Speelronde 21

Geplaats door: Jomanda ( )

  • 3C
  • 04/06
  • 2411

Jaja mannen het einde is in zicht , dit zijn de websiteen van de voorlaatste speelronde:

Oirschot H1 – Boxmeer H1
DVS H1 – Best H1
Don Quishoot H1 – Meerssen H1
Nova H1 – Horst H1
Nuth H1 – Venray H1
Tegelen H1 – Blerick H1
Reageren

Jamesbuh | 24/06

https://bjdkgfsfhidhgvudbfjeguehfwhsfug.com
Mkfdkfjwsldjeifgheifnkehgjr
vndkfhsjfodkfc;sjgjdgokrpgkrp
bndljgoedghoekfpegorig
fihfowhfiehfoejogtjrir
Yndkfvhdjkfhke nkfnslkfn klfnklf
Oljgvkdfkndjvbgdjffsjdnkjdhf


Nkfhofjeojfoegoero ogeoegfeougeihigoohge igjeigheiogheiogheih giehdgoiehifoehgioheighe hfioeehfieohgeiodgnei hioehgioehfdkhgioehgi eodghioedhgieghiehgeuo
Nihdigheifjojfieui iihfishfiwsfhiwhfowhfh hfsdfhkdcndjkfhe klchsiofhwifhdvjdnj hkfhsfhifheuhguegheflkhe
Yfhsfheifhei hfhdfiehfiejfk fjeogjeogj ojgoedjodjvsclksfhszghLhekjb; ;dh jdjvndkjdfjsofjsofjosjfi fojsjdoskfsjfodgjdsghoi sdjfpfgspegjsodjvdhvgisd
Mfjefjojgidhvshg ihidhgiodhgirhgir hioihgdioghrigrigh ihgiogherihgirodvdks jsdjfsopejfovgjdksjosj joesjfoesjfsj;ifsjg
Ndjsfhjifekfhekdghior highdiofhidogheioghei gijhgoiehgiehgieh jfiheigheihgioe

Bal van niveau | 09/06

Oirschot H1 – Boxmeer H1: 2-2
Oirschot heeft laten zien het iedere tegenstander lastig te kunnen maken. Beukmeer heeft laten zien dat ze alleen thuis goed zijn. In de woestijn van Oirschot zal een smakelijk duel plaatsvinden waar wιl eerlijk gefloten wordt.

DVS H1 – Best H1: 3-1
De vrienden hebben wat recht te zetten na de 10-0 nederlaag van de vorige keer. Net als Feyenoord destijds zijn gram haalde met een 3-1 overwinning op PSV nadat ze een half jaar daarvoor 10-0 op de broek kregen, zal DVS dit ook doen. Beelden van bovengenoemde website werden afgelopen week gekeken in plaats van de trainingen. Best weet niet wat ze overkomt.

Don Quishoot H1 – Meerssen H1: 5-0
Jawel, de studs weten voor het eerst dit seizoen de 0 te hoUden, wat goed joh... De rest van de website spreekt voor zich.

Nova H1 – Horst H1: 2-1
Hele spannende pot onderin. Nova weet enigzins verrassend de punten thuis te hoUden. De man met de pet zit thuis te zweten wanneer hij de uitslag ziet binnenkomen.

Nuth H1 – Venray H1: 3-1
Venray speelt nergens meer om en gunt hun sterretjes rust dit weekend. Nuth wint eenvoudig.

Tegelen H1 – Blerick H1: 2-3
Het kampioensfeest van Blerick kan beginnen na een zinderende pot tegen de buurman. Goudgele rakkers vloeien rijkelijk, terechte kampioen.

Jomanda | 06/06

Oirschot H1 – Boxmeer H1 3-1
Wat een klasse laten de boeren zien de laatste weken. Niemand lijkt Bestand te zijn tegen de pientere keeperswisselingen bij Oirschot. De droom van Boxmeer zal deze week definitief spatten en zal aankomend seizoen gewoon weer in de derde klasse bivakkeren.

DVS H1 – Best H1 1-3
Het grote verschil deze website zal hem zitten in de mentaliteit. Best speelt voor promotie en DVS kan lekker experimenteren voor het aanstaande seizoen.

Don Quishoot H1 – Meerssen H1 3-1
De studs zijn het aan hun stand verplicht om deze website te winnen. Meerssen is echter een redelijk taaie ploeg en zal zich niet snel gewonnen geven, het is nog steeds een raadsel waarom deze mannen als laatste geλindigd zijn.

