Speelronde 20

Geplaats door: Henk ( )

  • 3C
  • 28/05
  • 2255

Afgelopen weekend zijn er toch enkele interessante uitslagen bij elkaar gehockeyd.
Dat maakt de voorspellingen des te leuker :).

Gaat uw gang!

Oirschot - Nuth
Horst - Tegelen
Best - Nova
Blerick - Boxmeer
Meerssen - DVS
Venray - Don Quishoot
Reageren

Omnisciens | 31/05

Oirschot – Nuth 5-2
Wat flikte Oirschot afgelopen weekend nou? De eerste ploeg die wint in Blerick?! Of de keeper van Blerick nou werkelijk zo slecht was of niet, je wint een website niet door een foutje van de keeper. Deze week spelen ze echter tegen een heel ander team in hun eigen Sahara, dus alles is anders. Nuth heeft nog een paar punten nodig om zich veilig te spelen en dus zullen ze er vol tegenaan gaan. Toch heeft Oirschot meer kwaliteit in de ploeg, maar makkelijk zal het niet gaan.

Horst – Tegelen 4-1
Directie strijd om degradatie, heerlijk. Horst maakt gemiddeld gezien meer goals en krijgt er minder tegen, en dan spelen ze ook nog thuis. Ik vrees dat Tegelen hier geen schijn van kans maken, hoe goed ze ook spelen. Jammer, want sinds de komst van de nieuwe coach deden ze het zo slecht nog niet.

Best – Nova 6-1
Best heeft een lekkere reeks achter de rug, en met de gedachte in het achterhoofd dat ze de laatste website de 2e plek veilig kunnen stellen moet er hier aan het doelsaldo gewerkt worden. Dat zal ook gebeuren tegen het armoedige Nova.

Blerick – Boxmeer 3-2
Blerick is het na vorige week helemaal kwijt. Even met de neus op de feiten gedrukt, maar dat heeft ze wel wakker gemaakt. Het kampioenschap komt niet aanwaaien. Mochten ze nu verliezen komen ze echt in de problemen, dus wordt er een trainingskampje ingezet. Dit werpt zijn vruchten af en het kampioenschap is slecht een kwestie van tijd. Boxmeer moet die directe promotie nu toch echt uit het hoofd gaan zetten en hopen op de 3e plek.

Meerssen – DVS 1-3
Meerssen heeft de laatste kans om van die laatste plaats af te komen definitief verspeelt vorige week in Heerlen. DVS wint knap van Venray maar speelt ook nergens meer voor, dus zullen beide teams krachten sparen voor de 3e helft vandaag. Gelukkig wordt het zondag nog mooi weer, anders hadden ze net zo goed thuis kunnen blijven.

Venray - Don Quishoot 4-3
Voor Don Quishoot één van dé 2 websiteen van het seizoen. Winnen betekend aanhaken voor de titel, verliezen betekend de 2e plaats delen met Best. Venray heeft thuis echter pas 1 keer verloren, al weten we na vorige week dat successen in het verleden geen garantie zijn voor de toekomst. De stUdenten hebben in de loop van het seizoen wel ingeboet aan kwaliteit, daar waar Venray momenteel geen enkele druk heeft en lekker vrij kan hockeyen. Dat zal dat menneke in de rechterspits positie dan ook zeker doen en er een paar ballen inprikken.

Bal van niveau | 30/05

Don Quishoot - Nuth: 6-4
Retourtje Eindhoven voor Nuth. Na de 4-2 tussenstand prikken beide teams nog 2 doelpunten.

Oirschot - Nuth: 2-3
Oirschot is op dreef. Maar ze kunnen het eigenlijk alleen tegen de grote, niet tegen de kleintjes. Nuth maakt slim gebruik van de zandbak van Oirschot.

