Speelronde 22

Geplaats door: Jomanda ( )

  • 3C
  • 11/06
  • 2961

D-day, mannen het is bijna vakantie! Hierbij de laatste websiteen van dit seizoen. Met als topper Best - Don Quishoot, wordt het stuivertje wisselen of blijft de top 3 ongewijzigd?

Horst H1 – DVS H1
Best H1 – Don Quishoot H1
Blerick H1 – Nova H1
Boxmeer H1 – Tegelen H1
Meerssen H1 – Nuth H1
Venray H1 – Oirschot H1
Reageren

@James bond | 19/06

Wie klaagt er over de scheids?

James bond | 18/06

Wat een frustratie allemaal... ga gewoon hockeyen en stop met scheidsrechters de schuld van een verlies.

@Omniciens | 18/06

Alles voor een fustje

Omniciens | 18/06

Best gefeliciteerd, maar hoezo verliest Blerick thuis van Nova???

Flats | 13/06

Horst H1 – DVS H1 4-0
De vrienden spelen nergens om, Horst wel. Daarom een gemakkelijke overwinning die helemaal niets met de fluitisten te maken heeft.

Best H1 – Don Quishoot H1 5-2
De stUdenten werken heel hard, maar Best is gewoon beter. De enige manier waarop dit niet in een overwinning voor Best gaat eindigen is wanneer de zenuwen de overhand hebben. Dat zie ik niet gebeuren.

Blerick H1 – Nova H1 15-3
Kampioen geworden maar de 2e seizoenshelft van Blerick heeft op mij geen indruk gemaakt. Misschien denken ze er zelf ook zo over en gaan ze alles op alles zetten om de topscore van Best tegen Nova te overtreffen. Zou een mooie toegift zijn voor het publiek.

Boxmeer H1 – Tegelen H1 8-2
Lekker knuppelen, lomp doen en daarna bier drinken. Tegelen komt vroeg op achterstand en gelooft het verder wel.

Meerssen H1 – Nuth H1 3-4
Vorige week heeft Nuth zich veilig gespeeld. Om toch helemaal zeker te zijn moeten ze zelf nog even de punten in Meerssen ophalen. De spanning zorgt ervoor dat Meerssen 3x op voorsprong komt, maar Nuth krijgt het toch voor elkaar.

Venray H1 – Oirschot H1 5-5
Na het spektakelstuk thuis tegen Don Quishoot doen de kinderen het gewoon nog eens dunnetjes over. Trainingspartijtjes, altijd leuk.

dn directeur | 13/06

Horst H1 – DVS H1 3-1
De uitslag van deze website staat van tevoren al vast. De vrienden zijn gekomen om een lekker potje te hockeyen, de Petten van Horst doen hier echter niet aan mee. 2 strafballen voor Horst door een overtreding op het middenveld. 12 afgekeurde goals van DVS. Horst blijft in de 3e klasse.

Best H1 – Don Quishoot H1 5-5
De allesbesLissende kraker. Wie promoveert er direct? En wie moet zich 24 juni melden voor de loterij genaamd De play-offs. Enorm spannend potje tussen de twee ploegen met het meeste hockeyende vermogen in de competitie. Best heeft vorige week punten laten liggen tegen DVS en zal daarom moeten. De stUdenten staan op het begin te slapen en komen 2-0 achter. Vervolgens gaat de strijd gelijk op en worden aan beiden kanten nog veel kansen gecreλrd. Het zal tot de allerlaatste minuut spannend blijven, met een gelijkspel als resultaat.

Blerick H1 – Nova H1 6-2
Blerick kampioen, gefeliciteerd! Nova moet punten pakken om niet te degraderen. Echter met een fantasy opstelling waarbij de keeper in de spits, de coach met de pet midden-midden en de scheids met de bril op goal staat, weet Nova maar 2 keer te scoren.

