belangrijke 2e plek

Geplaats door: 8 man ( )

  • 3C
  • 25/03
  • 1669

De mannen van Venray weer een zakelijke overwinning gemaakt, en Boxmeer na 2 spelronde tegen de slechte limburgers op de 2 plek, met genoeg man in de nek, wat t gaat de tweede seizoenshelft ons brengen? is Venray nog te kloppen.. en wie behaald die zo belangrijke 2e plek?

DVS H1 - SON H1

Dommel H1 - Bemmel H1

MOP H1 - Oirschot H1

Nova H1- Nuth H1

Tegelen H1 - Boxmeer H1

Venray H1 - Hoco
Reageren

Lekker Zagen | 01/04

Shout-out naar Jos achter de bar bij Tegelen. Wat heeft die man een fantastische 3e helft verzorgd. Lekker potje voetbal kunnen kijken met beide teams.

K.J | 31/03

DVS H1 - SON H1 7-0

Dommel H1 - Bemmel H1 2-4

MOP H1 - Oirschot H1 1-1

Nova H1- Nuth H1 2-2

Tegelen H1 - Boxmeer H1 1-3

Venray H1 - Hoco H1 8-1

Flats | 29/03

DVS H1 - SON H1 0-0
Tegen Son kunnen de Vrienden hun geliefde spelletje niet spelen. Ze kunnen echter niks anders. Beide teams blijven op hun helft staan en komen er 70 minuten niet vanaf.

Dommel H1 - Bemmel H1 0-4
De eerste seizoenshelft was een groot succes voor Dommel, maar sinds de winter lukt er niets meer. Bemmel mag hier geen punten laten liggen in de strijd om plek 2.

MOP H1 - Oirschot H1 3-2
Hele belangrijke pot in de strijd voor plek 2, waarbij ik verwacht dat het beide kanten op kan vallen. Een gelijkspel zou me ook niet verrassen. Hockeytechnisch is MOP wel de betere van de twee.

Nova H1- Nuth H1 1-2
Op papier een uitwebsite maar zo zal het voor Nuth niet voelen. Zijn een stuk beter dan Nova en moeten deze punten pakken in de strijd tegen degradatie.

Tegelen H1 - Boxmeer H1 2-2
Na dit weekend staat Boxmeer niet meer 2e. Die positie is denk ik ook net iets te hoog gegrepen. Tegelen draait echter niet heel lekker sinds de winter dus een puntendeling is het maximum haalbare.

Venray H1 - Hoco H1 14-0
Hoco in uitwebsiteen is bijna net zo erg als Nova in uitwebsiteen. Venray werd er op bezoek in Oisterwijk aardig ingefloten, dus die hebben iets goed te maken. Gaan alles op alles zetten om Hoco zo hard mogelijk te vernederen.

wasmachine | 29/03

DVS H1 -SON H1
Son heeft het lastig uit, DVS komt erdoor met een paar snelle counters 4-0

Dommel H1- Bemmel H1
door de gelijkenis in de naam, fluit de scheids voor de uitploeg 0-5

MOP H1- Oirschot H1
spannende pot, op basis van vechtlust knokt Oirschot zich naar een gelijkspel 2-2

Nova H1- Nuth H1
Een kraker in de onderste regionen, Nova speelt thuis dus kan nu wel een elftal op de been brengen. 1-1

Tegelen H1 - Boxmeer H1
Boxmeer heeft het lastig bij uitwebsiteen, Tegelen wil vorige week doen vergeten. Door een paar scoops van Billy, en een geweldige solo actie van 2 meter peter wordt het een makkelijke pot voor Tegelen 4-1

Venray H1 - HOCO
HOCO kan alleen met hulp van de scheids resultaat halen, echter spelen ze nu uit dus zijn ze de sjaak tegen Venray. Speler van Hoco krijgt een bal tegen het gebit, de tandarts is gelukkig meegereisd. 8-0

Msgr. Delacroix | 25/03

DVS H1 - SON H1
6 - 0
Son kan niet om gaan met de hoge druk van DVS. Makkelijke pot met volledige controle.

