Speelronde 11

Geplaats door: Mr magic ( )

  • 3C
  • 19/11
  • 2130

Mijne heren van dit prachtige forum,

De eerste seizoenshelft zit er bijna op, dus zal ik Mrmagic voor de laatste keer dit o zo mooie kalenderjaar 2019 nog een topic schrijven zodat iedereen nog even elkaar kan afvlammen en voorspellingen kan neerzetten waarvan iedereen schrikt. Voor de laatste speeldag hebben we de volgende websiteen in petto.

DVS - Horst

Don Quishoot - Bommelerwaard

Oirschot - Waalwijk

Tegelen - MOP

Kieviten - Boxmeer

Dit zijn de potjes voor deze zondag.

Als laatste puntje, zijn er al mensen die de eindlijst durven te voorspellen?

Succes boys!
Reageren

Trommel | 25/11

Misschien kan Bommelerwaard een appgroep oprichten, kan het forum opgeheven worden

Anonime | 25/11

Zondagavond 23:00, einde 3e helft bij Don Quishoot, Beste 3e helft ever!!

Anonime | 25/11

We dachten ff bij DVS te spelen (arbitrage...) maar trokken terecht aan het kortste eind, 1-2 winst. Derde helft de Beste ever!!!! 6 uur na afloop vd 2e helft zitten we nog steeds midden in de 3e! ???

Kratje Grolsch | 24/11

Mannen, 1-2 winst, oftewel Julie voorspellingen zijn niet juist.
Wel de Beste derde helft ever! Mannen van Mop, jullie kunnen niet zuipen! De groetjes aan jullie moeders! Toedeloe!

Anonime | 24/11

We dachten ff bij DVS te spelen (arbitrage...) maar trokken terecht aan het kortste eind, 1-2 winst. Derde helft de Beste ever!!!! 6 uur na afloop vd 2e helft zitten we nog steeds midden in de 3e! ???

Kratje Grolsch | 24/11

Mannen, 1-2 winst, oftewel Julie voorspellingen zijn niet juist.
Wel de Beste derde helft ever! Mannen van Mop, jullie kunnen niet zuipen! De groetjes aan jullie moeders! Toedeloe!

The-Crab | 24/11

Spannende pot bij de stUdenten, Bommel nam de 3 punten naar huis in een spannende website waar het 2-1 werd. Tevens een goede 3e helft in Eindhoven waarbij de stUdenten de bierestaffete wonnen.

Kratje Grolsch | 24/11

Mannen, 1-2 winst, oftewel Julie voorspellingen zijn niet juist.
Wel de Beste derde helft ever! Mannen van Mop, jullie kunnen niet zuipen! De groetjes aan jullie moeders! Toedeloe!

Moraalridder | 21/11

Lokale arbitrage maakt voorspellen onmogelijk, om die reden stap ik even af van de sportieve voorspelling en stap over op de sportiviteit voorspelling. Wel zo interessant na de verwensingen van vogelgriep en dergelijke.

Om die reden een lijstje met meest sportieve teams;

1. Don Quishoot
Simpel omdat je met vijanden niet kan zuipen. Daarbij zijn ze zo vriendelijk om uit geen websiteen te winnen. Dat zal de sfeer op de thuisclub doen wegnemen.

2. Oirschot
Gezellige veteranen welke de jeugd leren hun bierglas zo efficient mogelijk te legen.

3. Kieviten
De vreemde vogel in de bijt maar stuk voor stuk prima gozers. Plaats op de ranglijst wat hoger uitgevallen vanwege sympathie door het voorval van afgelopen week.

4. Waalwijk
Laurens.. mooie baas

5. Boxmeer
Waar Boxmeer voorheen werd gesommeerd tot box minder. Heeft de beschaving zich nu ook daar op de velden laten zien. Chapeau mannen...

6. Tegelen
Laat je niet afschrikken door tattoo Bob, de man blijkt een vriendelijke reus als hij slaapt.

7. DVS
Beste bierspel van de competitie... wij begrijpen de regels nog steeds niet. Dat zelfde geld ook voor de arbitrage.

8. Bommelerwaard
Mooi veld

9. Horst
Niemand vind ons leuk....

10. MOP
Maakt onderling plezier... niet meer, niet minder.

11. HOCO
Schandalig volk, over het paard getilde kinderen met de zelfbeheersing van trinitrotolueen.

We zitten in een Heren competitie gedraag u zelf erna!!
P.s. zuip u alle elitair naar de klote-zondag.

