Speelronde 17

Geplaats door: Jomanda ( )

  • 3C
  • 16/04
  • 2584

Met dit weer lijkt het wel toernooi hockey, wie houdt het hoofd koel en haalt de punten binnen?

Horst - Oirschot
Blerick - Best
Boxmeer - Meerssen
DVS - Don Quishoot
Nova - Nuth
Tegelen - Venray
Reageren

Evert-Jan | 24/04

BoKsmeer zich weer even laten gaan ja, wat een verrassing! Maar om het forum even serieus en saai te hoUden; zwak punt boksmeer: normaal gedragen. Groetjes!

Speek89 | 22/04

Alle waarschuwingen hebben wij ten harte genomen, echter was het niet de man met de pet, maar een dame genaamd Irma die dusdanig haar stempel op de website wilde drukken...
Nou dat is haar gelukt. Na 24 corners onschadelijk hebben gemaakt. Moet er natuurlijk toch eentje in... daar deed onze lieve schat Irma dan ook alles aan.
Horst- Oirschot 2-2

3e helft hebben we wederom gekilled, as always

Badr Boxm Hari | 20/04

Als we de zwakke punten van elke ploeg hier gaan bespreken zijn we wel heel lang bezig...

@Dotan | 19/04

Ja, laten we het forum serieus en saai hoUden. Inhoudelijke praat over hockey en deel de zwakke kanten van je tegenstanders.

Of je kan natuurlijk ook het forum links laten liggen als je er niet goed tegen kan. Neem het met een korreltje zout net zoals jou volgers op social media.

Dotan | 19/04

Ik zie dat er heel veel kleine trolletjes op dit forum zitten, of zoUden de lammetjes elkaar na blaten?

Kuifje | 18/04

Hebben ze in Boxmeer ook een man met pet ja?

koekhappen | 18/04

Haha Boksmeer, wat een stumperds. Ga eens normaal doen mannen. Op de club bij hen hangt een zeer aparte, bijna vijandige sfeer. Ploeg zelf loopt ook de hele website verbaal en fysiek uit te delen, maar als je dan wat terug zegt is het meteen huilen met de pet op en wachten ze je met 4 man op. Zijn net voetballers.

Venray H1 | 18/04

Beste 3e helft tot nu toe was in Oirschot. Eerste en tweede helft daar verloren, maar de derde helft waren we oppermachtig. 2 rijbewijzen moeten inleveren op te terugweg maar er wordt nog jaren over gepraat... 0 punten in Oirschot maar wel paar punten op ons rijbewijs....

@Venray H1 | 18/04

Fijn dat jullie zo genieten! Pas wel op met de biertjes. De jeugd ziet niet goed de gevaren in van overmatig alcohol-gebruik. Dus drink er niet te veel! Zeker niet als je net 18 bent geworden en je bent niet gewend aan alcohol. Gelukkig zijn de eerste biertjes nooit lekker dus hebben jullie in ieder geval een stok achter de deur!

Groeten,
Dn directeur!

Venray H1 | 18/04

Was uiteindelijk weinig aan de hand. Uit de hand gelopen knuffelpartijtje bij het handen schudden. We waren wel geschrokken, onze gemiddelde leeftijd ligt op 14 en de grote jongens uit Boxmeer waren echt boos en zeiden ook nare woordjes. Maar daarna zijn we weer getrakteerd op een paar burgers van de Mac om weer tot rust te komen.

Maargoed: 3 punten binnen, degraderen doen we niet meer en zondag mogen we weer lekker de wei in bij Tegelen. Sommige van ons worden zelfs 18 dus die mogen al wat biertjes na de website. Wat een plezier dit seizoen.!

Vlotte planga | 18/04

Haha, de tokkies van Boksmeer krijgen de deksel weer eens op eigen neus buitenshuis en menen vervolgens het mannetje te moeten uithangen. Net goed dat ze weer negatief in het nieuws komen en volgend jaar braaf in de 3e klasse staan te ballen.

De Schatjes | 18/04

Nee wij zijn onschuldig en zijn het gevecht niet begonnen, maar die lompe mannen van Boxmeer waren totaal de weg kwijt. Slechte verliezers. Maar omdat het niet tijdens de website is gebeurd doet de KNHB er helaas niet aan, sonde. Wordt tijd dat Boxmeer een keer op zn plek word gezet

Connor Gregor | 18/04

Ik heb betere matpartijtjes gezien... Ik gaf deze een 7,2.