Nova H1 – Horst H1 2-4
Nova is wel klaar met het seizoen, Horst is in deze de betere ploeg dat weleens waar thuis soms een handje geholpen wordt maar daadwerkelijk ook meer kwaliteit in huis heeft als het armoedige Nova.

Nuth H1 – Venray H1 4-1
De schatjes zijn het helemaal kwijt, maar wees gerust jullie kunnen samen nog zoveel seizoenen samen spelen dat jullie de stap naar de tweede klasse zeker een keer maken (overleg dit aub niet met Drunen). Nuth is thuis fysiek te sterk voor de schatjes die een lekkere ijsco krijgen met dit warme weer.

Tegelen H1 – Blerick H1
Felicitaties aan Blerick dat een degelijk seizoen achter de rug heeft. Al met al een technisch goede ploeg met een strafcorner als ultiem wapen. Helaas hebben ze hier niet heel het seizoen gebruik van kunnen maken anders was het verschil nog een stap groter geweest. Het bezoek is tevens erg bijzonder omdat dit na de fusie hun nieuwe strijdarena gaat worden (met alle respect in het derde van Venlo). Blerick het gaat je goed in de tweede klasse!

LF37 | 05/06

Oirschot H1 – Boxmeer H1 1-3
Oirschot komt op voorsprong tegen Boxmeer maar ziet dat de beukers in het groen-zwart terug komen op gelijke hoogte. In de laatste 15 minuten wordt orde op zaken gesteld, en gaan de 3 punten mee terug naar Boxmeer.

DVS H1 – Best H1 2-4
Best heeft de gehele website het Beste van het spel en zorgt ervoor dat met korte combinaties en kleine driehoekjes de punten mee naar huis worden genomen. DVS doet nog wat terug maar moet toch zijn meerdere erkennen in Best.

Don Quishoot H1 – Meerssen H1 4-3
Meerssen gaat er vrijwel nergens hard vanaf dit seizoen. Zal ook aankomende zondag niet gaan gebeuren. Leuke pot bij de campus in eindhoven die uiteindelijk door DQS wordt gewonnen. Meerssen kan zich gaan voorbereiden op de 4e klasse.

Nova H1 – Horst H1 3-2
In het diepe zuiden kunnen vreemde dingen gebeuren. Nova opeens over Nuth heen en zo wordt de laatste competitie ronde opeens nog heel erg spannend. Nova nog hoop op de play-outs met een aantal tegendoelpunten van 102.......

Nuth H1 – Venray H1 3-5
Venray moet veerkracht tonen op de berg in Nuth. Zien de tegenstander op 3-0 voorsprong komen, maar laten daarna zien dat ze dit jaar toch een stuk volwassener zijn geworden. Nuth moet zich in de laatste website (limburgse derby) tegen Meerssen nog veilig gaan proberen te spelen.

Tegelen H1 – Blerick H1 0-11
Tegelen geeft er niets meer om. Wordt wekelijks van het veld afgeveegd en krijgt ook deze week weer alle hoeken van het eigen waterveld te zien. Passeert net als nova ook de magische grens van 100+ tegendoelpunten.

Harry | 05/06

Oirschot H1 - Boxmeer H1 3-0
Boxmeer op de woestijn van Oirschot, dat gaat hem niet worden. Oirschot zet de eerste minuten gas en staat in no time 3-0 voor. Daarna wil Boxmeer nog wel terugkomen, maar dat laat de goalie van Oirschot niet gebeuren.

DVS H1 - Best H1 3-2
Best laat zien waarom ze de veilige tweede plek willen hebben. Echter speelt DVS in zijn favoriete wei, waardoor ze Best erg moeilijk zullen maken. Zelfs zo moeilijk dat ze de kans op de tweede plaats verspillen.

Don Quishoot H1 - Meerssen H1 5-2
Don Quishoot is al bezig met de voorbereiding voor Best, hierom zullen de stUdenten na 5 minuten 0-2 achter staan. Helaas voor Meerssen worden de stUdenten dan weer wakker en laten ze zien waarom ze de tweede plaats bezitten.

Nova H1 - Horst H1 2-5
De website tegen degradatie, de verliezer kan inpakken. Gelukkig voor Horst is Nova het zwakste team van de competitie en zullen ze Nova laten zien waarom zij in de 3de klassen thuis horen.

Nuth H1- Venray H1 0-4
Nuth weet het niet meer, de concurrenten komen steeds dichterbij, zelfs zo dichtbij dat ze na dit weekend de veilige 8ste plaats verliezen. Venray daarin tegen is uitgespeeld en zal laten zien wat voor trucjes ze in huis hebben.

