Speelronde 19

Geplaats door: Jomanda ( )

  • 3C
  • 14/05
  • 2748

Wat een spanning bovenin voor plekken 2 en 3. Hierbij de websiteen voor speelronde 19

Blerick H1 – Oirschot H1
DVS H1 – Venray H1
Don Quishoot – Nuth H1
Nova H1 – Meerssen H1
Tegelen H1 – Best H1
Boxmeer H1 – Horst H1
Reageren

@Karuisje | 30/05

Nou één website slecht spelen en het vertrouwen kwijt is nogal een verschil. Vond het opzich altijd wel een degelijke keeper. Maar wie weet kan hij zichzelf tegen Boxmeer wel motiveren en pakt ie weer een paar belangrijke ballen

Kariusje | 29/05

De keeper van Blerick is zijn vertrouwen dus kwijt. Lekker zo voor het einde van de competitie......

@Reuzendoder | 28/05

Aha ja dat zullen wel een paar Karuis-jes zijn geweest dan inderdaad, want degelijk hockey en Oirschot is net als vuur en water, dat gaat niet samen

Reuzendoder | 28/05

Niks geks, een Karius-je na een paar minuten en degelijk hockey. Dik verdiende overwinning!

Jantje | 28/05

Blerick kampioen stress?????

Verwarring | 28/05

Maar wat is er gisteren in Blerick dan toch gebeurd? Thuis ongeslagen en bijna kampioen, maar dan verliezen van Oirschot? Nu maakt Oirschot wel echt naam als reuzendoder...

Oirschot | 27/05

We zien de fust pils wel verschijnen @Don Quishoot heren 1!

Bal van niveau | 18/05

Blerick H1 – Oirschot H1: 5-1
Oirschot speelde knap gelijk tegen de studs maar dat kunnen ze niet elke week opbrengen. Zeker niet op een waterveld en zeker niet tegen aanstaande kampioen Blerick.

DVS H1 – Venray H1: 2-4
Twee wisselvallige ploegen waar Venray toch zeker wel de betere is. De website zal wat schommelen maar niets staat de Bigmac in de weg voor de jongens van Venray.

Don Quishoot – Nuth H1: 4-1
De studs moeten deze website winnen en kunnen geen averij meer oplopen. Voor Nuth geldt hetzelfde maar Nuth is toch een klasse minder dan de studs. Zoals gewoonlijk krijgen de studs nog wel een doelpuntje tegen.

Nova H1 – Meerssen H1: 0-2
Spannendste pot dit weekend. Beide ploegen vliegen uit de startblokken waardoor er veel gaten ontstaan, zodra ze dit realiseren gaan beide ploegen zich ingraven. De bus van Nova is iets minder goed geparkeerd waardoor Meerssen er twee kan prikken.

Tegelen H1 – Best H1: 2-6
Tegelen kan geen vuist maken, makkelijke middag voor Best dag nog wel twee goals om de oren krijgt maar echt spannend wordt het niet.

Boxmeer H1 – Horst H1: 3-0
Boksmeer kan wel een vuist maken en de scheidsrechters ook. Deze website heeft niets met hockey te maken maar de 3 punten zijn weer binnen voor Boxmeer.

LF37 | 18/05

Blerick H1 – Oirschot H1 5-2
Blerick heeft een makkelijke middag tegen de mannen van Oirschot. Simpelweg een klasse beter dan de tegenstander. De kampioen gaat een makkelijke laatste 4 potjes tegemoet.

DVS H1 – Venray H1 1-3
DVS is er niet helemaal bij de eerste 20 minuten van de website. Resulteerd in een snelle 0-2 achterstand. Komen na rust nog terug tot 1-2 maar ziet in het slotoffensief Venray de 1-3 binnen prikken.

Don Quishoot – Nuth H1 5-0
Nuth kansloos op de campus in eindhoven. De nummer 2 van de competitie zorgt er voor dat ze de laatste 3 websiteen in gaan met 6 punten achterstand op de koploper en nog een poging kunnen wagen om het kampioensfeestje in Blerick te verpesten.