Dommel H1 - Bemmel H1
1 - 6
Er is echt wel meer verschil tussen Dommel en Bemmel dan die twee letters. Inzet, wilskracht, kwaliteit. Dommel gaat in twee jaar tijd richting de 4e klasse, Bemmel in tweej aar tijd richting de 2e klasse.

MOP H1 - Oirschot H1
? - 3
MOP is het meest wisselvallige team wat ik in tijden heb zien hockeyen. Individuele kwaliteiten, maar slechte keuzes en geen overkoepelend plan. Hoe anders is dat bij Oirschot, waar juist de individuele kwaliteiten missen maar het tactisch, coachend, en als team gewoon heel degelijk staat.

Nova H1- Nuth H1
5 - 5
Nova is thuis een matig tot degelijk ploegje, Nuth is uit een stel losgeslagen voetbalsupporters. Als ik niet zelf een websiteje te spelen had was ik hier wel gaan kijken. Gegarandeerd actie.

Tegelen H1 - Boxmeer H1
4 - 3
Veel ploegen dit jaar die het mentaal moeilijk vinden om op een ander veld een website te spelen dan dat er getraind word. Ja jongens, soms moet er ook een uitwebsite gespeeld worden. Zo ook Boxmeer. Laten we zeggen dat zelfs Boxmeer niet verwacht had op dit moment de tweede plek te Bestrijken. Toch fijn, kunnen ze ook eventjes ruiken aan de jonge billetjes van Venray. Vernuftig Tegelen skoept website kapot. zullen de headlines klinken. Domme verslaggever, het is scoopen.

Venray H1 - HOCO H1
9 - 1
HOCO maakt een corner, Venray speelt met het voedsel. Is het niveau nou zo omlaag gegaan in de poule of is Venray echt zoveel beter dan vorig jaar? Aan HOCO zal het niet liggen. Die vinden het wel lekker zo; beetje hockeyen, beetje bierdrinken, lekker niks moeten. Of komt er nog dwang van bovenaf? Bij promotie: iedereen een gratis beugel van Mr. Tandarts!

Omo | 25/03

DVS H1 - SON H1
DVS thuis is gegarandeerd winst voor de thuisploeg. Hier mogen ze beuken en lekker zagen. Makkelijke overwinning voor DVS. 5-1

Dommel H1 - Bemmel H1
Dommel uit op revanche.... en heeft het thuisvoordeel. De mannen van Bemmel kunnen aardig hockeyen. 2-2

MOP H1 - Oirschot H1
De mannen van MOP moeten winnen om nog uitzicht te hoUden op plek 2. Zij (JA1 of de vetjes) zullen er alles aan doen om te winnen. 4-2

Nova H1- Nuth H1
Degradatiekraker!!! Haakt Nova aan hij Nuth of loopt Nuth weg bij de degradatiestreep... het thuisvoordeel beslist deze website 5-3

Tegelen H1 - Boxmeer H1
Boxmeer heeft het elke uitwebsite lastig... Tegelen wil het zure verlies van afgelopen week wegspelen. 3-3

Venray H1 - Hoco
Hoco kan alleen thuis winnen (iets met een tandarts). Venray is thuis heer en meester. 8-0 en als ze echt aanzetten wordt het 12-0

Onnoniem | 25/03

DVS H1 - SON H1
Uit tegen Oirschot winnen? Was winnen van Bemmel dan geen thuis(fluit)gelukje? Oja son moet geen probleem zijn. 5-1

Dommel H1 - Bemmel H1
Campingteam zoekt revanche. Hier kan Bemmel het wel eens lastig krijgen. Of toch niet? 3-3

MOP H1 - Oirschot H1
Mop kan echt wel wat, Oirschot aangeslagen en toch niet zo goed als ze dachten? 5-3

Nova H1- Nuth H1
Nova heeft het meeste thuisvoordeel sinds tijden, echter als je in uitwebsiteen geen team heb en thuis wel?! Dus: 3-1

Tegelen H1 - Boxmeer H1
Boxmeer zou het wel moeten kunnen, maar tegelen heeft weinig kansen nodig om tot scoren te komen. 4-2

Venray H1 - Hoco
Venray overklast elke week. Zo ook hoco. 7-0