Speelronde 11

Geplaats door: Jomanda ( )

  • 3C
  • 20/11
  • 3074

Laatste week voor de winterstop, zullen er nog verrassingen komen dit weekend?

Oirschot H1 – Venray H1
DVS H1 – Horst H1
Don Quishoot H1 – Best H1
Nova H1 – Blerick H1
Nuth H1 – Meerssen H1
Tegelen H1 – Boxmeer H1
Reageren

Paria | 27/11

Leuke en aparte wendingen zo vlak voor de winterstop.
Wie wordt kampioen?
Blerick, hebben solide gedraaid in de eerste helft. De achtervolgers verspelen genoeg punten onderling, zodat Blerick niet meer in de problemen zal komen.

Wie gaan promoveren?
Best & DQS. Zorgwekkend voor Best dat ze van de huidige top 3 verloren hebben, al weten ze wel genoeg te scoren in deze websiteen.
DQS slecht begin maar draait steeds beter

Wie zijn afgehaakt bij de top?
Venray & Boxmeer. Venray heeft een te slechte basis. Zal nog veel punten verspelen.
Boxmeer heeft alle lastige websiteen thuis gehad. Zal hierdoor nog genoeg punten gaan verspelen.

Wie gaat/gaan degraderen?
Nova, Meersen, Tegelen zijn veruit de minste ploegen. Horst verast me met de gesprokkelde puntjes. Oirschot zal zich met play-out weten te redden.

Wiezalhetzeggen | 27/11

Leuke en aparte wendingen zo vlak voor de winterstop.

Wie wordt kampioen?
Blerick

Wie gaan promoveren?
Blerick, 2/3/ zal gaan tussen Boxmeer, Best en Don Quishoot. Misschien niet in deze volgorde. Boxmeer heeft wel het moeilijkste programma. Met alle toppers uit, Blerick uit, Best uit, Don Quishoot uit, Venray uit.

Wie zijn afgehaakt bij de top?
Venray (zal de top 5 wel pijn kunnen doen in haar thuiswebsiteen)
DVS, wel lof voor hun sterke start in de 3e klasse.

Wie gaat/gaan degraderen?
Meerssen, Nova, Horst, Oirschot

Oirschot wel de sterkste van deze 4, alleen hebben ze Meerssen en Horst al thuis gehad. En ik ga ervan uit dat deze ploegen thuis niet veel meegeven tegen een directe concurrent.

AnaalVandaal | 27/11

Leuke en aparte wendingen zo vlak voor de winterstop.
Wie wordt kampioen?
Blerick

Wie gaan promoveren?
Best, Don Quishoot

Wie zijn afgehaakt bij de top?
Venray (& Boxmeer al weten ze dat zelf nog niet)

Wie gaat/gaan degraderen?
Er degraderen er drie direct, dus Meerssen, Nova, Oirschot. Horst gaat de nacompetitie in.

@Johan Derksen | 26/11

Leuke en aparte wendingen zo vlak voor de winterstop.
Wie wordt kampioen?
Blerick
Wie gaan promoveren?
Blerick, Best, Boxmeer/Don Quishoot
Wie zijn afgehaakt bij de top?
Venray, DVS
Wie gaat/gaan degraderen?
Meerssen, Nova

Johan Derksen | 26/11

Leuke en aparte wendingen zo vlak voor de winterstop.
Wie wordt kampioen?
Wie gaan promoveren?
Wie zijn afgehaakt bij de top?
Wie gaat/gaan degraderen?

Jomanda | 24/11

Bobo,

dank voor je reactie.

Ik zal aangeven dat ik geen informatie meer wil ontvangen van deze bron.

Jomanda

Bobo | 24/11

Jomanda, in die kuil van Heerlen gebeurt al 3 jaar niks meer. Je bron is een overduidelijke flapdrol.

Jomanda | 23/11

Nee gewoon een huismoeder met een passie voor de 3e klasse. Ik probeer iedere week, mits het weer het toelaat een website bij te wonen.

Jomandafangroep | 22/11

heerlijk !!! Jomanda! professioneel artikel schrijver/ster?

marcel | 22/11

Oirschot H1 - Venray H1 1-0
Venray normaal gesproken de betere ploeg. Helaas is de rechterspits te druk bezig met zijn aanstaande transfer, waardoor er toch punten blijven liggen in Oirschot. (deze keer geen happy meal)

DVS H1 - Horst H1 3-1
DVS heeft de beelden van vorige website tegen Best nog eens 100x terug gekeken. En zijn er via deze beelden achter gekomen dat heel het team zonder stick op het veld stond. Gelukkig tegen horst nemen ze hun stokken mee en hoUden ze de punten thuis.

