29-4-2018

Geplaats door: Jomanda ( )

  • 3C
  • 23/04
  • 2807

Lijkt me makkelijk als we eerst met de inhaalwebsiteen beginnen voordat we weken vooruit gaan kijken naar de volgende speelronde.

Best – Venray
Blerick – Don Quishoot
Boxmeer – DVS
Meerssen – Oirschot
Tegelen - Nova
Reageren

IsraelPhert | 08/05

I apologize for off-topic, I am considering about building an instructive web-site for individuals. Will pOssibly start with posting interesting information such asThe worlds youngest parents were 8 and 9 and lived in China in 1910.Please let me know if you know where I can find some related facts like here

[url=https://emyrabedding.com/2018/03/09/help-everybody-generate-some-sort-of-report/]https://emyrabedding.com/2018/03/09/help-everybody-generate-some-sort-of-report/[/url]

Bal van niveau | 29/04

Wat een heerlijke speelronde, alle clubs uit het linkerrijtje spelen tegen elkaar. Genieton!

Best – Venray: 2-3
Best presteert wisselvallig, de jochies ook. Ik voorzie een spannende pot met snel spel. Een nipte overwinning voor de jochies maar deze website had alle kanten op kunnen vallen.

Blerick – Don Quishoot: 2-2
De klassieker. Het is als PSV tegen Ajax, het solide spel van de mannen uit Blerick met goede counters en spelhervattingen (lees: corners) tegen het frivole spel van de stUdenten die meters voor elkaar vreten. Een heerlijke pot voor de neutrale kijker die helaas onbeslist blijft.

Boxmeer – DVS: 3-1
De minst leuke website van dit weekend. Boxmeer wint eenvoudig, van een website is niet echt sprake. Boxmeer doet goede zaken, DVS zakt verder af en voelt de hete adem van Oirschot.

Meerssen – Oirschot: 1-9
Oirschot kan dit weekend weer lekker op schot. In de wetenschap dat het een plekje stijgt en DVS voorbij gaat bij een overwinning spelen de mannen Meerssen volledig van de mat.

Tegelen - Nova: 2-2
Hier wil eigenlijk niemand vrijwillig naar kijken en wil ik verder geen woorden aan vuil maken.

Omnisciens | 28/04

Best – Venray 6-3

Spannende pot in de strijd om de 3e plek. Venray echter niet echt in vorm en Best heeft vorige week uitstekende zaken gedaan in Blerick. Als Best hun kwaliteiten kan laten zien verwacht ik dat ze makkelijk gaan winnen. Aangezien het de vorige keer een tennis uitslag was verwacht ik dat nu ook weer.

Blerick – Don Quishoot 4-4

De topper van de week. De allesbesLissende website om het kampioenschap (?). Don Quishoot maakt een vrij stabiele indruk na de winterstop, maar krijgt wel veel goals tegen. Blerick zonder hun vaste corner man is ook niet wat het geweest is. Dit is een website die alle kanten op kan gaan en voor ιιn ding garant staat: doelpunten. Er vanuit gaande dat de cornerspecialist er nu wederom niet bij zal zijn gaat er niemand winnen hier en speelt Blerick wederom gelijk.

Boxmeer – DVS 4-2

DVS is het de laatste weken helemaal kwijt en Boxmeer speel ook nog eens thuis. Als ze zelf weten te winnen gaat het een mooi weekend voor ze worden aangezien Blerick en Don Quishoot tegen elkaar spelen. En dat moet toch te doen zijn.

Meerssen – Oirschot 1-3

Ze zullen bij Meerssen wel zeggen: Hoe meer websiteen spelen hoe dichter we bij de eerste overwinning komen. De die hard analytici zullen het hier zeker mee eens zijn, maar wat nou als er nooit een overwinning gaat komen? Ik gun het ze van harte maar dit zal nu nog niet gaan gebeuren.

Tegelen - Nova 4-1

Alweer een degradatiekraker. Eigenlijk is het te triest voor woorden dat er zoveel teams vechten voor lijfsbehoud. Zegt ook genoeg over het niveau van deze competitie. Maargoed. Tegelen speelt thuis en is in vorm na het gelijke spel tegen Venray, dus ik verwacht dat dit varkentje ook wel even word gewassen.

LF37 | 25/04

Best – Venray 4-1
Best simpelweg gewoon een enorm technische goed hockeyende ploeg. Qua hockeyendvermogen zonder twijfel de Beste van de competitie. Venray zorgt nog voor de 0-1 maar Best stelt in de 2e helft orde op zaken.

Blerick – Don Quishoot 3-1
Leukste website van het weekend. Twee ploegen die willen hockeyen en er ook echt een website van maken. Aanrader voor de neutrale kijker. Denk dat blerick uiteindelijk toch aan het langste eind trekt.

Boxmeer – DVS 7-0
Boxmeer thuis... dvs maakt geen schijn van kans tegen de BokkenBerijders. website is al na 35 minuten beslist in Boxmeer.

