Speelronde 13

Geplaats door: DrBibber ( )

  • 3C
  • 12/03
  • 1677

Een mega supersunday voor de boeg!
Horst - Nuth:
Best - Venray:
Blerick - Don Quishoot:
Boxmeer - DVS:
Meerssen - Oirschot:
Tegelen - Nova:
Reageren

MR. Post | 14/03

Horst - Nuth 2-3
Qua kwaliteit ontlopen de twee teams elkaar niet veel. Horst heeft in dat opzicht het minste elftal van de twee, maar kent het voordeel van de scheids met de pet. Het zal ook dit weekend van cruciaal belang zijn.

Best - Venray 5-3
Best een prima ploeg speelt in eigen huis voor wat het waard is. Venray speelt leuk mee maar daar blijft het helaas voor hen bij. De jonge honden zijn niet in staat om een vuist te maken tegen de straatschoffies uit Best.

Blerick - Don Quishoot 2-2
De absolute kraker van het weekend. Beide ploegen spelen actractief en zijn gevaarlijk in de corner. Waar de stUdenten het vorig jaar in de begin fase hebben laten liggen hebben ze laten zien dat ze wel degelijk behoren tot de top van de competitie. Bij een eventuele winnaar zondag de verliezer zal het als gestolen ervaren.

Boxmeer - DVS 2-3
Boxtmeer kent een taaie tegenstander dit weekend. DVS legt een degelijke pot neer maar is fysiek sterk genoeg om de pitbulls van de competitie de baas te zijn. Al met al een schofterige website met weinig hockey voor de liefhebber.

Meerssen - Oirschot 1-3
De reuze klapper van afgelopen week heeft duidelijk indruk gemaakt bij Meerssen. De mannen uit het Zuiden starten de website dan ook met net iets te veel ontzag voor de tegenstander. De begin fase van de website zal dan ook de zege voor Oirschot inLeiden.

Tegelen - Nova ..-..
Hier wordt niet echt gehockeyd, een echte uitslag is dan ook niet waargenomen. Achteraf wordt er nog wel een KNHB formulier gevonden en ingevuld waar besloten is een stand van 2-2 in te vullen

Jomanda | 14/03

Horst – Nuth: 4-3
De mannen van Horst zijn thuis moeilijk te pakken en hebben nog een aantal puntjes nodig om niet in degradatiegevaar te komen. Daarentegen is Nuth klaar en kan beginnen met de voorbereiding voor het komende seizoen. De veilige achtste plaats versterken de harde werkers uit Nuth wel in hun thuiswebsiteen. Desalniettemin een prachtig potje Limburgs hockey met een theetje in de rust.

Best - Venray: 4-2
Wie wil? Wie kan? Wie moet? Best en Venray, beide leuke ploegen die een redelijk potje (laten we wel wezen echt goed potje hockey kom je ook in de tweede klasse niet tegen) of een slecht potje op de mat kunnen leggen. Bij een quiz zou je dan ook voor een dubio staan als je een van de teams moest matchen aan de omschrijving ‘scoren makkelijk maar een gatenhuis achterin’. Maar goed zoals mijn toto al verraad zie ik Venray uit in Best niet winnen en zullen ze nog een weekje moeten wachten voordat ze weer naar de goud gele M mogen.

Blerick - Don Quishoot: 6-2
Goed, Beter, Blerick. De toppers van Blerick gaan fluitend naar het kampioenschap dit seizoen. Don Quishoot zal het Venlose geweld dat Blerick heet niet kunnen Bestrijden. Wel mag erbij vermeld worden dat de uitslag geflatteerd is en de Studs wel degelijk een prima team hebben, het strafcornerkanon van Blerick heeft echter lak aan de goede intenties van de Studs en schiet met scherp. Don Quishoot zal zich gaan opmaken voor de promotie topper van volgende week die ze thuis binnen willen slepen.

Boxmeer - DVS: 4-3
Boxmeer strijd voor wat het waard is zeker thuis, waar een zetje meer of minder wel eens door de vingers wordt gezien. Deze website tekent een beetje het seizoen van DVS, net niet, gewoon een saaie rit door het seizoen heen met als resultaat een plekje in de middenmoot. Boxmeer is al bezig met de volgende website en zet drie maal de poort wagenwijd open.

Meerssen - Oirschot: 1-1
Het boerse buskruit is wel een beetje op na de negen goals. Meersen prikt stiekem de gelijkmaker binnen na het fluitsignaal bij het afronden van de laatste corner. Deze goal wordt gevierd met passie, alsof ze de finale van de Champions League hebben gewonnen. Oirschot prikt een graantje mee door de derde helft winnend af te sluiten.

Tegelen - Nova: 3-1
Tattoo Bob is on fire, man of the match met maar liefst 3 goals uit 4 corners. Wat een legende, NOVA heeft deze website niets in te brengen.

DrBibber | 13/03

Horst - Nuth: 4-3
Horst thuis verschrikkelijk. Ik hoop dat Nuth er met de winst vandoor gaat maar dit blijkt onmogelijk te zijn tegen 13 man.

Best - Venray: 4-2 of 4-4
Nummer 11 nog aanwezig bij Venray? Zo ja, dan pakken ze een punt mee. Zo niet, dan gaan ze met lege handen naar huis.

Blerick - Don Quishoot: 2-2
1 van de 3 toppers deze week! Blerick titelkandidaat nummer 1 maar heeft moeite met de slimme stUdenten uit eindhoven. DQS loert op de counter en haalt er zo een puntje uit.

