Speelronde 7

Geplaats door: sjaak10 ( )

  • 3C
  • 18/10
  • 2499

Nieuw ronde, nieuwe koploper.
Weekje rust voor iedereen behalve voor diegenen die mee doen aan de silvercup. Succes daarmee!

Blerick H1 - Horst H1 7-0
Blerick gewonnen in Best dus ze hebben de koppositie overgenomen. Horst komt op bezoek en die zij zullen het niet gemakkelijk krijgen. Blerick thuis heel erg in het voordeel met het waterveld en hockeyend veel meer vermogen dan Horst. Ik gok op een soortgelijke uitslag als tegen Meerssen.

Boxmeer H1 - Best H1 3-3
De website van het weekend. De vraag is of Boxmeer de eerste plek blijft delen met Blerick of iets afzakt. Dit zal een veel besproken website worden en er zal genoeg gebeuren. Wellicht maakt Boxmeer met het thuis voordeel ook wel gebruik van de hand van ... net zoals Best tegen Blerick deed.

DVS H1 - Nuth H1 2-3
DVS een ploeg die het tot nu toe erg goed doet in mijn ogen. Aan Nuth zullen ze een zware dobber hebben omdat het veelal afwachten wordt en het zoeken naar de counters. Nuth zal precies hetzelfde doen.

Don Quishoot H1 - Oirschot H1 5-2
DQ moet geen kind hebben aan Oirschot. Veel meer hockeyend vermogen in huis en individuele klasse. Appeltje eitje.

Nova H1 - Venray H1 2-2
Venray reist af naar het zuiden en komt met drie punten weer thuis. Het nodige hak en zaagwerk is hier te zien.

Tegelen H1 - Meerssen H1
Thuis tegen Meerssen moet Tegelen de punten kunnen pakken. Ze zullen niet te afwachten moeten hockeyen want dan kan Meerssen nog in de buurt komen.
Reageren

Rechstbuiten | 27/10

Blerick H1 - Horst H1 5-0
Blerick staat weer bovenaan, een plek die ze tegen Horst echt niet uit handen gaan geven. Die gaan

Boxmeer H1 3-1 Best H1
Wie wordt de verliezer van dit weekend? Best heeft een tik gehad thuis bij Blerick en dan moet je nog uit naar Boxmeer... Helaas, even een pasje op de plaats Best!

DVS H1 - Nuth H1 3-2
Nuth heeft een enorm slechte start. Daarnaast vind ik het veld spel ook niet echt om over naar huis te schrijven. Wederom geen driepunter. Goede spel van DVS wordt nu wel beloond.

Don Quishoot H1 - Oirschot H1 5-1
Hier moeten de stUdenten zelfs na een avondje zuipen overheen kunnen lopen.

Nova H1 - Venray H1 2-4
Tsja, geen mooie website, maar wel 3 punten voor Venray.

Tegelen H1 1-2 Meerssen H1
Dit moet toch wel de allerlelijkste pot van het weekend worden. En juist daarom gaat Meerssen er per ongeluk met 3 punten vandoor.

trekvogel | 25/10

Blerick H1 - Horst H1 5-0
Geen probleem voor Blerick deze pot. Horst buitenshuis is overigens sowieso een drama. Eerste helft wil Horst meehockeyen, waardoor het bij rust al 5-0 staat. 2e helft gaat de boel op slot.

Boxmeer H1 - Best H1 5-3
Hele belangrijke pot voor beide teams. Blijft Boxmeer gedeeld koploper en haakt Best voorlopig af, of weet Best in het hol van de leeuw de drie punten mee te nemen? Ondanks dat Best hockeyend veel beter is, wint Boxmeer. Op eigen veld mogen de Boxjes hun fysieke spel spelen, waardoor Best uit de website gehaald wordt. Best doet er goed aan om een extra verbanddoos mee te nemen.

DVS H1 - Nuth H1 4-2
Lekker aanvallen is wat DVS graag doet. Nuth beleeft een dramatische seizoensstart en ook tegen DVS wordt de lijn omhoog niet gevonden. DVS hobbelt lekker mee in de subtop en zou zomaar eens voor een verrassing kunnen zorgen dit seizoen.

Don Quishoot H1 - Oirschot H1 4-1
Wil DQS een serieuze gooi naar promotie doen, zal dit toch geen probleem moeten zijn. Oirschot doet wat het kan, maar gaat uiteindelijk toch vrij kansloos ten onder in Eindhoven.

Nova H1 - Venray H1 3-7
Wederom een handbaluitslag van Venray. Aanvallen is leuk, maar je moet ook kunnen verdedigen. 70 minuten lang naar voren rennen in Heerlen leveren de jonkies wel 3 punten op.

Tegelen H1 - Meerssen H1 4-2
Tegelen neemt definitief afstand van de onderste regionen. Meerssen is met de kerst al gedegradeerd als het op dit tempo doorgaat.

