Speelronde 13

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 3C
  • 11/03
  • 1421

Verrassende uitslagen afgelopen weekend. Bemmel weet thuis een punt te pakken tegen de koploper, Nova wint uit bij Son en Dommel is weer het ouderwetse Dommel. Wat zijn jullie voorspellingen voor komende week:

Boxmeer - Nuth:

DVS - Bemmel:

Mop - Dommel:

Nova - HOCO:

Tegelen - Son:

Venray - Oirschot:

Succes allen!
Reageren

Mr | 13/03

Boxmeer - Nuth:

Nuth knap punten gepakt tegen MOP maar kan er helemaal niks van en geeft ook geen bier na de website. Voor Boxmeer geldt hetzelfde. 2-2

DVS - Bemmel:

DVS doet goede zaken thuis.. Waar zou dat aan liggen? Pakt dus ook punten tegen Bemmel. 3-2

Mop - Dommel:

MOP met Venray technisch de Beste ploegen uit de competitie. Dommel moet dus geen probleem zijn voor de mannetjes uit Vught. 5-1

Nova - HOCO:

De tandarts van HOCO is niet mee afgereisd naar Heerlen. 2-1

Tegelen - Son:

Scoops van Tegelen vallen 4 keer door de verdediging van Son heen. 4-0

Venray - Oirschot:

Venray moet winnen en als het dat doet, is het kampioenschap voor de mannen zo goed als binnen. Doet dit dan ook. 3-1

cheddar cheese | 13/03

Boxmeer-Nuth: 3-1
2 fysieke ploegen die het moeten hebben van hard werken. Hockeyend wordt er door beide ploegen weinig gecreŽerd. Boxmeer speelt thuis en zullen dus 15 strafcorners krijgen. Uiteindelijk gaan er 3 corners in. Papa met de fluit is weer blij en krijgt ze geen gebruikelijke gratis pitcher voor zijn diensten . Triest dat dit bij Boxmeer de realiteit is.

Dvs-Bemmel: 3-3
Bemmel een goed hockeyende ploeg die volop voor plek 2 wil gaan. Helaas voor Bemmel wordt er bij Dvs niet gehockeyd. De scheidsrechters en de spelers van DVS wanen zich op een rugby veld. Alles mag zolang het maar door dvs gebeurt. Bemmel speelt dvs helemaal zoek maar is niet opgewassen tegen het rugby dat daar gespeeld wordt. De thuisfluiters slepen er een gelijk spel uit. Nogmaals heel triest dat dit de realiteit is. Boxmeer en Dvs zoUden zich kapot moeten schamen!!!!

Mop-Dommel: 5-1
Mop hockeyend een heel stuk sterker dan Dommel. Deze website is nooit echt een website geweest. Makkelijke overwinning voor Mop.

Nova-Hoco: 1-4
Nova vorige week gewonnen bij Son. Son zal der wel geen zin in hebben gehad. Het spel van nova is om te huilen. Het hangt er maar vanaf wie er mee doet. Maar verliezen van nova dat mag toch eigenlijk niet kunnen.

Tegelen-Son: 6-2
Son uit dan weet iedereen het wel. Komen met 9 man zonder keeper. 2 goals van de spits van son die 10 minuten zijn Best doet. tegelen en Son willen allebei het liefst zo snel mogelijk naar huis.

Venray-Oirschot: 5-1
Venray voelt de druk van Oirschot. Bij verlies nadert Oirschot tot op 4 punten. Venray speelt thuis en vliegt er de eerste 15 minuten vol op en slaat er 3 in. De website is nu al gespeeld en Venray doet de deur op slot. 2 counters en 1 corner voor Oirschot in de 2de helft zorgen ervoor dat het eindigt in een 5-1 winst voor Venray.
Zijn ze nog te pakken hierna?????

Flats | 12/03

Boxmeer - Nuth: 7-0
Dit wordt uiteraard geen moment spannend. Zelfs niet wanneer Nuth zijn eigen scheidsrechters op zou mogen stellen.