Boxmeer H1 – Tegelen H1 3-3
De beukers blijven nog een jaartje in de 3e klasse. Tegelen houdt ook wel van een potje fysiek spel. Dus nog ιιn keer de bokshandschoenen tevoorschijn toveren voor een lekker potje free-for-all. Gelijkspelletje of gestaakte website.

Meerssen H1 – Nuth H1 2-1
Meerssen gedegradeerd, maar wil nog wel een keer laten zien waartoe ze in staat is. De coach met de bril zoekt naderhand weer ruzie omdat hij vindt dat de scheids weer niet rechtvaardig is geweest.

Venray H1 – Oirschot H1 4-3
Leuk laatste potje. Beiden ploegen zullen volgend seizoen mee gaan doen om het kampioenschap. Oirschot heeft haar zaakjes prima op orde de tweede seizoenshelft. Venray speelt echter thuis en heeft de die Rooie uit Venray als scheidsrechter. Nipte winst Venray

@Omnisciens | 12/06

En zelf zijn hun dan 1 van de 7

Omnisciens | 12/06

Als je inderdaad kijkt naar het feit dat de eerste 4 doorgaan en Son en DES niet echt sterke teams zijn uit de 2e klasse en Drunen is sowieso vervloekt. Dan blijven er nog 7 teams over voor 4 plekken. Moet te doen zijn naar mijn idee. Ik heb ook niet gezegd dat ik denk dat ze het gaan halen, maar gewoon wat leuks laten zien en met wat geluk plek 4 ;)

@@omnisciens | 12/06

Natuurlijk is er dit jaar meer kans. 4 van de 10 krijgen een plekje in de 2e klasse. Son is verwaarloosbaar en tegen de 3e uit 3a (eeuwig 3e klasser Drunen) moet ook wel gewonnen kunnen worden.

Normaal gesproken maak je inderdaad weinig kans tegen het geweld wat uit de poule van Noord-Holland komt, maar dit jaar zie ik nog wel kansen voor beide teams.

@omnisciens | 12/06

DSQ die wat leuks kan laten zien bij de play-offs? Wat leuks misschien wel, maar promoveren nooit. Daar is het niveau in deze poule veel te laag voor. Nagenoeg elke andere poule zal een betere nummer 3 afleveren.

Overigens wie het ook wordt, Best of DQS, veel succes gewenst! Ik hoop natuurlijk wel dat het een van jullie lukt!

3c | 12/06

Is cool bro

@Limbo Poule | 12/06

Oke zal ik daar maar eens wat gaan plaatsen dan. Bedankt voor de tip!

Limbo Poule | 12/06

Het dramagedeelte van dit forum bevindt zich in poule 3a laten we het daar hoUden.

@@@Harry | 12/06

xD

@@Harry | 12/06

Jezus wat een stuk chagrijn ben jij toch. Iedereen kan een foutje maken he. Je bent er zeker eentje van Boxmeer? Die maken ook nooit fouten en het ligt altijd aan andere dingen.

@Harry | 12/06

Lekker bezig hoor. Nog een keer op F5 drukken en je voorspelling staat er 3 keer in.

Harry | 12/06

Horst H1 - DVS H1 2-1
Horst moet presteren, anders is het over en uit. DVS is uit gehockeyd en is bezig met de voorbereiding voor volgend jaar. Hierom zullen ze een aantal foutjes maken, waardoor Horst er twee in kan tikken.

Best H1- Don Quishoot H1 3-2
Best laat zien waarom zij meer recht hebben op de tweede klasse en hockeyt de stUdenten zonder enige moeite naar de play-offs

Blerick H1 - Nova H1 5-3
Nova heeft de smaak te pakken en gaat het Blerick lastig maken. Helaas is Blerick niet onder de indruk en schieten ze Nova terug de 4de klasse in.
Boxmeer H1 - Tegelen H1 2-2
Boxmeer heeft niets meer te winnen en zullen alvast denken aan die goud gele rakker in de derde helft. Tegelen daarin tegen moet volle bak om nog kans te maken op de play-offs. Helaas missen ze in de laatste minuut de kans op de 2-3, waardoor het over en uit is voor Tegelen.