Horst - Tegelen: 2-2
Spannende pot in de onderste regionen, de man met de pet laat zijn vrouw bij de website kijken, deze laat haar hond het veld oprennen. Op het moment dat iedereen hierdoor is afgeleid maakt de man met de pet een buikschuiver naar de bal om deze stiekem in de goal van Tegelen te werken.

Best - Nova: 5-2
Een zakelijke overwinning voor Best. Wordt spannend bovenin!

Blerick - Boxmeer: 1-3
Blerick weet het niet meer, Boxmeer maakt hier handig gebruik van en snoept wat puntjes weg, zoals gezegd de spanning stijgt bovenin!

Meerssen - DVS: 3-1
Meerssen kan gekke dingen doen, ze sturen de vrienden simpel naar huis. Klote eind rijden voor niets. Klinkt bekend.

Venray - Don Quishoot: 2-2
De jonkies tegen de net geen jonkies meer a.k.a de studs. Een spannende website die onbeslist blijft. Spanning stijgt dus wederom! Studs naderen Blerick op 2 punten, Boxmeer en Best naderen de studs op 1 punt. Oi oi oi.

trekvogel | 30/05

Oirschot - Nuth 5-1
Boeren uit Oirschot draaien een magistrale 2e seizoenshelft. Waarom lukt het nu wel? Volgend jaar titelkandidaat? Nuth mag dit weekend flink wat kilometers gaan maken, helaas levert het 0 puntjes op.

Horst - Tegelen 3-1
Dit is geen beginnen aan voor Tegelen. Man en vrouw met de pet gaan zorgen voor een stroom aan strafcorners, totdat Horst met 3-0 voorstaat. Vervolgens gaat laten ze het een beetje lopen en dat doet Horst ook, waardoor Tegelen er nog eentje bij mag prikken. Horst grijpt de laatste strohalm en doet Tegelen de das om.

Best - Nova 7-0
Best ruikt directe promotie en doet alles om in vorm te komen voor de besLissende pot tegen DQS de laatste speeldag. Deze ronde kunnen ze erg goede zaken doen, gezien het programma van Blerick, DQS en Boksmeer. Lekker aan het doelsaldo werken tegen het arme Nova.

Blerick - Boxmeer 4-1
Verlies zal hard aangekomen zijn, maar Blerick heeft nog steeds de Beste papieren voor het kampioenschap en promotie. Blerick schiet zichzelf geen 2e keer in de voet en zet een reuzestap richting het kampioenschap.

Meerssen - DVS 1-5
DVS heeft de weg omhoog weer gevonden. Meerssen definitief uitgehockeyd dit seizoen. Jammer mannen, succes volgend jaar.

Venray - Don Quishoot 4-2
Hele belangrijke pot voor de stUdenten. Het is erop of eronder, helaas wordt het eronder. Venray is, zeker thuis, een taaie ploeg met frivool hockey. De onbevangenheid waarmee Venray speelt breekt de stUdenten op. Best neemt plek 2 over.

Nazibal | 29/05

Oirschot - Nuth 3-1
Oirschot staat al veilig, maar zorgt dat Nuth nog flink moet werken de volgende weken om degradatie te ontlopen.

Horst - Tegelen 1-1
Een fysieke website waarin beide teams hun degradatiefrustraties zullen uiten. Kaarten gegarandeerd, Wel een leuke website voor het publiek.

Best - Nova 4-0
Best stevent af op een verdiende 2e plaats dit seizoen.

Blerick - Boxmeer 4-1
Na het thuisdebacle tegen Oirschot, komt een tweede achtereenvolgende thuiswebsite op een perfect moment voor de aanstaande kampioen. Revanche is aanstaande.

Meerssen - DVS 1-2
DVS heeft de mindere periode van na de winterstop definitief afgesloten en wordt vrijwel zeker van een zesde plek.

Venray - Don Quishoot 2-2
Een matig weekend voor Don Quishoot dat Best een kleine voorsprong ziet nemen.

