Speelronde 3

Geplaats door: sjaak10 ( )

  • 3C
  • 18/09
  • 1884

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!
Horst - Venray

Best - Meerssen

Blerick - Nuth

Boxmeer - Don Quishoot

Nova - Oirschot

Tegelen - DVS
Reageren

Auw! | 20/09

Nederlands is een moeilijke taal. Mijn ogen doen pijn.

Anonym | 19/09

Horst - Venray 2-4
Een kleine nederlaag tegen Best en een kleine overwinning op Meerssen. De jonkies van Venray zijn wisselend en hebben het ook tegen Horst niet makkelijk maar pakken wel drie punten in de noord limburgse derby. Op weg naar boven!!

Best - Meerssen 6-1
Best blijft boven in meedoen.. makkelijke website zeker met het thuisvoordeel. Meersen ongelukkig van start maar de punten komen vast snel

Blerick - Nuth 7-2
Nuth heeft tegen Horst laten zien een gevaarlijke ploeg te hebben maar blerick is gewoon een maatje te groot

Boxmeer - Don Quishoot 3-4
Ga hier maar voor zitten. 2ploegen die boven in mee willen doen maar onderuit gingen afgelopen weekend. Boxmeer wilt zich herstellen van de misstap bij Dvs maar Don quishoot is toch net wat sterker.

Nova - Oirschot
nova pakte afgelopen weekend de eerste punten en is weg van de onderste plaatsen.. Maar Oirschot is geen tegelen en zal het de limburgers lastig gaan maken. Oirschot het Beste van het spel maar nova komt in de laatste minuut op gelijke hoogte

Tegelen - DVS 3-1
Dvs veraste tegen Boxmeer maar zal dat niet door zetten tegen Tegelen en gaat een zwaar seizoen tegemoet onder in. Op de scoop onderuit.. Tegelen op zes uit drie

Sjakert | 18/09

Horst - Venray: 2-5
Horst is aan een lang en moeilijk seizoen begonnen en dit duurt nog even voort. Venray gewoon beter horst krijgt nog 1 corner en 1 strafbal cadeau alleen verliest toch.

Best - Meerssen: 1-2
Meerssen voor hun eerste punten van het seizoen, ploeg te goed voor 0 punten moeten toch een keer punten gaan pakken. Dit zijn de eerste.

Blerick - Nuth: 6-2
Niet veel over te zeggen Blerick gewoon beter.

Boxmeer - Don Quishoot: 3-3
Boxmeer komt op voorsprong alleen de stUdenten worden in de 2e helft pas wakker en trekken de stand gelijk.

Nova - Oirschot: 4-3
2 zwakken ploegen Nova heeft hier het thuis voordeel.

Tegelen - DVS: 4-2
Vreselijke pot om te zien tegelen alleen effectiever.

LF37 | 18/09

Horst - Venray 4-4
Horst met 8-0 onderuit gegaan in de Limburgse heuvels.... De jonge honden van Venray zullen overmeesterd moeten worden, toch zal 1 punt als een overwinning voelen

Best - Meerssen 3-3
Moet Meerssen zich zo vroeg in het seizoen al degradatie zorgen gaan maken....? Best moet geklopt worden, mag toch hopen voor meerssen dat de coach ze deze week straftraining gaat geven, ik gok dat het enigszins werkt.

Blerick - Nuth 6-1
Verlies in Best, daarna een wederopstanding tegen Horst in de vorm van 8-0 winst, en nu weer kansloos onderuit gaan in Blerick. Nuth zal dit seizoen zn ups en zn downs hebben.

Boxmeer - Don Quishoot 5-6
Topper van het weekend! Heerlijke pot hockey met 2 ploegen die in verhouding tot de rest van deze pool (samen met Blerick) er bovenuit steken. Gok/hoop erop dat de stUdenten uiteindelijk aan het langste eind trekken.