Boxmeer - DVS: 3-1
DVS leuke ploeg, maar tegen 13 man niet goed genoeg.

Meerssen - Oirschot: 1-4
Tja, Meerssen is vergaande glorie. Verder wel een leuk team voor de derde helft.

Tegelen - Nova: 0-0
Saaiste website van het weekend door twee teams die er eigenlijk niks van bakken.

@Oirsc-Tegelen | 12/03

Allereerst mijn complimenten aan Oirschot, als iemand deze uitslag goed had op zijn toto was hij rijk geworden.

Maar wat is de reden? Nieuwe spelers, Tegelen had de B2 gestuurd, alles lukte bij Oirschot en Tegelen had een Offday?

Vragen, vragen, vragen.

Johan Derksen | 12/03

Horst - Nuth: 2-2
Spannende pot in de onderste regionen. Nuth speelt beter maar Horst-uit is altijd lastig.

Best - Venray: 3-1
De jonkies uit Venray haken dit weekend definitief af. wordt Best de lachende vierde dit weekend?

Blerick - Don Quishoot: 2-2
De absolute kraker, beide ploegen klappen er vol op en het komt er de tweede helft neer op wie de Beste conditie heeft.

Boxmeer - DVS: 1-1
Boxmeer krijgt een groot aantal strafcorners maar de bal gaat er maar niet in. DVS had 3 punten verdiend. Boxmeer slaagt er niet in te profiteren van het puntenverlies dat Blerick en DQS oplopen.

Meerssen - Oirschot: 2-7
Oirschot heeft een nieuwe spits aangetrokken? na de 9-0 gaan ze vrolijk door met scoren.

Tegelen - Nova: 4-1
Tegelen heeft er zin in en krijgt weinig tegenstand, de punten worden gemakkelijk in Tegelen gehoUden.

trekvogel | 12/03

Horst - Nuth 3-2
Belangrijk potje onderin. Als Horst wint klappen ze over Nuth heen. Nuth is en blijft een hele stugge ploeg. Moeilijk te peilen wat nou echt hun kwaliteiten zijn. Normaal gesproken easy 3 punten voor Nuth, maar de scheids met de pet zorgt voor de 3 broodnodige punten voor Horst.

Best - Venray 4-3
Aanhaken of afhaken? Wat gaat het worden? Best en Venray moeten allebei winnen om de promotieplekken niet uit het oog te verliezen. Best heeft uiteindelijk het thuisvoordeel. Venray onder de indruk van de ambiance in Brabant.

Blerick - Don Quishoot 3-1
Absolute kraker van het weekend. DQS zal moeten winnen om hun promotieplaats in het zicht te hoUden. Blerick is op eigen veld echter heer en meester. Uiteindelijk trekken ze de overwinning toch redelijk makkelijk over de streep.

Boxmeer - DVS 4-1
De Boksmeerders zullen met veel spanning kijken naar de website tussen Blerick en DQS. Ondertussen hebben ze zelf ook geen makkelijke pot voor de boeg. DVS is een geslepen ploeg, won thuis van Boksmeer, maar uit is het een ander verhaal. Slecht veld en 13 tegen 11 is nooit eerlijk.

Meerssen - Oirschot 2-5
Wat heeft Oirschot afgelopen weekend gegeten?! In ieder geval, dit krijgen ze komende zondag weer voorgeschoteld. Meerssen ging er toch iets minder hard af tegen Venray dan gedacht. Prikken er daarom nog 2 in tegen Oirschot, maar Oirschot loopt weg van de degradatiezone.

Tegelen - Nova 2-0
Tegelse mannetjes zullen zich willen revancheren na de enorme oorwassing afgelopen zondag. Nova komt langs, dan zou je zeggen dat dit de ideale tegenstander is. Niet dus. Tegelen kan niet overtuigen.

Flats | 12/03

Horst - Nuth: 5-1
Om de pijn te verzachten gaan de scheidsrechters een kwartier voor tijd, bij een 5-0 voorsprong, vast hun kratje bier ophalen. Nuth kan dus nog een keertje scoren zodra er normaal gehockeyd kan worden.

Best - Venray: 4-1
Zodra ze niet thuis spelen wordt het ook voor de jongens van Venray allemaal net wat lastiger. De mindere goden kunnen niet vrijuit de beuk erin gooien en dus kunnen de technische mannen niet excelleren. Best is daarnaast ook gewoon een van de beter ploegen in deze poule.

Blerick - Don Quishoot: 2-5
Laatste kans voor de studs en die gaan ze met beide handen aangrijpen door er vanaf minuut 1 vol op te duiken. Blerick weet niet waar ze het moeten zoeken deze website. Daarmee zorgen de mannen uit Eindhoven ervoor dat de competitie toch nog spannend blijft.

Boxmeer - DVS: 5-2
Thuisvoordeel spreekt voor zich. Verder heeft Boxmeer nog iets goed te maken tegen DVS, dus laatstgenoemde ploeg hoeft niets te verwachten dit weekend. Stroef begin zo na de winterstop voor de promovendus.

Meerssen - Oirschot: 0-9
Na 9-0 tegen Tegelen doet Oirschot er alles aan om nu wel de 10 aan te tikken. Lukt weer net niet.

Tegelen - Nova: 0-0
Niemand op dit veld weet wat ze aan het doen zijn. Bal blijft 70 minuten lang op het middenveld liggen. Allemaal snel naar huis en voetbal kijken.