Tegelen H1 - Blerick H1 1-9
Kampioenen!!!! Na deze website kan het feest gevierd worden. Blerick is de duidelijke winnaar van het seizoen en zullen ook de kampioenswedstijd in stijl afsluiten. Tegelen heeft niets in te brengen, ook al is het op eigen veld.

Omnisciens | 05/06

Oirschot H1 – Boxmeer H1 3-3
De 2e seizoenhelft hebben we toch wel het echte Boxmeer gezien. Niks meer dan een matige ploeg als ze uit spelen. Vele toppers werden verloren en nu mogen ze volgend seizoen waarschijnlijk weer mooi in de 3e klasse blijven hockeyen. Oirschot heeft daarentegen een miraculeuze 2e seizoenhelft gedraaid en juist in alle toppers iets laten zien, zowel uit als thuis. Echter is dit op papier niet echt een topper en dus zal Boxmeer toch maar laten zien dat ze wel een beetje kunnen hockeyen.

DVS H1 – Best H1 3-4
Best wel zeer overtuigend gewonnen vorige week, maar Nova is dan ook wel het slechtste team van de hele 3e klasse. Voor DVS is het seizoen in principe al voorbij terwijl Best na 2 maal winst direct kan promoveren. Dit is dan ook waar ze vol voor gaan en dus zal iedereen zaterdag om 11 uur in bed liggen. De vrienden, ja zo heten ze niet voor niks, gaan echter door tot in de late uurtjes en dit zal het verschil maken op zondag.

Don Quishoot H1 – Meerssen H1 5-1
Don Quishoot deed wat het moest doen vorige week, niet verliezen bij Venray. Meerssen is al helemaal klaar na de nederlaag tegen Nova 2 weken geleden. Aangezien het doelsaldo geen issue meer is voor de stUdenten willen ze gewoon zo snel mogelijk aan het pils en nemen ze genoegen met 5 goals. Uiteraard wel nog eentje tegen.

Nova H1 – Horst H1 2-2
Nova heeft heel wat goed te maken na de vernedering in Best vorige week. Horst pakte daarentegen belangrijke punten tegen Tegelen in de strijd om handhaving. Als Nova directe degradatie wil voorkomen zal het nu moeten winnen aangezien ze volgende week tegen de kampioen moeten. Maarja wie weet wat Blerick over heeft voor een fustje bier als ze deze week weten te winnen en al definitief kampioen zijn? Horst heeft de punten net zo hard nodig, zeker na de belangrijke winst op Tegelen vorige week, maar speelt wel uit. Dit zal een pittige website worden, en ik denk zonder winnaar. Het zal allemaal op de laatste speelronde beslist worden. Spanning alom.

Nuth H1 – Venray H1 2-3
Nuth is het winnen een beetje verleerd, maar Venray speelt ook geen geweldige 2e seizoenshelft. Nuth heeft zeker nog ιιn overwinning nodig om veilig te zijn, daar waar Venray niks meer heeft om voor te spelen. Het rommelt echter al een gehele tijd in de selectie bij Nuth en Venray beschikt toch echt over meer kwaliteit. En de spelers van Venray weten toevallig ook precies waar de Mac op de weg terug van Nuth ligt.

Tegelen H1 – Blerick H1 0-4
Na de inzinking tegen Oirschot heeft Blerick vorige week promotie veilig gesteld tegen Boxmeer en laten zien dat het de druk toch aan kan. Tegelen heeft kennis gemaakt met de man met de pet en zijn lieftallige assistente in Horst en heeft na deze week nog een moeilijke website in Boxmeer voor de boeg. En om zich zeker te spelen moeten ze toch wel een paar puntjes sprokkelen links of rechts. Nou dit zal ze deze week in ieder geval niet lukken. Op het prachtige waterveld in Tegelen voelt Blerick zich als een vis in het water en ze hebben er zin in. KAMPIOENEN!

trekvogel | 04/06

Oirschot H1 – Boxmeer H1 4-2
Seizoen van Boksjemeer is als een nachtkaars uitgegaan. 1e seizoenshelft met veel thuiswebsiteen tegen de toppers nog aardig mee gekund, maar 2e seizoenhelft finaal door de mand gezakt. En Oirschot, tja, als zij de eerste seizoenshelft zo overtuigend gespeeld hadden, hadden ze wellicht kampioen kunnen worden.

