Speelronde 9

Geplaats door: Jomanda ( )

  • 3C
  • 06/11
  • 2296

Na een enerverende 8e speelronde met opmerkelijke uitslagen, zijn dit de websiteen die op 12 november zullen plaatsvinden. Dus ik zou zeggen mannen leef je uit!

Boxmeer H1 – Blerick H1
DVS H1 – Meerssen H1
Don Quishoot H1 – Venray H1
Nova H1 – Best H1
Nuth H1 – Oirschot H1
Tegelen H1 - Horst
Reageren

Jomanda | 08/11

Beukmeer H1 – Blerick H1 1-4 Kijk tip van de zondagmiddag
De ondeugende jongentjes van Beukmeer zijn niet vies van een beuk hier en daar, echter zullen ze a.s. zondag zelfs op hun eigen veld niet kunnen winnen van Blerick. Buurman en Buurman die per toeval in het veld staan om te fluiten kunnen natuurlijk niet blijven zeggen dat ze niets hebben gezien onder het mom van ‘er zat een vuiltje in mijn oog’. Hierdoor zal strafcorner Blerick de kans krijgen om Boxmeer in de tweede ronde te villen met een technische knock-out.

DVS H1 – Meerssen H1 3-1
Wat een feest was dat afgelopen zondag, het eerste punt is binnen, JAWEL!!! Wat een team wat een passie hadden die jongens van Meerssen afgelopen zondag, zelfs hun derde helft bleek een stuk beter te kunnen dan normaal. Jammer genoeg moeten de boys van Meersen nog een weekje wachten op hun puntenverdubbeling en loopt DVS geen gevaar dit weekend.

Don Quishoot H1 – Venray A1 2-5 Reserve kijk tip van de zondagmiddag (mocht de website Beukmeer vs Blerick niet doorgaan)
Een topper, jammer genoeg voor beide teams wordt er eerst naar de stand gekeken en dan pas naar de hockeykwaliteiten om de kijk tip van de zondagmiddag te bepalen. Vandaar zal dit de spreekwoordelijke kers op de taart zijn, het jongere broertje, een topper in spe. Genoeg, terug naar het serieuze gedeelte, Don Quishoot lijkt een beetje onder de indruk te zijn van het me too verhaal en neemt geen risico met de jeugdige ploeg van Venray. Afgesproken wordt dat er gedekt zal worden op een gepaste sticklengte afstand en die moet je de vedette in spe van Oranje niet geven (iedereen weet dat dit de rechterspits is die bij winst altijd even langs de MAC mag). Al met al een geflatteerde uitslag, maar we mogen niets minder dan respect hebben voor de studs in deze onzekere tijden.

Nova H1 – Best H1 1-3
De mannen van Best zullen dit weekend weer een wereldreis af moeten leggen naar Nova. Ik kan de jongens aanraden om voor de zekerheid een paspoort mee te nemen en het kan ook geen kwaad om je eigen muziek te verzorgen, het bereik van de radio kan wel eens wat minder zijn daar. Al met al een zal dit een doodsaaie pot worden met een Best dat gas terug zou nemen na twee snelle goals. Ik kan het publiek aanraden lekker binnen te blijven zitten met een lekkere chocomel of gluhwein.

Nuth H1 – Oirschot H1 2-2
Een kleine verrassing in de maak. Oirschot kan eindelijk week beroep doen op twee technisch begaafde middenvelders die teruggekomen zijn van hun buitenlandse stage. Een beetje stroef zijn ze nog wel maar het inzicht hebben ze nog niet verloren. Nuth schrikt wakker na de storm van Oirschot en weet in de tweede helft nog orde op zake te stellen en een puntje in huis te hoUden.

Tegelen H1 – Horst H1 0 – 0
De welbekende brilstand, hoe zal dit toch komen. Twee ploegen die geen initiatief durven te nemen. Beide wachten geduldig op de counter die er niet zou komen omdat ze beide met 8 man in hun eigen 23 spelen. Tattoo Billy van Tegelen zal nog wel zorgen voor een paar gevaarlijke scoops maar daar kunnen zijn spitsen helaas voor hem niet veel mee. Kortom een saaie pot hockey met twee teams die niet het initiatief durven te nemen.

