Speelronde 6

Geplaats door: sjaak10 ( )

  • 3C
  • 10/10
  • 2108

Brand los!

Oirschot H1 - Horst H1
Best H1 - Blerick H1
Don Quishoot H1 - DVS H1
Meerssen H1 - Boxmeer H1
Nuth H1 - Nova H1
Venray H1 - Tegelen H1
Reageren

LF37 | 14/10

Oirschot H1 - Horst H1 4-3
Strijd in de onderste regionen van de competitie, fysiek duel waar de nodige sticks het laklaagje gaan verliezen. Oirschot trekt thuis aan het langste eind.

Best H1 - Blerick H1 3-1
Best in mijn ogen hockeytechnisch een veel betere ploeg. Blerick is dan wel de gedoodverfde favoriet, maar denk dat Best nog wel eens verrassend uit de hoek kan komen.

Don Quishoot H1 - DVS H1 4-2
De stUdenten uit Eindhoven gewoon een klasse beter dan DVS 4-2 dan ook een zeer terechte uitslag.

Meerssen H1 - Boxmeer H1 3-3
De eerste punten moeten toch een keer gaan komen voor meerssen.

Nuth H1 - Nova H1 7-0
Na de 8-0 tegen Horst wordt dit de tweede winst en de tweede monsteruitslag van Nuth. Nova weer met beide beentjes op de grond.

Venray H1 - Tegelen H1 5-3
Venray laat de jongens voorin hun vrije loop gaan. Tegelen kan het totaal niet bijbenen.

F.J. Bovelander | 12/10

Heren, doe ons eens een teamfoto toekomen aankomen weekend, niet omdat het moet, maar omdat het kan! En het is echt niet moeilijk! Zet dit nummer in je mobiel +31627451764 , maak een foto, beetje macho-goede tekst erbij… verstuur via WhatsApp… klaar ben je en wij plaatsen!!! Voor alle angsthazen, foto-privacy is a bitch… daarnaast doen wij niks met jullie nummers, alleen als er een gerechtelijk bevel binnenkomt… dus geen “sletje van de week”-foto … maar een teamfoto!!!

DASNIEBEST | 11/10

Ja eeeuh lekker boeie, websiteen in het verleden zijn geen garantie voor de toekomst. Ik hoop nu dat Best keihard op zn bek gaat.......

sjaak10 | 11/10

@Toeschouwer , geen idee zo te lezen weet jij meer dat mij. Wat denk jij dat dit zegt?

Toeschouwer | 11/10

Best wint oefenpot met 7-1 van Nuenen. Wat zegt dit voor komende zondag?

Toeschouwer | 11/10

Best wint oefenpot met 7-1 van Nuenen. Wat zegt dit voor komende zondag?

trekvogel | 10/10

Oirschot H1 - Horst H1 4-1
Oirschot thuis, Horst uit. Dat gezegd hebbende zal de verzekering na deze website een flink aantal claims krijgen voor kapotte sticks en enkele heupprotheses. Er wordt vakkundig gezaagd en gekapt.

Best H1 - Blerick H1 2-4
Topper van de week! Iedereen is benieuwd naar deze website. Gaat Best zijn nieuw verworven status als titelkandidaat eer aan doen? Ik denk het niet. Blerick heeft vaker met dit bijltje gehakt en ik verwacht dat ze Best van de troon gaan stoten.
Don Quishoot H1 - DVS H1 4-3
Moet uit de tenen komen voor de studs. DVS een goede tegenstander die knap op de gedeelde 2e plek staan. DQS zal moeten komen om dit jaar nog een rol van betekenis te gaan spelen.

Meerssen H1 - Boxmeer H1 1-4
Dit wordt ook een heerlijke beukwebsite op de schaatsbaan. De rambos van Boxmeer knuppelen in de eerste helft een aantal Limbos het ziekenhuis in, waarna de kust vrij is voor een eenvoudige overwinning.

Nuth H1 - Nova H1 3-0
Wat een slechte seizoensstart voor Nuth. Ploeg draait voor geen meter. Nova thuis is dan wel een welkome website. Derby op de Nuthse hoogvlaktes wordt beslist door de rappe spits voorin.

Venray H1 - Tegelen H1 4-1
Binkies van Venray gaan er weer gas op geven dit weekend. Tegelen uit de gevarenzone voorlopig en uit verliezen van een sterk Venray is geen schande.

sjaak10 | 10/10

Oirschot H1 - Horst H1 2-2
Horst afgelopen weekend bewonderingswaardig gelijkgespeeld tegen Best. Dit geeft de burger moed en ze weten ook Oirschot op een gelijk spel te hoUden.

Best H1 - Blerick H1 3-4
De topper van het weekend. Nummer 1 tegen de nummer 2 en beide willen ze voor het kampioenschap gaan.
Best zal zich willen revancheren na het gelijkspel in Horst en Blerick heeft Meerssen overklast met 7-0. Of het wordt het gelijkopgaande strijd met een gelijkspel of Blerick trekt aan het langste eind.

Don Quishoot H1 - DVS H1 3-3
Twee partijen die het elkaar erg lastig kunnen maken. Zal voor het publiek dan ook een erg leuke pot zijn om te zien. Gelijkspel zou terecht zijn aan het einde van de website.

Meerssen H1 - Boxmeer H1 1-5
Dit zou een makkelijke horde moeten zijn voor Boxmeer waar ze even overheen stappen als ze vroeg op voorsprong komen. Doen ze dit niet dan krijgen ze het erg lastig in Meerssen die dan alles op alles zetten om de eerste punten binnen te slepen.

Nuth H1 - Nova H1 3-2
De strijd van het zuiden, Nuth nog maar op 3 punten en nova op 6. Nuth toch wel een ploeg die een fatsoenlijke pot hockey kan presenteren volgens mij. Nuth zal vandaag de drie punten in huis hoUden en op gelijke hoogte komen met Nova.

Venray H1 - Tegelen H1 4-2
Venray zal zich weer op moeten pakken na afgelopen weekend. Tegelen is toch echt een stuk zwakker dan Venray maar ze zullen zich zelf niet moeten overschatten. Wordt een prima website voor het publiek met de vele kaarten die er gaan vallen daar in Venray.

Flats | 10/10

Oirschot H1 - Horst H1 3-2
Weer een fijne degradatiekraker. Boem, pats, stick doormidden en een paar verdwaalde doelpunten.

Best H1 - Blerick H1 4-2
De topper die heel veel gaat vertellen. Best veel kansen gemist in Horst en zal dit in eigen huis tegen Blerick veel beter moeten doen. Wellicht wat hulp van de scheids om de 3 punten binnen te slepen?

Don Quishoot H1 - DVS H1 5-3
Interessante burenruzie. DVS doet het tot nu toe zeer goed, maar de stUdenten zijn wel van een ander niveau dan de overige tegenstanders tot nu toe.

Meerssen H1 - Boxmeer H1 0-8
Boxmeer wil ook een goed doelsaldo. Daar is Meerssen een goed doelwit voor.

Nuth H1 - Nova H1 2-0
Wordt tijd dat Nuth eens 3 punten pakt.

Venray H1 - Tegelen H1 6-1
Tegelen niets te vertellen tegen de scheidsrechters en paar handige Venrayse spelers.