Don Quischoot H1 - Best H1 3-4
JAA!! de topper van de week!!! Don Quischoot een sterke ploeg in de 3e klasse. Echter zou Best wel een klasse hoger mogen spelen. Gaat Best dit laten zien? ik denk het wel.
We verwachten natuurlijk allemaal wel weer een foto ;)

Nova H1 - Blerick H1 1-5
Ja wat kunnen we over deze website zeggen. Als deze website op toto had gestaan had ik al mijn bezittingen op winst voor Blerick gezet. Deze mannen horen ook gewoon thuis in de 2e klasse!

Nuth H1 - Meerssen H1 1-2
Nuth natuurlijk het thuis voordeel. laten we echter hopen voor Meerssen dat de mannen van Nuth zo aandachtig naar de intocht van sinterklaas hebben gekeken dat ze zelf spontaan cadeautjes weg geven.

Tegelen H1 - Boxmeer H1 3-2
Deze keer blijven de punten bij tegelen. Dit omdat een paar mannen van beukmeer de overstap hebben gemaakt naar kooivechten. Een sport die hun toch beter ligt!

Jomanda | 22/11

Oirschot H1 – Venray H1 2-2
Bussen vol supporters gaan mee richting Brabant, om de vedette van Venray een laatste keer aan te moedigen. De sfeer is top deze website, vriendschappelijk rellen de supporters van beide clubs er op los. De website zal iets minder hoogstaand zijn, met veel gemiste kansen van Venray. Oirschot is namelijk een taaie ploeg die knokt voor iedere meter en de spits van Venray zit al met zijn hoofd zijn aanstaande club. Een counter en een strafbal zorgen ervoor dat Oirschot op gelijke hoogte komt en blijft.

DVS H1 – Horst H1 4-0
Iedereen heeft zijn mankementen maar deze twee ploegen spannen de kroon. De een laat zich helemaal oprollen en de ander pakt thuis op niet zo mysterieuze wijze punten. Maar goed natuurlijk weten we allemaal dat DVS dit varkentje wel gaat wassen. De volwassen ploeg van DVS heeft veel potentie maar zal zo nu en dan over een bananenschil glijden. Horst daarentegen lijkt meer op Superman, thuis zijn ze super tijdens uitwebsiteen heeft Joker al hun krachten afgepakt. Of zal al hun kracht zitten in ‘de pet’ die zo nu en dan op het veld in Horst te zien is? DVS gaat op karakter totaal over Horst geen en gaat met een goed gevoel de winterstop in.

Don Quishoot H1 – Best H1 1-3
We hebben het allemaal over aanhaken, afhaken en voor het kampioenschap gaan, who cares? Ik denk dat dit de leukste pot wordt van dit weekend. Twee aanvallende teams die niet komen om te counteren en hier en daar een steekje laten vallen achterin, want scoren kunnen ze maar vaak de nul hoUden ho maar. Ik verwacht dat Best er met de overwinning vandoor gaat enkel en alleen omdat de mannen uit Best de flow te pakken hebben.

Nova H1 – Blerick H1 1-5 op water, 3-1 in de kuil van Heerlen.

Tja, Blerick overduidelijk de winterkampioen. Nova gaat het de mannen van Blerick niet lastig maken, ze kunnen immers amper zelf omgaan met het prachtige waterveld gelegen in Heerlen. Echter heb ik van mij connecties van de Viva wel te horen gekregen dat er zondag mogelijk in de kuil van Heerlen wordt gespeeld en dan winnen de jongens van Nova natuurlijk met gemak. Graag zien we de teamfoto’s tegemoet als er daadwerkelijk in de kuil van Heerlen wordt gestreden.

Nuth H1 – Meerssen H1 1-1
Nuth niet zullen we maar zeggen, Meerssen zorgt voor een verrassing dit weekend en plak voor de tweede keer een punt! Het is ze ook gegund, kunnen we niet bij de KNHB aanvragen of Meerssen niet een aantal punten bijgeplakt krijgt zodat ze weer in de middenmoot staan? Dit verdienen ze! Niets ten nadele van Nuth hoor wat een goUden gasten zijn dit, stoer, sterk en ze weten hoe ze een derde helft moeten vieren. Desalniettemin worden de punten dit weekend in Nuth gedeeld.