DVS H1 – Best H1 2-3
Een hele overtuigende overwinning tegen Nova afgelopen zondag, 14-3, wauw. DVS is echter andere koek dan het armoedige Nova. De vrienden starten furieus, komen snel op voorsprong maar dan begint Best te hockeyen en pakken ze uiteindelijk de 3 punten. Spanning om plek 2 blijft tot aan de laatste speeldag groot.

Don Quishoot H1 – Meerssen H1 9-0
DQS verliest niet in Venray, dat is knap te noemen. Zien Blerick wel uitlopen, maar hadden waarschijnlijk toch niet meer gerekend op een kampioenschap. Meerssen wordt gezien als een takje op de weg richting de kraker tegen Best volgende week; de website waar het dan moet gaan gebeuren voor de studs. Ohja, ze gaan voor het eerst de nul hoUden. Lekker keepert.

Nova H1 – Horst H1 1-4
Horst meer kwaliteit, veeeeeeel beter dan Nova. Dat Nova όberhaupt 17 punten heeft is al een godswonder te noemen want deze gasten kunnen er werkelijk geen ene kloot van. Horst pakt overtuigend de 3 punten en lijkt zich veilig te gaan hockeyen.

Nuth H1 – Venray H1 1-3
Ondanks dat Nuth nog alles te verliezen heeft, beseft de ploeg dit niet helemaal. Venray kan makkelijk combineren en pakt voor de verandering eens 3 punten in een uitwebsite. Nummer 11 legt nummer 30 en 31 van het seizoen erin.

Tegelen H1 – Blerick H1 1-0 of 0-5
Hoe groot is de druk van de aanstaande fusie en, hoe groot is de druk van het Bestuur. Krijgt Blerick te horen dat het de website moet laten lopen om de buren kans te geven om degradatie te ontlopen, of mogen ze vrijuit hockeyen. Ik hoop en verwacht het laatste, maar welkom in de 3e klasse, het funpark waar je nooit weet wat je te wachten staat.

dn directeur | 04/06

Alleen maar krakers deze week! Wie wordt er kampioen?, wie promoveert?, en wie degradeert?

Oirschot H1 – Boxmeer H1 5-4
Oirschot heeft duizelingwekkend goede cijfers de tweede seizoenshelft. Winnen van Blerick en Best en gelijkspelen tegen Don Quishoot. Kunnen ze het ook de laatste ploeg uit de top 4 lastig maken? Boxmeer aan de andere kant zal echter alles geven om dat laatste beetje hoop op play-offs te kunnen behoUden. Ik verwacht een zeer spannende pot, met niet altijd even goed hockey, maar veel strijd. Nipte overwinning van de Oirschotianen op de beukers.
DVS H1 – Best H1 4-4
Best is los. De machine draait goed de tweede seizoenshelft. Kunnen ze dit niveau nog twee websiteen volhoUden? DVS speelt nergens meer voor, maar zal toch de pijnlijke 10-0 nederlaag uit de eerste seizoenshelft willen rechtzetten. De plakjes kaas vloeien rijkelijk tijdens deze website. Uiteindelijk een gelijkspel door een tip-in in de laatste minuut van de Rode raket van DVS.
Don Quishoot H1 – Meerssen H1 9-1
De studs hebben een belangrijk punt gepakt bij Venray waardoor ze de tweede plek behoUden. DQS voelt echter de hete adem van Best in haar nek. Devies is om aan het doelsaldo te werken tijdens deze pot. Het povere Meerssen is al gedegradeerd en heeft helemaal geen zin meer om te hockeyen met een grote afslachting als gevolg.
Nova H1 – Horst H1 3-2
De allergrootste kraker van dit weekend. De winnaar van deze strijd mag komend jaar ook nog uitkomen in de prachtige derde klasse met kwaliteitsscheidsrechters, prachtige grasmatten en hockeyend goede tegenstanders. De verliezer moet haar geluk beproeven in de 4e klasse. Nova speelt thuis wat een enorm voordeel zal zijn. De man met de Pet van Horst gaat speciaal mee en hangt het gehele veld vol met cameras, om match-fixing te voorkomen. Toch kan hij een nederlaag van zijn geliefde Horst niet voorkomen.
Nuth H1 – Venray H1 2-6
Nuth voelt de hete adem van Tegelen, Nova en Horst in haar nek. Van deze 4 ploegen heeft Nuth toch wel het meeste hockeyende vermogen. Om helemaal veilig te zijn moeten er echter toch wat puntjes gepakt worden tegen Venray of Meerssen. Ondanks dat de coach met zonnebril pontificaal op zn hoofd van alles probeert is Venray een maatje te groot. Naderhand wil hij als bijna 50er nog even verhaal halen en wordt tot kalmte gemaand door zn eigen team.
Tegelen H1 – Blerick H1 2-5
Kampioensduel voor Blerick en dat tijdens een derby, man man man, het kampioenschap pakken kan niet op een mooier moment dan dit. Tegelen is echter nog niet veilig. De scheidsrechters hebben dan ook een fluit gekocht die maar ιιn kant op kan blazen. Blerick daardoor bijna gehele website met 10 man (4 plakjes kaas). Zelfs met 10 man is Blerick echter beter. Feestje bij Blerick.