Meerssen – Oirschot 4-2
Hoogmoed komt voor de val. Op bezoek bij de nummer laatst denkt Oirschot een makkelijk middagje te hebben. Blijkt net dat de twee technische jongens van meersse een zaterdag niet opstap geweest

Tegelen - Nova 2-1
Tegelen schakelt de luchtmacht in, alles door de lucht. Laat t nu net zo zijn dat ze bij nova al moeite hebben met een bal die over de grond komt, laat staan door de lucht. Saaie pot.

dn directeur | 25/04

Best – Venray 5-4
Belangrijk gevecht om de 3e plek in de poule! Best heeft afgelopen week een puike prestatie geleverd door een puntje te snoepen bij Blerick. Venray speelde echter gelijk tegen Tattoo Bob en consorten en wil daarom wat goed maken. Het zal een spannende pot worden waarbij veel kansen worden gecreλrd. Best heeft het thuisvoordeel en wint met 1 doelpunt verschil. Venray haakt af om een promotieplek. De coach zal toch een andere tactiek moeten bedenken om zijn kinders te motiveren.

Blerick – Don Quishoot 4-6
De kraker van het seizoen, de strijd der titanen, de website van de eeuw, de website-die-het-moderne hockey-veranderde. De website waar waar Opa het over 60 jaar nog steeds tegen zijn kleinkinderen over heeft.
Enfin, Ik ben voor de volledigheid even de statistieken ingedoken en de vorige ontmoeting tussen deze grootmachten eindigde in een 4-5 zege voor Blerick. Blerick is echter minder goed dan voor de winterstop, en het gelijkspel tegen Best heeft ze ook niet veel goeds gedaan. Open website met veel kansen, met uiteindelijk overwinning voor de studs. DQS neemt daarmee de koppositie over van Blerick.
Boxmeer – DVS 3-1
Na het Box-gala van 2 weken geleden tegen Venray staat Boxmeer wederom voor een pikante ontmoeting. DVS is namelijk niet vies van fysiek spel dus het zal een interessante ontmoeting komen. Wie hockeyt rendeert er het Beste in deze Free-for-all situatie? Boxmeer is net wat verder en speelt thuis, winst voor Boxmeer dus.

Meerssen – Oirschot 1-4
De groeibriljanten genaamd Oirschot hebben afgelopen week punten laten liggen bij Horst, is het de mannen van Oirschot naar hun bol gestegen? Of heeft de man met de Pet een paar pingels weggegeven aan de thuisploeg? Joost mag het weten! Meerssen toch wel ander caliber dan Horst, makkelijke zege voor Oirschot daarom.

Tegelen - Nova 3-1
Wederom een krakerrrrrrr, maar nu van onderen. Wie blijft er in de 3e klasse en wie moet volgend jaar uitkomen in het zwarte gat genaamde de 4e klasse? Zowel Nova als Tegelen hebben afgelopen week een knappe prestatie geleverd, ze speelden wel allebei thuis (Zou dit toeval zijn???). Tegelen speelt wederom thuis en is ook wel een maatje te groot voor Nova.

Taeke Ma | 24/04

Best - Venray: 3-3
Spannende website golft op en neer en uiteindelijk geen winnaar. Beide teams schieten hier geen pepernoot mee op. Jammer genoeg komt Venray op de terugweg ook nog eens 2 keer langs de Mac, waar ze niet mogen stoppen vanwege het gelijke spel

Blerick - DQS: 2-4
Blerick hockeyt al weken niet top en is nog niet in topvorm. DQS heeft een enorme zegereeks en wint ook deze website. DQS de verdiende kampioen dit jaar?

Boxmeer - DVS: 44-0
Boxmeer thuis, altijd lekker. Na de 10-0 nederlaag in Best gaan ze nu nog harder onderuit bij Boksmeer dat aan doelsaldo moet werken

Meerssen - Oirschot: 4-2
Het is knokken voor de laatste punten en ineens lukt alles in Meerssen. Oogstrelend tiki taka hockey en een overtuigende overwinning

Tegelen - Nova: 8-0
Degradatiehockey tegen het einde van het seizoen. Speel je dus thuis dan pak je de volle punten. Nova ook nog eens de zwakste ploeg van deze competitie dus een afgang aanstaande.

Bibbers | 24/04

Best – Venray 4-2
De middelbare scholieren tegen de basisschool. Lekker ouderwets zand gooien. Best is hier net wat slimmer in en verstopt zo nu en dan een kiezel in de zandballen en dit blijkt super effectief tegen de basisscholieren uit Venray.

Blerick – Don Quishoot 5-3
De eind twintigers tegen de theoretisch opgeLeiden. De Studs kunnen middels technische tekeningen precies vertellen hoe ze Blerick moeten verslaan, echter blijkt het uitvoeren van dit plan moeilijker dan gedacht.

Boxmeer – DVS 5-0
De Beukers tegen de Vrienden. Het Bestuur van de Beukers staat onder druk. Ze moeten en willen hun vaandelteam naar de tweede klasse helpen en knijpen een oogje dicht voor de scheidsrechters, DVS zal moeten buigen voor het fysieke spel van Boxmeer.

