Speelronde 10

Geplaats door: Mr magic ( )

  • 3C
  • 13/11
  • 1930

De een na laatste speelronde voor de winterstop. MOP 5 punten los, Horst en Bommelerwaard verrassend 2e en 3e en Boxmeer en Waalwijk bekleden erg onverwacht plek 9 en 10. Ik ben heel benieuwd wat de 2e seizoenshelft gaat brengen.

Boxmeer - DVS

Horst - Tegelen

MOP - Don Quishoot

HOCO - Kieviten

Bommelerwaard - Oirschot

Moge de Beste scheidsrechters winnen.
Reageren

Alexfet | 12/09

Meet, be inspired, communicate and continue flirting!
Follow the link https://bit.ly/3gsovBe

Jimmiehob | 10/07

????? ???...
#Hookahmagic
?? ?????? ? ???? ? ????????? ????? ?????? ??????? ? ???????.
????? ??? ? ????????,?????????????? ? ?????? ? ????? ????????? ??????? ???????.
Amy,Tortuga,Alfa Hookah...
?????? 18+

Koppen | 25/11

Iemand een vlag kopen?

Freak | 19/11

Ook belangrijk natuurlijk

Mr | 19/11

Nieuw topic komt er zo aan, mrmagic zit nog even te schijten

<3_Mrmagic | 19/11

Mrmagic, we need ya... Nieuwe topic? #held #please

Gezellig | 18/11

Leuk dat contrast tussen; enerzijds heb je twee teams die een bierestafette organiseren, anderzijds willen ze elkaar de k**k*r in slaan :D

bierestafette | 18/11

7 juni op DQS na onze website (DQS - MOP) bierestafette?

EdithFuemn | 18/11

LIMITED PROMOTION Get 6 months free Trial Subscription for Netflix and CBO to watch unlimited movies
Take your trial now at: https://giveawaylimited.com/movies

Huub Hockey | 17/11

Ik heb nog nooit gehoord dat wij k****rmongolen zijn, maar HOCO heeft het ons vaak genoeg mogen vertellen. Kieviten zijn k****rvogels en die horen niet in Brabant. Helaas drukte de scheidsrechters veel punten in de website. Twee doelpunten onterecht afgekeurd zet ons op een 1-1 eindstand. Provocerende spelers van HOCO die strooiden met uitnodigingen om op de vuist te gaan met de vogels. Het is een schande dat dit volk op een hockeyveld staat. De lokale voetbalclub lijkt mij een betere locatie om de thuiswebsiteen te spelen. Onmogelijk om uit punten te pakken. Tabé

@@@beterdanthei | 15/11

Ben ik vrij zeker van. Wanneer zijn jullie een keer op MOP voor een bierestafette?

Flats | 15/11

Boxmeer - DVS 4-0
De aanvoerder van Boxmeer heeft het op zijn heupen en dartelt het veld over. De vrienden verdedigen graag maar hebben hier geen antwoord op.

Horst - Tegelen 6-1
Zelfde uitslag voor Tegelen als vorige week. Deze mannen lijken ook een aardig uitsyndroom te krijgen inmiddels. Tip: laat de coach een paar keer knipogen naar de scheids met de pet.

MOP - Don Quishoot 3-0
Degelijke overwinning voor de winter- en zomerkampioen. De studs doen hun Best maar zijn gewoon niet goed genoeg om het MOP moeilijk te maken.

HOCO - Kieviten 3-1
Het is gewoon onmogelijk voor Kieviten om hier punten te pakken. Ze zijn bij HOCO wel slim genoeg om niet teveel te scoren waardoor het thuisvoordeel minder opvalt.

Bommelerwaard - Oirschot 3-2
De 12e man van Bommelerwaard sleept de 3 punten voor ze binnen. Hoewel Oirschot behoorlijk wisselvallig is, dus het kan ook zomaar een enorm eenzijdige pot worden.

@@beterdanthier | 15/11

zeker?

E.N.Deldarm | 14/11

Boxmeer - DVS 2-0
Na 2 doelpunten in de eerste helft vindt de scheids het wel goed. DVS kan toch niet aanvallen dus de website bloedt dood.

Horst - Tegelen 6-1
Limburgse derby waar heel Noord-Limburg voor uitloopt! De meeste indruk wordt door de scheids gemaakt, die de 3 punten weer binnen weet te slepen. Wat een geweldenaar!

MOP - Don Quishoot 5-1
Thuis gaat MOP geen punten verspelen. Ze onderschatten de studs in het begin nog maar walsen ze daarna plat. Besluiten in het laatste kwart alleen nog maar over te pushen om vast te wennen aan het zaalhockey.

HOCO - Kieviten 3-2
Na weer een paar uur in de auto te hebben vertoefd weten de Kieviten het HOCO moeilijk te maken. Op dat moment weet de thuisploeg mysterieuze krachten aan te spreken. Krachten die toevallig ook nog een fluit in de hand hebben.

Bommelerwaard - Oirschot 2-2
Dit wordt waarschijnlijk de leukste pot van het weekend. Sympathieke teams die er het Beste van proberen te maken in een fijn sfeertje. Eigenlijk verdient deze website dan ook gewoon 2 winnaars maar dat mag van de bond niet.