Meerssen H1 - Nuth H1 0-4
Nuth heeft nog 1 puntje nodig volledig veilig te zijn en dat gaat ze lukken ook. Uit bij de buurman komen ze al snel op voorsprong en denderen ze door.

Venray H1 - Oirschot H1 1-3
Oirschot sluit het seizoen af in stijl, de top van de competitie is verslagen en ook Venray moet eraan geloven.

Omnisciens | 12/06

Venray H1 – Oirschot H1 3-5*

Omnisciens | 12/06

Horst H1 – DVS H1 3-3
DVS hockeyend natuurlijk veel beter, maar tegen 13 man spelen is altijd moeilijk. Aangezien Horst vorige week er vet af is gegaan tegen het slechtste team uit deze competitie zitten ze niet echt lekker in hun spel en komen ze al vroeg op achterstand. Daarna komt het fluitorkest op gang dat er voor zorgt dat Horst een puntje pakt. Daar hebben ze helaas helemaal niks aan.

Best H1 – Don Quishoot H1 4-3
Dit is toch waar je het allemaal voor doet. Op de laatste speeldag een directe confrontatie met de concurrent, prachtig! Beide ploegen presteren redelijk constant, alleen na de winterstop heeft Best wel echt een stijgende lijn te pakken. Ik verwacht dat ze deze ook tot aan de laatste website door weten te trekken. Don Quishoot probeert de bus te parkeren, ze hebben immers aan een punt genoeg, maar komt er al snel achter dat verdedigen niet hun Beste kwaliteit is. In de rust komt een van de nerdjes met een mooie quote van die goeie ouwe Johan: Aanval is de Beste verdediging. Ze vliegen er nog vol op, maar Best vecht voor hun leven en houdt stand. Als ik zo kijk naar de andere poules denk ik dat de stUdenten Best wat kunnen laten zien in de play offs, succes!

Blerick H1 – Nova H1 7-0
Blerick, de terechte kampioen, tegen Nova, wat eigenlijk de terechte degradant zou moeten zijn. Maar ze pakten vorige week hele belangrijke punten tegen Horst en hoUden hoop op de 3e klasse. De rest is het hier niet zo mee eens want als die ritjes naar Heerlen wordt niemand vrolijk van. Maar weer even over deze website, het zal een gala voorstelling van Blerick worden waarna het bier rijkelijk zal vloeien.

Boxmeer H1 – Tegelen H1 4-2
Boxmeer is klaar voor dit jaar, maar die confrontaties met Tegelen zijn altijd wat verhit. Tegelen daarentegen moet winnen om directe degradatie te voorkomen en zullen een trainingskamp inplannen voor deze website. Dit moet immers te bekostigen zijn als je €14,50 voor een kan bier vraagt. Desondanks heeft Boxmeer toch net iets meer kwaliteit.

Meerssen H1 – Nuth H1 1-3
Nuth heeft nog slechts een punt nodig om zeker te zijn van een plekje in de 3e klasse volgend jaar. Meerssen wil enkel zo snel mogelijk aan het pils omdat ze toch nergens meer voor spelen. Meerssen een goed collectief, maar Nuth heeft toch wel een paar handige gasten erbij zitten. Uiteindelijk zullen deze het verschil maken.

Venray H1 – Oirschot H1
De enige website waar voor beide ploegen niks meer op het spel staat, maar dit zal zeker niet de saaiste zijn. Beide ploegen laten met vlagen mooi en verzorgd hockey zien. Echter hebben beide ploegen een tegenovergesteld seizoen gedraaid. Venray begon sterk in de eerste seizoenshelft, daar waar Oirschot de laatste tijd niet te stoppen is. Dit zullen ze de laatste speeldag wederom laten zien en terecht op de 6e plaats eindigen. Als ze volgend seizoen zo beginnen kunnen ze misschien wel voor promotie gaan?!