Nova H1 – Meerssen H1 1-4
De nummer laatst tegen de nummer voorlaatst. Meerssen zet de goede reeks voort en zorgt ervoor dat het gat met nova 3 puntjes wordt. Als meerssen de belangrijkste spelers kan behoUden kunnen ze volgend jaar een kampioenfeestje hoUden. In de 4e klasse.......

Tegelen H1 – Best H1 1-7
met 5-0 verliezen van de nummer laatst en dan Best thuis ontvangen. Tegelen is klaar voor dit seizoen en speelt de laatste potjes alleen nog maar omdat het moet.

Boxmeer H1 – Horst H1 5-2
De man met de pet..... oh nee Horst speelt uit, Boxmeer speelt thuis. Logische uitslag, logische winnaar. Wel lekker fysiek duel waar de sticks door de lucht vliegen.

Omnisciens | 16/05

Blerick H1 – Oirschot H1 5-1
Blerick kan het kampioenschap ruiken en speelt in eigen huis waar ze nog niet verloren hebben. Oirschot mag dan wel gestunt hebben tegen de stUdenten vorige week, maar Blerick uit is toch wel andere koek. Gewapend met hun emmertje en schepje komen ze van hun koude kermis thuis op het waterveld van Blerick. Welke doelman er deze week ook mag spelen, een nederlaag is onvermijdelijk hier.

DVS H1 – Venray H1 2-4
De vrienden spelen nergens meer voor maar Venray wil toch aanhaken om heel misschien toch nog voor die 3e plek te gaan. En natuurlijk betekend winst weer een paar lekkere burgers van de coach. Al met al, DVS al veilig en Venray kwalitatief beter.

Don Quishoot – Nuth H1 5-3
Don Quishoot verspeelt hele dure punten uit bij de boeren en moeten alle zeilen bijzetten om voor die 2e plek te gaan. Nuth heeft nog de laatste punten nodig om zich veilig te spelen en dus zal het een website zijn waar beide teams vol tegenaan gaan. Don Quishoot echter een betere ploeg, maar het zal geen gemakkelijke overwinning worden.

Nova H1 – Meerssen H1 1-3
Wat is Meerssen toch lekker bezig. Jammer dat ze zo laat pas zijn begonnen met punten halen, want degradatie lijkt toch echt onvermijdelijk. Hoe erg Nova de punten nodig heeft, ze kunnen echt niet hockeyen. Meerssen zet zo de reeks voort en pakt wederom 3 punten! Een schrale troost voor hun seizoen als ze misschien geen laatste worden.

Tegelen H1 – Best H1 2-6
Best heeft een hele goede reeks neergezet en maakt nog kans op de 2e plek. Tegelen heeft echter de punten hard nodig en zal de voorzitter de fluit geven. Daardoor zal het in de eerste helft nog spannend blijven, maar na rust verzameld Best de krachten en overklast het het armoedige Tegelen.

Boxmeer H1 – Horst H1 4-3
Boxmeer heeft vorige week een flinke klap gehad in de strijd om de 3e plek vorige week bij Best, maar eigenlijk ook niet zon bijzondere ploeg. Maar goed nu spelen ze weer lekker in de eigen wei en Horst uit is natuurlijk ook dramatisch. Toch is Horst uiterst gemotiveerd resultaat te halen in de strijd tegen degradatie en vecht voor wat het waard is. Een ding is zeker, beide teams zullen erop klappen en Boxmeer houdt de druk op Best.

Henk | 16/05

Blerick H1 – Oirschot H1 5-2
Op een fijn veld spelen de mannen die er aan gewend zijn tegen mannen die een woestijn gewend zijn. Easy win voor Blerick, dat - terecht - de kampioen zal worden.

DVS H1 – Venray H1 2-3
Pot die nergens meer om gaat. Venray zal volgend seizoen voor de promotieplaatsen gaan, DVS eindigt waar het hoort en voorlopig zal blijven.