Tegelen H1 – Beukmeer H1 3-1
De Tegels tegen de Beukers, alsof dit geen goUden combinatie is voor iedere aannemer. Helaas gaat het tijdens de eerste en tweede helft niet om het samenwerken. De Tegels zijn in dit onderlinge gevecht in het voordeel, de Tegels zijn namelijk hard en hierdoor krijgen de Beukers auw auw. Tegen laat net voor de winterstop zien dat ze thuishoren in de middenmoot en de Beukers gaan tijdens de winterstop de sportschool in.

J. Derksen | 22/11

Wat een transfersoap bij Venray zeg!! Spelen er nog meer transfer geruchten bij andere clubs?

Hoorde dat bij NOVA al regelmatig krachten uit H2+ ingezet worden.

Nummer 14 | 22/11

Weet niet wat iedereen zo denderend vindt aan nummer 14? Zo goed vind ik hem niet. De rechterspits is de man om wie het draait.

@last round | 22/11

De nummer 14 van Venray en de rechtsbuiten zijn 2 verschillende spelers rechtsbuiten is 11

@Venray H1 | 22/11

Duisburg is natuurlijk niet zo heel ver weg vanaf Venlo ;)

Venray H1 | 22/11

Onze rechterspits is lang trouw gebleven aan de club en de happy meals. Helaas heeft Venlo de archilleshiel gevonden om hem toch over te halen: een mooie dame per hattrick + BigMac menu per goal... we snappen dat hij deze kans met beiden handen aangrijpt.

Succes rechterspits, we gaan je 25 doelpunten uit de eerste seizoenshelft zeker missen..

Last Round | 21/11

Oirschot H1 - Venray H1 2-3
Venray te afhankelijk van die rechterspits. Oirschot is slim en gaat er goed fysiek in, wat bij hun thuis toch altijd mag. Venray weet hier geen antwoord op en heeft het erg lastig, maar trekt uiteindelijk wel aan het langste eind in de zandbak.
Zullen voorlopig wel de laatste punten zijn van Venray aangezien die nummer 14 naar Venlo gaat...

DVS H1 - Horst H1 4-1
DVS heeft heel wat goed te maken thuis na die afslachting in Best vorige week. Ze laten daarom ook zien dat ze toch wel kunnen hockeyen. Al is dat ook niet heel moeilijk tegen Horst dat uit speelt...

Don Quischoot H1 - Best H1 1-4
Topper van de week! Bij Best zit het wel goed met zelfvertrouwen na een reeks overtuigende uitslagen en de klapper van vorige week. Veel scoren doen ze graag, al valt dat vandaag nog tegen. DQS kan normaal gesproken ook, maar Best laat gewoon zien mee te strijden om de titel.

Nova H1 - Blerick H1 2-6
Beide teams hebben last van het veld maar uiteraard is Blerick een klasse beter. Winterkampioenschap gaat dus ook zoals verwacht naar Blerick.

Nuth H1 - Meerssen H1 2-2
Nuth heeft het thuisvoordeel maar Meerssen is gebrand om voor het sluiten van de markt nog een puntje te pakken. Voor de neutrale toeschouwer een erg leuke website met van beide kanten tergend slecht hockey, maarja dit zorgt wel voor spanning.

Tegelen H1 - Boxmeer H1 3-2
Boxmeer heeft geen fijne reeks achter de rug, maar kunnen ze het tij nog keren voor de laatste website voor de winterstop? Ik denk het niet aangezien Tegelen er fysiek ook wel wat van kan. Denk dat Henk Grol jaloers is op de ippons die deze website gaan vallen.

Platenzooi | 21/11

Wordt tijd dat de man met de pet niet meer gaat fluiten voor horst!

@Descheidsmetpe | 21/11

Waarom drie maal hetzelfde posten?

Descheidsmetpet | 21/11

Oirschot - Venray 1-5
Een spannende pot zal het niet worden. Oirschot komt al na 7 minuten op een achterstand na een backhand van nummer 14. Oirschot kan nog een doelpuntje maken omdat de keeper van Venay met een beetje pech over een van de befaamde zandbergjes van het Oirschotse veld struikelde. Helaas stond het toen al 0-5

DVS - Horst 7-1
Omdat ik de scheidsrechters van Horst niet mag zal het een mooie pot worden voor DVS. Ze hebben immers wat goed te maken van afgelopen zondag. Ben toch wel benieuwd hoe Best met 10-0 kon winnen. DVS is een sterke 3e klasser die het iedereen lastig kan maken. Horst zal helaas kapot gespeeld worden.

