Speelronde 8

Geplaats door: Mr magic ( )

  • 3C
  • 28/10
  • 1917

Net als vorige week geen verrassende uitslagen anders dan dat DVS thuis een keer verliest. Gaat Bommelerwaard voor plek 2? MOP wint, Horst wint, Oirschot wint en Boxmeer wint. Verrassend zeg. Deze week mag de nummer 1 even een weekendje rust gaan nemen en zich volledig gaan focussen op de bekerronde tegen Bommelerwaard volgend weekend. Verder hebben we in de aanbieding;

Don Quishoot - Oirschot

HOCO - Horst

Tegelen - Boxmeer

Waalwijk - DVS

Bommelerwaard - Kieviten

Succes!
Reageren

Vogel 14 | 17/11

Dank mannen van Bommelerwaard. Waarschijnlijk zal dit niet meer gelezen worden, maar och och och, wat staan wij toch op een lage plek. Hockeyend en sportief gezien horen wij niet op de laatste plek. Er zijn zat teams in de poule waar er een hoop steekjes los zitten. Ah en @waarzegger, makkelijk om met je dikke pens vanaf de bank dit soort teksten te schrijven haha. Ga eens naar buiten man, lekker met je neus in de frisse lucht. Zou beginnen met 500m hardlopen en daarna een lauwe klok opentrekken en lekker voetbal gaan kijken. Tabé

Anonime | 04/11

@anoniem, het is niet een speler van Kievitten die hier reageert maar speler Bommelerwaard en dat vind ik idd ook vet en sportief!

Kratje Grolsch | 03/11

@Anoniem. Zeker waar, kijk naar onze vrienden uit Waalre, Oisterwijk en Boxmeer

@anoniem | 03/11

Hahaha echt vet dat een speler van de Kieviten even zelf reageert. ‘WIJ ZIJN NIET ONSPORTIEF MAAR ECHT GOED’ hahahahaha

Anonime | 03/11

Kappen met dat negatieve geoha over Kievitten, speelde vandaag bij ons in Bommel strakke partij en menig elftal kan een voorbeeld nemen aan het gedrag en houding van dit elftal. Ze speelden met vlagen echt goed en horen niet op de laatste plek thuis, hebben heel wat slechtere teams gezien die mede dank hun “objectieve” arbitrage de sportief hockeyende teams het leven moeilijk maken.

@waarzegger | 03/11

Haha gozer, het is ‘zij’ en niet ‘zei’

Groetjes

Waarzegger | 03/11

De voorspellingen worden steeds saaier net zoals de competitie. Daarom zal ik voor jullie de gehele competitie voorspellen zodat we dit wekelijkse onderonsje wat sappiger kunnen gaan maken.

MOP: Veruit de hoogste kwaliteit qua spelers. Gaan lachend de tweede klasse in waar ze prima mee kunnen hockeyen

Oirschot, Horst en Bommelerwaard:
Alle drie de ploegen zijn kwalitatief uitermate matig. Echter staan ze tactisch goed genoeg om mee te doen voor de tweede plek. Aan karakter ontbreekt het niet, louter aan goede hockeyers. Ps: Oirschot , waar zijn die lekkere wijven gebleven?

Tegelen:
Kansloze bouwvakkers met putjesschepper achterop. Mag dit nog hockey worden genoemd of is het een belediging voor onze ‘elite’ sport

Don Qui Shoot:
8 van de 16 zijn zwaar autistisch (zei zoUden nu 1 op de 2 zeggen maar die laten we gaan).

Boxmeer en Waalwijk:
De twee teleurstellend. Boxmeer kan het hockeyend gewoon niet opbrengen. Waalwijk daarentegen heeft op MOP na kwalitatief het sterkste team van de competitie maar zijn tactisch nog slechter dan Feyenoord en PSV samen.

HOCO:
Inmiddels een gedoodverfde oneliner ‘Hoco thuis altijd met 13 man’. Gewoon een erg slecht team

DVS:
Das Eindhoven toch ofnie?

Kieviten:
Typische mannen die te slecht zijn voor een heren 5 van HGC, dus met wat centjes een mooie poloclub hebben opgericht.

Eigenlijk een hele zwakke competitie, iedere 4e klasser met een scoop zou erin meekunnen.. ga je ballen bij elkaar rapen mannen!

We eindigen met de grootste vraag..

WIE HEEFT DE LEKKERSTE WIJVEN?! GEEF EEN KEER EEN GOED FEEST VOOR IEDEREEN DOEI

Bal van Niveau. | 31/10

Aangezien men alleen nog maar spreekt over de slechte arbitrage bij DVS, zal ik het voortouw nemen en mij wagen aan een voorspelling. Overigens heb ik weinig aan te merken op de scheidsrechters van onze vrienden, misschien wel de Beste scheidsrechters die we zijn tegengekomen dit seizoen. Het defensieve spel van DVS is daarentegen niet om over naar huis te schrijven.... Verschrikkelijk.

Goed, over tot de orde van de dag: er staat weer een mooie speelronde voor de deur!

Don Quishoot - Oirschot: 3-1
Een Brabants onderonsje, beide teams zijn geweld aan een slecht veld, dit zal dan ook geen invloed hebben.
Oirschot staat er iets beter voor maar ik verwacht een opmars van de stUdenten. De nieuwe feuten zijn inmiddels gewend en de eerste tentamenstress is voorbij. Gezien de ranglijst verschillen de nummers 2 t/m 9 niet zo veel van elkaar. Deze website tussen nummer 4 en nummer 6 kan dus alle kanten op.

HOCO - Horst: 2-4
Horst is goed op dreef, maar ook HOCO heeft (onverwacht) nog voldoende perspectief op aansluiting bij de top 3. Toch voorspel ik een overwinning voor de mannen uit Limburg. HOCO moet nu oppassen om niet verder af te zakken, ze voelen de hete adem van DVS al.

Tegelen - Boxmeer: 1-2
Verschil tussen beide ploegen is 1 puntje meer voor Tegelen en 1 goal meer tegen voor Boxmeer. Boxmeer zal er alles aan doen om deze 3-punten-website te winnen en zal zich weer transformeren tot boksmeer. Na een waar gevecht winnen de krijgers en streven zij Tegelen voorbij.

Waalwijk - DVS: 2-2
Deze pot lijkt me interessant, 3 puntjes verschil tussen beide ploegen (in het voordeel van Waalwijk, maar wel met een website meer gespeeld). Gezien de ranglijst kan het alle kanten op en dat gaat het dan ook gedurende de website: 0-1, 1-1, 2-1, 2-2. Beide ploegen een keer op voorsprong, beide ploegen maken een keer de gelijkmaker.

Bommelerwaard - Kieviten: 6-0
De kieviten kunnen wederom beter in Wassenaar blijven... Zonde van de reistijd en zonde van de benzine, wat zoUden alle linkse rakkers en milieu-gekkies hier van vinden??

BasNijhuis | 30/10

Scheidsrechterflikkers in Waalre

Kratje Grolsch | 28/10

DVS thuis? ik zou eerder zeggen dat je tegen de scheidsrechters speelt dan tegen de mannen uit Waalre. Voor alle teams die nog uit moeten spelen tegen DVS, sterkte! In de 3de en 4de kwart wijzen ze namelijk maar 1 kant op! Oja, en als DVS in jullie cirkel komt kunnen jullie beter al klaar staan voor een strafcorner want clean verdedigen Bestaat blijkbaar niet.