Speelronde 16

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 3C
  • 01/04
  • 1804

Een nieuwe ronde met een echte topper erin. Wat zijn jullie voorspellingen?
Boxmeer - Venray:
HOCO - DVS:
Nova - Tegelen:
Nuth - Bemmel:
Oirschot - Dommel:
Son - MOP:
Succes allen:
Reageren

Hihaho | 09/04

De vrienden een koekje van eigen deeg gekregen bij hoco? Mooi man.

Harry | 09/04

Boxmeer - Venray: 1-4
Boxmeer uit is altijd lastig, maar dit Venray is niet te kloppen.

HOCO - DVS: 2-2
DVS loopt tegen de twee strafcorners en de scheidsrechter aan. Weer 2 punten verloren door de scheidsrechter

Nova - Tegelen: 3-0
Nova zet de sterke lijn van de afgelopen weken door tegen Tegelen.

Nuth - Bemmel: 1-3
Ondanks dat Nuth thuis speelt is het zwakke team geen geduchte tegenstander voor Bemmel.

Oirschot - Dommel: 5-1
Makkelijk overwinning voor Oirschot

Son - MOP: 2-6
De spits van son heeft een goede dag er legt er 2 inz dit is het enige lichtpuntje voor de ploeg.

LF37 | 05/04

Boxmeer - Venray: 2-3

Venray is gewoon een klasse beter en hockeyt ook makkelijk onder de druk van Boxmeer uit, echter spelen ze in Boxmeer, de jongens van Venray krijgen niets cadeau. Trekken uiteindelijk wel aan het langste eind.

HOCO - DVS: 3-0

Zo sta je op plek 7 en zo verklein je het gat naar DVS naar 1 punt. De strijd om plek 2 wordt een duel tussen 6 teams.


Nova - Tegelen: 2-1

Het gat met Nuth is gedicht, kunnen ze er ook nog overheen. De belangen stijgen naar ongekende hoogte, dit is ook doorgegeven aan de scheids. En wat blijkt strafbal in minuut 69 sealed the deal in heerlen.

Nuth - Bemmel: 4-3

Bemmel komt net op het verkeerde moment op de heuvel. 4-0 verliezen in de derby van vorige week heeft vuur aangewakkerd bij de Nuthse boys. Het gat met Nova blijkt na afloop echter nog steeds 1 punt.

Oirschot - Dommel: 9-2

Oirschot heeft geen enkel individu in de selectie dat er echt bovenuit steekt. Echter als team wel een onneembare vesting. Dommel wil te veel en laat daardoor veel gaten vallen.

Son - MOP: 2-4

Son, stel topgozers, in Tegelen aankomen 15 minuten voor het begin van de afslag, uitshirts vergeten, hesjes aan. Vanaf die dag alleen maar respect voor deze gasten. Zonde dat ze het hockeyend allemaal niet op een rijtje krijgen dit seizoen.

MIDOR AK | 05/04

Boxmeer - Venray: 1-5
Venray is gewoon beter. Stevenen af op en kampioenschap.

HOCO - DVS: 4-1
Hoco thuis betekend 3.

Nova - Tegelen: 3-1
NovA doet mee.

Nuth - Bemmel: 1-6
Bemmel is hockeyend eigenlijk altijd de betere ploeg, alleen kunnen ze het niet altijd laten zien. Deze speelronde wel.

Oirschot - Dommel: 7-1
Campingelftal.

Son - MOP: 1-6
Mop technisch een paar klassen beter, gaan de strijd aan met Oirschot, Bemmel en Boxmeer on de tweede plaats. Word nog spannend!

mr | 04/04

Boxmeer - Venray: 1-7

Boxmeer gaat dure punten verspelen thuis tegen Venray. Venray doet namelijk wat het moet doen en stevent af richting het kampioenschap. De strijd om plek 2 wordt hierdoor nog spannender. Boxmeer denkt nog wel wat uit te kunnen richten maar de mannen uit Venray gaan met grote cijfers eroverheen

HOCO - DVS: 4-2

HOCO thuis is altijd lachen. Punten voor HOCO is onvermijdelijk dus DVS gaat hier ook niet winnen.

