Speelronde 14

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 3C
  • 19/03
  • 1709

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!
Oirschot - Nova:
DVS - Tegelen:
Don Quishoot - Boxmeer:
Meerssen - Best:
Nuth - Blerick:
Venray - Horst:
Reageren

Pietje Precies | 26/03

Boxmeer had niets in te brengen tegen DQS. Wel beetje oneerlijk dat ze buitenshuis ineens wel over hockeyende kwaliteiten moeten bezitten.. zo zonder mma-regels is het spelletje hockey toch wel wat anders. Boxmeer eindigt dit jaar 5e of 6e, precies waar het hoort te staan.

Uitslagen | 26/03

Redelijk standaard uitslagen dit weekend.
Met als enige uitschieterde kraker tussen Don Quishoot - Boxmeer 5-1, is dit het begin van het verval?

Bal van niveau | 23/03

Oirschot - Nova: 10-0
Forza Oirschot, Forza Oirschot. Tien! Tien! Tien! Zal er te horen zijn langs de zijlijn. De nieuwe spits is goed op schot en Nova helpt mee met een eigen goal en negen ingeleverde passes.

DVS - Tegelen: 2-2
De vrienden zijn niet bevriend met een scoop-aanname. Plots kijken ze tegen een achterstand aan maar de vriendjes uit Aalst-Waalre doen nog wat terug.

Don Quishoot - Boxmeer: 1-1
Only losers celebrate second place

Meerssen - Best: 1-8
Dit is niet Best wat Meerssen laat zien. Op het eigen veld tegen Best weten de mannen het niet meer(ssen). Een strafbal zorgt nog voor hun enige goal, kan het publiek toch eens juichen.

Nuth - Blerick: 2-3
Na een vroege 0-3 voorsprong graaft Blerick zich in. Nuth komt terug en het wordt weer spannend. Een laatste krachtsinspanning heeft helaas geen Nuth meer en het blijft 2-3.

Venray - Horst: 5-3
Medelijden met de toeschouwers die langs de kant staan. Wat moet dit een verschrikkelijke pot zijn om te gluren. Schandalig om hiervoor je bed uit te komen.

trekvogel | 21/03

Oirschot - Nova: 6-1
Nova, het arme Nova. Anderhalf uur in de auto om een pak slaag te krijgen. En Oirschot, wat is hier gebeurd? Nieuwe aanwinsten of opeens het licht gezien? Ben benieuwd hoe ze zich hoUden tegen de top 6 uit deze poule. Eenvoudige driepunter in ieder geval.

DVS - Tegelen: 6-0
Ook Tegelen mag wederom 0 punten bijschrijven. DVS vele malen beter dan Tegelen. Tegelen mag zich trouwens wel eens zorgen gaan maken nu Oirschot aan een opmars bezig is, zoUden zomaar het spreekwoordelijke kind van de rekening kunnen zijn.

Don Quishoot - Boxmeer: 4-1
Krakeralarm! 3 tegen 2, internationaal tegen boers, technisch tegen lomp en ga zo maar door. DQS is zonder twijfel beter dan Boxmeer, vraag is alleen hoe hoog de score uit gaat vallen. Het verval bij Boxmeer is ingezet.

Meerssen - Best: 0-5
Best natuurlijk veruit de Best(e) in deze website. Even drie punten ophalen in Zuid-Limburg en dan weer snel terug naar Brabant. Echte werk moet nog komen voor de semi-Eindhovenaren.

Nuth - Blerick: 0-3
Ook een verplicht nummertje voor Blerick deze speelronde. Wel een fysiek nummertje. Thuis mag Nuth nét iets meer dan de tegenstander. Zal een aantal kaarten opleveren maar Blerick hengelt we de punten binnen en kan met smacht afwachten wat DQS-Boksmeer wordt.

Venray - Horst: 6-0
Burenruzie tussen jonkies en oudjes, technische mannetjes en zagers, oranje tegen geel. Het bier vloeit rijkelijk langs de lijn in Venray, een gegarandeerde driepunter, thuis, in een zonnetje, tegen de rivaal; wát een zondag.