Liefde | 21/10

Mooi geschreven Jomanda, zo lees ik ze graag. Hartje

LF37 | 20/10

Blerick H1 - Horst H1 9-0
Het publiek in Blerick scandeert 70 minuten lang 10 10 10, de dubbele cijfers worden echter (net) niet gehaald

Boxmeer H1 - Best H1 1-3
Best is hockeytechnisch nu eenmaal een stuk beter dan Boxmeer. Laat zich niet van de wijs brengen door de 12e en 13e man. Komen nog met 1-0 achter vlak voor rust, maar trekken dit in de 2e 35 minuten recht.

DVS H1 - Nuth H1 3-5
Nuth komt op n 3-0 achterstand tegen DVS. De website lijkt gespeeld, totdat het strafcornerkanon en de lepe spits van Nuth hun ploeg bij de hand pakken. Misschien wel de wederopstanding van Nuth dit seizoen.

Don Quishoot H1 - Oirschot H1 3-1
StUdenten uit Eindhoven hebben geen kind aan Oirschot. Hockeytechnisch vele malen beter. Gaan alleen iets te makkelijk met de kansen om. 3-1 is daarom geen goede weerspiegeling van wat er op het veld gebeurd.

Nova H1 - Venray H1 0-5
Venrays nummer 14 strooit met passes richting de rechts en linksvoor. De behendige voorhoede speler van Venray springt fantastisch met deze kansen om en na er zelf 4 te hebben gemaakt gunt hij nummer 14 ook een doelpuntje.

Tegelen H1 - Meerssen H1 1-2
Tegelen gooit alles op de scoop, levert ze ook een doelpunt op. 2 technische jongens bij meerssen maken uiteindelijk het verschil in dit duel.

Jomanda | 20/10

Blerick H1 – Horst H1 3-0
Horst zal haar nodige punten wel pakken in de thuiswebsiteen. Echter heeft dit team niets te zoeken uit bij Blerick. Maar de mannen uit Horst hebben hier geen probleem mee, lekker 8 minuten met de trein naar Blerick en een kwartiertje met de gereserveerde station fietsen naar de hockeyclub zodat de 3e helft wel gewonnen kan worden. Als Blerick dit slim aanpakt kunnen ze de jongste jeugd ook nog een potje laten spelen op de eigenhelft van Blerick, die wordt immers toch niet gebruikt. Saaie pot waar twee corners en de behendige spits van Blerick de eindstand bepalen.

Boxmeer H1 – Best H1 2-3
Uitgerust met een shank achter de scheenbeschermer zullen beide teams ten strijde trekken. Het zal een bloederige pot worden met veel overtredingen en kaarten, kortom een prachtige website in de 3e klasse. Tijdens een opstootje waar niet voor gefloten wordt weet Best in de laatste minuten de winnende binnen te tikken. De 12e en 13e man hebben hierna te weinig tijd om de schade te hertellen en na de 5e corner besluiten ze er maar een einde aan te maken.

DVS H1 - Nuth H1 2-0
Door vriendschap sterk is een beetje een aparte naam voor een team waar niet iedereen het onderling met elkaar kan vinden. Echter zullen de twee kampen binnen DVS de punten in huis hoUden. Het autistische Nuth heeft namelijk moeite met verandering, vandaar die verdwaasde blikken als ze aankomen bij een uitwebsite, HUH dinsdag en vrijdag hockeyden we nog ergens anders wat doen we hier? Nuth zal aan het begin van de tweede helft geacclimatiseerd zijn maar dan is de schade al geleden. De 2-0 voorsprong van de eerste helft geven de ‘vrienden’ uit Waalre niet meer weg.

Don Quishoot H1 - Oirschot H1 3-1
Een Brabants onderonsje. De mannen van Oirschot zijn niet vies van een pilsje na een middagje sporten. Vandaar wordt er na de laatste training ook geopperd door de rijders om met de fiets naar Eindhoven te gaan, dit gaat helaas niet door en de rijders mogen met lede ogen aanzien hoe de passagiers de een na de andere pils weghakken. Om nog even terug te komen op het Hockey, zal Oirschot niet veel botten kunnen breken en hoUden de schade beperkt.

Nova H1 - Venray A1 0-7
Nova als in Hockeyclub Nova en niet de Nederlandse orde van advocaten krijgen de godenzonen (gzn) van Venray op bezoek. Dit bezoekje is voor de gzn uit Venray slechts een formaliteit de ene goals na de andere vliegt langs de matige keeper van Nova. Nadat de rechterspits er al 5 heeft gemaakt krijgt de coach van Venray een telefoontje van de vader van de rechterspits of hij hem a.u.b. wilt wisselen (hij mag namelijk bij elk doelpunt kiezen wat hij wil eten en meer dan 5 keer per week naar de grote gele M wordt hem ook te gortig). Gezien dit gegeven zal deze website niet de monsteruitslag krijgen die de gzn verdient hadden.