Meerssen – Oirschot 2-2
De 1tjes tegen de Boeren uit Brabant. Leuke pot dat gelijk op zou gaan. De Boeren verslikken zich in het feit dat Meerssen toch een aardig potje kan hockeyen.

Tegelen - Nova 2-0
Tattoo Bob en zijn kameraden tegen de fanclub van Rowwen Heze. Bob heeft geen moeite tegen de lallende tegenstanders en zorgt persoonlijk voor de overwinning

trekvogel | 23/04

Best – Venray 3-1
Kraker nummer 1 van deze week. Best pakt knap een punt in Blerick, waardoor ze de titelstrijd open hebben gegooid. Venray zal deze pot moeten pakken om mee te blijven doen om promotie. Uit of thuis is echter een groot verschil voor de jonge ploeg, waardoor Best de punten pakt en Boxmeer op de hielen blijft zitten.

Blerick – Don Quishoot 4-2
De kraker van komend weekend. Blerick zal de druk voelen wegens het gelijke spel, maar uiteindelijk toch vrij eenvoudig overeind blijven. Hockeyend zijn de Limbos verder dan de stUdenten, die ook nog minder ervaren zijn met dit soort websiteen.

Boxmeer – DVS 4-3
Ondanks dat Boksmeer thuis speelt, weten de vriendjes het nog knap moeilijk te maken.

Meerssen – Oirschot 3-3
Dit kan inderdaad alle kanten op. Oirschot zou dit normaal gesproken makkelijk moeten kunnen winnen, maar uit op de schaatsbaan in het diepe zuiden gelden andere regels. Meerssen verdubbelt het aantal punten, hoezee!

Tegelen - Nova 4-1
Knap gelijkspel van Tegelen tegen Venray. Ploeg lijkt het lek enigszins boven te hebben. Nova gewonnen van Nuth? No way dat dat een eerlijke strijd is geweest. Nova gaat er in Tegelen genadeloos af, en de Noord-Limbos grijpen de laatste strohalm in strijd om het ontlopen van degradatie.

Jomanda | 23/04

Best – Venray 3-1 (website van de Week, ow nee toch niet)
Twee teams die nog strijden om de derde plaats, verlies betekend een loos en verloren seizoen. Zowel Best als Venray zal enigszins nerveus beginnen aan de website wat verliezen van een directe concurrent is natuurlijk nooit handig. De schatjes hebben toch een beetje last van heimwee zeker als ze helemaal naar Brabant moeten. Ik verwacht een fel potje hockey waar Best als winnaar uit de bus komt.

Blerick – Don Quishoot 4-2 (website van de Week)
Ja, wat kunnen we hier nog van zeggen. Twee teams die wel een aardig balletje kunnen tikken. Wie is er het Best Bestand tegen de druk. Blerick wil het spel in eigen huis maken en loopt binnen 10 minuten in het mes van Don Quishoot die niet vies zijn van een potje Italiaans counteren. Blerick is echter wel volwassen genoeg om de website op ervaring naar zich toe te trekken en wint van de studs uit Eindhoven.

Boxmeer – DVS 12-0
Boxmeer thuis, 3 punten.

Meerssen – Oirschot 3-2 (Verrassing van de week)
Misschien wel een van de moeilijkere websiteen om te voorspellen. Oirschot is natuurlijk lekker op dreef maar gaat te arrogant de website in tegen Meerssen (the one point wonders). Ik verwacht een snelle 2-0 voorsprong voor de mannen uit Meerssen en deze gaan ze niet meer weggeven.

Tegelen – Nova 6-1
Het elastiek waar Tegelen aan hangt stond op knappen. Maar met de zon van afgelopen week is het rubber weer redelijk aan elkaar gesmolten en lijkt Tegelen begonnen te zijn aan een ware Houdini act. Lukt het ze nog om aan te sluiten bij de middenmoot of zal het elastiek knappen? Deze week doen ze goede zaken en winnen met gemak van het zwakkere Nova.

Flats | 23/04

Best – Venray 5-2
Verrassend dat Venray niet de volle buit mee wist te pakken uit Tegelen. De jongens zijn uit toch minder sterk dan thuis. Best daarentegen een goed resultaat bij Blerick. Daarom verwacht ik dan ook een overwinning van Best.

Blerick – Don Quishoot 5-3
In deze website gaat het kampioenschap beslist worden. Blerick zal toch wel wakker geschud zijn na het gelijkspel afgelopen zondag? Wanneer zij hun sterke spel weer oppakken dan winnen ze.

Boxmeer – DVS 4-1
De vrienden uit Aalst zijn het kwijt. Boxmeer speelt thuis, dus 3 punten.

Meerssen – Oirschot 1-6
Een van de laatste kansen voor Meerssen om iets aan hun schamele puntenaantal te doen. Lijkt me sterk dat ze dit lukt.

Tegelen - Nova 4-3
Naast de kraker bovenin, is dit een aardig kraker onderin. Het gevecht om directe degradatie nog net te ontlopen is in volle gang. Deze website gaat daar heel veel in bepalen. Tegelen heeft hoop na de 4-4 tegen Venray, kunnen ze dit doortrekken?