@Beterdantheirr | 14/11

Punt 1 denk ik dat er meer ballen bij MOP zitten dan bij Don Knorshoot en punt 2 zuipt MOP iedereen in heel de 3e klasse lachend onder de tafel.

HeterDanThierry | 14/11

Boxmeer - DVS: andere regels op dit veld, sterker nog, een geheel andere sport. Dit gaat Boxmeer met 1-3 verliezen, in kaarten dan. DVS pakt drie gele kaarten en daardoor wint Boxmeer de website met 3-0.

Horst - Tegelen: de man met de pet is goud waard dit jaar. Naar verluid zijn zn leidingen zelfs een keer goed doorgelucht na een aantal geniale optredens. 4-1.

MOP - Don Quishoot: De stUdenten zijn zich eindelijk bewust van de effecten van alcohol. MOP drinkt überhaupt niet. Stugge verdediging van de ballen houdt het op een 0-0.

HOCO - Kieviten: Kieviten lijken de weg omhoog gevonden te hebben. Gaat Waalwijk degraderen? 2-3.

Bommelerwaard - Oirschot: Bommelerwaard nog een maatje te groot voor Oirschot (dat het echt Best wel aardig doet). 4-2.

Alan Harper | 13/11

Boxmeer - DVS 4-2
Boxmeer gaat dit thuis nooit verliezen. Is het niet op eigen kracht, dan met hulp van de 12e en 13e man

Horst - Tegelen 5-3
Knap wat Horst laat zien tot nu toe. Met de winst op de kampioen van vorig jaar als hoogtepunt. Tegelen is een goede middenmotor, maar gaan hier niet winnen

MOP - Don Quishoot 4-1
Don Quishoot is op de weg terug, helaas moeten ze bij MOP op bezoek. Ik voorspel een kampioenschap het weekend na Pasen

HOCO - Kieviten 4-3
HOCO gaat dit niet verliezen, daarvoor kunnen ze te goed hockeyen. Bovendien spelen ze thuis. Volgend weekend wel punten voor de vogeltjes

Bommelerwaard - Oirschot 1-1
Verrassing van het weekend. Oirschot heeft een prima hockeyende ploeg. De trommel van Bommel moet even pas op de plaats maken

HeJa | 13/11

Boxmeer - DVS
De mannen van Boxmeer kregen een pak slaag afgelopen weken, tijd om eens te laten zien dat de toch een beetje kunnen hockeyen tegen het zwakke DVS. 3-1

Horst - Tegelen
Horst is bezig met een goed seizoen, wie had dat vooraf gedacht . Thuis tegen tegelen zullen ze weinig problemen hebben, ondanks de artillerie achterin bij tegelen. 5-1

MOP - Don Quishoot
De gedoodverfde kampioen tegen ja wat zeggen we er tegen. Mop zal dit jaar uithockeyen en dan in de tweede klasse echt laten zien wat ze kunnen. 5-1


HOCO - Kieviten
De vogels zijn om fire, terwijl HoCO wederom weinig laat zien. Toch spelen ze thuis en zullen ze vanwege het slechte veld nog een kans hebben. 2-3

Bommelerwaard - Oirschot
Ondanks de geweldige 12de man bij Bommelerwaard is Oirschot niet zo aardig als alle andere die langs zijn gekomen. Zij zullen laten zien wat de waard zijn en zelfs het publiek zal voor ze juichen vanwege de fantastische goals. 1-4

Bal van Niveau. | 13/11

Na herhaaldelijk deze website refreshen, eindelijk een nieuwe post. Het is weer tijd om te reageren!

Boxmeer - DVS: 3-1
Voor wie het soms moeilijk vindt uit te leggen wat de charmes van de 3e klasse zijn, laat ze eens naar deze website kijken. Deze website bevat alle facetten van een typische 3e klasse website: een ploeg die alleen fysiek kan hockeyen tegen een ploeg die eigenlijk alleen een beetje kan verdedigen en het belangrijkste zijn natuurlijk de partijdige scheidsrechters! Man man man, wat een te genieten potje wordt dit...

Horst - Tegelen: 3-0
Horst is lekker op dreef, terwijl Tegelen vorige week van het veld is geveegd. De scoop van Tattoo-Bob werkt niet tegen de defensie van Horst, hij gaat huilend het veld af. Horst zet de lijn van de afgelopen weken door en staat binnen 20 min op een Jantje. Tegelen gaat naar huis en de mannen van Horst kunnen aan het bier. Heurlijk!

MOP - Don Quishoot: 2-1
MOP staat terecht bovenaan en zullen net als Ajax al vroeg de schaal gaan pakken dit seizoen. De studs lijken de perfecte formule te hebben gevonden en hebben een goede streak neergezet. MOP is toch een te grote horde, de studs worden weer vrolijk de studieboeken ingestuurd.

HOCO - Kieviten: 1-4
De kieviten zijn los! De vogels snappen het zelf ook nog niet helemaal maar de 6-1 winst op Waalwijk was echt waar! Ook de mannen van HOCO worden aan de zegekar gebonden. Het wordt nog verrekte spannend onderin...

Bommelerwaard - Oirschot: 5-2
Aan de stand is Bommelerwaard verplicht te winnen. De mannen van Oirschot zijn een stugge tegenstander maar uiteindelijk gaat Bommelerwaard er toch met een ruime zege vandoor.

Succes mannen! Neem wat strooizout mee, sommige velden kunnen glad zijn