@@DQS - Nuth | 29/05

Daar zullen de mannen van Nuth zin in hebben. Lekker een uurtje rijden voor een verloren pot.

@DQS - Nuth | 29/05

In de rust is onze website gestaakt. Het stond 4-2. We moeten de tweede helft voor komende zondag (dus uiterlijk vrijdag eigenlijk) spelen, omdat er anders sprake kan zijn van competitievervalsing.

DQS - Nuth | 29/05

Moeten jullie nog 10 minuten inhalen ofzo?
Of is er iets anders aan de hand dat deze website voor de 1e staat ingepland?

Fustje | 28/05

Oirschot - Nuth 3-0
Horst - Tegelen 3-0
Best - Nova 8-1
Blerick - Boxmeer 1-3
Meerssen - DVS 4-3
Venray - Don Quishoot 4-2

Jomanda | 28/05

Oirschot – Nuth 3-1
Oirschot deelt deze week de genadeklap uit aan het degradatiemonster. Hierdoor gaan ze freewheelend de laatste weken tegemoet. De boeren genieten nu al van de feestopstellingen die ze gemaakt hebben om de laatste twee spelweken door te komen. Nuth dat weleens waar vecht voor hun laatste kans gaat strijdend ten onder. De vierde klasse lijkt voor Nuth onvermijdelijk. Degradatie geeft Nuth wel de kans om opnieuw te bouwen en de rotte appels uit het team te verwijderen.

Horst – Tegelen 5-1
Fuuuuuuut, ja deze week zal er veel geoefend worden met het blazen op de fluit door de scheidsrechters van Horst. Tegelen dat weleens waar meer verdiend kunnen niets doen tegen de gele trein van Horst die letterlijk fluitend over hen heen dendert.

Best – Nova 4-1
De scholiertjes van Best lijken de goede kant op te gaan voor een derde of misschien wel tweede plaats in het klassement. Laagvlieger NOVA zal gaan genieten van het mooie weer en maakt zich niet meer druk de laatste drie websiteen.

Blerick – Boxmeer 4-1
Het kampioenschap van Boxmeer zal deze week zeker gesteld worden. Boxmeer speelt te fysiek en zal dan niet al te lang met 11 man op het veld bivakkeren.

Meerssen – DVS 3-3
Twee ploegen die aan het bouwen zijn voor volgend jaar, nieuwe speellijnen worden getest en dan ontstaat er veel ruimte. Een prachtige website voor de neutrale toeschouwer die wordt afgesloten met een aantal goud gele rakkers.

Venray - Don Quishoot 3-2
Wat een spanning voor de studs! De op een naar laatste horde die genomen moet worden. Ze voelen de hete adem van Best en Boxmeer die azen een ticket naar de tweede klasse. De schatjes hebben enkel hun eerste thuiswebsite verloren en na een week geen MAC heeft het wonder duo van de schatjes wel weer zin in een Happy Meal. Met pure klasse prikt de rechterspits er 3 in het netje. Een fitte selectie van de studs had deze website wellicht wel gewonnen, maar goed met 25 graden wordt graag het terras opgezocht door de levensgenieters. En zoals onderzoek heeft aantoont heeft witbier een negatieve invloed op het prestatievermogen.

Nuthjuuuh | 28/05

Oirschot - Nuth
Deze website gaat gewonnen worden door Oirschot, Tegelen, Horst en Nova bieden allen een fust aan. Hierdoor gaat Oirschot vol voor de winst.

Horst - Tegelen
Horst gaat dit thuis winnen. De vrouw die thuis ook alles te vertellen heeft hanteert de fluit. De man met de Pet volgt netjes en fluit Tegelen naar huis.


Best - Nova
1..? Nova gaat er hard af.

Blerick - Boxmeer
Het word nog spannender Boxmeer wint nipt 2-3.

