De laatste speelronde 22

Geplaats door: DIVUM ( )

  • 3C
  • 27/05
  • 2147

De laatste speelronde staat nu echt voor de deur.
Afgelopen zondag heeft Venray de kans op ongeslagen kampioen worden vergooid en is met 6-2 verslagen door MOP.
Gaat MOP nog punten verspelen in Waalre?
Voegt Nuth of Nova zich bij Son in de 4e klasse?
We gaan het zien.

Boxmeer - Son
DVS - MOP
HOCO - Nuth
Nova - Oirschot
Tegelen - Bemmel
Venray - Dommel

Succes allen en een fijne zomer
Reageren

@peter | 07/06

Mooiste verhaal wat ik ooit heb gelezen op de3eklasse.nl gelukkig ook mijn laatste tot volgend jaar op de2eklasse.nl

Venray | 06/06

Geweldig die foto!

De manager | 05/06

Al een beetje bijgekomen MOP? Ook namens mij wens ik jullie heel heel heel veel sterkte met dit grote verlies.
RIP MOP


DE MANAGER VAN Bemmel

@peter | 04/06

Mooiste verhaal wat ik ooit heb gelezen op de3eklasse.nl gelukkig ook mijn laatste tot volgend jaar op de2eklasse.nl

@peter | 03/06

Mooiste verhaal wat ik ooit heb gelezen op de3eklasse.nl gelukkig ook mijn laatste tot volgend jaar op de2eklasse.nl

2de klasse | 03/06

Ik gun het die ridge wel, ken hem niet. Maar lijkt me een mooie gast

Ridge | 03/06

Beste vriend rigde ten eerst ben jij niet mijn vriend en ten tweede is het niet bij tongen gebleven.
Gr,
Ridge

Vriend ridge | 03/06

Gister heeft ridge met een mooie damen getongd, wie gunt dat ridge ?

@peter | 03/06

Mooiste verhaal wat ik ooit heb gelezen op de3eklasse.nl gelukkig ook mijn laatste tot volgend jaar op de2eklasse.nl

Peter | 03/06

Goedemorgen lieve hockeyvrienden,

Zoals beloofd hier Peter. Heb ik gedroomd of was het gister een prachtige dag?

Ik neem jullie vandaag in mijn verslag mee terug naar twee weken geleden waar ik als fanatiek hockeyfan met mijn goede vriend boudewijn was uitgenodigd om de kraker van dat weekend, Boxmeer - Bemmel te bekijken.

Boxmeer probeerde wanhopig Bemmel van de promotie af te hoUden, wat aardig leek te lukken. Resultaat een lelijke maar spannende pot van beide kanten. Nadat het laatste fluitsignaal had geklonken schreeuwde een klein gezet mannetje met een erg rond hoofdje het uit van geluk, “helemaal niks in Bemmel” riep hij nog (ik las op het forum dat hij Wesley schijnt te heten?!). Wat me deze dag ook opviel is het publiek uit Bemmel dat masaal is meegekomen deze awayday om hun ploeg te steunen, niet eerder vertoond in de 3e klasse. Tijdens de website zongen ze een zelf bedacht nummer op de melodie van ‘90 minuten lang’, waarop een van de spelers van Boxmeer reageerde: Ajax had uiteindelijk ook niets... stond dit Bemmel dan ook te wachten dit seizoen?, vroeg ik mezelf nog af. Tot slot viel me later op de middag de mond open toen MOP spelers al feestvierende kratten bier kwamen brengen naar Boxmeer. Wat een feest, MOP gepromoveerd en weer helemaal niks in Bemmel......smullen voor beide teams, maar waren ze hier niet wat te vroeg mee? Mijn vader Herman heeft mij altijd geleerd: nooit te vroeg juichen!

Een weekend verstreek en gister was ik uitgenodigd bij DVS voor een andere topper: DVS - MOP, dit kon wel eens een zeer spannende website worden dus accepteerde ik de uitnodiging maar al te graag. Boudewijn had met zijn vrouw Mientje afgesproken naar Scheveningen te gaan in verband met het mooie weer, dus ging ik alleen. De website verliep als verwacht, MOP klapt er volle bak op, DVS dat veel aan het verdedigen is, maar enkele keren effectief is in de counter en daarnaast natuurlijk erg gevaarlijk uit de corners. De scheidsrechters waren trouwens verassend sterk deze website, mijn complimenten nog hiervoor. Dat we zo een spannende website voorgeschoteld zoUden krijgen had niemand durven dromen, een strafcorner voor DVS, de scheidsrechter fluit al af, en de rest is geschiedenis. De spelers van MOP zakken in elkaar van verdriet, wat moet dit pijnlijk geweest zijn. Maar ook dit maakt hockey zo mooi. Mijn complimenten voor DVS dat zonder nog nergens voor de spelen toch zo een pot op de mat kan leggen tegen een team dat speelt om promotie. In het bijzonder de coach van DVS, die zijn poot stijf hield, ook nadat MOP kwam vragen of ze niet een beetje aan hun promotie wilde meewerken. Over afscheid nemen in stijl gesproken!

