Speelronde 4

Geplaats door: Mr magic ( )

  • 3C
  • 24/09
  • 1758

Weekend 4 staat alweer voor de deur. 2 ploegen met de volle score. MOP 9 uit 3 en Horst 6 uit 2. Waalwijk toch niet zo goed als ze zelf dachten? De stUdenten van Don Quishoot onderaan, rechtstreeks door naar de 4e klasse?? Ach joh we zijn pas 3 weken bezig dus veel zal er nog niet bepaald gaan worden.

Bommelerwaard - HOCO

Don Quishoot - Horst

MOP - Boxmeer

Oirschot - DVS

Tegelen - Waalwijk
Reageren

simon | 03/10

Hoco moet naar huis, lekker voor de buis. alleenstaand of zonder man, ze kunnen er niks van. iedereen is beter zelf mijn bejaarden buren, je moet ze gewoon naar huis sturen. nooit douchen altijd maar stinken, ze kunnen niet eens bier drinken. Hoco is maar voor de gein ze kunnen niks, verschil moet er zijn.

Karel | 01/10

De jochies van HOCO zullen nog lang wakker liggen door het tromgeroffel van de Bommelerwaard-Ultras.

Ronald | 01/10

Als een echt liefhebber mag ik dan ook hopen dat hoco geen punten meer pakt en rechtstreeks degradeert. mogen de Beste erin blijven!

Ronald

papipapi | 01/10

Ik sluit mij aan bij Ronald, Hoco is voor homos .

Ronald | 30/09

bommel wint van Hoco ze hebben trouwe supporters langs de kant met trommels. Hoco is een tyfus club en vieze gasten. mogen de Beste winnen, flikkers.

HvK | 29/09

Goed man

Prinspils | 29/09

Winnaars van de 3e?

Rita | 26/09

Bommelerwaard - HOCO 6-1
HOCO uit en Bommel te goed om van dit zooitje te verliezen. HOCO gaat er hard af.

Don Quishoot - Horst 3-2
Horst 2 thuiswebsiteen gewonnen. Uit is een ander verhaal. DQ staat dan wel onderaan, maar kunnen een aardig balletje slaan.

MOP - Boxmeer 7-1
Boxmeer is veel spelers kwijt en spelen uit tegen titelkandidaat #1. Ben bang voor een flink pak slaag voor Boxmeer.

Oirschot - DVS 5-2
Oirschot heeft een aardig elftal en gaan dit thuis nooit verliezen van een team dat alleen thuis kans maakt op punten.

Tegelen - Waalwijk 4-4 (of 5-0)
Als Waalwijk goed om weet te gaan met de scheidsrechters zit er een gelijkspel in. Zo niet dan gaan ze een hele lange terugreis tegemoet.

Sjakie | 26/09

Bommelerwaard - HOCO 3-0

HOCO presteert met uitwebsiteen al jaren slecht, gaat dit keer geen verandering in komen. Bommelerwaard heeft een aardige ploeg en gaat makkelijk de 3 punten pakken.

Don Quishoot - Horst 4-3

Ieder jaar maar weer afwachten met welk team DQS op de proppen komt, tegen de boeren van Horst weten ze nét voor tijd, onverdiend, de 3 punten te pakken.

MOP - Boxmeer 5-1

Vroeg in het seizoen al een belangrijke website voor beide teams met het oog op promotie, al lijkt Boxmeer nog niet alles op de rit te hebben. Na een sterke 2e helft een eenvoudige overwinning voor MOP.

Oirschot - DVS 3-1

DVS speelt uit, verder niet veel te melden.

Tegelen - Waalwijk 5-3

Waalwijk maakt de belofte dit seizoen nog niet helemaal waar, ook vandaag zullen ze onderuit gaan tegen een verrassend Tegelen. Waalwijk zal flink aan de bak moeten om terug te komen in de top van de poule.

The Goose | 24/09

Bommelerwaard - HOCO 3-0

HOCO wint alleen thuis. Maar verliezen uiteindelijk flink van zichzelf. Elkaar uitmaken voor alles en nog wat, je zo laten opnaaien door een tegenstander dat je die uiteindelijk maar slaat en al scheldend het veld afloopt. Bommelerwaard is overigens ook veel beter dan HOCO.

Don Quishoot - Horst 1-1

Ik citeer Van alle vragen is maar een ding zeker, MOP gaat er moker hard af tegen ons ! Groetjes DQ ;) afkomstig uit het eerste forumbericht van dit jaar. Staan nu lachend onderaan terwijl MOP op 1 staat. Ik ben benieuwd wat die website gaat worden. Gelijkspel tegen de vrienden uit Limburg.

MOP - Boxmeer 3-1

Zowel MOP als Boxmeer goede titelkandidaten. Een aantal goede talenten lopen rond bij MOP. Boxmeer blijft ook goed lopend team maar uiteindelijk zal het thuisvoordeel toch echt meespelen.

Oirschot - DVS 3-0

DVS gaat geen enkele uitwebsite winnen aangezien ze alleen kunnen winnen als ze de scheidsrechters mee hebben.

Tegelen - Waalwijk 4-2

Waalwijk toch niet zo goed als men dacht?! Schepper van Tegelen gooit er 2 overheen en sleept er 2 in. Waalwijk doet verder nog wel leuk mee.