Speelronde 16

Geplaats door: Jomanda ( )

  • 3C
  • 09/04
  • 2263

Nieuwe ronde nieuwe kansen.

Oirschot - DVS
Best - Horst
Don Quishoot - Nova
Meerssen - Blerick
Nuth - Tegelen
Venray - Boxmeer
Reageren

@dn directeur | 13/04

Bende gij directeur woordgrap, of wa?

dn directeur | 13/04

Oirschot- DVS 2-2
Na 4 overwinningen op rij is Oirschot definitief uit de degradatiezone. Waartoe is Oirschot in staat? Een 4e plek? Play-offs? Promotie misschien? DVS laat zich enigszins verrassen en komt op 2-0 achterstand, in de 2e helft zijn de rollen omgedraaid en prikt DVS er nog 2 in. Zoals het spreekwoord luidt: één zwaluw maakt echter nog geen zomer. De titelaspiraties van Oirschot kunnen na vandaag in ieder geval de spreekwoordelijke prullenbak in.

Best-Horst 5-0
Ondanks dat Horst haar Beste beentje voor zet, is het niet Best wat ze laten zien. Best laat zien nog steeds voor een promotieplek te willen gaan na de pijnlijke nederlaag in de burenruzie met Oirschot. Simpele overwinning dus.

Don Quishoot - Nova 6-3
Verplicht nummertje voor de studs. Echter zoals elke website dit seizoen, weten de studs de 0 niet te hoUden. Hattrick van de casaNova voorin.

Meerssen - Blerick 1-6
Ook een verplicht nummertje voor Blerick, Meerssen komt nog op voorsprong door een prachtige omhaal van de nummer 7, echter kunnen zelfs de 12e en 13e man van Meerssen een nederlaag niet voorkomen.

Nuth - Tegelen 3-2
Eigenlijk ziet niemand het Nuth in van deze pot. Zowel Nuth als Tegelen degraderen niet dit jaar, maar veel hoger dan de 8e plek gaan ze niet eindigen. De sleeve scoort 2x en krijgt een rode kaart vanwege aanmerkingen op de arbitrage.

Venray-Boxmeer 4-2
De kraker van deze week, afhaken of inhaken. De kids uit Venray zijn top-fit en worden bij winst met een volle buik en snoepzak thuis afgezet. Dit zorgt voor de nodige motivatie bij de Limburgers waardoor ze met 4-0 voor komen. Boxmeer komt nog terug op 4-2 nadat ze de keeper, linksbuiten en centrale verdediger van Venray hebben geblesseerd. Boxmeer eindigt ook deze website met 10 man. Is het verval van Boxmeer dan echt ingezet?

Bal van niveau | 12/04

Oirschot - DVS: 2-3
Aanhaker vs. afhaker. De rollen van Oirschot en DVS zijn compleet omgedraaid na de winterstop. Het belooft een spannende pot te worden, DVS wint verrassend.

Best - Horst: 5-0
Horst kan uit helemaal niets, thuis eigenlijk ook niet. Best wint eenvoudig en recht de rug.

Don Quishoot - Nova: 4-0
Nova kan beter gewoon niet komen opdagen en de 3-0 uitslag laten noteren. De studs zijn met hun hoofd al bij het bier en verzuimen een monsterscore te maken.

Meerssen - Blerick: 0-8
Nog zon nutteloze pot. Spanning is ver te zoeken. Blerick neemt de punten eenvoudig mee naar huis.

Nuth - Tegelen: 2-1
Tegelen moet tegen de berg op scoopen, dat maakt het alleen maar lastiger. Nu moeten ze een andere tactiek bedenken, kunnen ze dat? Nee.

Venray - Boxmeer: 3-3
De pot die zo geweldig zou moeten zijn wordt een deceptie. De jochies willen graag hockeyen maar worden steeds neer geschoffeld. Een rare ping-pong website eindigt in 3-3. Het wordt dus Afhakers vs. Afhakers.

Jomanda | 12/04

Oirschot – DVS 3-1
Oirschot heeft de veilige haven in zicht en zal thuis geen problemen hebben met DVS. De vrienden zijn niet de beroerdste en laten zich sportief wegtikken door Oirschot. Na de derde helft een pilsje en een stevige handdruk, tot volgend jaar!

Best – Horst 2-0
Het kan vriezen en dooien bij de jongen van Best. Hoge uitslagen, slippertjes tegen de favorieten en nu gepakt op eigen veld door Oirschot. Een tamelijk saaie website waar Horst niet kan en Best te bang is om wederom een misstap te maken. Best weet in de tweede helft pas de verdediging van Horst te kraken en wint met een magere 2-0
Don Quishoot – Nova 4-1
De Studs hebben zaterdag een verjaardag en zullen dan ook een aantal flessen drank soldaat maken. Zelfs met de tikkende kaboutertjes in het hoofd weten de Studs met gemak van de Limburgers te winnen. Niemand van Don Quishoot wil Man of the Match worden want op het adtje laars zit deze week niemand te wachten.

