Speelronde 7

Geplaats door: Mr magic ( )

  • 3C
  • 14/10
  • 2087

De uitslagen waren weer zoals verwacht. Horst verliest uit, DVS verliest uit en HOCO speelt uit gelijk. Man man man wat een verschil kunnen de scheidsrechters maken. MOP aan kop met 6 punten voorsprong op de nummer 2. Bommelerwaard en Horst op plek 2 en 3? Waar gaat het heen met de 3e klasse.

Boxmeer - HOCO

DVS - Bommelerwaard

Horst - Waalwijk

Oirschot - Tegelen

Kieviten - MOP
Reageren

The Goose | 27/10

Net bij Kieviten de Beste scheidsrechters in 1,5 jaar gehad. Oprecht.

Groetjes en succes mannen!

DVS | 24/10

Kom maar op.

SV MHCB | 23/10

DVS maak je maar vast klaar, SV MHCB komt er aan!!!

Kratje Grolsch | 19/10

Boxmeer - HOCO
De mannen van Boxmeer willen van die laatste plaats af, terwijl de mannen van HOCO in de sup too willen blijven. Na een prima resultaat van HOCO uit bij tegelen willen ze dan ook die 3 punten pakken. Gaat dit echter wel lukken zonder tandarts Loek? 3-3

Dvs- Bommelewaard
Legendes zeggen dat Dvs thuis onverslaanbaar is. Komt dit door hun goede spel of spelen de scheidsrechters een grote rol hierin? De 9de plaats is echter teleurstellend en daarom zal een mogelijke degradatie in de koppies van de mannen spelen. Bommel doet prima mee in de top, maar dit is dan ook te danken aan de hooligans(stelletje zuiperds met een trommel opzoek naar pure escalatie). Met deze supporters lijken ze dan ook wel onverslaanbaar! 1-4

Horst- Waalwijk
Na een fikse nederlaag zijn de mannen van Horst opzoek naar 3 punten. Waalwijk heeft weer prima 3 punten gepakt en lijken weer de draad gevonden te hebben.
Waalwijk zal daarom ook gebrand zijn 3 punten te pakken.
Na een dominerende website van Waalwijk moeten de scheidsrechters er een stokkie voor steken( helaas hebben de mannen van MOP dit ook meegemaakt). In de laatste 5 minuten worden er dan ook 2 strafballen gegeven. 4-3

Oirschot-Tegelen
Een website vol gekkigheid. De doorgesnoven schepper van tegelen heeft voor aanvang van de website een paar schepjes gepakt en gaat weer opzoek naar gekkigheid. Daarom zal hij weer een rode kaart pakken plus een paar tikken( herhaling website Boxmeer-Tegelen). De website zal uitlopen tot een uit partijtje hakken en zagen. Dit zal in wel meer rode kaarten resulteren. website zal dan ook wel gestaakt worden!

Kieviten- Mop
Zal geen probleem worden voor de mannen uit Vught. Ze kunnen heerlijk uitkateren op weg naar het gat uit Zuid-Holland. Kieviten laten treurig spel zien wat ook uit de scores te zien is. 1-4

Jordi | 16/10

Kan de microfoon aan?

Jordi | 16/10

Kan de microfoon aan?

Onnoniem | 16/10

Sierd:

MOP was eind vorig seizoen al de Beste ploeg uit de competitie. Ze vergaten in het begin punten te pakken en lieten het aankomen op een enkele cruciale partij: uit bij DVS. We weten allemaal hoe dat is afgelopen.

Als ze vorig seizoen minder aan het kloten waren geweest hadden ze nu lekker bovenin 2e klasse kunnen meedoen. Hoogmoed en dan nog wat.


Boksmeer - HOCO
4-1
Boxmeer heeft altijd verassend goede scheidsen voor in de 3e klasse, HOCO is dit niet gewend en vergeet de eerste helft mee te doen. De tweede helft komen ze erachter dat ze het eigenlijk niet kunnen.

DVS - Bommelerwaard
1-3
DVS thuis is niet pluis. Maar ze zijn zelfs daar niet goed genoeg om van Don-Quishoot te winnen. Bommelerwaard is wel beter dan Don Quishoot. DVS degradatiekandidaat #1 wat mij betreft.

Horst - Waalwijk
5-1
Horst thuis is ook niet pluis, en Waalwijk valt toch wel tegen. Als Horst het op de rit houdt zoUden ze wel eens de verassende 2de kunnen worden.

Oirschot - Tegelen
4-1
Wat Tegelen nog niet weet is dat je bij Oirschot helemaal niet mag scoopen, dat triggert namelijk het luchtafweergeschut van de vliegbasis in de buurt. Na 4 jaar onderhandelen met Defensie en een hockeyballenbudget van €3.000,- is besloten om elke hoge bal af te fluiten.

Kieviten - MOP
2-7
Beide teams hebben flitsende spitsen. Kieviten is de schaatsbaan zelf gewend, MOP heeft meer baat bij goede velden want het zijn nou eenmaal betere hockeyers. Als er één website de reistijd niet waard is: deze.

OmeDuo | 14/10

Bommelerwaard heeft een harde kern met trommels en veel bier, die ze zelfs meenemen naar uitwebsiteen. Ben benieuwd of die gasten betaald krijgen, want ze schreeuwen alsof hun leven er vanaf hangt. Wel leuk, brengt een apart sfeertje mee. Horst was slecht en Bommelerwaard liet in het tweede en derde kwart zien dat ze eigenlijk te hoog op de ranglijst staan.

Wel goed om te zien dat HOCO weer niet wint. Lijkt wel alsof die gasten niets met hockey te maken willen hebben.

Sierd de vos | 14/10

Kan er dan niemand een bedreiging vormen voor MOP? Enige mogelijkheid dat de kakkers punten gaan laten liggen zijn de clubscheidsrechters bij uitwebsiteen ben ik bang. Of de schepper van Tegelen? De kakkers uit Vught tegen de verwende snotjongens uit Wassenaer. 0-8

Yuuup | 14/10

Boxmeer - HOCO
Ook al laat HOCO het uit weleens liggen, zal Boxmeer het ze niet moeilijk maken. 1-3
DVS - Bommelerwaard
DVS is thuis niet te verslaan, toch laat Bommelerwaard zien dat ze bovenin mee willen draaien en neemt in ieder geval 1 punt mee naar huis 2-2
Horst - Waalwijk
Averij voor horst afgelopen weekend en komend weekend zal Waalwijk horst flink onder druk zetten. Toch zul je zien dat er een bal door de druk heen komt, waardoor ze uitkomen op een gelijk spel. 1-1
Oirschot - Tegelen
Oirschot is sterker dan Tegelen, speelt ze helemaal van t veld. 3-0
Kieviten - MOP
De vogeltjes hebben geen kans en zullen op het menu staan van de leeuwen van MOP. 0-8