DQS - Best 4-3
Mooie pot hockey. Zeker de moeite waard om te kijken. Dit is ook de enige pot waar mijn voorspelling misschien net de andere kant op kan vallen. Twee ploegen die niet vies zijn van scoren en graag willen hockeyen. Best mag de laatste tijd dan wel monster uitslagen hebben gehad maar als Horst een punt kan pakken thuis tegen Best, dan zoUden 3 punten voor DQS ook zeker mogelijk kunnen zijn. Hoe de website ook verloopt, Blerick, Boxmeer en Venray zullen blij zijn met het punten verlies van een of beide teams.

Nova - Blerick 0-7
Blerick zal deze website rustig kunnen werken aan het doelsaldo.

Nuth - Meerssen 3-0
Nuth heeft op iedere linie betere spelers staan. Dit zal dan ook resulteren in een 3-0 winst. Het had een grotere uitslag kunnen worden maar helaas ontbreekt het aan motivatie bij de Nuthers door de tegenvallende resultaten van afgelopen maanden.

Tegelen - Boxmeer 3-3
De spelers van Boxmeer krijgen het toch een beetje benauwd nu ze niet thuis spelen. Maar eerlijk is eerlijk ze kunnen ook een klein beetje hockeyen. Hierdoor slepen ze er een gelijkspelletje uit. Boxmeer zal de laatste week voor de winterstop niet meer op plekje 2 staan.

paplatenfluiten | 21/11

Oirschot - Venray: 0-4
Te groot krachtsverschil. Ingraven heeft geen zin tegen Venray want ze scoren altijd. Echter is ingraven in zandbak Oirschot toch verleidelijk, maar toch niet effectief. De eerste keer de 0 dit seizoen voor Venray. Van structurele klant voor degradatie naar promotiekandidaat?

DVS - Horst: 1-3
DVS is het helemaal kwijt. 10-0 eraf tegen Best, dat doet pijn. Kansen worden gemist, blunders van hier tot Best en een totale wanprestatie met veel huilende vrienden als gevolg. Horst lacht heel hard en neemt de 3 makkelijkste punten mee naar huis van dit seizoen.

DQS - Best: 1-5
Best gewoon een klasse beter. DVS compleet van de mat gespeeld en DQS gaat met trillende beentje het veld op. Wat een topwebsite lijkt te zijn is het absoluut niet. Makkelijke middag bij de studs en Best klopt aan op de deur ter promotie.

Nova - Blerick: 1-6
Nova heeft het slechtste team van deze competitie en heeft nog het meeste moeite met het eigen veld. Blerick lachend richting het winterkampioenschap. Maar of de titel al binnen is...

Nuth - Meerssen: 4-1
Nuth beter en speelt thuis. Meerssen moet deze eerste helft van het seizoen snel vergeten en 6 weken op strafkamp, anders lonkt de 4e klasse en een totale leegloop.

Tegelen - Boxmeer: 4-1
Boxmeer wederom met de neus op de feiten: een te matige ploeg en absoluut niet promotiewaardig. Ze moeten hockeyen en knokken voor de punte bij Tegelen, en knokken met 11 tegen 11 is toch anders dan met een overtal. Tweede helft van het seizoen zakken ze terug naar een mooie 5e plek, wat ook knap is hoor. Feestje op de club en de scheidsrechters krijgen een oorkonde aan de muur.

Descheidsmetpet | 21/11

Oirschot - Venray 1-5
Een spannende pot zal het niet worden. Oirschot komt al na 7 minuten op een achterstand na een backhand van nummer 14. Oirschot kan nog een doelpuntje maken omdat de keeper van Venay met een beetje pech over een van de befaamde zandbergjes van het Oirschotse veld struikelde. Helaas stond het toen al 0-5

DVS - Horst 7-1
Omdat ik de scheidsrechters van Horst niet mag zal het een mooie pot worden voor DVS. Ze hebben immers wat goed te maken van afgelopen zondag. Ben toch wel benieuwd hoe Best met 10-0 kon winnen. DVS is een sterke 3e klasser die het iedereen lastig kan maken. Horst zal helaas kapot gespeeld worden.