Harry | 12/06

Horst H1 - DVS H1 2-1
Horst moet presteren, anders is het over en uit. DVS is uit gehockeyd en is bezig met de voorbereiding voor volgend jaar. Hierom zullen ze een aantal foutjes maken, waardoor Horst er twee in kan tikken.

Best H1- Don Quishoot H1 3-2
Best laat zien waarom zij meer recht hebben op de tweede klasse en hockeyt de stUdenten zonder enige moeite naar de play-offs

Blerick H1 - Nova H1 5-3
Nova heeft de smaak te pakken en gaat het Blerick lastig maken. Helaas is Blerick niet onder de indruk en schieten ze Nova terug de 4de klasse in.
Boxmeer H1 - Tegelen H1 2-2
Boxmeer heeft niets meer te winnen en zullen alvast denken aan die goud gele rakker in de derde helft. Tegelen daarin tegen moet volle bak om nog kans te maken op de play-offs. Helaas missen ze in de laatste minuut de kans op de 2-3, waardoor het over en uit is voor Tegelen.

Meerssen H1 - Nuth H1 0-4
Nuth heeft nog 1 puntje nodig volledig veilig te zijn en dat gaat ze lukken ook. Uit bij de buurman komen ze al snel op voorsprong en denderen ze door.

Venray H1 - Oirschot H1 1-3
Oirschot sluit het seizoen af in stijl, de top van de competitie is verslagen en ook Venray moet eraan geloven.

Jomanda | 12/06

@De Pet, iedereen zijn kwaliteit. Dan kan je toch wel het aantal corners/kaarten dat je gaat geven voorspellen? Dit is natuurlijk deze week extra lastig tegen een ploeg dat op de counter speelt.

Bal van niveau | 11/06

Te ballen*
i.p.v. te vallen

Bal van niveau | 11/06

Horst H1 – DVS H1: 0-2
Ook de pet kan Horst niet redden tijdens deze website, DVS heeft laten zien een waardige middenmoter te zijn en wil zondag graag de 6e plek behoUden, want het voelt de hete adem van Oirschot.

Best H1 – Don Quishoot H1: 3-3
Dit is natuurlijk de website waar het allemaal om gaat. Beide ploegen maken veel goals (100+) maar laten verdedigend ook wel steken vallen. De studs haalden afgelopen zondag hun eerste clean sheet. Best had het aardig moeilijk tegen de vrienden. website kan alle kanten op en zal op een potje pingpong gaan lijken.

Blerick H1 – Nova H1: 6-0
Blerick geeft wat jeugdspelers de kans om ff lekker te vallen tegen jongens die proberen te hockeyen maat het gewoon niet kunnen.

Boxmeer H1 – Tegelen H1: 2-0
Boxmeer weet het niet meer, maar ze spelen dit keer thuis dus zullen de punten wel in Boxmeer blijven.

Meerssen H1 – Nuth H1: 7-0
Leuke pot! Beide ploegen kunnen nog wel aardig mee hockeyen. Meerssen heeft een lekkere dag en verlaat waardig de 3e klasse. Volgend jaar kampioen.

Venray H1 – Oirschot H1: 1-3
Oirschot gaat heel lekker, Venray boeit het allemaal niet meer. Oirschot heeft een slim plannetje bedacht: tijdens de website komt een bezorger het veld op en geeft de jongens in de dugout een happy meal, opeens willen alle jochies in het veld graag wisselen om lekker frietjes te eten en met het speeltje te spelen.

De Pet | 11/06

Helaas Jomanda, De Pet kan alleen fluiten. Voorspellen is te moeilijk.

Jomanda | 11/06

@De Pet, gooi er dan maar een mooie voorspelling uit!

De Pet | 11/06

@Jomanda, fijn dat we weer op ιιn lijn zitten!

trekvogel | 11/06

Blerick officieel kampioen. Gefeliciteerd mannen. Dik verdiend, succes volgend jaar.