Na de website gebeurde en mooie maar ook minder mooie dingen. Een aantal spelers van MOP lijken hun frustraties en woede te hebben losgelaten op de spullen van een ander. Dit hoort absoluut niet bij hockey als je het mij vraagt, dit maakt toch een slechte verliezer? Ze dropen dan ook begrijpelijk al snel af met bloemen champagne en al. Kort hierna kwamen onder luid getoeter de spelers van Bemmel aanrijden met, u raad het al, 10 kratten bier. Er werd een kort maar krachtig feestje gevierd waarbij ik nog een foto heb gemaakt van beide teams samen. Deze zal ik zo proberen te uploaden hier op het forum.

Ik wil als neutrale toeschouwer van de 3e klasse C Venray van harte feliciteren met het kampioenschap, en Bemmel natuurlijk met de promotie. Het was wat mij betreft een mooi seizoen. Ook volgend seizoen is Peter weer van de partij, alleen heb ik besloten mijn focus te verleggen. Wilt u mijn verslagen blijven volgen: ik ben komend seizoen te vinden op detweedeklasse.nl.

Zoals mijn vader Herman altijd zei: “Er is een tijd van komen en een tijd van gaan, de tijd van gaan, is nu gekomen!

Bedankt voor het lezen en tot na de zomerstop.

Lieve groetjes,
Peter

Joe | 03/06

Moppie moppie moppie je bent helemaal toppie

Hansie | 02/06

Wat is er gebeurd bij MOP??? Zijn de kwalletjes tegen een paar corners aan gelopen?

Bemmel gefeliciteerd, op basis van het hele seizoen verdiend

Doeimoppies | 02/06

Heeft één van de moppies een raampje van een auto ingetikt bij dvs? Dat verhaal gaat in ieder geval rond en gezien de zooi die is achtergelaten in de kleedkamer en gezien die mop-kindertjes vrij triest waren wil ik het Best geloven.

Mop helden | 02/06

Geweldig deze dag. Droeftoeters van MOP ff mooi de promotie uit handen gegeven. Ook goed om te weten wat een slechte verliezers die lui uit MOP wel niet zijn; vernielingen achterlaten in de kleedkamer en het uitschelden van spelers van Bemmel op dit forum hoort allemaal bij een slechte verliezer. Des te mooier dat die lui niet gepromoveerd zijn. Overigens prima scheidsrechters op DVS dus geen idee waar ze over klagen.

De fox | 02/06

Iedereen heeft alleen maar grote mond dat iedereen elkaars zusje of moeders heeft geneukt.

Maar ik heb bij iedereen aan de keuken tafel gezetten en bij vele viel het echt tegen.

Xx de fox

2e klasse | 02/06

www.de2eklasse.nl

Pussy’s | 02/06

Gewoon promotie pussy’s

Ridge | 02/06

De schepper krijgt een team of the season van mij. Samen met tegelen krijgen zei persoonlijk een nieuwe schep van mij!
Gr,
Ridge

Yung frojje | 02/06

Hoi 3de klassers, frojje hier. Nog maar een paar weken geleden stonden we samen in de shamrock. Niemand had gedacht dat de we zoUden strijden om promotie. Het was een helse strijd, maar iemand moet aan het langste eind trekken. Helaas voor jullie, jullie niet. We hebben genoten was de strijd, tot aan de laatste seconde! We wensen jullie al het Beste, maar niet tot volgend jaar!

Ps Boxmeer jullie zijn clowns en wessley veel plezier in de 1e klasse

De gaste | 02/06

DVS, sorry van het clubhuis/kleedkamer. Stuur maar tikkie naar de voorzitter. Gelukkig vinden jullie jezelf weer in de 3e klasse na volgend jaar, waarna wij jullie plekkie gaan overnemen. Dat de moeder op vakantie was, dat klopt: we zaten op de maladiven.