DQS - Best 4-3
Mooie pot hockey. Zeker de moeite waard om te kijken. Dit is ook de enige pot waar mijn voorspelling misschien net de andere kant op kan vallen. Twee ploegen die niet vies zijn van scoren en graag willen hockeyen. Best mag de laatste tijd dan wel monster uitslagen hebben gehad maar als Horst een punt kan pakken thuis tegen Best, dan zoUden 3 punten voor DQS ook zeker mogelijk kunnen zijn. Hoe de website ook verloopt, Blerick, Boxmeer en Venray zullen blij zijn met het punten verlies van een of beide teams.

Nova - Blerick 0-7
Blerick zal deze website rustig kunnen werken aan het doelsaldo.

Nuth - Meerssen 3-0
Nuth heeft op iedere linie betere spelers staan. Dit zal dan ook resulteren in een 3-0 winst. Het had een grotere uitslag kunnen worden maar helaas ontbreekt het aan motivatie bij de Nuthers door de tegenvallende resultaten van afgelopen maanden.

Tegelen - Boxmeer 3-3
De spelers van Boxmeer krijgen het toch een beetje benauwd nu ze niet thuis spelen. Maar eerlijk is eerlijk ze kunnen ook een klein beetje hockeyen. Hierdoor slepen ze er een gelijkspelletje uit. Boxmeer zal de laatste week voor de winterstop niet meer op plekje 2 staan.

Ernie | 21/11

Oirschot H1 – Venray H1 2-4
Venray scorend goed, verdedigend vrij zwak.
Gelukkig voor de mannen van Venray maakt dit tegen Oirschot geen donder uit.

En wat hoor ik nu? Gaat de rechtsvoor naar Venlo toe na de winter?

DVS H1 – Horst H1 3-2
DVS zal zich moeten herpakken. 10 om je oren krijgen blijft nooit makkelijk.. Thuis tegen Horst is toch een ander verhaal, vrij eenvoudige winst hier?

Don Quishoot H1 – Best H1 3-5
Ook Best en DQS zijn niet vies van scoren, maar welke verdediging is hier de sterkere? Kan de nr 12 van Best zijn verdediging organiseren tegen de studs?

Nova H1 – Blerick H1 0-6
Nova de zwakste ploeg in deze competitie als je het mij vraagt. Dit is geen enkel probleem voor Blerick.

Nuth H1 – Meerssen H1 1-2
Een echte kraker! Zal het Meerssen deze keer lukken??
Ik gun het de mannen wel een keer..

Tegelen H1 – Boxmeer H1 1-1
Wat moet je met een goede scoop als je geen spitsen hebben die de bal kunnen aannemen? Niks dus. Boxmeer lukt het niet om zijn eigen spel te maken. De scheidsrechters zitten niet mee. Jammer hoor, al zoUden die jongens gewoon normaal gaan hockeyen, kunnen ze nog Best leuk meedraaien..

LF37 | 21/11

Oirschot H1 – Venray H1 1-6
Venray n klasse beter dan Oirschot... Nummer 14 krijgt het op heupen en de behendige spits krijgt 5 assists op een presenteerblaadje. Uiteindelijk pikt 14 ook een doelpuntje mee.

DVS H1 – Horst H1 2-1
10 10 10, dat gaat je toch niet in de koude kleren zitten.... Tegen horst moet er iets recht gezet worden, schoonheidsprijs verdient het niet, maar het verzacht de pijn van deze week enigszins.

Don Quishoot H1 – Best H1 2-3
Met de 10-klapper nog vers in het geheugen afreizen naar eindhoven. Don Quishoot vliegt uit de startblokken, maar moet uiteindelijk zijn meerdere erkennen in Best.

Nova H1 – Blerick H1 1-6
Een van de vele potjes die blerick gewoon even moet afwerken. Heeft geen kind aan het zwakke nova.

Nuth H1 – Meerssen H1 3-3
Kraker van het weekend. Beide ploegen draaien niet. Begin toch wel medelijden met Meerssen te krijgen. Ploeg verdient meer in deze poule.

Tegelen H1 – Boxmeer H1 1-4
Hakken en zagen, vliegen er allebei vol in. Zullen een aantal mannen met pijn hier en daar de winterstop in gaan. Boxmeer trekt uiteindelijk aan het langste eind.