Horst H1 – DVS H1 3-1
Ja dit gaat Horst natuurlijk nooit verliezen. Bij winst degraderen ze niet direct, dus die kans laten ze zeker niet schieten. DVS kan beter thuis blijven, hebben ze waarschijnlijk een leukere zondag.

Best H1 – Don Quishoot H1 5-1
Een overtuigende overwinning van Best in een absolute kraker. Zal een ongekende sfeer hangen op het terrein in Best, met een groot feest na afloop. Best feller, technisch beter en beschikt over enkele killers voorin. DQS heeft een matige verdediging en keeper en dat gaat ze de kop kosten. Succes in de play-offs mannen!

Blerick H1 – Nova H1 7-0
Nog een laatste keer een gala voorstelling weggeven, dat is wat Blerick gaat doen. Publiek wordt verwend en daarna gaat het dak eraf in Blerick.

Boxmeer H1 – Tegelen H1 5-0
Heel teleurstellend seizoen voor de ploeg die in de winterstop nog 2e stond. Typerend dat bijna elke uitwebsite puntverlies opleverde. Tegelen verloor zoals verwacht van Blerick en moet nu hopen dat hun fusiepartner wint van Nova en zelf ook 3 punten mee nemen uit Boxmeer. Gaat allebei niet gebeuren.

Meerssen H1 – Nuth H1 2-2
Meerssen moet lekker gaan bouwen aan een nieuw team en promoveert volgend jaar direct weer terug. Ploeg is inderdaad zo slecht nog niet. Wordt een leuke 3e helft in het diepe zuiden.

Venray H1 – Oirschot H1 4-3
Toch vind ik dit een website waar ik erg benieuwd naar ben. Hoe goed is Oirschot nu echt? Kunnen ze tegen het frivole Venray ook de 3 punten pakken? Uiteindelijk zal Venray de 3 punten pakken, helaas gaat de scheids een bepalende factor worden

Jomanda | 11/06

@De Pet, de volgende keer ga ik beter mijn Best doen om het stukje met een dikkere laag sarcasme te besmeren.

De Pet | 11/06

@Jomanda, Boxmeer een van de Beste ploegen dit seizoen? Die jongens kunnen nog geen hockeybal door een nat wc-papiertje slaan. Ze hebben alleen een paar punten gepakt met hulp van papa 1 en papa 2 die toevallig iedere thuiswebsite hebben gefloten

De Pet | 11/06

@Jomanda, Boxmeer een van de Beste ploegen dit seizoen? Die jongens kunnen nog geen hockeybal door een nat wc-papiertje slaan. Ze hebben alleen een paar punten gepakt met hulp van papa 1 en papa 2 die toevallig iedere thuiswebsite hebben gefloten

Mooi seizoen | 11/06

Horst H1 – DVS H1 (1-3)
De pet zal weer actief zijn en zet horst op een 1-0 voorsprong. Helaas voor Horst kunnen de vrienden wel hockeyen. Dit resulteert dan ook in een 1-3.

Best H1 – Don Quishoot H1 8-8
Deze pot was te verwachten, een kraker op het eind, twee ploegen die eigenlijk niets in de derdeklasse te zoeken hebben. Deze kraker zal tot het eindsignaal spannend blijven.. De studs krijgen van mij de gunfactor voor deze website. Een mooie pot voor de hockeyliefhebber.

Blerick H1 – Nova H1(10-1)
Blerick de terechte kampioen. De meest constante ploeg van deze competitie. Nova maakt geen kans.

Boxmeer H1 – Tegelen H1 (1-2)
Boxmeer Boxmeer what happend?? Jullie zijn schijnbaar toch niet zo goed.. Maarja dit wist iedereen al. Volgens jaar weer 3eklasse.. Veel plezier.

Meerssen H1 – Nuth H1 (2-4)
Voor Meerssen heeft deze website geen Nuth meer. Degradatie was al een tijdje een feit. Ze maken nog twee erentreffers.