Linkervleugel | 07/11

We vergeten bijna het bekerweekend!

Nuth 1-4 Scoop
Voor Nuth niet zomaar een website. Toch altijd iets speciaals tegen de grote buur. Vandaag helaas een maatje te klein.

Best* 2-2 Gemert:
Gemert niet in Beste doen de afgelopen weken. Dan ga je niet graag op bezoek bij Best. Volle bak spelen en dan na shoot-outs winnen, prachtig!

Dan nu de competitie

Boxmeer H1 4–2 Blerick H1
Voor Boxmeer een belangrijke pot om aansluiting te hoUden met de kop. Na de blamage van afgelopen week is vandaag alles geoorloofd om de 3 punten thuis te hoUden. Blerick is de betere ploeg, maar helaas wordt vandaag veel door de vingers gezien.


DVS H1 5-1 Meerssen H1
Ja ja ja, het is dan écht, maar dan ook écht gelukt nu. Het eerste puntje is binnen voor Meerssen. Echter, iets met een zwaluw en zomer zorgt ervoor dat Meerssen na vanmiddag weer lekker met beide beentjes op de grond staat. Het zal namelijk wel bij dit ene puntje blijven.

Don Quishoot H1 4–4 Venray H1
Don Quishoot zal toch wel echt aan de bak moeten vandaag, want verliezen is geen optie. Zwaar programma de komende weken en ze mogen niet nu al achterop raken. Het voordeel voor Venray is dat bij deze topper wél eerlijke scheidsrechters aanwezig zijn. Publiek is de grote winnaar vandaag! Boxmeer de winnaar van het weekend.

Nova H1 2–3 Best H1
Dat bekerspektakel kost energie en dan ook nog zon lange rit naar het zuiden... Best is blij als de 70 minuten erop zitten én de 3 punten binnen zijn.

Nuth H1 6–4 Oirschot H1
Na dat in de beker Nuth redelijk kansloos wat, willen ze zich echt gaan revancheren tegen Oirschot, de aanvalsdrang zorgt voor een grote gatenkaas achterin, maar ach, uiteindelijk toch de 3 punten binnen.

Tegelen H1 3-1 Horst
De toeschouwers die hier langs de zijlijn staan, zijn of gedwongen of hebben gewoon écht niks beters te doen. Wat een gruwelijke pot is dit zeg... Horst heeft zoveel hockeyverstand dat ze totaal verrast zijn door de hoge bal van Tegelen, sta je dan met je goed fatsoen... levert weer niks op.

Johan Derksen | 06/11

Boxmeer H1 - Blerick H1: 2-2
top 4 speelt tegen elkaar, eerste website is nr2 tegen nr1. Natuurlijk is nr1 beter maar de scheidsrechters bij boksmeer doen ook mee waardoor het 2-2 wordt.

DVS H1 - Meerssen H1: 4-0
Een makkelijke overwinning voor het aanvallend spelende DVS. Meerssen mag blij zijn dat ze 1 punt hebben gehaald deze competitie.

Don Quishoot H1 - Venray H1: 4-3
De andere website uit de top 4. DQS heeft de weg naar boven ingeslagen. Ook Venray heeft een lange zegereeks. Aanvallend spel zal bij beide ploegen beloond worden met goals, maar DQS scoort er één meer tegen de jonkies.

Nova H1 - Best H1: 2-8
Best heeft laten zien dat ze Best wel kunnen scoren. Ook deze website zullen ze doorgaan met goals maken.
Al maakt Nova er nog twee vanuit de counter.

Nuth H1 - Oirschot H1: 4-1
Nuth zal geen kind hebben aan Oirschot. Twee keer op rij thuis verliezen zal Nuth niet willen en ze zullen dus een stapje extra zetten. Oirschot komt dit keer niet op de fiets maar een Limburgs biertje gaat er wel in.