Meerssen - DVS
Meerssen speelt nergens meer om, ook de stUdenten niet, dus Meerssen speelt vrij en wint. 3-1

Venray - Don Quishoot
Venray thuis wint, keeper Don Quishoot maakt het verschil ieder schot op doel zit. 4-2 Spanning boven in word alleen maar groter!

Nuthjuuuh | 28/05

Oirschot - Nuth
Deze website gaat gewonnen worden door Oirschot, Tegelen, Horst en Nova bieden allen een fust aan. Hierdoor gaat Oirschot vol voor de winst.

Horst - Tegelen
Horst gaat dit thuis winnen. De vrouw die thuis ook alles te vertellen heeft hanteert de fluit. De man met de Pet volgt netjes en fluit Tegelen naar huis.


Best - Nova
1..? Nova gaat er hard af.

Blerick - Boxmeer
Het word nog spannender Boxmeer wint nipt 2-3.

Meerssen - DVS
Meerssen speelt nergens meer om, ook de stUdenten niet, dus Meerssen speelt vrij en wint. 3-1

Venray - Don Quishoot
Venray thuis wint, keeper Don Quishoot maakt het verschil ieder schot op doel zit. 4-2 Spanning boven in word alleen maar groter!

Nuthjuuuh | 28/05

Oirschot - Nuth
Deze website gaat gewonnen worden door Oirschot, Tegelen, Horst en Nova bieden allen een fust aan. Hierdoor gaat Oirschot vol voor de winst.

Horst - Tegelen
Horst gaat dit thuis winnen. De vrouw die thuis ook alles te vertellen heeft hanteert de fluit. De man met de Pet volgt netjes en fluit Tegelen naar huis.


Best - Nova
1..? Nova gaat er hard af.

Blerick - Boxmeer
Het word nog spannender Boxmeer wint nipt 2-3.

Meerssen - DVS
Meerssen speelt nergens meer om, ook de stUdenten niet, dus Meerssen speelt vrij en wint. 3-1

Venray - Don Quishoot
Venray thuis wint, keeper Don Quishoot maakt het verschil ieder schot op doel zit. 4-2 Spanning boven in word alleen maar groter!

MIDOR AK | 28/05

Oirschot - Nuth: 4-1
Wat een verrassing dat Oirschot van de kampioen in spe heeft gewonnen, en dat nog wel op een waterveld. De boeren uit Oirschot zijn duidelijk op dreef, dus pakken ze ook tegen Nuth de punten.

Horst - Tegelen: 3-1
Horst thuis, dus winst. Hiermee gaan ze over Tegelen heen, maar dat zal uiteindelijk niet meer uitmaken, want de plays-offs zijn zo goed als zeker voor beide ploegen.

Best - Nova: 6-1
Nova heeft toch wel verrassend gewonnen van Meerssen dat ontketend leek. Best zal deze website echter eenvoudig winnen, wat ook niet veel meer uitmaakt omdat bovenin de play-off plaatsen ook al zijn verdeeld.

Blerick - Boxmeer: 5-2
Blerick zal zich moeten revancheren van het pijnlijke verlies tegen Oirschot. Misschien is het slim om niet de avond vantevoren een kampioensfeestje te organiseren. Zolang ze daar vanaf zien winnen ze op kwaliteit.

Meerssen - DVS: 2-5
Beide teams strijden nergens meer voor. Als Meerssen wist te winnen van Nova was het nog bijzonder spannend geworden, maar nu is het over en uit. DVS heeft tegen Venray laten zien een gevaarlijke ploeg te zijn, en zal tegen Meerssen ook de punten pakken.

Venray - Don Quishoot: 3-6
Kan Venray de mokerslag verwerken nu ze definitief zijn afgehaakt voor de play-offs door het verlies tegen DVS? Het antwoord is komende week in ieder geval nee, aangezien Don Quishoot kwalitatief beter is. Alleen de scheids zou een nederlaag kunnen voorkomen door wat strafballen cadeau te doen.