Nova - Tegelen: 2-4

Noskin Nova zal het lastig gaan krijgen tegen Tegelen aangezien ze niet echt goed met scoops om kunnen gaan.

Nuth - Bemmel: 2-3

Bemmel hoopt op plek 2 en zal dus moeten winnen. Met een gelukje in de laatste minuut krijgen ze nog een corner die erin gaat.

Oirschot - Dommel: 2-1

Na de 2x een pijnlijk verlies tegen DVS en MOP hoopt Oirschot zich te kunnen herpakken tegen de Dommel, doet dit ook maar met moeite.

Son - MOP: 1-9

Aan de uitslag van vorige week van MOP is de knop omgegaan denk ik en zullen de mannen uit Vught geen moeite meer hebben met het merendeel uit de poule, dus ook niet met Son die echt heel erg slecht zijn. Ze scoren nog wel omdat de keeper van MOP staat te slapen na een website van niks doen.

Flats | 02/04

Boxmeer - Venray 3-4
Gaat Boxmeer alle trucjes uithalen om Venray hun eerste verlies toe te brengen? De vraag is of dat überhaupt genoeg zal zijn om ze te verslaan. Het zal spannend worden, maar verwacht toch 3 punten voor Venray.

HOCO - DVS 7-2
Een koekje van eigen deeg voor DVS die hun opmars gestuit zien worden. Zij mogen thuis alles, net zoals HOCO dat thuis mag. De vrienden kunnen niet met deze situatie omgaan en eindigen het duel met 8 of 9 man.

Nova - Tegelen 3-2
Verrassend dat Nova van Nuth wist te winnen. Nu spelen de Limburgers wederom thuis tegen mede-Limburgers en dat bevalt ze wel. Het begin van wederom een Houdini-act voor Nova?

Nuth - Bemmel 0-5
Kansloos eraf tegen Nova, dat beloofd niet veel goeds wanneer Bemmel op bezoek komt die toch wel heeeeel graag 2e worden. Nuth zal dan ook geen kans maken deze website.

Oirschot - Dommel 8-1
Voor de vorm krijgt Dommel een doelpuntje cadeau. Oirschot pijnlijk 2x op rij verloren maar toch nog wel wat zicht op plek 2. Beseffen dat er een tandje bij moet worden geschakeld en dat mag tegen Dommel geen probleem zijn.

Son - MOP 0-9
Net geen dubbele cijfers en daar komt Son nog goed mee weg. Als Dommel al een campingelftal werd genoemd, hoe moeten we Son dan noemen?

Mex arena | 01/04

Boxmeer - Venray: 1-4
Venray doet wat het moet doen, laat ook tegen Boxmeer zien dat ze op 1 blijven. Boxmeer komt er met een scoopie erbij toch nog van de 0 af. Dag 2e plek

HOCO - DVS: 4-0
Bij betreden van de 23 van HOCO een strafcorner tegen. Zo zijn de regels nou eenmaal. Na 2 gele en 1 rode kaart valt de schade nog mee voor de vrienden.

Nova - Tegelen: 2-2
Nova thuis toch een heel elftal weten op te trommelen. Tegelen heeft moeite met het veld en geeft een 2-0 overwinning weg. Punten verdeeld.

Nuth - Bemmel: 0-0
Bemmel speelt voor punten om bovenin te blijven. Zijn niet voorbereid op mondelinge bedreigingen en komen niet tot spelen toe. Coach tegen coach en meer straftijd dan spelen.

Oirschot - Dommel: 6-0
Oirschot weet zich tegen Dommel te herpakken. team Dommel vraagt zich af waar ze het laten liggen. 3e helft Oirschot wederom de grote winnaar.

Son - MOP: 2-4
Son weet pas in de 2e helft dat ze aan het hockeyen zijn. Net te laat om MOP echt tegenstand te bieden. Houdoe en bedankt?

K.J | 01/04

Boxmeer - Venray: 2-4

HOCO - DVS: 3-2

Nova - Tegelen: 1-3

Nuth - Bemmel: 1-4

Oirschot - Dommel: 5-1

Son - MOP: 1-6