Ridge | 02/06

Eh vlotte Ronnie. Kk bek en bier zuipen nerd
Ps. Heb je zusje geneukt

Vlotte ronnie | 02/06

Mannen, wat was het een seizoen, met vele iconen die zijn op gestaan. Mijn favorieten dit seizoen: de schepper van tegelen, de tandarts van hoco, no skin nova, het camping team, de coach van Bemmel die denkt met zijn ploeg de hoofdklassen aankan, jonge jongens van mop, aanvoeder van hoco die zich gedraagt sergio ramos en de barvrouw van dvs

Mop mop mop | 02/06

Mop mop mop,

Hoe voelt het nu om na een heel jaar jullie zelf elke week weer de hemel in te prijzen en uiteindelijk te staan waar jullie horen. De 3e plek. Helemaal niets. Wat moet het zuur voor jullie zijn na dat jullie met jullie grote vrienden in Boxmeer stonden en dachten er al te zijn. Ik citeer de woorden van Wesley (Boxmeer) weer geen promotie voor Bemmel. Wessssssley wat een drama voor jullie en voor Mop. De jongentjes hebben geleerd dat je goed moet nadenken voordat je dingen post. Wie het laatst lacht lacht het Best. Champagne hier bloemen daar. Lekker in de zomer met zn alle: janken maar! Kusjes uit Bemmel en de groeten van mn moeder xxx

SjaakHockey | 02/06

Sjaak meld zich ook terug op het forum!

MOP wat zag het er fantastisch uit. Al die droevige gezichten na de website. Jullie begrijpen dat stoer doen bij Boxmeer niet heel verstandig is. DVS en Bemmel geven nooit op.

MOP. Succes volgend seizoen in de derde klasse. Droefzakken met jullie blousjes.

Mop helden | 02/06

Geweldig deze dag. Droeftoeters van MOP ff mooi de promotie uit handen gegeven. Ook goed om te weten wat een slechte verliezers die lui uit MOP wel niet zijn; vernielingen achterlaten in de kleedkamer en het uitschelden van spelers van Bemmel op dit forum hoort allemaal bij een slechte verliezer. Des te mooier dat die lui niet gepromoveerd zijn. Overigens prima scheidsrechters op DVS dus geen idee waar ze over klagen.

Joey | 02/06

Gastuh

Max19 | 02/06

Oh nee, ridge is lam

Ridge | 02/06

Gasten, prachtig jaar gehad met zn alle. Wat waren we weer bizar slecht allemaal. Onkunde was het meest uitgesproken woord van dit seizoen. Ik hoop jullie allemaal terug te ziek volgend jaar!
Groetjes,
Ridge

Pussy’s | 02/06

Gewoon promotie pussy’s

Peter | 02/06

Lieve dames en heren,

Na een half jaartje afwezig te zijn geweest is Peter terug. Aangezien ik op deze prachtige dag al iets te lang aan de whiskeytafel heb gezeten zal ik morgen bij jullie terug komen met een laatste verslag van dit prachtige seizoen.


Voor nu 3 dingen:
-wees een beetje lief voor elkaar. Schelden en beledigen, nergens voor nodig. Zo heb ik bijvoorbeeld gehoord dat de moeder van de nummer 10 van Bemmel op vakantie is, dus Open ik denk dat je hebt gedroomd vannacht, VO!
-ik ben erg blij om te horen dat de vrienden van MOP als nog lam zijn, want beter lam dan helemaal niks!
-geniet van de laatste zondagavond van dit prachtige hockeyseizoen.

Liefs en tot morgen,

Peter

Ridge | 02/06

Ondanks dat mop de promotie is misgelopen, zijn ze op dit moment vrij lam. VDF!

Rigde | 02/06

De barvrouw van DVS is goed afgetaaid btw

Mooie | 02/06

Kk mop

Rigde | 02/06

De barvrouw van DVS is goed afgetaaid btw

Dvsboys | 02/06

Sorry aan Mop voor de belachelijke scheidsrechters. Wij schamen ons zelf ook kapot

Mooie | 02/06

Kk mop

Mr | 02/06

Dit bericht hieronder was Max Gosens, wij als mop heren 1 staan los van dit bericht.??????

Mooie | 02/06

Kk mop

Open | 02/06

Bemmel, volgend jaar zien we elkaar op de play off/play out dagen.

Groetjes aan jullie moeders en zusjes.

Ohja nummer 10 van Bemmel. Ik heb je moeder geneukt.