Venray H1 – Oirschot H1 (2-2)
Twee sterke ploegen. Venray thuis bijna niet te pakken. Oirschot laat maar zien war je kan

Jomanda | 11/06

Horst H1 – DVS H1 0-0
De welbekende brilstand. Twee ploegen die spelen vanuit de counter en tja als er geen druk gezet wordt zal het een saai potje worden. De scheidsrechters proberen de website nog wel open te breken maar zonder succes met een puntendeling als resultaat.

Best H1 – Don Quishoot H1 3-1
Twee ploegen die redelijk aan elkaar gewaagd zijn. Maar hier zullen ook de zenuwen een rol gaan spelen. Ze spelen immers om een plek direct naar het Walhalla van het Nederlandse hockey, de tweede klasse een plek waar alles beter is. Best heeft hiervoor de Beste papieren, ze spelen immers thuis in een vertrouwde omgeving. Bovendien lijkt Best constanter.

Blerick H1 – Nova H1 11-2
Een toegift voor het publiek in Blerick. Nova doet hier gewillig aan mee en geniet van de gratis barbecue georganiseerd door de kampioenen.

Boxmeer H1 – Tegelen H1 3-1
Boxmeer een van de Beste ploegen dit seizoen, ik vindt het raar dat ze niet in de top twee geλindigd zijn zoals iedereen verwacht had. Maar goed het gaat zoals het gaat en volgend seizoen is er wederom een kans. Tegelen is klaar voor de zomerstop en maakt zich allang niet meer zo druk om het resultaat in de laatste website.

Meerssen H1 – Nuth H1 4-2
Meerssen, blijf bij elkaar en maak er een mooi promotiefeestje van volgend jaar in de vierde klasse. Ondanks de stand vindt ik jullie het sterkste team dat helaas zal degraderen. Nuth is nog steeds een team met lOsse flodders, twee kampen met een klein deel van het team dat de sfeer verziekt voor de rest.

Venray H1 – Oirschot H1 5-2
Oirschot dat een glorieuze tweede seizoenshelft kent moet zich gewonnen geven op het gladde veld in Venray. De schatjes zullen dit vieren door stiekem een pilsje te drinken. Lang kunnen ze hier helaas niet van genieten want het clubhuis zal op tijd gesloten moeten worden.

Alea iacta est | 11/06

Horst H1 – DVS H1: 4-1
Horst thuis, dat de punten erg hard nodig heeft. Moet ik dit voor jullie uitspellen? Scheids met de pet wordt man of the match. Bravo!

Best H1 – Don Quishoot H1: 2-2
Okι alle clichιs uit de kast, deze pot kan echt twee kanten op. Σf beide ploegen laten zien waarom ze Boxmeer en Venray achter zich hebben gelaten en samen nog strijden om plek 2, met mooi hockey dus. Σf het wordt een enorm verkrampte parkeer de bus pot bij het team dat ιιn doelpunt voor staat. Gezien beide ploegen makkelijk scoren zal deze tactiek nooit stand hoUden.

Blerick H1 – Nova H1: 2-0.
Blerick gunt het de mannen van Nova wel, maar zelfs als de keeper voor de grap de andere hoek in duikt, missen de mannen van Nova nog.

Boxmeer H1 – Tegelen H1: 3-3 (in kaarten dan)
Het betere schoffelwerk, leuke pot voor de hockeyfan die ook het boksen op tv interessant vind.

Meerssen H1 – Nuth H1: 2-2
Meerssen al gedegradeerd. Nuth zich professioneel veilig gespeeld. Gaat nergens meer om.

Venray H1 – Oirschot H1: 4-3
Venray al het hele seizoen puntjes pakken tegen de bovenste teams, puntjes verliezen tegen de onderste teams. Oirschot verrast de tweede seizoenshelft. Als de man met de rode lokken fluit dan zal Venray thuis niet verslagen worden.