DVS - Bemmel: 2-4
Heel knap gelijkspel van Bemmel geeft hun intenties deze tweede seizoenshelft weer. Dit krijgt een passend vervolg door bij de vrienden te winnen.

Mop - Dommel: 6-0
Hangt er een beetje vanaf of MOP zin heeft om te hockeyen. Zo ja: gemakkelijke overwinning. Het is te hopen voor Dommel dat het antwoord nee is, dan wordt het nog spannend.

Nova - HOCO: 4-1
Uit kunnen de mannen van HOCO er helemaal niks van. Nova heeft weer hoop op lijfsbehoud na afgelopen weekend en zal deze website dus maar al te graag erop klappen.

Tegelen - Son: 5-0
Wordt geen moment spannend. Son slecht, Tegelen degelijk.

Venray - Oirschot: 7-2
De jongens hebben wat goed te maken. Gewoon niet gescoord afgelopen weekend, hoe kan het?! Oirschot wil te graag druk zetten waardoor het achterin open huis is, wat niet zo verstandig is tegen Venray.

aka GP | 11/03

Boxmeer - Nuth: 5-1

De scheidsrechters van Boxmeer kunnen hun fluit weer uit de kast halen na een lange winterstop om Boxmeer in de tweede helft van het seizoen nog een plek voor de playoffs te regelen. Bij uitwebsiteen lukt het ze namelijk niet om te winnen. Maar laten we eerlijk zijn, Boxmeer is vele malen beter dan Nuth dat dit seizoen nog niet bepaald goed aan het spelen is.

DVS - Bemmel: 2-0

De enige twee ploegen die niet verloren hebben van de koploper, een leuk affiche dus voor de neutrale toeschouwer, zou je denken. Uit spelen bij DVS is nog erger dan een website spelen in de stromende regen en windstoten van 100km per uur van afgelopen weekend. De fysieke overtredingen en slechte scheidsrechters zorgen ervoor dat er niet gehockeyd kan worden en DVS er met de winst vandoor gaat.

MOP - Dommel: 6-2

De eerste derby na de winter! Dit lijkt een spannende website, gezien het aantal punten, maar dit is het natuurlijk helemaal niet. MOP technisch en tactisch vele malen beter dan Dommel, dat het vooral voor hard werken en strijdlust moet hebben. MOP zou de resterende websiteen nog wel eens kunnen gaan stunten en een plek voor playoffs gaan behalen.

Nova - HOCO: 2-2

De meest saaie website van het weekend. Het is elk weekend maar de vraag of NOVA 11 spelers op held veld heeft staan en of er geen veteranen bij zitten. HOCO bakt er zelf ook niet zoveel van en moet het vooral van strafcorners in thuiswebsiteen hebben. Daarom verwacht ik een gelijkspel.

Tegelen - Son: 3-0

Tegelen heeft Best een paar leuke spelers erbij zitten die gewoon nog een paar extra jaar nodig hebben om zich te ontwikkelen. Ik hoop dat het team bij elkaar blijft, gezien de fusieplannen in gemeente Venlo. Son heeft er elke uitwebsite geen zin in, en komt ook deze website weer 10 minuten voor tijd het veld op gelopen. Na 20 minuten spelen zijn er drie doelpunten gemaakt door een doorgeschoten scoop vanuit achter. Na deze periode hoUden beide teams op met hockeyen, en eist Son een revanche na de website tijdens een potje bierpong. Deze wordt wel gewonnen door Son.

Venray - Oirschot: 2-2

De kraker van het weekend, nummer 1 tegen de nummer 2! Beide ploegen zijn tot kampioen gekroond in de zaal en zullen gaan strijden voor het kampioenschap op het veld. Oirschot is weer twee punten ingelopen afgelopen weekend op Venray, en kan het gat verkleinen tot 4 punten. Venray is met een gelijkspel gestart en zal gebrand zijn om de eerste overwinning na de winter te pakken. De strijdlust van Oirschot zorgt voor een 0-2 voorsprong bij rust. De nummer 11 van Venray kan in de tweede helft nog net een puntje veiligstellen door het maken van 2 doelpunten. 2-2 is uiteindelijk een terechte uitslag.