Don Quishoot – Nuth H1 4-1
DQS heeft lang mee mogen doen, maar is nu afgehaakt bij Blerick. Promotie zal ze wel gaan lukken vermoed ik. Nuth drinkt nog lekker een biertje mee en probeert hier en daar wat bij de vrouwelijke stUdentes, maar zonder al te veel succes.

Nova H1 – Meerssen H1 2-4
Burenruzie. Slechte ploeg tegen iets minder slechte ploeg. Meerssen onterecht onderaan, dus die gaan nog over Nova heen. Verder staan deze twee volgend jaar waar ze thuishoren, de vierde klasse.

Tegelen H1 – Best H1 1-7
Tegelen is de weg kwijt, Best is the Best of the rest en dit wordt ook duidelijk op het veld.
Tattoo Bob scoopt de bal nog even de dugout in en krijgt nog een prent.

Boxmeer H1 – Horst H1 3-3
Boxmeer heeft het thuis vaak lastig tegen Horst. Twee ploegen die het niet per se van de hockeykwaliteiten moeten hebben, maar meer van het knokken (de een letterlijk, de ander figuurlijk). Ik verwacht, mede omdat Horst nog ergens om speelt, een zwaarbevochten puntje voor Horst.

1,2,3,4 en 12,11,10,9
1. Blerick, duidelijk.
2. DQS, stabiel en goed, promoveren dit jaar.
3. Best, Best of the rest.
4. Boxmeer, thuispuntjes wegen zwaar.

9. Horst, ondanks dat ze minder kwaliteiten hebben dan veel ploegen in deze klasse, blijven ze al jaren knokken om erin te blijven, en met succes. Dit jaar halen ze de playouts door nog minstens 6, mogelijk 9 punten in de laatste paar websiteen, maar bij de playouts gaan ze dan toch ten onder. Met een andere degradatieregeling was er niets aan de hand geweest.
10. Tegelen. Rare ploeg, soms een goed en onverwacht resultaat, soms een onverwacht slecht resultaat. Geen peil op te trekken, toch verwacht ik weinig meer van ze.
11. Meerssen. Geen geweldige ploeg, maar blijven gewoon lekker rennen en laten hier en daar Best iets aardigs zien. Beter dan Nova, minder dan de rest. 11e dus.
12. Nova. Matige ploeg, matig hockey, geen beleving. Die zie ik voorlopig ook niet terug keren in de derde klasse.

10.

@Anoniem123 | 15/05

Was je koffie op bij de laatste twee voorspellingen?

De mannen van Best profiteren hiervan (verliezen vervolgens met 7-1).

Boxmeer trekt aan het kortste eind, maar wint toch met 4-2

Anoniem123 | 15/05

Blerick H1 – Oirschot H1 6-2
Blerick heeft de man met de pet kunnen verslaan in Horst en zal ook de website tegen Oirschot overtuigend uitspelen. Het kampioenschap komt binnen handbereik voor de mannen uit Noord Limburg.

DVS H1 – Venray H1 1-1
Beide partijen zijn veilig en hebben niks meer te winnen of te verliezen. Waarom zoUden ze zich nog moe maken? Beide partijen sparen hun energie zodat ze de strijd met elkaar kunnen aangaan in de derde helft. Ze komen niet verder dan een gelijkspel en Venray wint de derde helft.

Don Quishoot – Nuth H1 3-1
Nuth baalt van het nipte verlies tegen DVS op eigen veld, de Eindhovense stUdenten zitten nog vol in de race om promotie. De Brabanders hebben een moeilijke eerste helft tegen Nuth en komen zelfs op een 0-1 achterstand. In de tweede helft herpakken zij zich en spelen de website makkelijk uit.

Nova H1 – Meerssen H1 0-2
De kraker der degradanten. Nova is bezig aan een slechte reeks en weet zichzelf niet meer te motiveren, Meerssen daarentegen heeft de smaak te pakken en betreed vol overtuiging het Heerlense slagveld. Nova heeft twee fanatieke clubhooligans de fluit gegeven die het Meerssen moeilijk gaan maken. De punten gaan toch voor de derde keer op rij mee naar Bunde.