Boksmeer kan gewoon niet begrijpen dat ze thuis zo oppermachtig zijn en daar alle punten pakken en bij uitwebsiteen nu keer op keer op hun bek gaan.

@De Schatjes | 18/04

Maar wat is er precies gebeurd?

@Tja | 18/04

Vindt het niet raar dat Boxmeer vaker problemen heeft met tegenstanders die wel kunnen hockeyen. Het heeft namelijk niets met hockey te maken. Jammer dat de KNHB er voor Boxmeer geen zaak van maakt, Venray zie ik niet echt als aanstichter.

De Schatjes | 18/04

Nee wij zijn onschuldig en zijn het gevecht niet begonnen, maar die lompe mannen van Boxmeer waren totaal de weg kwijt. Slechte verliezers. Maar omdat het niet tijdens de website is gebeurd doet de KNHB er helaas niet aan, sonde. Wordt tijd dat Boxmeer een keer op zn plek word gezet

Venray | 18/04

Nee het zal niet aan Venray liggen...

Zitten al drie kansenparels in die het sociale niveau van emoe hebben.

@Tja | 18/04

Vindt het niet raar dat Boxmeer vaker problemen heeft met tegenstanders die wel kunnen hockeyen. Het heeft namelijk niets met hockey te maken. Jammer dat de KNHB er voor Boxmeer geen zaak van maakt, Venray zie ik niet echt als aanstichter.

De Student | 18/04

Tegen ons (DQS) Best een leuke website, en een erg gezellige derde helft, gehad tegen Boxmeer op onze club.

Vieze beukers | 18/04

@Tja lijkt me toch dat die mannen van Boxmeer zich niet kunnen gedragen na een verliespartij. Vorig jaar tegen Tegelen en nu tegen Venray. Dat de bond ze maar eens een flinke straf oplegt, doen ze het tenminste nooit meer. Nare club dat Boxmeer.

Tja | 18/04

https://www.gelderlander.nl/sport-maasland/hockeyclubs-Boxmeer-en-Venray-in-gesprek-na-ongeregeldheden~a492b968/

oh Watszkeburt in de schuur? Is ook wel een mooi affiche ... de beukers tegen de idioten..

De koerier | 17/04

Horst - Oirschot 1-3
Geen club is meer veilig tegen Oirschot. Laatst genoemde blijft maar slachtoffers maken en kan nog een leuke wending geven aan deze competitie. Waar Oirschot al het succes van de competitie gegund wordt, is dat totaal anders dan bij Horst. Vele hekelen deze uitwebsite door de gevreesde man met de pet. Hoe dan ook, Oirschot trekt zich daar allemaal maar weinig van aan en sturen Horst naar de kelder van de competitie.

KRAKER ALARM!
Blerick - Best 4-2
Naast dat zondag een BBQ dag lijkt te worden, blijkt het ook nog eens een pracht hockey zondag te worden. Beide ploegen kunnen in tegenstelling tot veel competitiegenoten wel degelijk hockeyen, wat resulteert in een pracht middag voor de neutrale toeschouwer. Echter zorgt alle tumult die naar zegge gaande is bij Best ervoor dat de 3 punten achterblijven in Blerick.

Boxmeer - Meerssen 26-0
Dit maal blijkt de arbitrage niet enkel een fluit te gebruiken bij de website, maar is het compleet in tenue en uitgerust met een hockeystick aanwezig. Sterker nog de arbiter blijkt de Beste man aan de zijde van de bokkenrijders. Sierlijk fluit en tipt hij erop los, wat uiteindelijk 12 doelpunten voor de man aan de kant van de dug-out oplevert en 14 doelpunten voor de man bij het publiek.


DVS - Don Quishoot 1-4
De vrienden uit Waalre wacht een pittig middagje op het eigen complex. Wat ook wel blijkt aan de eindstand een verdwaalde strafcorner zorgt voor een tegentreffer, maar verder valt er aan deze pot geen eer te behalen.

Nova - Nuth 0-5
Het arme Nova speel opportunistisch en proberen echt te hockeyen. Maar helaas blijkt dat laatste gewoon Best moeilijk. Het zal dan ook geen lastige website zijn voor Nuth.