Bal van Niveau. | 21/11

DVS - Horst: 2-2
Gezien de stand is Horst verplicht deze website te winnen. Het is echter de vraag hoe lang Horst dit niveau kan vasthoUden. Horst is de afgelopen seizoenen nooit een hoogvlieger geweest en zonder de man met de pet zal het verval aankomende zondag worden ingezet.

Don Quishoot - Bommelerwaard: 2-2
De studs lijken inderdaad op de weg terug. De stand tegen MOP doet vermoeden dat ze het de kampioen lastig hebben gemaakt. Maar ook Bommelerwaard draait goed dit seizoen, een belangrijke pot voor beide teams, helaas zonder resultaat. Leuke pot voor de neutrale toeschouwer.

Oirschot - Waalwijk: 6-1
Oirschot zal geen kind hebben aan Waalwijk. Ze sturen Laurens en zijn boys zo richting de 4e klasse.

Tegelen - MOP: 3-3
TattooBob tegen de andere Bob die CV staat, maar de Tegelse Bob heeft een betere scoop die er een aantal keer doorheen rolt bij MOP. 3x de sublieme backhand van nummer 34 zorgt toch nog voor een puntje bij de aankomende kampioen.

Kieviten - Boxmeer: 3-0
Dag Boxmeer... Kieviten moest even wennen aan de Brabantse gezelligheid maar snappen nu hoe ze hier mee om moeten gaan, weg naar boven is ingezet.


1. MOP
2. Bommelerwaard
3. Don Quishoot
4. Oirschot
5. Horst
6. Tegelen
7. DVS
8. Kieviten
9. Boxmeer
10. Waalwijk
11. Hoco

E.N.Deldarm | 20/11

DVS - Horst 2-2
Wederom een weekend hockey in Aalst waar het niet om aan te gluren is. Niemand is blij met het resultaat, alleen het publiek is blij dat de winterstop begint.

Don Quishoot - Bommelerwaard 4-2
De Eindhovense stUdenten lijken de trein op de rails te hebben. Daarom heb ik alle vertrouwen in 3 punten voor ze.

Oirschot - Waalwijk 2-0
Beide teams scoren niet al te makkelijk. Oirschot heeft zijn zaakjes achterin echter prima op orde en heeft hierdoor genoeg aan 2 gelukkige doelpunten.

Tegelen - MOP 2-2
Het kan toch niet zo zijn dat MOP alleen bij Horst punten laat liggen? Mogen weer eens naar Limburg toe dus een perfect moment om het nog eens te doen. Onderschatten Tegelen en komen goed weg met 2-2.

Kieviten - Boxmeer 6-1
De vogeltjes hebben het op hun heupen. Hadden moeten winnen bij HOCO blijkbaar. Nu dat niet gelukt is zijn ze extra gebrand tegen Boxmeer en spelen ze zich weg van de laatste plek.

Zal ik dan maar de eerste zijn om een volledige eindlijst te voorspellen?
1. MOP
2. Don Quishoot
3. Bommelerwaard
4. Horst
5. Oirschot
6. Tegelen
7. DVS
8. Kieviten
9. HOCO
10. Boxmeer
11. Waalwijk

HeJa | 19/11

DVS - Horst
DVS thuis is een goed teken voor DVS, daar zijn ze toch sterker dan uit, dit wil niet betekenen dat ze gaan winnen, want Horst gaat even een appeltje met ze schillen om vervolgens het seizoen af te sluiten met een goudgele rakker. 2-4

Don Quishoot - Bommelerwaard
Ook Don Quishoot kan niet wachten op de goudgele rakker na de website. Toch zullen ze eerst aan de bak moeten om deze te verdienen en met succes, ze sturen Bommelerwaard met veel pijn weer terug naar huis . 6-1


Oirschot - Waalwijk
Waalwijk eigenlijk de slechtste van de poule, wat doen ze eigenlijk in de derde klasse , Oirschot daarentegen laat even met een clinic zien hoe je de bal wel naar de juiste kleur speelt. 4-0

Tegelen - MOP
Tja kansloos is het nooit als tegelen thuis speelt en dat is meer om het spel dan om de scheids. Toch zal MOP wel een poging wagen om ze te vernederen en na de website zich als winterkampioen te manifesteren, waar het goudgele geluk rijkelijk naar binnen zal worden gegoten. 2-4

