New season

Geplaats door: Petindeheg ( )

  • 3C
  • 16/08
  • 1468

Mannen van het goede leven,

Aan de vooravond van het nieuwe seizoen is het toch wel leuk om onze verwachtingen van aankomend seizoen te vereeuwigen. We zullen zien waar het schip strand. Voor nu zal ik mijn verwachtingen uitspreken voor het gehele seizoen.

Bommelerwaard:
De boys van Bommelerwaard doen het goed, we zullen zien waar zij gaan stranden.

Boxmeer:
De taaie uit websiteen naar oosten van het land tegen de houthakkers van Boxmeer zal veel punten opleveren voor het thuis spelende team.

Deurne:
Taaie rakkers die met geluk de derde klasse zijn binnen gekomen hebben het hard te halen. Door toch verassende punten te sprokkelen zullen zij de eind streep halen.


Don Quishoot:
Blijven stUdenten, wisselen elk jaar. Toch altijd mooie vrouwen en goedkoop bier.

DVS:
Tactisch niet altijd je van het, paar leuke spelers maar niks bijzonders. Zal waarschijnlijk met 13 man voldoende punten in huis hoUden om in de 3e klasse te blijven.

HOCO:
Met de 13 mannen van HOCO op het veld is het altijd feest. Hopelijk is het hockeyend technisch wat leuker dan voorgaand jaar.

Horst:
Laf spelend ploegje die soms aardig uitbreken. Middenmoot 3e klasse is prima voor deze ploeg.

Liberty:
Erg lastig in te schatten na een poule switch. Kunnen zij de degradatie strijd ontvluchten.

Oirschot:
Is het niveau te hoog gegrepen voor deze mannen? Al enkele jaren goed gehandhaafd in de 3e klasse gaat het ze dit jaar weer lukken?


Prinsenbeek:
Duidelijk het Beste team van de 3e klasse, verdiend kampioen.

Waalwijk:
Ben toch bang dat de mannen van Wolluk het lastig gaan krijgen dit jaar. Wie gaat de degradatie strijd winnen?

Wijchen:
Avenals Deurne “promovendus” in de 3e klasse, dat zal een hoop nieuwe sticks opleveren. Wie gaat het hoogste einden van de 4e klasse teams?
Reageren

doe je leuk | 06/09

Heren,

De eerste websiteen zijn gespeeld!!!!
Natuurlijk weer lekker!!!!
Maar even een evaluatie. Deurne uit wordt altijd lastig gemaakt door het feit dat je tegen 13 man speelt. In de 23 krijg je altijd een strafcorner tegen, dus buiten de 23 verdedigen word geadviseerd. Hier staat tegenover dat na de website de bar man altijd gezellig is met de gratis shots. Daarnaast is het wel een leuk team om mee te zuipen.
Veel succes Deurne en veel succes andere die uit website in Deurne hebben.
Groet
Doe je leuk
Deur !!!!!!!

doe je leuk | 06/09

Heren,

De eerste websiteen zijn gespeeld!!!!
Natuurlijk weer lekker!!!!
Maar even een evaluatie. Deurne uit wordt altijd lastig gemaakt door het feit dat je tegen 13 man speelt. In de 23 krijg je altijd een strafcorner tegen, dus buiten de 23 verdedigen word geadviseerd. Hier staat tegenover dat na de website de bar man altijd gezellig is met de gratis shots. Daarnaast is het wel een leuk team om mee te zuipen.
Veel succes Deurne en veel succes andere die uit website in Deurne hebben.
Groet
Doe je leuk
Deur !!!!!!!

Brilnerd | 04/09

Boxmeer - Prinsenbeek 2-4
Prinsjes geven sinds de corona geen box meer. Allemaal fit dus, en easy points. Wel 2 tegendoelpuntjes omdat het nieuwe seizoen ff wennen is.

DVS - Oirschot 2-0
Oirschot ver over haar houdbaarheidsdatum in de derde klasse.

Deurne - Bommelerwaard 1-3
Scheidsies van Deurne hielden de eerste helft de tenues niet genoeg uit elkaar en gaven per ongeluk wat corners weg. Deurne tijdens de tweede helft helaas nog steeds te slecht om zelfs met 13 man er nog niks van te maken.

Don Quishoot - Liberty 3-1
De per abuis gepromoveerde boeren schoffelen hier en daar wat professortjes in spe neer, maar de welgeleerde stUdentenkneusjes zijn toch te sterk.

Horst - Wijchen 2-2
K*t pot, 2-2, geen pils.

Waalwijk - HOCO 2-4
De kakkers zijn de knokploeg te slim af. Hockey is nu eenmaal voor de elite luhl!

Lijn snuivert | 02/09

Boxmeer - Prinsenbeek 2-3
DVS - Oirschot 2-2
Deurne - Bommelerwaard 0-3
Don Quishoot - Liberty 2-0
Horst - Wijchen 0-3
Waalwijk - HOCO 1-0

Floda Reltih | 01/09

Boxmeer - Prinsenbeek 1-4
DVS - Oirschot 2-0
Deurne - Bommelerwaard 3-3
Don Quishoot - Liberty 3-1
Horst - Wijchen 2-1
Waalwijk - HOCO 4-4

Liberty | 31/08

Heeee Dames. Met een omweg toch weer een jaartje flaneren in de derde klasse. Natuurlijk zijn we de slechtste ploeg en gaan we weer strijden voor degradatie. Maar gelukkig mogen we weer meegenieten van alle positieve berichten hier op dit prachtige forum. Hopelijk hebben jullie ons niet gemist en tot snel. kusje uit Dongen

BLDM | 29/08

Ha lieve Corona hoestertjes,

We zijn allemaal natuurlijk top fit uit onze quarantaine bunkers gekomen. Of je nou je cardio hebt gedaan met je seksbuddy, je wijf jezelf naar de koelkast heeft laten lopen om koud pils te halen of je hebt jezelf vermaakt op je donkere zolderkamertje. Het telt allemaal mee.

Uiteraard gaan we niet alle websiteen spelen dit seizoen, koning Mark die de op de rem trapt omdat een aantal paupers zich niet aan een paar simpele regels kunnen hoUden, het RIVM dat de boel verstierd of de GGD die zegt dat je niet mag spelen.

Blijf alsjeblieft thuis als je corona symptomen hebt, niemand zit te wachten op een blaffende aerosolen sproeier als directe tegenstander.

Welke ploeg gaat als eerste websiteen afzeggen vanwege te veel besmettingen binnen het team?

Mr magic | 17/08

Jammer dat wij jullie gaan verlaten mannen voor de poule in het noorden. Het was ons een genoegen. Succes met alle reizen die jullie gaan maken maar bovenal succes dit seizoen. Het ga jullie goed. Ohja mannen van Don Knorshoot, ga eens leren drinken man.

Groetjes aan jullie moeders en zusjes.

De boys van MOP

@ no one | 17/08

Jeetje wat een frustratie.
Neem een corona en geniet van je vakantie!
BTW wat lekker dat de zaag weer uit de kast mag.

No one | 16/08

Zeer zwakke poule, alleen Prinsenbeek is een goede ploeg. Denk dat Bommelerwaard 2e wordt. Waalwijk en liberty echt verreweg de zwakste ploegen van deze competitie. Helemaal Waalwijk mag zich schamen dat ze nog niet zijn gaan voetballen.