Tegelen H1 - Horst H1: 2-2
Tegelen scoort twee keer met de scoop. Horst heeft veel tijd nodig om de achterstand om te buigen in winst. Helaas duren de websiteen in tegelen niet langer dan 70 minuten, meer dan een gelijk spel zit er niet in voor Horst.

LF37 | 06/11

Boxmeer H1 – Blerick H1 4-2
Blerick veel beter dan Boxmeer.... maar Boxmeer speelt thuis, dan wordt er heel veel door de vingers gezien en helpt het ook niet echt dat buurman en buurman het fluitwerk verrichten. Zure nederlaag voor blerick.

DVS H1 – Meerssen H1 3-1
Meerssen heeft 1 punt binnen. De vraag is of je uit 1 punt ook echt zelfvertrouwen kan halen. DVS draait lekker en moet thuis geen kind hebben aan de hekkensluiter.

Don Quishoot H1 – Venray H1 6-6
Samen zijn deze ploeg goed voor 74 comeptitietreffers. Zal een doelpuntenfestijn worden in eindhoven.

Nova H1 – Best H1 1-4
Best gewoon veel en veel beter dan nova. Neemt de 3 punten mee uit het zuiden.

Nuth H1 – Oirschot H1 5-1
Nuth gaat geen 2 thuiswebsiteen in 1 week tijd verliezen. Valt niets te halen op de berg voor Oirschot.

Tegelen H1 - Horst 3-0
2-0 voor bij de rust. Daarna gaat de pot dicht en wordt er na rust nog een doelpunt gemaakt uit de counter. Zakelijke overwinning voor tegelen

Kevin de Bruyne | 06/11

Boksmeer - Blerick : 3-2
Blerick duidelijke de betere ploeg. Echter zijn ze gekomen om te hockeyen, en dat gebeurt niet in Boksmeer. Een website waar Conor Mc Gregor trots op zou zijn. Ook de scheidsrechters helpen een flink handje mee, want thuis verliezen doen ze niet in Boksmeer: gegarandeerd 33 punten dit seizoen want schaamte kennen ze er niet.

DVS - Meerssen : 4-1
DVS wil na de verliespot tegen de jonkies weer aanhaken bij de top. Gewoon beter dan Meerssen. Lachende 5e dit weekend?

DQS - Venray: 3-3
De topwebsite van dit weekend (aangezien er bij de andere website amper hockey te zien is) Deze teams willen profiteren van het puntenverlies van Blerick dit weekend. Een mooie strijd tussen 2 aanvallende ploegen. Gelijkopgaande scoreverloop en een terecht gelijkspel.

Nova - Best: 2-5
Best de betere ploeg. Nova doet hun uiterste Best, maar is niet genoeg om het Best echt moeilijk te maken.

Nuth - Oirschot : 3-2
Een prachtpot met oogstrelend hockeyspel. De ene na de andere mooie aanval en goed verdedigend werk. De toeschouwers zullen versteld staan en praten hier nog maanden, misschien wel jaren, over. Nee geintje, vreselijk om aan te zien en Nuth wint want ze spelen thuis.

Tegelen - Horst: 3-3
Na het knappe gelijkspel thuis tegen Boksmeer krijgt het team van Horst toch wat meer zelfvertrouwen en blijft hier en daar wat puntjes wegsnoepen.

Flats | 06/11

Boxmeer H1 – Blerick H1 4-1
Op eigen veld mag Boxmeer alles en dat gaan ze gebruiken om deze competitie ook na de winterstop spannend te hoUden.

DVS H1 – Meerssen H1 8-0
Geen idee of er hoop is in Meerssen maar die hoop zal er na deze website niet meer zijn. Wordt een kansloze pot voor ze.

Don Quishoot H1 – Venray H1 4-4
De jongens van Venray blijven verrassen. Don Quishoot lijkt beter te draaien maar heeft weinig tegentand gehad de laatste tijd. Voor beide ploegen geldt dat verliezen ook direct afhaken inhoudt, dus veel spanning.