Meerssen – Blerick 1-3
Meerssen zo slecht nog niet, echter is Blerick slim en hockeyvaardig genoeg om hier geen punten te laten liggen.

Nuth – Tegelen 2-4
Tja, wat kan je hier over vertellen. Nuth zal recht in het mes lopen van Tegelen. Het botert al tijden niet in en om het team van Nuth en dit is te merken ook. Agressie, verwijt en schelden naar elkander. Het welbekende counterhockey van Tegelen werpt deze week zijn vruchten af. Tattoo Bob gooit de ballen netjes over de druk van Nuth heen en zal met twee assists en twee corners de MVP zijn deze zondag.

VenrayBoxmeer 7-1 (website van de week)
De schatjes tegen de beukers. De moeders van de schatjes hebben het liefst dat hun kroos deze week binnen blijft maar dit zal niet gebeuren. Na het geruststellen van hun moeders nemen ze afscheid van hun vaders die nu nog zullen roepen, zoon als je niet teveel pingelt zullen die beukers jullie ook geen pijn kunnen doen. Met dit advies fietsen de schatjes richting het hockeyveld (nee niet heel het team fietst meer op zijwieltjes). De coach zal het welbekende tiki taka hockey als strijdplan voortdragen dat in de jaren tachtig geïntroduceerd werd door het eerste team van Quick Stick. Het wordt een afstraffing voor de beukers en de schatjes worden nu al benoemd als sportteam van het jaar!

@BEARHockey | 12/04

Doe mij maar de White Bear 37,5.

Dank

@BEARhockey | 11/04

Stuur eens gratis een lading sticks op, proberen wij ze wel uit.

BEARhockey | 11/04

www.bearhockey.nl

Omnisciens | 11/04

Oirschot - DVS 2-3

De mannen van Oirschot denken dat ze heel wat zijn na die overwinning van vorige week, maar worden hier weer keurig op hun plek gezet. Gemakkelijk gaat het niet voor DVS, maar de 3 punten nemen ze mee.

Best - Horst 4-2

Best is nog niet bijgekomen van de klap die ze vorige week hebben gehad en hebben een hele lastige tegenstander met Horst. Uiteindelijk is Best toch echt een betere ploeg en trekken ze de overwinning over de streep.

Don Quishoot - Nova 6-2

Nova heeft een flinke boost gehad van de afgelopen website, maar in Brabant hebben ze niks te zoeken. Worden zonder enige kans op de overwinning terug naar het zuiden gestuurd door de stUdenten. Die 2 doelpunten die ze maken komen puur omdat de verdediging van DQS staat te slapen.

Meerssen - Blerick 0-5

Blerick heeft er niet zoveel zin in vandaag, en Meerssen eigenlijk ook niet.

Nuth - Tegelen 2-1

Degradatiekraker! Nuth in eigen huis verrassend sterk, en Tegelen is ook gewoon een matige ploeg. Mooie pot om naar te kijken, zolang je maar geen verstand van hockey hebt want dan is het niet om aan te zien.

Venray - Boxmeer 2-2

Promotiekraker! Beide ploegen niet echt in vorm, maar Venray heeft het thuisvoordeel. Volgens de weersvoorspelling gaat het kaarten regenen en ook aan corners geen gebrek in deze lompe website. Het de gehele website spannend blijven maar na het laatste fluitsignaal gaat er niemand met 3 punten vandoor.

Hawk-eye | 11/04

Oirschot - DVS 3-2
Waar de rest van de competitie het er van genomen heeft tijdens de wintersport. Is Oirschot naar Noord-Korea af gereisd voor een trainingsstage. Wat de laatste weken zijn vruchten blijkt af te werpen. De vriendschappelijke mannen hebben het dan ook zwaar met het nucleair geweld wat hen te wachten staat op het platteland.

Best - Horst 5-1
Tja, Horst uit... Dat is het hele seizoen al niks. Jammer dat dergelijke clubs zich in leven weten te hoUden dankzij de arbitrage.

Don Quishoot - Nova 6-0(+1)
De studs hebben al het hele jaar last met het hoUden van de 0. Ook deze week zal het afhangen van de motivatie van de studs of ze de 0 op het scorebord weten te behoUden. Anderzijds is Nova niet Bestand tegen het aanvallend geweld dat de studs hen aan de voeten legt.