Tegelen H1 – Best H1 7-1
De Tegelse luchtmacht heeft de frustratie hoog zitten na het vernederende verlies bij Meerssen afgelopen week. De mannen uit Best profiteren hiervan. Het verschil met Don Quishoot blijft 3 punten, maar promotie blijft nog steeds haalbaar.

Boxmeer H1 – Horst H1 4-2
Waar Horst alles er aan doet om play-outs te ontlopen, zet Boxmeer alles op alles om promotie binnen handbereik te hoUden. Een website waar de gemoederen hoog op kunnen lopen. Boxmeer trekt aan het kortste eind en speelt het team uit Horst kapot. Overtuigende winst voor Boxmeer en Horst gaat billenknijpend naar de volgende website.

@trekvogel | 14/05

Het team dat als 9de eindigt moet play-offs gaan spelen

@9e plaats | 14/05

Gezien de kwaliteit van onze poule is dit degradatie. De Groningen Poule en Limburg Poule zijn over het algemeen zwakker dan de rest. Maar goed het blijft een loterij.

9e plaats | 14/05

Promotie Degradatie document KNHB:

Bij de play-offs 3e Klasse wordt er bij de heren om 1 plaats gespeeld, bij de dames om 2 plaatsen.

Je speelt dus met 6 nummers 9 uit 3e klasse met 5 nummers 2 4e klasse (en wellicht nog wildcards) om 1 plek in de 3e klasse.

9e plek is dus praktisch degradatie dit jaar.

Flats | 14/05

Blerick H1 – Oirschot H1 6-1
Ik verwacht dat het veld een groot voordeel gaat zijn voor Blerick in deze website. Het moet wel heel raar lopen willen ze het kampioenschap niet binnenslepen de komende weken.

DVS H1 – Venray H1 4-4
Deze website gaat nergens meer om. Beide teams gaan dan ook gewoon lekker aanvallen, maken er een leuke pot van voor het publiek en achteraf met zijn allen een drankje doen. Tot volgend jaar!

Don Quishoot – Nuth H1 7-1
De studs hebben iets goed te maken. De 2e plek gaan ze nog verliezen, maar zolang er hoop is blijven ze hockeyen. Nuth moet uitkijken dat ze niet stiekem nog ingehaald gaan worden door Horst en/of Tegelen. Bibberen tot het eind.

Nova H1 – Meerssen H1 3-2
Knap wat Meerssen de laatste tijd heeft laten zien. Nova heeft echter nog een klein sprankje hoop en kan zich een mogelijk verlies tegen Meerssen dus niet permitteren. De enige mensen met clubgevoel worden als scheidsrechter opgesteld en zo blijven de 3 punten in Heerlen.

Tegelen H1 – Best H1 0-5
Er leek nog even hoop na de laatste weken, maar 5-0 verliezen bij Meerssen zegt genoeg: Tegelen heeft de handdoek in de ring geworpen. Best gaat gemakkelijk over de mannen heen lopen ter voorbereiding op belangrijke websiteen voor de 2e plek.

Boxmeer H1 – Horst H1 2-2
Waar Tegelen niet meer wil vechten voor lijfsbehoud, wil Horst dit wel doen. Boxmeer vecht ook graag, dus dit wordt een aardige knokpartij. Geen partijdige scheidsrechters, want Boxmeer denkt dit zonder 12e en 13e man wel op te kunnen lOssen. Daar verkijken ze zich op.

In navolging van trekvogel zal ik me ook eens aan een voorspelling wagen.

1. Blerick. Gaan dit natuurlijk niet weggeven met thuiswebsiteen tegen Oirschot, Boxmeer en Nova voor de boeg. Tussendoor nog naar Tegelen, wat een feestprogramma.

2. Best. Zonde van die 1e seizoenshelft. Deze mannen hadden het Blerick heel erg moeilijk kunnen (moeten!) maken. Ze krijgen DQS nog op bezoek, in die website moeten ze de 2e plek pakken. De overige websiteen winnen ze denk ik wel.