MIDOR AK | 04/06

Oirschot H1 – Boxmeer H1: 4-3
Twee keer achter elkaar mogen de brabantse boeren thuis spelen, dus winnen ze twee keer achter elkaar. Boxmeer wordt definitief vierde en plaatst zich geheel terecht niet voor de play-offs.

DVS H1 – Best H1: 3-3
Best heeft uitgehaald, en DVS heeft wat recht te zetten. Publiek zal de winnaar zijn van deze website, DVS de morele winnaar, en Best kan met het gelijkspel leven door het verlies van Boxmeer.

Don Quishoot H1 – Meerssen H1: 6-1
Eenvoudige overwinning omdat Meerssen er simpelweg niks van kan. De Eindhovenaren kunnen zich rustig voorbereiden op Best, wat om de eer zal gaan.

Nova H1 – Horst H1: 2-3
Absolute kraker, niet om aan te zien, maar een geweldige spanning en ontlading als Horst het zielige Nova verslaat.

Nuth H1 – Venray H1: 1-5
Honkbalknuppels in de aanslag, want dit gaat er vol op. De jongetjes van Venray spelen met de verdedigers van Nuth, en in ruil daarvoor krijgen ze wat rotschoppen.

Tegelen H1 – Blerick H1: 0-3
Wat is er mooier dan kampioen worden op eigen veld? Kampioen worden bij de buurman. En zo geschiedde.

Flats | 04/06

Blerick herstelt zich, zoals verwacht, tegen Boxmeer en Don Quishoot verliest punten bij Venray. Het kampioenschap lijkt nu toch wel beslist, maar het gaat heel spannend worden om plek 2! Nog spannender is het onderin, wie gaat overleven??

Oirschot H1 – Boxmeer H1 4-2
Eigenlijk gaat dit nergens meer om. Boxmeer zal misschien een verdwaald sprankje hoop ergens hebben, maar dit blijft achter op het zandveld van Oirschot. Als Oirschot dit niveau volgend jaar kan brengen, wie kan ze dan stoppen?!

DVS H1 – Best H1 3-5
De vrienden uit Waalre hebben iets goed te maken tegen Best. Is deze stoomtrein echter wel te stoppen? 14-3 tegen Nova is nogal indrukwekkend en Best zal moeten winnen om volgend weekend promotie veilig te stellen.

Don Quishoot H1 – Meerssen H1 4-1
De toppers van de stUdenten krijgen rust zodat ze volgende week alles kunnen geven. Meerssen is klaar, hebben hun Best gedaan maar de motivatie is weg. Op zijn boerenfluitjes wint Don Quishoot maar ze krijgen wel hun verplichte doelpunt tegen.

Nova H1 – Horst H1 2-3
De topper van deze week. Weliswaar een armoedige topper, maar het is een topper. De winnaar kan zomaar een reuzenstap zetten richting direct overleven, al helemaal wanneer het Horst betreft. Nova afgelopen zondag afgeslacht, willen ze nog wel? Zo niet, dan loopt Horst eroverheen. Die gaan sowieso 70 minuten alles geven.

Nuth H1 – Venray H1 2-1
In het diepe zuiden komen ze tot nu toe goed weg met alle uitslagen om ze heen. Nog 2 websiteen te gaan, thuis tegen Venray die nergens meer om spelen en uit naar Meerssen. Gaan ze zich dan toch veilig spelen? Het zou me niet verbazen.

Tegelen H1 – Blerick H1 2-6
Dit is me de website wel. Burenruzie waarin Blerick kampioen kan worden en Tegelen zou kunnen degraderen. Dit alles in het licht van een, volgens de geluiden, aanstaande fusie. Knikkende knietjes bij Blerick zorgen voor een 2-0 achterstand, maar kwaliteit komt bovendrijven en het kampioenschap halen ze binnen.