Speelronde 12

Geplaats door: Mr magic ( )

  • 3C
  • 18/02
  • 1772

Ja ja mannen daar zijn we weer, de zaalsticks zijn opgeborgen, menig teamgenoten hebben zichzelf verloren tijdens verschillende teamweekenden maar bovenal is Mr Magic terug met een nieuw topic voor de eerste speelronde van de 2e seizoenshelft. De kampioensstrijd gaat in de eerste paar websiteen beslist worden, de degradatie kandidaat zal zich ook spoedig bekend gaan maken en de rest doet er niet toe eigenlijk. Al met al een leuke paar maanden voor de boeg. We beginnen met de volgende websiteen:

Oirschot - HOCO

Tegelen - DVS

Kieviten - Horst

Don Quishoot - Waalwijk

MOP - Bommelerwaard

Succes boys
Reageren

@El Patron | 10/03

Horst heeft uit alleen van de stUdenten uit Eindhoven gewonnen.

El Patron | 09/03

Wat is er in noord Holland gebeurt? Horst teveel in de auto geslapen

El Patron | 09/03

Wat is er in noord Holland gebeurt? Horst teveel in de auto geslapen

Cor Ohna | 05/03

Oirschot - HOCO 1-3
Bij rust staat Oirschot 1-0 voor maar dan wisselt HOCO hun hele team voor hun MB1 die over Oirschot heen lopen.

Tegelen - DVS 1-0
Saaie pot. Tattoomeneer gooit er een bal overheen, handige spits verdient een strafcorner en zo wordt het 1-0.

Kieviten - Horst 0-2
De Limburgers gaan voor de pot hangen en counteren zichzelf naar de 3 punten. Wat een makkelijk spelletje toch in de 3e klasse.

Don Quishoot - Waalwijk 1-1
De studs moeten altijd even warmdraaien na een lange pauze. Zo ook vandaag en daar profiteert Waalwijk van die eindelijk weer eens een puntje bijschrijven.

MOP - Bommelerwaard 2-2
Verstoorde voorbereiding van MOP zorgt ervoor dat Bommelerwaard een punt weet te scoren.

magere Henk | 02/03

Oirschot - HOCO 4-0 Een derby in de competitie? Heb eigenlijk geen idee ligt in ieder geval dicht bij elkaar. Hoco uit dus winst Oirschot.

Tegelen - DVS 3-1 De kampsjaak van tiegelen tegen de beunhazen van DVS die eigenlijk beter op voetbal kunnen gaan. Tiegelen zal dit uiteindelijk wel winnen omdat ze gewoon beter zijn.

Kieviten - Horst 0-6 Horst heeft er een teamweekend van gemaakt omdat ze ongeveer 190 kilomter enkele rit moeten rijden zijn ze met het hele team vrijdag al vertrokken. Zaterdag opstap geweest in Den Haag maar Kieviten is zo slecht dat Horst nog steeds een makkelijk middag heeft.

Don Quishoot - Waalwijk 3-0 De nerdjes uit Eindhoven zijn een stuk sterker dan Waalwijk, niet meer woorden aan vuil maken dan dat nodig is.

MOP - Bommelerwaard 4-0 Een topper in onze competitie wat uiteindelijk geen topper gaat worden MOP gewoon een makkelijk middag tegen de harde kern van Bommelewaard. Die kunnen beter hun trommel weg doen want de harde kern is van 8 man naar 3 man gegaan, 5 mensen van de harde kern vonden het naar een seizoenshelft wel genoeg geweest en krijgen een beter leven.

pietheintje | 02/03

websiteen:

Oirschot - HOCO

Tegelen - DVS

Kieviten - Horst

Don Quishoot - Waalwijk

MOP - Bommelerwaard

Succes boys