Descheidsmetpet | 20/11

Oirschot - Venray 1-5
Een spannende pot zal het niet worden. Oirschot komt al na 7 minuten op een achterstand na een backhand van nummer 14. Oirschot kan nog een doelpuntje maken omdat de keeper van Venay met een beetje pech over een van de befaamde zandbergjes van het Oirschotse veld struikelde. Helaas stond het toen al 0-5

DVS - Horst 7-1
Omdat ik de scheidsrechters van Horst niet mag zal het een mooie pot worden voor DVS. Ze hebben immers wat goed te maken van afgelopen zondag. Ben toch wel benieuwd hoe Best met 10-0 kon winnen. DVS is een sterke 3e klasser die het iedereen lastig kan maken. Horst zal helaas kapot gespeeld worden.

DQS - Best 4-3
Mooie pot hockey. Zeker de moeite waard om te kijken. Dit is ook de enige pot waar mijn voorspelling misschien net de andere kant op kan vallen. Twee ploegen die niet vies zijn van scoren en graag willen hockeyen. Best mag de laatste tijd dan wel monster uitslagen hebben gehad maar als Horst een punt kan pakken thuis tegen Best, dan zoUden 3 punten voor DQS ook zeker mogelijk kunnen zijn. Hoe de website ook verloopt, Blerick, Boxmeer en Venray zullen blij zijn met het punten verlies van een of beide teams.

Nova - Blerick 0-7
Blerick zal deze website rustig kunnen werken aan het doelsaldo.

Nuth - Meerssen 3-0
Nuth heeft op iedere linie betere spelers staan. Dit zal dan ook resulteren in een 3-0 winst. Het had een grotere uitslag kunnen worden maar helaas ontbreekt het aan motivatie bij de Nuthers door de tegenvallende resultaten van afgelopen maanden.

Tegelen - Boxmeer 3-3
De spelers van Boxmeer krijgen het toch een beetje benauwd nu ze niet thuis spelen. Maar eerlijk is eerlijk ze kunnen ook een klein beetje hockeyen. Hierdoor slepen ze er een gelijkspelletje uit. Boxmeer zal de laatste week voor de winterstop niet meer op plekje 2 staan.

Anoniem1 | 20/11

Oirschot - Venray 2-5
Oirschot uit altijd lastig , scheidsrechters zitten niet mee maar Venray pakt toch de 3 punten.

Dvs - Horst 5-0
Dvs uit altijd lastig maar de man met de pet is thuis gebleven. Makkelijke overwinning voor Dvs , en ook mogen we de man met pet van horst feliciteren met zijn jubileum!!!!! Alweer 22 corners en 1 strafbal voor en niks tegen ! Gaat lekker daar in horst. Hij zal binnenkort wel zijn club record hebben.

Dqs - Best 1-3
Best gewoon beter!

Nova - Blerick 3-5
Nova dat zich wil herpakken begint sterk. Maar Blerick zal uiteindelijk de sterkste zijn.

Nuth - meerssen 2-1
Twee slecht draaiende ploegen maar Nuth heeft het thuis voordeel

Tegelen - Boxmeer 4-2
Lang leven de scoop!! En de fysieke duels zullen ook niet ontbreken l!

Schep van ket | 20/11

Oirschot H1 – Venray H1 1-1
In de zandbak weet Oirschot zich in te graven en dus loopt Venray tegen een ket-ser aan.

DVS H1 – Horst H1 4-2
Allebei op zondag een website met veel doelpunten gehad, dat schep-t een band. Horst uit en DVS is beter, lijkt me simpel.

Don Quishoot H1 – Best H1 9-9
Beide teams gooien er een schep-je bovenop en maken elkaar het leven zuur. Kan ook 0-0 of 1-1 worden, maar 9-9 vind ik leuker.

Nova H1 – Blerick H1 0-7
Ik wil niet op-schep-pen maar Blerick is gewoon 7x beter dan Nova. Daarom 7 goals verschil.

Nuth H1 – Meerssen H1 0-0
Beide teams hebben geen zin en schep-en de toeschouwers af met een zaaddodende website die de winterslaap inluidt.

Tegelen H1 – Boxmeer H1 2-1
Ook Boxmeer loopt nog even tegen een ket-ser aan. Tegelen scoopt er 2 in en schept verder wat loopgraven om Boxmeer tegen te hoUden en buurman Blerick zo te helpen.

trekvogel | 20/11

Oirschot H1 – Venray H1 4-4
Venray laat zich uit de website brengen door de slechte scheidsrechters en het fysieke spel van Oirschot. En ze krijgen geen gegarandeerde strafbal deze website. HUH?