Tegelen - Venray 3-6
Venlose derby blijkt een lekker pot te zijn. Waar het aan talent te kort komt bij tegelen, zal de arbiter een beetje bijspringen wat het nog enigszins een leuke pot maakt maar Venray is gewoon net even een maatje te groot.

Omnisciens | 17/04

Horst - Oirschot 1-3

Horst heeft na de winterstop pas 1x gewonnen, en dit was thuis van Meerssen... De boeren uit Oirschot hebben daarentegen alles gewonnen en doen zelfs een gooi naar het Auping doelpunt van de week! Hoewel ik die goal toch niet zo spetterend vond, denk ik wel dat Oirschot deze website weet te winnen. Het veld van Horst is immers net zo slecht als dat van hun dus daar hebben ze geen last van. Ze slaan gewoon per ongeluk een bal tegen het petje aan waardoor die man helaas niets meer ziet.

Blerick - Best 3-2

Waar Best nog uitstekend begon na de winterstop zijn de resultaten nu niet zo spetterend, net zoals die van Blerick. Dit is een website die alle kanten op kan gaan, maar gezien de geruchten dat er een paar sterkhouders zijn vertrokken denk ik dat Blerick aan het langste eind zal trekken en favoriet blijft voor de titel. Ze spelen immers op hun eigen favoriete waterveld waar nog niemand gewonnen heeft.

Boxmeer - Meerssen 5-1

Hoewel Boxmeer het niet waar wist te maken tegen de broekies van Venray, moet Meerssen thuis toch wel een makkie zijn. Rustig uithockeyen en daarna lekker aan het bier. Prima zondag toch?

DVS - Don Quishoot 3-3

Derby! Zal deze Brabantse derby net zo verrassend zijn als de vorige? Ik denk dat het heel dichtbij komt en daarom zal DQS dure punten laten liggen in de strijd om het kampioenschap. DVS speelt op hun eigen veld nameljk helemaal niet eens zo heel slecht en sleept daarom terecht een punt uit deze strijd!

Nova - Nuth 2-4

Nova heeft thuis nog wel eens verrassende uitslagen, maar Nuth is de laatste tijd Best op dreef. Spannende pot maar uiteindelijk is Nova toch niet bij machten om Nuth te verslaan. Nuth erg blij met deze punten want nu zijn ze zo goed als veilig.

Tegelen - Venray 3-5

Tegelen heeft het geluk dat ze het weer eens op hun eigen veld mogen spelen, want daarvan weet tattoo Bob exact de afmetingen en windrichting waardoor hij de bal overal met gemak neer gooit. Venray heeft echter de rug gerecht na die kansloze nederlaag tegen Blerick door afgelopen week te winnen van Boxmeer. Die overwinning smaakte naar meer en ze gaan nog volop voor de promotie!

Omnisciens | 17/04

Horst - Oirschot 1-3

Horst heeft na de winterstop pas 1x gewonnen, en dit was thuis van Meerssen... De boeren uit Oirschot hebben daarentegen alles gewonnen en doen zelfs een gooi naar het Auping doelpunt van de week! Hoewel ik die goal toch niet zo spetterend vond, denk ik wel dat Oirschot deze website weet te winnen. Het veld van Horst is immers net zo slecht als dat van hun dus daar hebben ze geen last van. Ze slaan gewoon per ongeluk een bal tegen het petje aan waardoor die man helaas niets meer ziet.

Blerick - Best 3-2

Waar Best nog uitstekend begon na de winterstop zijn de resultaten nu niet zo spetterend, net zoals die van Blerick. Dit is een website die alle kanten op kan gaan, maar gezien de geruchten dat er een paar sterkhouders zijn vertrokken denk ik dat Blerick aan het langste eind zal trekken en favoriet blijft voor de titel. Ze spelen immers op hun eigen favoriete waterveld waar nog niemand gewonnen heeft.

Boxmeer - Meerssen 5-1

Hoewel Boxmeer het niet waar wist te maken tegen de broekies van Venray, moet Meerssen thuis toch wel een makkie zijn. Rustig uithockeyen en daarna lekker aan het bier. Prima zondag toch?