Gasten | 02/06

De kakkertjes uit Vught gaan eindelijk een keer op hun bek. Dit zal ze leren om doodleuk met hun gelakte puntschoenen aankomen. Wel hoorde ik dat iemand van mop de barvrouw van DVS heeft gepaald in de kleedkamer, vandaar de vernielingen

Mooie | 02/06

Kk mop

Pussy’s | 02/06

Gewoon promotie pussy’s

Promovendus | 02/06

Waar moet ik de dag beginnen?

Je zal maar met een paar bussen, champagne en bloemen naar Waalre af reizen om daar ‘even’ te gaan promoveren naar de 2e klasse, na een potje tegen DVS. Geweldig kan die dag zijn. Maar je kan ook op een andere manier naar Waalre afreizen; volop strijden in Venlo tegen Tegelen, de 3 punten meenemen en na de website horen dat DVS gelijk heeft gespeeld tegen de moppies uit Vught. Hoe ga je dan naar Waalre? Een beetje hetzelfde als hoe MOPje naar Boxmeer ging; met een paar lekkere kratjes goudbruin gerstennat. Daar dachten ze dat de promotie al binnen was, tuurlijk niet. De vrienden laten niet met zich sollen door een paar jongetjes die voor de website al dachten dat ze gepromoveerd zijn. Zelfs bij 2-4 geven ze het niet op, je kan in de laatste 2 minuten nog 2 keer scoren. Zo gezegd zo gedaan. Na het laatste fluitsignaal stond er een gelijkspel op het scorebord. Mop meteen de kleedkamer in waar ze zonder champagne en bloemen zaten. Wel hebben ze nog een paar vernielingen aangericht in die kleedkamer (zielige gasten). Al met al, Bemmel wint met 1-2 bij Tegelen en promoveert naar de 2e klasse, volledig verdiend!

Zoals MOP het altijd zegt;

Groetjes aan jullie moeders en zusjes!

Tot volgend seizoen

Pussy’s | 02/06

Gewoon promotie pussy’s

Mr | 28/05

Boxmeer - Son 6-0

Laatste website thuis spelen is altijd lekker, al helemaal als het een trainingspotje wordt. Kunnen al samen aan het bier in de rust.

DVS - MOP 1-5

Talentvol MOP gaat promotie niet meer uit handen geven. Ze hebben wel echt laten zien dat ze thuis horen in de 2e klasse door Venray met een koude douche en een natte handdoek naar huis te sturen. Zoals altijd zijn de scheidsrechters wel goedgezind voor DVS.

HOCO - Nuth 4-0

HOCO thuis, genoeg gezegd.

Nova - Oirschot 3-0

Nova stunt en blijft wellicht in de 3e klasse. Oirschot is het de laatste tijd helemaal kwijt.

Tegelen - Bemmel 3-3

Schepper van Tegelen scoopt er 3 rechtstreeks vanuit eigen cirkel het goal in en omdat ze vanaf zo ver weg zijn tellen ze. Bemmels laatste sprankje hoop op de 2e klasse vervalt hier.

Venray - Dommel 5-0

Venray geen ongeslagen kampioen meer. Wel laatste potje thuis. Altijd lekker.

- | 28/05

Boxmeer - Son 6-1
Zou zomaar uit kunnen lopen op een lekkere boxwebsite. Son sowieso kansloos, maar op moeten boxen tegen 13 tegenstanders wordt helemaal een lastig verhaal

DVS - MOP 1-4
Mannen van MOP weten promotie veilig te stellen, al werken de scheidsrechters niet echt mee

HOCO - Nuth 5-0
Meneer de Tandarts heeft de smaak weer te pakken en beschermt het team van zoonlief. Zelfs al kon Nuth hockeyen, punten pakken tegen teamTandarts is haast onmogelijk.

Nova - Oirschot 3-1
Hele slechte 2e seizoenshelft voor Oirschot en laten zich hier verrassen. Nova ontloopt verrassend genoeg degradatie. Wie had dat verwacht....

Tegelen - Bemmel 4-4
Voor Tegelen geldt hetzelfde als voor Oirschot, hele slechte 2e seizoenshelft. Bemmel weet dat het nog een kleine kans heeft op promotie, maar nadat de tussenstand van MOP doorkomt, stort de boel compleet in en wordt dit een verrassend gelijkspel

Venray - Dommel 8-0
Jongens van Venray mogen nog een keer de speeltuin in, Dommel is dit keer de speelbal en wordt compleet weggespeeld.