Speelrond 10

Geplaats door: Mr magic ( )

  • 3C
  • 12/11
  • 1909

Na wat interessante uitslagen afgelopen weekend is het weer tijd voor een nieuwe speelronde. HOCO wint een uitwebsite? Campingelftal van de Dommel staat 5e? Hopelijk heeft iedereen genoten van 11-11 en kan er nu weer gehockeyd worden.

Dit weekend zullen er uiteraard weer verassingen vallen.

Boxmeer - Oirschot

DVS - Nuth

HOCO - SON

Nova - Bemmel

Tegelen - Dommel

Venray - MOP
Reageren

H1SON represent | 25/11

Boys boys boys, eerlijk is eerlijk jullie zijn echt allemaal facking slecht. Zogenaamd professional. Heb je zin in een gezellige zondag dan moet je bij ons zijn. Ik zou zeggen houd het lekker bij hockey allemaal en heel veel succes

5-4 Son - de boxers

Ben & Flo | 25/11

Boxmeer kon er echt geen klote van. Zijn compleet van de mat gespeeld. 4 van de 4 Boxmeerse doelpunten zijn weggegeven uit compassie voor de nietskunnende tegenstander. Er wordt vooruit gekeken op de tweede website. Dan gaan de 3 punten namelijk weer mooi mee naar Son.

Ron Wemel | 25/11

Boxmeer stinkt naar poep

H1SON represent | 25/11

Boys boys boys, eerlijk is eerlijk jullie zijn echt allemaal facking slecht. Zogenaamd professional. Heb je zin in een gezellige zondag dan moet je bij ons zijn. Ik zou zeggen houd het lekker bij hockey allemaal en heel veel succes

5-4 Son - de boxers

Adolf | 25/11

5-4 Son-Boxmeer

Boxmeer doet goed stoer op zn forum. Maar op het veld waren ze niks. Deze meiden kunnen alleen scoren uit strafcorners. Chapeau!!

Oirschot | 20/11

Gelukkig was onze Speekie weergaloos. Punten mee naar Oirschot

Zwartepiet4life | 16/11

Boxmeer - Oirschot 5-0
De vrije val van Oirschot gaat beginnen, het gebrul van Speekie is zoals gebruikelijk nutteloos. Boxmeer gaat vol in de achtervolging op Venray.

DVS - Nuth 5-0
Arme jongens van Nuth, pokke eind rijden. Om vervolgens genaaid te worden door de scheidsen. DVS staat op het veld met een berg plaatsvervangende schaamte.

HOCO - SON 5-0
HOCO sleept de overwinning binnen, voorin zijn ze erg slecht. SON gaat verder met hakken, alvast oefenen voor het volgend seizoen in de 4e klasse.

Nova - Bemmel 0-5
Bemmel heeft niet getraind deze week en gezopen op zaterdagavond, want dat kan gewoon als Nova de tegenstander is op zondag.

Tegelen - Dommel 5-0
Tattoo Billy aka. net n delleke te veul op heeft het op zn heupen gekregen. Dommel weet niet wat ze zien.

Venray - MOP 5-0
Venray laat MOP JA1 kennis maken met senioren hockey. Bel het ziekenhuis maar alvast dat ze bedden vrij moeten hoUden op de kinderafdeling.

@MR | 15/11

Haha wat zeg jij nu? Venray is met de kerst al kampioen, de rest bakt er helemaal niets van en biedt totaal geen weerstand. MOP gaat er zondag ook hard af op Venray.

Flats | 14/11

Boxmeer - Oirschot 3-1
Spannende website, zolang de man met de fluit zich een beetje inhoudt. Het verlies van Oirschot tegen HOCO was verrassend, maar het bewijst dat het team nog niet zo ver is als ze zoUden willen. Daarom ook dat Boxmeer deze over de streept trekt.

DVS - Nuth 5-2
Beide teams enorm verrassend afgelopen weekend, waarbij DVS toch wel de meest verrassende uitslag van de gehele competitie tot nu toe wist te noteren. Dit zal de vrienden een boost geven, wat ervoor zorgt dat alle 5 strafcorners erin vliegen.

HOCO - SON 6-0
Het feit dat HOCO thuisspeelt maakt dit een gemakkelijke voorspelling. Verder zit Son in de hoek waar de klappen vallen, 0-4 verliezen van Nuth is echt heel erg pijnlijk. Ze hebben geluk dat Nova in deze poule zit.

Nova - Bemmel 0-5
Over Nova gesproken.. Ik ben benieuwd hoe de coach van Bemmel deze ploeg gaat noemen. In vergelijking met campingploeg Dommel is Nova namelijk nog 10x slechter.

