Speelronde 6

Geplaats door: Mr magic ( )

  • 3C
  • 07/10
  • 1803

Wat een uitslagen weer dit weekend he. MOP speelt gelijk op de velden van Horst. Zou dit een eerlijke strijd zijn geweest. Niemand die het weet, maar iedereen kan wel een gok wagen. Don Quishoot niet meer onderaan, daar staat de nummer 4 van vorig jaar nu namelijk. HOCO wint thuis natuurlijk van Waalwijk. En DVS pakt thuis natuurlijk ook weer een puntje mee. Man man man wat moet het toch met die scheidsrechters in deze competitie.

Dit weekend staan er ook wat leuke potjes op het programma. MOP tegen het team dat vorig jaar hun promotie verneukt heeft. Waalwijk en Boxmeer tegen elkaar. 4 nieuwkomers, Don Quishoot tegen Kieviten en Bommelerwaard tegen Horst. En de schepper van Tegelen tegen de net niet mannetjes van HOCO. Succes neven.

Bommelerwaard - Horst

MOP - DVS

Tegelen - HOCO

Waalwijk - Boxmeer

Don Quishoot - Kieviten
Reageren

Stevenpoifs | 04/11

https://russian-army-goods.com/suits/winter-clothes/winter-suit-gorka-stalker-rip-stop

Stevenpoifs | 29/10

https://russian-army-goods.com/suits/winter-clothes/winter-suit-flora-vsr-98-vdv

The-Crab | 14/10

Mooie pot op het veld van Bommel. Twee teams die allebei moesten winnen. Bommel was erg sterk in de openingsfase en kwam snel op 3-0, waarna het trommelen en gezang van de supporters de hele website voor een geweldige sfeer zorgde. Na het eerste kwart ging Horst beter spelen maar heel spannend werd het niet meer in deze sportieve website van beide teams. Eindstand 6-3.

Hoofdtrainert | 13/10

Bommelerwaard - Horst : 6-3 winst Bommel.

Kapot maken, opvegen, inpakken, terug sturen.

Haje wor!

Hoofdtrainert | 13/10

Bommelerwaard - Horst : 6-3 winst Bommel.

Kapot maken, opvegen, inpakken, terug sturen.

Haje wor!

Huckey | 09/10

Bommelerwaard - Horst (2-1)
Dit is de strijd tussen de 2 verrassingen van dit seizoen, beide teams zijn lekker bezig! Bommelerwaard heeft in deze website een klein thuis voordeel.

Mop - Dvs (10-5)
Dvs gaat vol goede moed deze website in... Maar dat maakt niks uit in deze website want Mop is een klasse beter. Het eerste kwart gaan de kakkers van M. O. P. op hun bek (2-0) maar daarna zullen ze zich vlot herpakken.

Tegelen - Hoco (5-2)
Zoals iedereen weet in deze poule (en heel de hockey wereld) is Hoco uit niks waard. Toch leggen ze er 2 in om het een beetje spannend te hoUden.

Waalwijk - Boxmeer (4-3)
DE teams die het meeste tegen vallen. Bij beide teams moet er veel veranderen willen ze nog boven de degradatie steep eindigen dit seizoen. Echter gaat Waalwijk deze website winnen omdat ze betere hockeyers hebben. Gewoon lekker met 22 man achter de bal aan rennen als een stel dolle honden.

Don quishoot - Kieviten (4-2)
Kieviten gaan het nog spannend maken bij de stUdenten in Eindhoven. Als je een paar honderd kilometer hebt gereden dan wil je ook wel punten meenemen naar huis... Maar helaas dat gaat ze niet lukken tegen de stUdenten uit Eindhoven.

The Goose | 09/10

Bommelerwaard - Horst 3-1

Horst is ronduit slecht en heeft de man met de pet nodig om een website te kunnen winnen. Bommelerwaard gaat het nog ver schoppen dit seizoen. Noteer mijn woorden.

MOP - DVS 19-0

Het schijnt dat DVS vorig jaar iets heeft geflikt wat bij de mannen van MOP nog diep in hun geheugen gegrift staat. Ik denk dat de mannen van DVS er nauwelijks levend uit zullen komen. Mits ze een team kunnen opstellen natuurlijk want ik hoorde in de wandelgangen dat een aantal geblesseerd zijn en een marathon moeten lopen en daardoor geen selectie op de been kunnen brengen...

Tegelen - HOCO 3-0

HOCO uit, dan weet men al genoeg.

