Speelronde 21

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 3C
  • 20/05
  • 1183

Bemmel genaaid om Boxmeer waarschijnlijk waardoor MOP plek twee heeft bemachtigd. Nieuwe ronde, nieuwe kansen:
Bemmel - NOVA:

Dommel - Tegelen:

MOP - Venray:

Nuth - DVS:

Oirschot - Boxmeer:

Son - HOCO:

Brand los!
Reageren

Goed | 26/05

Vo

Multi vo? | 26/05

19

Die mooie lul | 26/05

MOP Venray overklast? 6-2 mop duidelijk richting 2e klasse. Mits de schoppers het heel hoUden uiteraard.

Ad | 21/05

Bemmel- Nova Bemmel is een fout begaan in Boxmeer. Ze hebben goede hoop in Venray en hoUden de druk erop!

7-0
Dommel- tegelen de coach van tegelen is zeer gebrand en wat ik me kan herrineren soms ook vervelend. Maar trekt wel de focus bij de mannen en zorgt voor een lekker zondags potje met maaien en mooi spel. Dommel is bezig om het team bijeen te hoUden dus hoopt op mooi resultaat.

2-5

Mop - Venray mop zit er lekker in als je naar de laatste scores kijkt. Ze zijn gebrand om te promoveren. Venray mist vorm of een belangrijke speler. Toch een team met breed gelegen kwaliteiten.
3-1

Nuth - Dvs ligt eraan wie er lekker gaat spelen, wie er lekker inkomt . Toch denk ik dat Dvs na de winter een sterker team is dan ze laten blijken. 0-4

Oirschot- Boxmeer twee teams die aan elkaar gewaagd zijn. Wel is Oirschot een fijn veld gewend en Boxmeer een kleedje van de tijd van houten sticks . Oirschot komt voor, Boxmeer blijft volgen zo eindigd de pot ook .

2-2

Son - hoco hoco is afgeleid door de enorme slechte voorbereiding van de 3 spelers van Son. Dan komt in eens een minuut voor tijd de heren 2 eraan gerent die lekker in gespeeld zijn. Komen dus snel 1-0 achter maar dan komt een klein beetje hockey wat hoco kan te voor schijn. 1-2. Hoco laat zich ff intimideren door het agressieve en onsportieve gedrag van de drie h1 spelers. 2-2.
Tweede helft loopt hoco weg van Son door goede afspraken in de rust.

2-6

mr | 21/05

Bemmel - NOVA: 4-0

Bemmel heeft een grote klap gekregen in Boxmeer en hebben plek 2 verspeeld. Gaan ze het nog redden? Weten thuis wel te winnen van Nova want die zijn echt heel erg slecht.

Dommel - Tegelen: 2-5

Lekkere kraker op het dramatische veld van de Dommel. De schepper bij Tegelen heeft een nieuwe schep meegenomen naar Gestel en graaft er dus op los. Scoops worden niet aangenomen door de verdediging van het Campingteam en dus vliegen de goals erin.

MOP - Venray: 4-2

MOP heeft nu alles in eigen hand. Kijkende naar de reeks van afgelopen websiteen zullen ze het op eigen veld niet uit handen geven. Venray is al kampioen dus er zal niet veel spanning meer op de website staan voor de kampioenen.

Nuth - DVS: 3-3

Schoppartij waar je u tegen zegt.

Oirschot - Boxmeer: 2-5

Oirschot is het helemaal kwijt?! Boxmeer knap gewonnen van Bemmel. Moet een groot feest zijn geweest na de website afgelopen zondag haha

Son - HOCO: 2-2

Dramatische pot wordt dit.

koekoekk | 20/05

Dommel - Tegelen: 5-5
MOP - Venray: 5-5
Nuth - DVS: 4-4
Oirschot - Boxmeer: 4-3
Son - HOCO: 1-8