Nova - Oirschot 1-1
Saaie pot, geen echte topploegen maar wel 2 ploegen die afgelopen weekend allebie verdienstelijke resultaten boekten.... Bevestigen nog maar even dat Tegelen en Meerssen zich toch echt zorgen moeten maken over degradatie hockey.

Tegelen - DVS 2-0
De scoopert van Tegelen gooit 2 ballen achter de verdediging. Spits van tegelen moet je deze kansen niet geven, is ijskoud en legt hem 2x in het doel van DVS.

Rechtsbuiten | 18/09

Horst 3-3 Venray
Na de nipte thuisnederlaag is Horst-uit geen lekker vervolg voor de mannen uit Venray. Lukt het Horst dan om het eerste puntje te pakken?

Best 6-1 Meerssen
Crisis in Meerssen? Die keeper heeft inmiddels zijn vis brevet wel gehaald. Na vandaag nog steeds 0 punten en een heel pijnlijk doelsaldo.

Blerick 7-1 Nuth
Horst is geen Blerick. Blerick kan lekker aan het doelsaldo werken en Nuth staat weer met beide beentjes op de grond.

Boxmeer 2-3 Don Quishoot
Na een teleurstellende uitslag voor DQS meteen door na Boxmeer, altijd pittig. Maar om mee te doen moeten ook deze websiteen gewonnen worden.

Nova 2-1 Oirschot
Na de eerste 3 punter van afgelopen week wil Nova direct doorpakken, stunten tegen Oirschot

Tegelen 1-5 DVS
Zou de coach van Tegelen weer meespelen vandaag?

Karim Rekiki | 18/09

Horst 3-3 Venray
De derby van Noord-Limburg eindigt in een mooi gelijkspel. Wereldgoals van de nummer 14 van Venray en 3 corners van Horst.

Best 7-1 Meerssen
Wat is er met Meerssen aan de hand? Ze moeten nodig de punten gaan pakken, echter is Best te sterk en overklast het de Limburgers

Blerick 8-0 Nuth
Simpele overwinning voor de mannen uit Blerick. Nuth wint daarna wel de 3e helft, ook belangrijk!

Boxmeer 6-3 Don Quishoot
Na de toch wel verrassende nederlaag tegen DVS hebben de mannen van Boxmeer iets recht te zetten. DQ heeft het Blerick heel lastig gemaakt, maar uit bij Boxmeer valt er niks te halen.

Nova 0-3 Oirschot
Nova heeft zijn eerste 3 punten van het seizoen binnen, maar tegen Oirschot lukt het ze niet.

Tegelen 4-3 DVS
Tegelen wilt iets recht zetten na de blamage van vorige week en dat lukt ook tegen DVS. Van een 0-3 achterstand terugkomen naar 4-3, knap werk voor de wit-groene mannen

sjaak10 | 18/09

Horst - Venray 3-2
De jonkies van Venray op bezoek bij Horst. Ik denk dat ze snel ontdaan zullen zijn door het redelijk fysieke spel van Horst. Maar zoUden dit de eerste punten zijn voor Horst?

Best - Meerssen 4-2
Best samen met Blerick aan kop na 2 websiteen. Thuis tegen Meerssen zullen ze ook weer punten pakken en wel 3.

Blerick - Nuth 7-1
Blerick afgelopen zondag net weten te winnen van Don Quishoot als ik de uitslag mag geloven. Nuth zal weer met beide benen op de grond gezet worden na de monster uitslag tegen Horst. De uitslag zal nu dan ook omgedraaid zijn in het voordeel van Blerick

Boxmeer - Don Quishoot 3-5
Boxmeer zal na DVS ook een sterke tegenstander zien in Don Quishoot. Zij zullen zich namelijk weer willen revancheren na de verliespartij afgelopen weekend.

Nova - Oirschot
website waar de ploeg met het meeste karakter aan het langste eind zal trekken.

Tegelen - DVS 1-5
Tegelen zal hun zwakte toe moeten geven ten opzichte van DVS die afgelopen weekend overtuigend wisten te winnen met 6-3.