Waalwijk - Boxmeer 2-2

Beide totaal uit vorm. Ik had wel verwacht dat deze teams om promotie gingen spelen maar het lijkt er nu op dat de mannen uit Wolk en Boksmeer tegen degradatie gaan strijden. Lang leve de 3e klasse.

Don Quishoot - Kievitien 2-2

Echt geen idee. Don Quishoot zou enigszins goed moeten zijn omdat ze vanuit de 2e klasse komen maar nu zijn ze echt hard op weg naar de 4e klasse. Kieviten, tja wat moet ik er van zeggen. De fopkakkers uit Wassenaar mogen elke keer naar het verre zuiden om een website te spelen. Nemen hier nog een puntje mee.

the hunter | 08/10

Bommelerwaard -Horst
ze kennen elkaar van vorig seizoen. Echter heb ik het idee dat Bommelerwaard veel aan het leren is. 2-2

Mop -DVS
Blijkbaar heeft mop nog een appeltje te schillen met DVS 7-0

Tegelen- Hoco
Tegelen heeft een rare coach die denkt dat alles wat de scheids doet tegen haar is. dit wordt een websiteen zeiken op de scheids terwijl de twee vrijwilligers gewoon hun Best doen.

3-1

Waalwijk- Boxmeer
Waalwijk wil wel eens een klapper maken, Boxmeer is niks op het moment.

6-1

DQS- kieviten
De stUdentjes is geen pijl op te trekken, maar komen voor als nog niet uit de verf. die andere gasten hebben ff lekker wat benzine verstookt. Ze zijn nog niet helemaal wakker als de pot start.

4-2

Yuuup | 08/10

Bommelerwaard - Horst
In de 4de klasse waren de mannen van Horst te sterk voor Bommelerwaard, maar zal dat nog steeds zo zijn? 1-2
MOP - DVS
MOP duidelijk de betere van de competitie, DVS geen kans en dus geen doelpunten voor DVS. 5-0
Tegelen - HOCO
HOCO zet vroeg druk, alleen jammer dat ze geen rekening hoUden met de artillerie van Tegelen. Wederom geen uitoverwinning voor HOCO. 3-1
Waalwijk - Boxmeer
Vertrouwen wat is dat? Boxmeer weet het niet meer en gaat wederom hard onderuit. 4-1
Don Quishoot - Kieviten
Beiden teams zijn niet echt in staat om het de ander heel moeilijk te maken, maar toch zullen de vogeltjes het ei in het doel krijgen. 0-1

Flats | 08/10

Bommelerwaard - Horst 2-3
De Limburgers gaan vrolijk verder waar ze gebleven waren: alles en iedereen verrassen.

MOP - DVS 16-0
De kakkers hebben wat goed te maken nadat DVS ze promotie naar de 2e klasse door de neus wist te boren. Iedereen mag een goal maken tegen DVS wat toch niks kan.

Tegelen - HOCO 6-1
Ze spelen uit.

Waalwijk - Boxmeer 4-1
Waalwijk gewoon een klasse beter ondanks een zekere wisselvalligheid. Bij Boxmeer beginnen ze langzaam wel een beetje te zweten.

Don Quishoot - Kieviten 0-2
Ook bij Don Quishoot gaat het niet goed, de kans voor Kieviten om de eerste punten in een uitwebsite te gaan pakken. Is de lange rit niet voor niks geweest.

-- | 08/10

Bommelerwaard - Horst: 4-2

Eerste verlies in de competitie voor Horst. Bommel blijft verrassen, meer dan terechte overwinning.


MOP - DVS 7-0

Kwaliteitsverschil erg groot deze website. DVS schiet op alle fronten tekort, en zonder eigen scheidsrechters wordt het helemaal onmogelijk voor DVS.
Als er niets geks gebeurt bij MOP, worden zij met twee vingers in de neus kampioen.

Tegelen - HOCO: 5-1

HOCO speelt uit, dat zegt dit jaar genoeg over de prestaties van HOCO. Tegelen simpelweg té goed voor dit HOCO.

Waalwijk - Boxmeer 4-0

De problemen stapelen zich op bij Boxmeer. Verliezen week na week met ruime cijfers. Ook onbegrijpelijk dat een team als Waalwijk nog zo weinig punten heeft gepakt, kwaliteit hebben ze genoeg.

Don Quishoot - Kieviten 3-2

DQS gaat punten pakken tegen een zwak Kieviten.