Kieviten - Boxmeer
Boxmeer is het niet gewend om zo ver te rijden en maken er dus een teamweekend van. Dit zal fantastisch worden, maar de website.... de vogels bombarderen de spelers en zullen het veld winnend verlaten. 5-3

1 MOP heeft geen woorden nodig
2 Bommelerwaard winnen van Horst dus zullen er ook wel boven eindigen
3 Horst staat al flink los van de rest en deze marge zal ervoor zorgen dat de derde plek verzilverd gaat worden.
4 DQ leuk team die na de winter echt van zich laten horen.
7-9 ???
10 de vogels na deze competitie zijn de vogels vrij en kunnen ze terug naar de poule waar ze allemaal een beetje praten met de harde G.
11 Waalwijk tja wat zeggen we erover

Mr magic | 19/11

DVS - Horst 4-2

DVS thuis is moeilijk te pakken, dat hebben de mannen van MOP vorig jaar wel ervaren en waarschijnlijk de helft van deze competitie nu ook. Mocht Horst de man met de pet hebben meegenomen dan kan de uitslag nog wel eens de andere kant opvallen. Echter gaat Horst hier zonder punten naar huis en komt het gat met MOP op 8 punten te staan. MOP in april al kampioen?!

Don Quishoot - Bommelerwaard 4-0

De mannen van DQ dachten wel even van MOP te winnen zoals ze in het begin van het seizoen hebben gezegd. Schijn bedriegt aan de uitslag van afgelopen weekend te zien. Maar toch denk ik dat ze het wel op een rijtje hebben nu. Met 4-3 van de kampioen verliezen is geen schande. Zullen dus ook Bommelerwaard oprollen, thuis al helemaal. Bommelerwaard ziet hiermee ook de hoop op het kampioenschap vervliegen met een achterstand van 9 punten na dit weekend.

Oirschot - Waalwijk 3-0

Oirschot zo slecht nog niet, maar ik weet niet wat Waalwijk aan het doen is. Zij solliciteren volgens mij voor een enkele rit naar de 4e klasse. Makkelijke overwinning voor de boeren uit Oirschot.

Tegelen - MOP 2-5

De schepper, en nee ik bedoel niet een of ander religieus figuur, maar de Luftwaffe van Tegelen gooit er 2 overheen waar 2 corners uit komen en die er vervolgens beide invliegen. MOP heeft dan al 4 keer gescoord en prikt er in de laatste minuut nog even een mooie variant in. MOP met 2 vingers in de neus kampioen.

Kieviten - Boxmeer 3-3

Boxmeer teleurstellend op de 8e plek, de mannen uit Wassenaar 2 plekken eronder. In het noorden zijn ze niet opgewassen tegen Boksmeer en zullen daarmee het onderspit delven. De scheidsrechters uit de jaren 80 van Kieviten trekken dit op een gegeven moment niet meer en gaan kaarten en corners uitdelen. Zo wordt het uiteindelijk een remise.

Nou ik zal wel beginnen met een eindvoorspelling;

1. MOP, geen twijfel over mogelijk. Beste selectie van de competitie. Gaan volgend jaar, mits ze nog 2 of 3 spelers erbij krijgen ook mee gaan doen om promotie naar de 1e klasse.
2. Don Quishoot, hebben stiekem toch veel kwaliteit in de ploeg, ook wat vreemde vogels maar dat gooien we maar op het feit dat ze in Eindhoven studeren. Zijn gewoon net wat beter dan Horst en Bommelerwaard.
3. Bommelerwaard, verdedigend veel beter dan Horst. Gaan hierom ook weinig tegen goals incasseren. Scorend mag het nog wel wat beter maar na wat spitsentraining zie ik dat wel goed komen.
4. Horst, tja de man met de pet. Verder kan Horst niet zoveel. Pakken punten omdat de rest van de competitie gewoon echt heel slecht is.
5/6/7/8. Echt geen idee hoe dit gaat uitlopen. Oirschot, Tegelen, DVS en Boxmeer zijn allen erg wisselvallig.
9. HOCO. Door de thuis punten die ze nog gaan behalen.
10/11. Kieviten en Waalwijk, niet per se in die volgorde.

Het was me een genoegen mannen. Tot in Maart!