Tegelen H1 - Meerssen H1 3-3 (website van de week)
Hockeyliefhebbers hebben in de 3e klasse niets te zoeken, de liefde en warmte langs de velden moet van familieleden en partners komen. Desalniettemin heeft deze website veel weg van een kraker en is misschien wel de leukste website van het seizoen voor beide teams. Harde klappen op kniehoogte zullen volop aanwezig zijn, als we de wetten en regels van het oud Hollandsche lijnbal moeten geloven zal Meersen er met de hoofdprijs vandoor gaan. Jammer genoeg voor Meerssen worden er geen bonuspunten toegekend als de bal de achterlijn van de tegenstander passeert. Een vermakelijke lijnbalwebsite met zes toevallige doelpunten.

hockey2.0 | 20/10

Blerick H1 - Horst H1 5-0
Blerick gewonnen in Best en is momenteel titel kandidaat nummer 1.
Gaat geen punten laten liggen tegen een matig Horst.

Boxmeer H1 - Best H1 4-2
De topper van de week! Boxmeer gaat punten pakken, dit aangezien er bij Best in iedere linie maar 1 goede speler staat. nummers #3 #7 en #6. de rest lijkt wel een kinderspeeltuin.

DVS H1 - Nuth H1 2-2
Twee ploegen die liever doelpunten tegen hoUden dan maken. Voor de counter liefhebbers kom tot zien!

Don Quishoot H1 - Oirschot H1 4-1
Oirschot weinig kans tegen een technisch betere ploeg.

Nova H1 - Venray H1 2-3
Een waarschijnlijk zwaar beladen website wordt net over de streep getrokken door het snelle spitsje van Venray.

Tegelen H1 - Meerssen H1 3-1
Op je eigen veld tegen Meerssen, ja daar moet je punten kunnen pakken.

Hakken en zagen | 19/10

Blerick - Horst: 6-0
Groot klasse verschil. Simpele middag voor Blerick

Best - Boxmeer: 4-1
Boksmeer pakt thuis met eigen MMA regels nog wel eens punten tegen hoogvliegers, echter uit hebben ze niets te zoeken tegen de aardig hockeyende ploegen. Best beter
en terechte uitslag

DVS - Nuth: 3-1
DVS thuis, het fysieke spel kent dan geen grenzen. DVS kwalitatief beter dan Nuth dus de 3 punten zijn voor DVS

DQS - Oirschot: 4-1
Oirschot heeft in deze competitie vrij weinig te zoeken. DQS heeft na de valse start de weg omhoog ingezet.

Nova - Venray: 1-5
Ook Nova verkijkt zich op Venray. Makkelijke middag voor de jonkies

Tegelen - Meerssen: 3-0
Tegelen thuis dus 3 punten tegen Meerssen. Lekker scoopen en vliegen, niet om aan te kijken.

Miep miep | 19/10

Blerick H1 - Horst H1 9-0

Ja wat moet je er van zeggen... Horst een zwakke broeder en Blerick niet.

Boxmeer H1 - Best H1 3-2

De kraker zoals beloofd voor vele. Hopen dat Boxmeer dat niet letterlijk neemt en alles laat kraken wat er op het veld staat. Eigen veld eigen regels en dus eigen 3 punten.

DVS H1 - Nuth H1 1-3

Na een vlammende start is het even na adem happen voor DVS. Het scheelt allicht dat de competitie een week stillicht maar waardoor DVS zijn rug weer kan rechtten maar of het voldoende is moet blijken.

Don Quishoot H1 - Oirschot H1 4-0

Don Quishoot kende een ontzettend lastige start van het seizoen. Dit zoUden de stUdenten maar wat graag recht zetten tegen Oirschot wat toch een laagvlieger blijkt in de klasse.

Nova H1 - Venray H1 2-4

De limburgers slijpen de wapens voor een spannende confrontatie welke gewonnen gaat worden door Venray. Goed wordt het niet maar spannend toch zeker wel.

Tegelen H1 - Meerssen H1 1-0

Naar verluid hebben beide verdedigingen een onderlinge website wie de bal vanaf de eigen 23 op de lat kan gooien en laten dit dan ook maar wat graag zien. Die arme middenvelders en aanvallers die gebombardeerd worden door de hoge ballen kunnen er af en toe eentje afsnoepen om een poging op de goal te wagen.

Flats | 18/10

Blerick H1 - Horst H1 5-0
Om het toch nog spannend te maken speelt Blerick met 1 hand op de rug en de benen aan elkaar geplakt.

Boxmeer H1 - Best H1 4-2
Thuisvoordeel van Boxmeer trekt de punten weer over de streep. Knap dat ze zo hoog staan, maar ze hebben straks dan ook alle andere goede ploegen thuis gehad op DVS na waar ze verloren. Gaan nog wel wegzakken.

DVS H1 - Nuth H1 3-1
Degelijke overwinning voor DVS weer. Top van de middenmoot is precies waar ze thuishoren.

Don Quishoot H1 - Oirschot H1 6-1
Dit wordt nooit spannend. Don Quishoot heeft de weg omhoog ingeslagen na een beroerde start.

Nova H1 - Venray H1 3-3
Verrassing van de week. De rechtsbuiten van Venray scoort weer eens een hattrick, maar zijn zwakke verdediging laat hem in de steek.

Tegelen H1 - Meerssen H1 2-0
Meerssen moet nog even wachten op de punten. Tegelen gooit de boel achterin dicht en scoopt 2 ballen via een rebound vanaf de lat erin.