DVS - Don Quishoot 3-3

Derby! Zal deze Brabantse derby net zo verrassend zijn als de vorige? Ik denk dat het heel dichtbij komt en daarom zal DQS dure punten laten liggen in de strijd om het kampioenschap. DVS speelt op hun eigen veld nameljk helemaal niet eens zo heel slecht en sleept daarom terecht een punt uit deze strijd!

Nova - Nuth 2-4

Nova heeft thuis nog wel eens verrassende uitslagen, maar Nuth is de laatste tijd Best op dreef. Spannende pot maar uiteindelijk is Nova toch niet bij machten om Nuth te verslaan. Nuth erg blij met deze punten want nu zijn ze zo goed als veilig.

Tegelen - Venray 3-5

Tegelen heeft het geluk dat ze het weer eens op hun eigen veld mogen spelen, want daarvan weet tattoo Bob exact de afmetingen en windrichting waardoor hij de bal overal met gemak neer gooit. Venray heeft echter de rug gerecht na die kansloze nederlaag tegen Blerick door afgelopen week te winnen van Boxmeer. Die overwinning smaakte naar meer en ze gaan nog volop voor de promotie!

De Tietmiet | 17/04

Horst - Oirschot: 3-0
Horst speelt met twee man meer bij het eerste fluitsignaal en met vier man meer (twee kaartjes) bij het laatste fluitsignaal.

Blerick - Best: 0-3
Best doet zijn uiterste Best om wisselvalligheid tegen mindere ploegen te compenseren met inzet tegen de betere ploegen.

Boxmeer - Meerssen: 3-0
Gaat Meerssen überhaupt nog punten pakken? De ploeg die van Meerssen verliest moet aan de schandpaal.

DVS - Don Quishoot: 0-3
Don Quishoot gaat geen punten laten liggen tegen de mannen van DVS. Die zijn simpelweg een maatje kleiner.

Nova - Nuth: 0-3
Zelfde verhaal eigenlijk. Nuth is gewoon net iets beter dan Nova. Nova op eigen veld is sowieso een lastig verhaal.

Tegelen - Venray: 0-3
Het schijnt dat de scooper van Tegelen vrij heeft gekregen? Venray zet jeugdig druk en wordt hier niet voor afgestraft.

Alea iacta est | 16/04

Waarom mag ik l*l niet gebruiken en moet ik me keren tot het gebruik van synoniemen (lees fallus)?

Alea iacta est | 16/04

Horst - Oirschot: 2-3
Oirschot, het team van de afgelopen weken misschien wel. Hebben zich inmiddels in deze paar weken bijna veilig gespeeld. Horst en hockey daarentegen slaat als een fallus op een drumstel. Scheids met de pet geeft twee strafballen voor zijn heren 1 voor overtredingen gemaakt buiten het veld.

Blerick - Best: 4-4
Topper van de week. Best bij vlagen wisselvallig, en wat klopt er van de perikelen? Blerick wordt getest en komt hier niet zonder kleerscheuren vanaf.

Boxmeer - Meerssen: 6-0
Boxmeer heeft het fysieke spel niet eens nodig tegen deze gasten. Stelt Meerssen überhaupt nog wel hockeyers op het veld? 1 punt uit 15 websiteen is natuurlijk een schandalige vertoning.

DVS - Don Quishoot: 1-4
Een testje voor DQS. Wil het promoveren dan moet het dit soort websiteen, ook uit, gewoon winnen. Vorige keer werd Nova flink beet genomen, nu maar eens zien wat het tegen een hockeyende ploeg doet.

Nova - Nuth: 0-4
Nova weet nog steeds niet zo goed hoe het met zijn eigen veld moet omgaan en heeft vorige week huilend in de auto terug gezeten na die zeperd tegen DQS.

Tegelen - Venray: 0-4
Tattoo Bob is er niet, die laat zn andere arm beplakken. Hierdoor heeft Tegelen geen antwoord op de druk van Venray.

dn directeur | 16/04

Horst-Oirschot 2-3
Oirschot is on fire, toch gaan ze het lastig krijgen in en tegen Horst. De Horstenaar hebben namelijk een nieuwe troef om websiteen te winnen naast de man met de pet; videoarbitrage. Dit knap staaltje techniek is al doorgevoerd in de hoofdklasse en wordt door Horst nu ook voor het eerst gebruikt. Kleine kanttekening; alleen Horst mag een video-referral aanvragen. Toch een kleine overwinning voor Oirschot waardoor ze gelijk komen in punten met DVS. Wederom, waar ligt het plafond van deze groeibriljanten?

