worden hier en daar. Boxmeer gewoon wat slimmer om Wijchen wat kaarten aan te naaien.

DVS - Deurne 3-0
Geen leuke pot DVS vol op de aanval maar de aanval is niet al te Best maar weet toch nog 3 punten te drukken en Deurne heeft zich ingegraven op eigen 23. Een bijster saaie pot voor de neutrale toeschouwer.

Don Quishoot - Hoco 1-3
De stUdenten uit de lichtstad bleken wakker geschud en waren brak voorbereid op een website tegen de geldgraaiers uit oisterwijk. De heren van het grote geld weten de stUdenten te verLeiden met wat flinke kannen bier en winnen zo de website.

Horst - Oirschot 2-4
Horst uit altijd lastig alleen Oirschot weet toch meer goals te maken dan horst en wint daarom een lastige pot in Horst. Daarnaast hadden de heren uit Horst te diep in hun glaasje gekeken de avond ervoor en waren de website vergeten.


Liberty - Prinsenbeek 0-3
Liberty weet al dat ze gaan verliezen en geven de avond van tevoren de overwinning al weg doordat er een paar heren uit het team de plaatselijke kroeg tot laat in de ochtenduren ruim sponsorden. De heren uit Prinsenbeek weten de website makkelijk naar hun hand te zetten.

Waalwijk - Bommelerwaard 1-4
De heren uit Waalwijk doen leuk mee de eerste helft alleen dan worden ze overrompeld door Bommelerwaard en krijgen ze 3 goals om hun oren en verliezen de 2e en 3e helft op wilskracht en doorzettingsvermogen. Toch nog een ode aan Waalwijk voor een sportieve deelname aan de website

Anti Roltrap | 14/09

Boxmeer H1 - Wijchen H1: 3-1, Wijchen niet sterk genoeg om het Boxmeer thuis lastig te maken. Fysieke pot, een plakkie kaas zus en een plakkie kaas zo. Boxmeer uiteindelijk thuis gewoon minder pakken waardoor ze winnen.
DVS H1 - Deurne H1: 2-0. Geen pot voor de neutrale kijker.
Don Quishoot H1 - HOCO H1: 3-1. Na een chaotisch begin weten de nerdjes een sterke tweede helft neer te zetten.
Horst H1 - Oirschot H1: 3-0. Horst thuis. Need I say more? Man met de pet schijnt nog steeds officieel geen dementie te hebben en mag dus nog fluiten.
Liberty H1 - Prinsenbeek H1: 0-4. Prinsenbeek dit jaar kampioenskandidaat. Liberty kan ook gewoon de punten in een tas opsturen?
Waalwijk H1 - Bommelerwaard H1: 0-3. Waalwijk doet z’n Best maar dat lijkt me niet genoeg. Een applaus voor de strijdlust.