Meerssen - Blerick 0-8
De mannen uit de punt van Limburg hebben het maar moeilijk om de zondagen nog leuk te vinden. Het hockey is drama, de sfeer is matig en de uitslagen vallen wat tegen. Blerick laat zien waarom het beter is dat zij volgend jaar in een andere klasse spelen.

Nuth - Tegelen 3-0
Op de berg van Nuth worden de punten verdedigd door de thuisploeg. Tegelen heeft gewoon te weinig kwaliteiten om een vuist te kunnen maken tegen Nuth. Het is dan ook geen moment spannend. Fuseren lijkt dan ook de enige uitweg om een keer te promoveren.

Venray - Boxmeer 4-1
De absolute klapper van dit weekend. Boxmeer heeft het zwaar met de bewijsdrang van de jonge jongens. Met grof geweld wordt geprobeerd de jongetjes stil te zetten. Maar het mag allemaal niet baten.

Alea iacta est | 10/04

Oirschot - DVS: 2-2
Oirschot lijkt goed uit de winterstop te zijn gekomen. Zou het deze pot winnen dan naderen ze DVS voor een plek in de middenmoot. DVS weet er echter in de laatste minuut een gelijk spel uit te slepen.

Best - Horst: 4-0
Horst had al een mail gestuurd naar Best of ze een scheidsrechter mochten aanleveren. De scheids met de pet had namelijk ook gezien dat de promotie/degradatie regeling inhoudt: #10, #11 en #12 degraderen direct. Tegelen, Horst en Nova vechten dus om plek 9.

Don Quishoot - Nova: 5-1
Nova heeft uit (en trouwens ook thuis) niks te zoeken tegen Don Quishoot. Het verschil in de derde klasse wordt pijnlijk blootgelegd en resulteert voornamelijk in 80% balbezit voor de thuisploeg. Nova scoort er eentje want tja, de nul hoUden lukt Don Quishoot nog weinig.


Meerssen - Blerick: 0-4
Meerssen (punt/website ratio van 0.07) tegen Blerick (2.64) zegt eigenlijk al genoeg. Blerick lijkt favoriet voor het kampioenschap. Meerssen ook, maar dan van onderen. Ach het kan daar in ieder geval bij vlagen wel gezellig zijn!

Nuth - Tegelen: 3-2
Een leuk onderonsje waarin Nuth als winnaar uit de bus komt. Nuth kan bij vlagen aardig hockeyen en zal volwassen genoeg zijn om op de ranglijst niet ingehaald te worden door de mannen uit Tegelen.

Venray - Boxmeer: 3-1
Venray heeft een aantal leuke spelers en mag blijven hopen op die felbegeerde tweede plek. Boxmeer ziet zijn kansen week na week slinken... Komt dit nog wel goed?

MIDOR AK | 10/04

Oirschot - DVS 2-4
Een wonderbaarlijk verlies van DVS vorige week tegen een nog wonderbaarlijkere overwinning van Oirschot tegen Best. Toch wordt Oirschot in de beginfase overlopen door het getergde DVS. Daarna is het aan Oirschot de tegenstander uit de loopgraven te jagen.

Best - Horst 5-2
Best zal zich moeten revancheren van het onverwachtse verlies van vorige week. Gelukkig treft het Horst waar het geen kind aan heeft.

Don Quishoot - Nova 7-1
Nova verraste vorige week, maar om van DQS te winnen moet je van andere huizen komen. DQS overklast Nova.

Meerssen - Blerick 1-3
Heel even lijkt Meerssen punten te gaan pakken doordat Blerick zich nog niet heeft weten te motiveren voor dit moetje. Als ze eenmaal wakker zijn verdwijnt het enthousiasme van Meerssen als sneeuw voor de zon.

Nuth - Tegelen 4-2
Dit limburgse onderonsje is er een om snel te vergeten. Nuth beter dan degradatiekandidaad Tegelen, maar niet per se hockeyend.

Venray - Boxmeer 4-3
Dit kan alle kanten op, maar waarschijnlijk komt Boxmeer te kort, want ze spelen uit. Venray weet na een doelpuntloos weekend het net gelukkig weer te vinden.

Henk | 09/04

Oirschot - DVS 4-4
Als ik de vorm van Oirschot en DVS zo bekijk, zal Oirschot deze pot waarschijnlijk gaan winnen. Als DVS de vorm van voor de winter echter weer op kan pakken, wordt het een zeer aantrekkelijke pot. Ik verwacht toch een gelijkspelletje omdat DVS zich opricht.