Blerick - Best 5-5
De kraker van de week. Blerick heeft afgelopen week geen overtuigende uitslag neergezet tegen Meerssen en voelt de hete adem van runner-up Don Quishoot in haar nek. Ook bij Best loopt het nog niet zo lekker in de tweede seizoenshelft en als we het sensatie-nieuws mogen geloven zijn er 3 sterkhouders vertrokken door onenigheid met de coach. Twee van de meest scorende ploegen uit de competitie maken er een spektakel van, met een gelijkspel als resultaat. DQS de lachende derde.

Boxmeer -Meerssen 6-1
De beukers hebben wat goed te maken na de nederlaag tegen Venray. Zoals ik me afgelopen week al af vroeg, en ik citeer mezelf even voor het gemak: Is het verval van Boxmeer dan daadwerkelijk ingezet?. De coach van Boxmeer trekt alles uit de kast om dit te voorkomen en heeft daarom een rugby-clinic voor de mannen georganiseerd. De tegenstander is Meerssen, gecombineerd met het thuisvoordeel en de rugby-clinic wordt het een eenvoudige overwinning voor Boxmeer.

DVS- Don Quishoot 2-5
Derby-time:
Don Quishoot laat zien in grootse vorm te zijn, maar heeft een zwaar programma voor de boeg. Eerste horde richting promotie is DVS. Spannende pot waar DVS goed weerstand biedt, echter is de tentamen periode weer voorbij en beschikt het elan van Don Quishoot weer over extra energie. In de tweede helft wordt DVS daarom overlopen.

Nova- Nuth 1-4
Nova wil zich graag revancheren van het pak slaag dat ze hebben gehad afgelopen week, het heeft aan Nuth echter een taaie. Toch wel simpele overwinning voor Nuth en Nova moet zich wel enigszins zorgen maken met het oog op degradatie.

Tegelen-Venray 1-5
Mocht Venray in de race blijven voor een play-off ticket dan kan het zich geen puntenverlies meer permiteren. Tegelen is een goede tegenstander om nog wat extra zelfvertrouwen te creëren.

Zware tijden | 16/04

Zware tijden voor Best. Met drie toppers achter elkaar Blerick, Venray en Boxmeer lijkt het het promoveren voor Best onmogelijk. Zeker nu er 3 sterkhouders zijn vertrokken na onenigheid met de coach.

Flats | 16/04

Horst - Oirschot 2-3
Om zeker te zijn hebben de Limburgers nog een paar puntjes nodig. De scheidsrechters doen hun Best, maar Oirschot heeft zoveel zelfvertrouwen dat zij toch de overwinning pakken.

Blerick - Best 2-3
Knikkende knietjes bij Blerick? Tegen Meerssen een krappe 1-3 overwinning geeft te denken. Best vecht voor zijn laatste kans, mochten ze inderdaad winnen dan wordt het stiekem ineens weer spannend.

Boxmeer - Meerssen 9-0
Ze willen zo graag de jongens uit Meerssen. Bewonderenswaardig hoe ze iedere keer zichzelf toch weer op weten te peppen. Het mag alleen wederom niet zo zijn vandaag.

DVS - Don Quishoot 3-3
Een burenruzie waar het niet om de vorm gaat, maar om vechten voor iedere meter. Precies wat DVS nodig heeft na afgelopen weken.

Nova - Nuth 3-0
Deze website is de laatste strohalm voor Nova tegen degradatie. Zou knap zijn als ze die weten te pakken, maar waarom ook niet?

Tegelen - Venray 3-6
Tijdens de winterstop zag het er voor beide teams allemaal veel beter uit. Met name voor Tegelen die toch aan een behoorlijke vrije val bezig zijn. Ben bang voor ze dat zij zich hier ook niet meer uit gaan redden.

trekvogel | 16/04

Horst - Oirschot 1-4
Waar is Oirschot mee bezig? Wat een waanzinnige 2e seizoenshelft draaien deze mannen. Beginnen zich langzaamaan als favoriet te ontpoppen voor elke website. Kunnen ze met deze nieuwe status omgaan? Horst zal grof geschut inzetten (lees 13 man), maar uiteindelijk toch stranden tegen de ontketende Brabanders.