Nova H1 – Best H1 1-5
In ruil voor een blad bier mag Nova er eentje maken. Best baalt dat het zo ver heeft moeten rijden om de punten op te halen.

Nuth H1 – Oirschot H1 4-1
Nipt verlies thuis tegen Don Quishoot. Dan mag Oirschot geen probleem zijn voor de mannen uit Nuth.

Tegelen H1 - Horst H1 1-0
Meest saaie pot van het weekend. De scheidsrechter valt in slaap en dus mag de laatste man de bal in de kruising scoopen. Goal van het jaar.

Johan Derksen | 06/11

Boxmeer H1 - Blerick H1: 2-2
top 4 speelt tegen elkaar, eerste website is nr2 tegen nr1. Natuurlijk is nr1 beter maar de scheidsrechters bij boksmeer doen ook mee waardoor het 2-2 wordt.

DVS H1 - Meerssen H1: 4-0
Een makkelijke overwinning voor het aanvallend spelende DVS. Meerssen mag blij zijn dat ze 1 punt hebben gehaald deze competitie.

Don Quishoot H1 - Venray H1: 4-3
De andere website uit de top 4. DQS heeft de weg naar boven ingeslagen. Ook Venray heeft een lange zegereeks. Aanvallend spel zal bij beide ploegen beloond worden met goals, maar DQS scoort er één meer tegen de jonkies.

Nova H1 - Best H1: 2-8
Best heeft laten zien dat ze Best wel kunnen scoren. Ook deze website zullen ze doorgaan met goals maken.
Al maakt Nova er nog twee vanuit de counter.

Nuth H1 - Oirschot H1: 4-1
Nuth zal geen kind hebben aan Oirschot. Twee keer op rij thuis verliezen zal Nuth niet willen en ze zullen dus een stapje extra zetten. Oirschot komt dit keer niet op de fiets maar een Limburgs biertje gaat er wel in.

Tegelen H1 - Horst H1: 2-2
Tegelen scoort twee keer met de scoop. Horst heeft veel tijd nodig om de achterstand om te buigen in winst. Helaas duren de websiteen in tegelen niet langer dan 70 minuten, meer dan een gelijk spel zit er niet in voor Horst.

trekvogel | 06/11

Boxmeer H1 – Blerick H1 2-3
Topper nummer 1 van deze week. Boxmeer een gevoelig tikje opgelopen in Horst. Blerick weinig overtuigend gewonnen in Oirschot. Verwacht een pittige website die op het scherpst van de snede uitgevochten wordt. Uiteindelijk trekt Blerick ternauwernood aan het langste eind. Puur omdat Boxmeer een slechte keepert heeft.

DVS H1 – Meerssen H1 6-0
Meerssen is eindelijk van de hatelijke 0 af. Helaas gaan ze dit weekend toch wederom 0 punten scoren. DVS gewoonweg veel beter.

Don Quishoot H1 – Venray H1 5-3
Topper nummer 2 van deze week. In het kielzog van Boxmeer - Blerick hockeyen DQS en Venray ook een belanrijke pot. Beide ploegen hoUden van aanvallend hockey, wat een leuke open website oplevert. DQS in iedere linie eigenlijk meer kwaliteit. Venray gaat averij oplopen, DQS blijft hopen op een plek in de top 2.

Nova H1 – Best H1 2-7
Best scoort vrij eenvoudig, maar krijgt er ook vrij veel tegen. 11-4 tegen Tegelen.. Wie verzint het? In het diepe zuiden is het vrij eenvoudig 3 punten ophalen voor de Brabanders. Nova bakt er niks van.

Nuth H1 – Oirschot H1 4-0
Slecht tegen slechter. Nuth pakt de punten en loopt weg van de degradatiezone.

Tegelen H1 - Horst 4-2
Kan werkelijk alle kanten op. Uiteindelijk verwacht ik wel dat Tegelen wint. Puur door het waterveld hebben ze een voordeel.