Tegelen - Dommel 3-2
Beide teams doen het in mijn ogen verrassend goed. Dit zal dan ook een leuke en spannende pot worden, waarbij Tegelen het thuisvoordeel uit weet te buiten.

Venray - MOP 6-2
Eindelijk zat het eens niet mee voor Venray. Wanneer zij deze teleurstelling om weten te zetten in motivatie tegen MOP dan gaan de bezoekers het heel zwaar krijgen. Tegen Venray moet je eigenlijk de pot dichtgooien, zoals bewezen door HOCO en DVS, maar MOP denkt het hockeyend op te kunnen lOssen. Daar weet Venray wel raad mee.

Ik doe wel mee met de voorspelling wat betreft eindstand:

1. Venray
vervolgens heel lang niets
2. MOP
3. Bemmel
4. Boxmeer
5. Oirschot
6. DVS
7. Dommel
8. Tegelen
9. HOCO
10. Nuth
11. Son
12. Nova

Koning TOTO | 14/11

Die voorspelling levert flink geld op, gok ik

@mr | 14/11

Dommel en tegelen voor Bemmel ? Mop kampioen ? Boxmeer boven Venray ?

Ik weet niet wat jij gesnoven hebt maar blijkbaar space je hem nog steeds de pan uit

@@mr | 13/11

Ziekenhuis al gebeld? Flink gevallen lijkt me zo

@MR | 13/11

Wat doe jij dan toch

MR | 13/11

Durven we al een kleine inschatting over de ranglijst te maken over een paar maanden?

1. MOP
2. Boxmeer
3. Venray
4. Oirschot
5. Dommel
6. Tegelen
7. Bemmel
8. DVS
9. HOCO
10. Nuth
11. Son
12. Nova

MOP heeft wel degelijk hockeyende kwaliteiten in het team. Alles moet alleen nog net op zn plek vallen. Dit gaat wel gebeuren na de winterstop. Venray komt de winterstop uit en laat meerdere punten liggen waardoor ze 3e eindigen. Beetje zoals Prinsenbeek vorig jaar in 3A. Boxmeer eindigt daardoor 2e. De rest spreekt wel voor zich eigenlijk.

Drommels | 13/11

Boxmeer - Oirschot 4-2
Boksmeer speelt thuis, dus beginne 2-0 voor eigenlijk dus een gelijkspel.

DVS - Nut 4-1
Nut is echt slecht, dus makkelijk winst voor DVS

HOCO - SON 3-0
Hoezo wint hoco een uitwebsite! Dan winne ze deze al helemal

Nova - Bemmel 2-7
Kansloze nederlaag, maar door invallertjes van de a toch nog 2 goals.

Tegelen - Dommel 3-3
scoopen of kamperen? Allebij niet

Venray - MOP 6-3
thuis kunnen ze weer winnen

Ik | 12/11

Boxmeer - Oirschot 2-2

Pot is rammend klut om naar te kijken. Punten worden gedeeld.

DVS - Nuth 3-1

Na het gelijke spel tegen Venray pakt DVS weer nieuwe punten.

HOCO - SON 1-0

HOCO thuis. Zegt genoeg.

Nova - Bemmel 3-1

Mannen uit Heerlen maken het Bemmel lastig.

Tegelen - Dommel 2-2

Tegelen wel degelijk wat mensen met enigszins techniek in het team.

Venray - MOP 1-3

MOP weet het belang van deze website, neemt dus wat veteranen en gasten uit A1 mee en winnen de website.

Nattevis | 12/11

Boxmeer - Oirschot
Een mooi brabants beukpartijtje waar boksmeer het Beste uitkomt. Thuis he ;) 3-1DVS - Nuth
Nog een beukpartij. De spelers uit zonnige zuiden komen zijn al flink taai uit de auto en dan moeten ze tegen de beukers van DVS. website verloop. Af en toe een scoopje van de laatste mannen de helft word gestopt door DVS en de rest helpt de scheidsrechter met stoppen. Uitslag 2-1

HOCO - SON
Leuke pot nieuw veld hoop dat het niveau goed blijft. 2-4

Nova - Bemmel
Het schijnt dat Nova het liefst de mini van de week wil mee laten spelen voor het spelers aantal. Bemmel gaat er natuurlijk met de punten vandoor. 5-1

Tegelen - Dommel
Leuke pot. Tegelen kan nu eindelijk zijn techniek laten zien tegen een tegenstander die wel wilt hockeyen. Een paar mooie strafcorners vliegen erin. 6-3
Venray - MOP
De jongetjes van Venray hebben een zware pot gehad tegen DVS en laten zich niet meer naaien door scheidsrechters ze gaan met fair olay deze competitie winnen en klasse. Heb nu al medelijden met MOP. Strafcorners, counters en keeper die het goed doet.
8-0