Blerick - Best 4-1
Oerdegelijk, kampioen van de eenvoud, vergelijk het met PSV; zo kunnen we Blerick het Beste omschrijven. Het sprankelt niet, maar wint wel iedere website. Zeker thuis ongenaakbaar. Ook Best wordt aan de zegekar geregen.

Boxmeer - Meerssen 5-0
Meerssen is echt zo slecht nog niet, wordt een hele fysieke pot en dan is Boxmeer op zn Best. Papas hoeven een keer niet de website te besLissen met de fluit, ook wel eens fijn.

DVS - Don Quishoot 4-4
Ik voorzie een stunt. DVS totaal uit vorm, er zullen wel harde woorden gaan vallen deze week. Ploeg heeft individueel vrij aardige spelers en die gaan opstaan tegen de studs. DQS denkt hier te licht over en laat dure punten liggen. Uiteindelijk doet het er toch niet toe, promotie is zo goed als zeker.

Nova - Nuth 1-6
Nuth kan na de uithaal tegen Tegelen deze week opnieuw flink uithalen. Nova zonder enig zelfvertrouwen op het veld, laat zich wederom gewillig naar de slachtbank Leiden. Nuth loopt weg van de degradatieplekken en voegt zich bij de middenmoot.

Tegelen - Venray 0-7
Oh, oh Tegelen. Waar zijn die mee bezig?! Venray waant zich in een speeltuin. Lekker veld, lekker weer, slechte tegenstander: gas geven! Venray kijkt stiekem ook nog naar de 3e plek, zoUden ze zich dan nog kunnen plaatsen voor de play-offs? Ik geef ze in ieder geval een goede kans.

Henk | 16/04

Horst - Oirschot 2-4
Oirschot op stoom. Ze hebben het makkelijkste programma grotendeels achter de rug en gaan zeer waarschijnlijk nog wel eens punten laten liggen, maar toch zeker niet in Horst.

Blerick - Best 5-4
Leuke pot, goed hockey, effectieve afronding. Veel doelpunten dus, een spannende website en drie punten voor de koploper.

Boxmeer - Meerssen 4-0
Boxmeer is er klaar mee, het gaat allemaal niet zoals gewenst, maar tegen Meerssen gaan ze echt geen punten verliezen. Met twee pitchers worden de Limburgers naar huis gestuurd.

DVS - Don Quishoot 2-5
DQS gaat op zeker op voor de promotie. De vrije val van de heren uit Waalre is ingezet; ze zullen op plek 7 eindigen na een erg goede eerste seizoenshelft.

Nova - Nuth 1-5
Niemand heeft zin in deze pot, een plichtmatige overwinning voor Nuth.

Tegelen - Venray 1-5
Twee Big Macs per persoon bij een overwinning is een goede motivatie voor de jochies (en laten we eerlijk zijn, voor ons allemaal).
Op kwaliteit geven ze Tegelen vervolgens hockeyles.

Bal van niveau | 16/04

Horst - Oirschot 0-4
Oirschot heeft laten zien tot gekke dingen in staat te zijn, winnen bij Horst-uit zal ze ook lukken ondanks de man met de pet.

Blerick - Best 3-2
Leuke, spannende en boeiende pot. Het eindigt in een nipte overwinning voor Blerick, omdat zij gewoon beter zijn.

Boxmeer - Meerssen 5-0
Boxmeer moet zich revancheren en wat is nou lekkerder dan dit tegen Meerssen te kunnen doen?

DVS - Don Quishoot 2-4
Eindhovens onderonsje, zal geen bijzondere website worden. Kleine overwinning voor Don Quishoot. De studs kunnen hier makkelijk op de fiets heen gaan zodat ze meer bier kunnen nuttigen.

Nova - Nuth 4-6
Nova kreeg op de broek, Nuth ook. Beide ploegen spelen erg wisselvallig, een handbal-uitslag is dan ook niet gek.

Tegelen - Venray 2-5
Tegelen weet het Venray nog lastig te maken maar aanspraak op de 3 punten zal Tegelen nooit doen tijdens deze website. De jochies worden weer vrolijk thuis gebracht.