DVS H1 – Horst H1 5-1
Na de 7-2 thuis tegen Nova wordt Horst weer even met de voetjes op de grond gezet. DVS heeft wat goed te maken na de blamage in Best...

Don Quishoot H1 – Best H1 2-3
Hele belangrijke website zo vlak voor het sluiten van de markt. Wie van de 2 haakt aan en wie van de 2 haakt voorlopig af voor het kampioenschap? Best laatste weken op scoringstour. Vind de mannen uit Best ook beter hockeyen dan DQS. Studs gaan met een domper de winter in.

Nova H1 – Blerick H1 0-8
Mannen uit Blerick gaan met een knaller het winterkampioenschap opeisen. Nova niets in te brengen.

Nuth H1 – Meerssen H1 7-0
Waar het écht écht écht moet gaan gebeuren, gebeurt het wederom in een van de 4 finales niet. Meerssen gaat zich terugtrekken de 2e seizoenshelft.

Tegelen H1 – Boxmeer H1 2-2
Hebben een aardige historie met elkaar deze 2 teams. Boxmeer zou normaal gesproken beter moeten zijn dan Tegelen, maar gezien de krappe 2-1 tegen Oirschot ben ik er ook niet van overtuigd dat ze Tegelen eventjes op gaan rollen.

Pragmaticus | 20/11

Oirschot H1 – Venray H1: 0 -4
Wat valt hier over te zeggen? Oirschot is toevallig beter dan de andere jongens in de kelder en staan daarom niet laatste. Venray redelijke ploeg, maar ook weer niet zo goed

DVS H1 – Horst H1: 4-1
Horst uit, kansloos dus. De scheidsrechter met de pet zit thuis bij zijn vrouw op de bank en weet ook niet wat hij met zijn zondag moet. Thuis bij vrouwlief op de bank?

Don Quishoot H1 – Best H1: 3-3
Topper van het weekend. Don Quishoot wordt echt getest en komt niet zonder kleerscheuren uit deze strijd.

Nova H1 – Blerick H1: 0-5
Nova heeft zelf alle moeite met hun eigen veld. Ze kunnen er letterlijk niks van. Gelukkig vechten ze zich na het jantje terug in de tweede helft. 5-0 valt mee! Lekker boys!

Nuth H1 – Meerssen H1: 2-2
Boem pats knauw, het nieuwe Maan-Roos-Vis? Nuth sterker en in principe de betere, Meerssen echter gefrustreerd, wat wil je immers met 1 punt? Meerssen pakt een puntje en verdubbeld zo de winterscore.

Tegelen H1 – Boxmeer H1: 2-2
Ook Boxmeer loopt averij op. Uit is het altijd pittig voor dit soort teams. Daarnaast heeft Tegelen de memo om deze zondag wél te hockeyen niet gekregen. Scoopen het devies, het publiek vermaken iets voor het lange termijnsplan.

Buggs Bunny | 20/11

Oirschot - Venray: 1-6
De mannen van Venray gaan zich focussen op het doelsaldo. Geen degradatiehockey voor de eerste keer bevalt ze wel. Oirschot scoort 1 keer, want Venray houdt er niet van om de 0 te hoUden.

DVS - Horst: 4-2
Horst blinkt van het zelfvertrouwen. Echter, tot ieders verbazing bij Horst, krijgen ze in uitwebsiteen geen 10 strafcorners en strafballen gratis. DVS beter, 3 punten blijven in Brabant.

DQS - Best: 0-5
Best gaat even laten zien dat DQS absoluut kan fluiten naar een top 3 plek. Tot nu toe doet DQS het aardig, echter Best vlamt eroverheen.

Nova - Blerick: 2-6
Op het heerlijk stuiterende waterveld moeten de mannen van Blerick even warmdraaien maar daarna moet Nova toch geen probleem zijn voor de terechte winterkampioen.

Nuth - Meerssen: 7-1
Nuth heeft het geluk nog niet aan de zijde dit seizoen. Wel fijn om de eerste helft van het seizoen af te sluiten met een gegarandeerde 3punter. Nuth slaat alle frustratie van zich af en werkt het doelsaldo een beetje bij

Tegelen - Boxmeer: 3-2
Een mooie website tussen 2 gelijkwaardige middenmoters. Veel kansen op en neer maar Tegelen net iets beter.