Speelronde 9

Geplaats door: Mr magic ( )

  • 3C
  • 06/11
  • 1562

Mannen, een weekend vol met voorspelbare uitslagen. HOCO pakt thuis punten, DVS wint uit bij Waalwijk?! Al goed. Ik hoop dat we de komende tijd wat meer voorspellingen gaan hebben op dit forum want man man man wat is het saai de laatste tijd. Na een bekerronde op vrijdag kunnen we op zondag weer opdraven voor de komende websiteen;

DVS - HOCO

Don Quishoot - Tegelen

Horst - Boxmeer

Oirschot - MOP

Kieviten - Waalwijk

Succes boys
Reageren

Bekerman | 08/11

Bommelerwaard-Mop 4-4 Bommelerwaard door na shootouts. De kakkers van mop kunnen dus toch verliezen en druipen verdrietig af...

@Flats | 08/11

Haha Horst uit is garantie voor verlies, zeker als je de scheids met de pet hebt. Al jaren hetzelfde liedje daar

CecilFax | 08/11

Forever young skin without plastic surgery and fillers Available Now viber/whatsapp+12487304178 Skype tatyana.kondratyeva2

Prinspils | 07/11

Maar wat verwachten we morgen van de silvercup?

Wat worden de mooie potten ?

DNPNL | 07/11

dikke vette huts

Flats | 07/11

DVS - HOCO 2-1
Het kan niet anders of deze pot gaat niet om aan te gluren zijn. Zullen wel weer een paar prentjes vallen en DVS krijgt 2 strafcorners cadeau. HOCO uit toch kansloos.

Don Quishoot - Tegelen 2-4
Het lijkt erop dat Don Quishoot zich redelijk aan het herstellen is na een hele slechte start. Tegelen vind ik stiekem Best fris spelen en zijn in potentie beter. Mochten de studs D1 opstellen als scheids dan valt de score andersom uit.

Horst - Boxmeer 5-1
Voor iedereen die denkt dat DVS en HOCO erg zijn, kom voor de gein eens bij Horst kijken. Spelen thuis dus garantie op 3 punten. Zullen vrijdag wel uit de beker vliegen want dan zijn er bondsscheidsrechters!

Oirschot - MOP 2-6
Begin van het seizoen had ik Oirschot beter ingeschat. MOP weet zich een keertje wel op te laden en geeft Oirschot stevig klop.

Kieviten - Waalwijk 3-2
Tja, wanneer je thuis van DVS verliest is er toch iets goed mis. De kans voor Kieviten om nog een paar extra broodnodige punten te pakken. Het wordt weer spannend onderin!

Anoniem. | 06/11

DVS - HOCO 5-1
Horrorpotje van de week. Beide teams kunnen niet hockeyen, beide teams hebben absurd slechte scheidsrechters. DVS speelt thuis, dus wint eenvoudig.

Don Quishoot - Tegelen 3-4
Gelijkwaardige teams op de ranglijst n op het veld. Tegelen weet in de laatste 5 minuten op vechtlust een 3-2 achterstand om te draaien in een overwinning.

Horst - Boxmeer 7-3
Waar is Horst toch mee bezig? Voor de competitie had niemand dit verwacht. Hetzelfde geldt voor Boxmeer, maar dan in de negatieve zin. Plekken op de ranglijst zou je voor het seizoen andersom verwachten, Horst vele malen sterker.
Oirschot - MOP 4-6
Leuke, felle pot. Handige jongens van MOP laten het richting het einde nog spannend worden maar hebben toch echt veel meer kwaliteit in huis en wordt fluitend herfstkampioen.
Kieviten - Waalwijk 5-5
Kieviten een leuk team dat graag wl hockeyen, maar het eigenlijk niet kan. Waalwijk een team dat goed kn hockeyen, maar dit eigenlijk nooit doet.
Gelijkspel terechte uitslag