3. Don Quishoot. Hoeven alleen nog maar de 2 thuiswebsiteen te winnen en dan is de 3e plek binnen.

4. Boxmeer. De grote verliezer dit seizoen. Wat iedereen voorspelde is ook uitgekomen: de 2e seizoenshelft zakte Boxmeer weg. Uit en thuis een wereld van verschil. Verrassend!

9. Nuth. Je zou Horst verwachten, maar die winnen hun 2 thuiswebsiteen en ook Nova wordt uit verslagen. Daardoor springen ze over Nuth heen wat een lastig programma heeft (uit DQS, uit Oirschot, thuis Venray, uit Meerssen). Playouts gaan ze denk ik wel overleven.

10. Tegelen. Lijkt zelf de handdoek in de ring te hebben gegooid. Gaan verliezen alle resterende websiteen verliezen.

11. Nova. Winnen thuis van Meerssen en plek 11 is veilig. Niet dat het ook maar iets uitmaakt.

12. Meerssen. Too little, too late. Zit wel wat potentie in, volgend jaar lekker verder bouwen.

trekvogel | 14/05

Klopt inderdaad! Blijft lastig onthoUden die veranderende regelgeving.

@trekvogel | 14/05

Het team dat als 9de eindigt moet play-offs gaan spelen

trekvogel | 14/05

Blerick H1 – Oirschot H1 4-2
Horst uit werd overleefd door Blerick. Met 4 websiteen te gaan, een gat van 6 punten en nog 3 thuiswebsiteen gaat dit natuurlijk niet meer fout. Blerick gaat kampioen worden en stelt tegen Oirschot promotie definitief veilig. Oirschot speelde knap gelijk tegen DQS, dit biedt hoop voor de website tegen de aanstaande kampioen, maar uit op een waterveld in plaats van hun zandbak is toch andere koek.

DVS H1 – Venray H1 2-4
Venray is een gevaarlijke outsider voor de play-offs. Willen ze nog wat, dan zullen ze uit in DVS geen punten moeten laten liggen. Qua hockeyend vermogen moet dit lukken voor Venray, maar ze spelen uit en dat is een wereld van verschil voor de mannetjes. Zeker naar het verre Waalre, wat een uitje jongens!

Don Quishoot – Nuth H1 7-1
DQS heeft het zichzelf erg moeilijk gemaakt de afgelopen weken. Uit in Blerick verliezen kan gebeuren, maar uit in Oirschot punten laten liggen is een hele dure misstap, zeker gezien het programma dat de mannen nog voor de boeg hebben mogen ze zich geen misstappen meer permitteren. Nuth wordt dan ook met ruime cijfers naar huis gestuurd. Is het lek definitief boven?

Nova H1 – Meerssen H1 2-3
Meerssen heeft weg naar boven gevonden, maar komt het nog op tijd? Ik denk van niet. Nova wordt wel nog verslagen, want Meerssen is hockeyend veel beter dan Nova. Uiteindelijk zien we beide teams niet meer terug in de 3e klasse volgend seizoen.

Tegelen H1 – Best H1 1-6
Best won, zoals verwacht, vrij eenvoudig van Boksmeer afgelopen weekend en ruikt nu de 2e plek. Uit in Tegelen zullen ze alles op alles zetten om qua doelpuntenaantal boven DQS te gaan stijgen, wie weet waar het nog op uit gaat draaien. Tegelen probeert het vege lijf te redden, maar degraderen lijkt dit jaar een feit.

Boxmeer H1 – Horst H1 5-1
Boksmeer, wat zakken die mannen door het ijs in uitwebsiteen. Typerend dat ze thuis veel winnen maar uit tegen iedere ploeg uit de top 5 verliezen. Maar het ligt zeker niet aan de partijdige scheidsrechters toch? Enfin, de MMA mannen spelen weer thuis tegen een van de mindere goden in deze klasse, dus zal er wel weer overtuigend gewonnen worden.

