Speelronde 5.1

Geplaats door: Mr magic ( )

  • 3C
  • 01/10
  • 1609

Omdat het de vorige keer weer niet goed ging en ik geen idee heb waar het aan ligt zal ik het nog maar een keer proberen.

Man man man wat een weekend weer. DVS en HOCO pakken heel verrassend geen bij een uitwebsite. Don Quishoot staat nog steeds laatste. MOP overklast Boxmeer met 7-0 en Waalwijk speelt gelijk. Leuk mannen.

Komende speelronde weer een kraker op het programma. Horst - MOP. Nummer 2 tegen de nummer 1. Zal de man met de pet veel invloed gaan hebben op de website of hoUden de kakkertjes van MOP hun hoofd koel?

Boxmeer - Bommelerwaard

DVS - Don Quishoot

HOCO - Waalwijk

Horst - MOP

Kieviten - Oirschot
Reageren

Piemol | 06/10

Man met pet(horst) = mogool

Kratje Grolsch | 06/10

websiteje gestaakt na een heftige regen buien. Na een goede 25 minuten klonk de eindfluit. Bommelewaard staat er met een 0-1 goed voor, maar sluit de jongens van Boxmeer niet uit! Nu lekker bieren, toedeloe!

Me | 06/10

Mannen van Horst, ik heb het met jullie te doen. Met zon scheidsrechter je punten pakken snap ik wel. Ik mag hopen dat jullie het er zelf ook mee eens zijn dat de man met de pet een website volledig naar zijn hand kan zetten. Verder wel complimenten naar jullie, want jullie zijn wel mooie gasten.

Yuuup | 03/10

Boxmeer - Bommelerwaard
De vraag is waar het Boxmeer van vorig jaar is gebleven, want dit jaar is het niveau beduidend minder. Dat terwijl net een van de verassingen op bezoek komt die weten hoe ze een balletje moeten tikken 1-3.
DVS - Don Quishoot
De vrienden denken te verliezen na een feestje dag ervoor. Echter weten de mannen van Don Quishoot hoe het goudgeel echt naar binnen gewerkt moet worden en voelen zich nog slechter. 6-4
HOCO - Waalwijk
Hoco vergeet de goede scheidsrechter op te stellen, nu krijgen ze geen corners :(., 1-5
Horst - MOP
Match of the Day, beide teams nog ongeslagen beide teams spelen goed hockey, maar een winnaar zal er niet komen. 2-2
Kieviten - Oirschot
Dagje naar zee en daarna de punten naar huis, ahnea de koppies zijn van slag door de lange rit en in het eerste kwart denderd wassenaar eroverheen .3-1

The Goose | 02/10

Boxmeer - Bommelerwaard 1-3

Scorend vermogen van Boxmeer niet heel erg goed. Bommelerwaard staat achterin ook heel solide dus zullen weinig tegengoals krijgen deze website. Ook mede door ene lijnstop genaamd Jelle D.. Als Bommelerwaard er goed doorheen komt scoren ze er wel 3. Op FB las ik echter dat Boxmeer een leuke website met goede scheidsrechters heeft gehad aflopen weekend dus zullen misschien wel hun refs goede instructies geven, mocht dit het geval zijn wordt het een 3-3 in de laatste minuut.

DVS - Don Quishoot 4-0

DVS thuis?! 3 punten dus al in het zakkie. Verder is Don Quishoot niet heel geweldig en hopelijk vliegen deze twee teams er met gierende banden uit de 3e klasse.

HOCO - Waalwijk 2-0

HOCO thuis?! 3 punten dus al in het zakkie, Tja verder heb ik ook niet zoveel te zeggen over Wolk. Aantal prima hockeyers alleen loopt het niet.

Horst - MOP 1-4

Op papier een mooie website. Nummer 2 tegen de nummer 1. Echter denk ik dat MOP na de winst tegen Boxmeer de flow te pakken heeft en zal geen kind hebben aan de mannen van Horst. MOP gaat met 0-3 de rust in en denkt dan rustig aan te kunnen doen. Na een aantal corners voor Horst vliegt er 1 in en zet MOP in het laatste kwart nog een beetje aan het werk waarna de 1-4 erin vliegt. Ik denk dat MOP kampioen wordt dit jaar,

Kieviten - Oirschot 2-2

Ik heb om eerlijk te zijn echt geen idee wat deze 2 ploegen kunnen dit jaar. Oirschot was vorig jaar een prima middenmoter en heeft maar 3 punten meer dan Kieviten. Lange reis wel. Succes daarmee haha.

Rode clio | 02/10

Laat Dvs maar degraderen ...

Rode clio | 02/10

Laat Dvs maar degraderen ...

Flats | 02/10

Boxmeer - Bommelerwaard 3-2
Op het moment dat ze het zwaar krijgen kunnen ze ook in Boxmeer op de scheidsrechters rekenen.

DVS - Don Quishoot 2-1
Van de 2e klasse direct door naar de 4e klasse voor Don Quishoot. Mochten ze toch punten pakken zondag, dan degradeert DVS.

HOCO - Waalwijk 3-2
Spelen ze thuis? Ja, 3 punten.

Horst - MOP 2-3
De man met de pet doet wat hij kan, maar ik mag hopen dat MOP toch te sterk is voor de gepromoveerde Limburgers. Wel knap wat ze daar laten zien trouwens.

Kieviten - Oirschot 1-5
Als je thuis verliest van Tegelen, dan verlies je al helemaal thuis van Oirschot.

pimpampet | 01/10

Boxmeer- Bommelerwaard
Boxmeer heeft flink op de broek gehad, was dit een inzinking of zijn ze gewoon slecht? Bommelerwaard laat prima uitslagen zien.

2-6

DVS- the Don

DVS welke scheids stellen ze op?
The don Welk team stellen ze op?
9-9

Hoco - Waalwijk

Hoco is nog niet echt begonnen zoUden ze deze week er wel zin in hebben? Waalwijk prima team maar zal ook wel op zoek zijn naar punten....(4 uit 4 potjes)

3-5

Horst- Mop
Dit wordt wel een een gave pot, het publiek zal vermaakt worden. Horst pas twee keer een tegen goal gehad. Mop die er vol voor gaat dit jaar.
2-4

Kieviten- Oirschot
Wereldreis en dan nog maar 1 punt voor beide teams.

2-2