Best - Horst 6-2
Best heeft wat goed te maken tegen Horst. Op eigen veld moet dat geen probleem zijn, dus Best zal deze pot redelijk eenvoudig winnen. Horst maakt tien minuten voor tijd twee eretreffers, maar maakt geen moment aanspraak op de overwinning.

Don Quishoot - Nova 5-1
Nova die DVS overklast? Verrassend, ook op eigen veld. DQS zal echter geen zware dobber aan Nova hebben en gaat met de 3 punten op zak op stap op Stratumseind.

Meerssen - Blerick 1-8
Één eretreffer krijgt Meerssen cadeau voor de gastvrijheid. Blerick geeft hockeyles hier.

Nuth - Tegelen 3-0
Interessant. Wie neemt afstand, en wie wordt in de degradatiezorgen gedrukt? Ik verwacht niet dat Tegelen nog veel punten zal pakken, die gaan naar de vierde klasse. De jolige spits van Nuth beukt Tattoo Billy omver en haalt de angel uit het spel van Tegelen.

Venray - Boxmeer 5-4
De jankende technici tegen de jankende beukers: het veld zal er zeker goed gesproeid bij liggen. Venray op kwaliteit voorbij het fysieke Boxmeer, al belooft het een spannende strijd te worden.

Flats | 09/04

Oirschot - DVS 4-2
Totale transformatie bij beide teams, in het voordeel van Oirschot. Heel onverwacht is het eigenlijk niet, DVS presteerde bovenmaats en Oirschot benedenmaats voor de winterstop.

Best - Horst 5-0
Uit bij Horst verspeelde Best punten. Na afgelopen weekend en de eerdere onderlinge website heeft Best heel veel goed te maken, wat ze dan ook gaan doen.

Don Quishoot - Nova 6-1
Van DVS winnen kan op een goede dag wel, maar uit bij DQS heeft Nova 0 kans.

Meerssen - Blerick 1-7
De gastheren krijgen een goal cadeau. Verder mag Blerick hier natuurlijk niets verspelen.

Nuth - Tegelen 3-0
Als Tegelen dit verliest moeten ze zich echt zorgen gaan maken. Ik ben bang voor ze dat dit de keiharde werkelijkheid gaat zijn en dat Tegelen zomaar samen met Meerssen kan gaan degraderen.

Venray - Boxmeer 6-1
Hoe kan het dat Venray niet heeft gescoord in Blerick? Eerste keer dat de jonge honden het netje niet laten bollen. Dat moeten ze tegen Boxmeer dus goedmaken, waar ze naar verluidt sowieso nog een appeltje mee te schillen hebben (wie trouwens niet?).

trekvogel | 09/04

Hoop verrassende uitslagen afgelopen weekend! Wat doet DVS in het diepe zuiden? Hoe flikt Oirschot het om in Best te winnen? Tegelen scoort 3x tegen DQS? Venray scoort niet tegen Blerick? vragen, vragen, vragen....

Oirschot - DVS 4-1
Normaal gesproken zou ik mijn geld op DVS zetten, maar na afgelopen weekend durf ik het niet meer aan. Oirschot zet een erg goede reeks neer, degradatie lijkt ver weg! DVS is het kwijt; 4-0 tegen Nova.. wauw.. Oirschot gaat ook tegen DVS de 3 punten pakken.

Best - Horst 7-0
Best zal zich willen herpakken na het verlies tegen Oirschot. Horst komt langs en die kunnen beter het telraam uit Limburg meenemen. Best start furieus en laat vanaf minuut 1 zien dat ze nog volop meedoen voor de promotie plekken.

Don Quishoot - Nova 7-0
Knappe overwinning van Nova! Was het de scheids of was het echt pure klasse? Hoe dan ook, veel gaat het niet baten. Nova degradeert aan het eind van de rit alsnog en DQS gaat deze website ook heel eenvoudig winnen.

Meerssen - Blerick 1-5
Degelijke overwinning van Blerick tegen Venray. Meerssen moet ook geen moeilijke horde zijn op weg naar het kampioenschap.

Nuth - Tegelen 4-0
Nuth pakte vrijdag 3 belangrijke punten in Horst, maar ging er gisteren hard af in Boxmeer. Wisselvalligheid is het grootste manco van deze ploeg. Thuis op de berg tegen Tegelen blijven de punten wel in eigen huis!

Venray - Boxmeer 4-3
Hele interessante pot. Wil Venray nog mee blijven doen voor promotieplekken, dan zullen ze zondag aan de bak moeten. Boxmeer zoals gezegd uit niet zo overtuigend als thuis, neem het 5-1 verlies tegen DQS maar als uitgangspunt. Gaan zondag wederom de boot in en zien Blerick en DQS weglopen.