Dan even een voorspelling wat betreft plek 1,2,3,4 en 12,11,10,9

1. Blerick. Duidelijk
2. Best. Gezien het programma van Best (Tegelen uit, Nova thuis, DVS uit, DQS thuis) staan deze mannen er het Beste op. Hockeyen daarnaast ook gewoon enorm goed en verdienen het om de 2e plek binnen te slepen.
3. Boxmeer. Boxmeer gaat de play-offs spelen. Programma (Horst thuis, Blerick uit, Oirschot uit, Tegelen thuis) is in het voordeel van deze mannen, tov DQS. Daarom verwacht ik dat zij het gaan halen, of dat nu verdiend is of niet...
4. DQS. Helaas gaan de studs het niet halen dit seizoen. Hebben het zichzelf heel moeilijk gemaakt en hebben het moeilijkste programma van allemaal (Nuth thuis, Venray uit, Meerssen thuis, Best uit). De 2 uitwebsiteen zie ik ze simpelweg niet winnen. Te vroeg gepiekt helaas!

9. Horst. Programma: Boxmeer uit, Tegelen thuis, Nova uit, DVS thuis. De mannen van Horst spelen nog 2x thuis en die potjes gaan ze allebei winnen. Daarnaast zoUden ze bij Nova zomaar nog eens kunnen stunten. Heeft lang geduurd, maar 3e klasse is weer een jaar veiliggesteld.
10. Tegelen. Programma: Best thuis, Horst uit, Blerick thuis, Boxmeer uit. Kortom, een heel lastig programma voor de mannen uit Tegelen. Hun enige redmiddel is hopen dat stadsgenoot Blerick hen een driepunter cadeau wil doen in ruil voor een fust bier, maar dit zie ik niet gebeuren.

11. Meerssen. Programma: Nova uit, DVS thuis, DQS uit, Nuth thuis. Op een of andere manier overtuigd Meerssen mij wel. Ploeg lijkt weer te weten wat winnen is en er lijkt vertrouwen te zijn. Met 9 punten uit de laatste 4 websiteen zie ik ze Nova nog wel voorbij gaan. Volgend jaar lekker bouwen aan een nieuw team in de 4e klasse en aan het eind van de rit een mooi kampioensfeestje!

12. Nova. Programma: Meerssen thuis, Best uit, Horst thuis, Blerick uit. Passieloos, geen bezieling, emoTieloos. Zo is het hockey van Nova en zo staan de mannen op het veld. Overtuigen niet en gaan als laatste eindigen dit jaar.

Squarespace | 14/05

Blerick H1 – Oirschot H1 3-2
Blerick komt niet al te sterk over de laatste weken, ook niet tegen de mindere tegenstanders. Toch weten ze elke keer te winnen. Oirschot knap gelijk tegen Don Quishoot. Zal een spannende website worden die Blerick toch gaat winnen. Puur omdat ze net iets meer willen.

DVS H1 – Venray H1 2-2
DVS thuis erg sterk. Venray zal deze website domineren met aanvallend spel, schiet er maar 2 in omdat het vizier niet helemaal scherp staat. De sukkel achterin veroorzaakt 2 corners die de cornerman van DVS er zonder genade in sleept.

Don Quishoot – Nuth H1 3-1
Don Quishoot moet deze winnen om de 2e plek zeker te stellen. Tegen Nuth zullen ze niet veel problemen krijgen.

Nova H1 – Meerssen H1 1-2
Degradatiekraker. Kan alle kanten opgaan. Meerssen zit echter in een flow en gaat voor de 3e overwinning op rij. Wie had dat gedacht.

Tegelen H1 – Best H1 0-3
Tegelen is het kwijt, gaat degraderen en kunnen er niks meer aan doen. Best is een goede ploeg. Waar het voor de winter nog aan consistentie ontbrak, hebben ze dit in de tweede seizoenshelft goed rechtgezet. Jammer, anders had er Best een kampioenschap in kunnen zitten.

Boxmeer H1 – Horst H1 2-0
Boxmeer thuis.