3+0 is trouwens 3 (moeilijke sommen altijd onderaan).

Jomanda | 20/03

Oirschot - Nova: 7-3
De boeren pummels van Oirschot bewijzen zichzelf een grote dienst door het pakken van de broodnodige punten. Oirschot dat op zichzelf al FANTASTISCH is blijkt ook nog redelijk te kunnen hockeyen maar gemakkelijk zal het deze week niet gaan. Nova dat al meerdere aan hun Bestuur heeft aangegeven dat er toch echt zand moet komen op het waterveld (want het is wel lastig hockeyen met een stuiter) zal zich op het zandveld van Oirschot thuis voelen en scoren dan ook drie maal. Echter is Oirschot toch echt een maatje te groot voor de boys uit Heerlen en winnen daarom ook met ruime cijfers.

DVS – Venlo H7 2-0
Tja, de vrienden tegen een club die na een seizoen of wat niet meer zal Bestaan. Tegelen (aka Venlo H7) vindt het allemaal wel Best zo en blijft lekker in de onderste regionen mee ballen. DVS zal eindigen als sterke middenmoter.

Don Quishoot – Boxmeer 3-1
De kraker van de week, de studs tegen de beukers. Middels codetaal (Engels) weten de studs de beukers in verwarring te brengen. Hun wat seggie nou!? En poef voordat ze het weten kijken ze tegen een 2-0 achterstand aan. De beukers proberen nog wel terug te komen in de tweede helft maar hun inspanning blijft onbeloond.

Meerssen - Best: 1-3
Meerssen weet het eigenlijk al, degradatie, hun duivelse plannetje is gelukt hihi, degraderen en dan promoveren om een lekker feestje mee te pakken. De koters uit Best werken hier vrolijk aan mee en blijven zicht hoUden op de koplopers.

Nuth – Venlo H3 1-0
Blerick, Blerick, Blerick wat doe je nu? De aanstaande kampioen maakt een slippertje en laat (niet zo dure) punten liggen. Dit is echter geen reden voor paniek en het aanstaande derde van Venlo zal nog lekker het laatste club kampioenschap vieren van H.C. Blerick.

Venray – Horst 9-1
Haaaa, daar zijn ze weer de schatjes van Venray. Mogen het duidelijk zijn, Venray is stiekem toch wel het Beste team van de competitie. Alles zit mee, looks, aaibaarheid, hockeykwaliteit en het ambiance van het thuispubliek. Horst heeft niets te zoeken in deze Limburgse derby en verlaat verward het veld.

Strafbal | 19/03

Oirschot - Nova: 3-0
Nova het minste team uit de competitie, gaan wederom met lege handen naar huis.

DVS - Tegelen: 4-0
Tegelen is helemaal de weg kwijt.

Don Quishoot - Boxmeer: 4-2
Boxmeer gaat de uitwebsiteen bijna geen punten meer halen.

Meerssen - Best: 1-5
Meerssen leuke ploeg maar niet goed genoeg.

Nuth - Blerick: 1-3
hattrick voor de sleper uit blerick.

Venray - Horst: 5-2
Hattrick voor 11

4-1 | 19/03

Oirschot - Nova: 4-1
Tenzij Oirschot 2 weken lang de ruime 9-0 tegen Tegelen is gaan vieren, pakken ze gemakkelijk 3 punten tegen Nova.

DVS - Tegelen: 4-1
Via een scoop scoort Tegelen er eentje, maar dit mag geen probleem zijn voor DVS.

Don Quishoot - Boxmeer: 4-1
Nummer 2 en 3 tegen elkaar, maar de studs uit Eindhoven zijn toch wel een maatje te groot voor Boxmeer, al helemaal thuis.

Meerssen - Best: 1-4
Dit mag voor Best geen probleem zijn.

Nuth - Blerick: 1-4
Zelfde als hierboven. Blerick mag hier natuurlijk niets laten liggen.

Venray - Horst: 4-1
Venray thuis en Horst niet. Zou ook 14-1 kunnen worden.