Voorspelling 13-3-16

Geplaats door: Jos G ( )

  • 3C
  • 08/03
  • 2101

Oirschot H1 Waalwijk H1
Vlijmen H1 Dommel H1
Best H1 Drunen H1
HOCO H1 DDHC H1
Nuenen H1 Shot H1
Son H1 Berlicum H1

Reageren

Hans | 14/03

Tja, het is sneu voor de stUdenten. Zeker als je bedenkt dat ze nog een keer vol de lat hebben geraakt. Gezien het spelbeeld was een gelijkspel het minimale waar de mannen recht op hebben gehad.

De onkunde van scheidsrechters in de derde klasse is al vaker besproken en bij elke club zijn er wel incidenten geweest. Zolang dat de uitslag niet te veel beïnvloed is dat prima. Echter; de laatste jaren is de tendens dat clubs met goed geïnstrueerde scheidsrechters promoveren. Een ware kampioen, die een klasse beter is dan de rest, moet daar boven staan; echter... in een jaar zonder uitblinkers, zoals dit jaar, is het jammer dat sommige clubs besluiten een 12e en 13e man op te stellen.

Het zou van lef getuigen als een middenmotor hier een keer tegen in opstand komt en van het veld stapt. Die 3 PIM kunnen je gestolen worden; het signaal naar de KNHB is van veel groter belang - ook de 3e klasse heeft bondscheidsrechters nodig (of; ieder team neemt een eigen scheidsrechter mee). Want, laten we eerlijk zijn... de spelvreugd wordt wel degelijk beïnvloed als je je onrechtmatig behandeld voelt... en ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat iedereen dat hier heeft gehad de afgelopen jaren...

H2 | 14/03

Waarvan acte #idee

@De Analist | 14/03

Kon franz beckenbauer ook geen hoge ballen aannemen?

Frodo | 14/03

Nuenen wist veel corners niet te benutten. Wel gewonnen op Duitse wijze... Heb zondag ook staan kijken in Veldhoven, daar speelde het Nuenense heren 2. Misschien hun corner overnemen? Die was ook duits en is een echt wapen gebleken! #idee

De Analist | 14/03

Kasper van der Wulp is de Franz Beckenbauer van deze klasse.

Torjäger | 14/03

Het is 100% begrijpelijk dat shot het gevoel heeft dat ze in de reet zijn genomen door de hazen van Nuenen. Dat de jongens na de website hun excuses maken is natuurlijk een grote act. De scheidsrechters worden daar gewoon voor de website ingefluisterd dat ze de tegenstander erin moeten fluiten voor een fristi en een lolly. Verdediger Kasper van de Wulp is misschien de enige die zijn plek kent en weet wat er nodig is om kampioen in de derde klasse te worden, bij gebrek aan hockeykwaliteiten moeten er maar wat dwazen met een fluit worden aangesteld. Het wordt tijd dat er serieus naar de arbitrage gekeken gaat worden in de derde klasse c

Shot | 14/03

Toen Son de scheidsrechter van shot aanviel en daarna info bij Frans gingen opvragen voor de thuiswebsite, zoals op de site te lezen valt?

Inderdaad geen zuivere koffie bij Nuenen, maar die geven dat tenminste toe, in tegenstelling tot Son, dus wie is dan de hypocriet.

louietje | 14/03

Als ik het zo hoor was het geen zuivere koffie bij Nuenen afgelopen zondag, maar dat SHOT daar moeilijk over doet.... Kan me nog goed de nasleep van de website tegen Son herinneren.... Niet zo lopen janken nu dan als een stel schijnheilige boontjes!! Hypocrieten

Shot | 14/03

Voor degene die geïnteresseerd is in de website van Nuenen - shot:
Nuenen komt snel voor met 2-0, shot totaal niet wakker. Vervolgens herstelt shot en staat het binnen 5 minuten 2-3, was ook de ruststand.

Vervolgens prikt Nuenen binnen de eerste minuut van de tweede helft de gelijkmaker erin. Shot loopt daarna uit tot 3-5.

Vervolgens grijpen de scheidsrechters in en worden er een aantal dubieuze beslissingen genomen. Scheidsrechters voelen de website totaal niet aan en sturen eerst de coach en een halve minuut later een aantal spelers van shot met gele kaarten van het veld af. Op het 'hoogtepunt' stond shot met acht man te spelen.

Nuenen komt terug in de website door een aantal strafcorners die op rij gegeven worden. Een aantal daarvan waren zeker terecht, maar een aantal corners werden heel makkelijk gegeven, die shot aan de andere kant van het veld voor soortgelijke overtredingen van Nuenen niet kreeg - met als hoogtepunt een één tegen één waar een duidelijke shoot uit volgt in de cirkel, maar de scheidsrechter dit niet (wil) zien. Niet echt consequent gefloten dus. De rest van het riedeltje ken je wel.
Met nog vijf minuten te gaan en een stand van 4-5 knepen de scheidsrechters 'm. Strafcorner op strafcorner voor Nuenen volgt en op het einde van de website wordt er nog één strafcorner gegeven. Het laatste fluitsignaal klinkt en uit de kluts wordt de bal binnen getipt, 6-5. Shot verliest voor de zesde keer dit seizoen in de allerlaatste seconde van de website, wat het extra zuur maakt.

Spelers en coach van Nuenen maken na de website ook excuses naar shot voor de arbitrage, maar dat is natuurlijk een stuk makkelijker als je drie punten op zak hebt. Zonde mannen, want jullie hebben dat soort scheidsrechters niet nodig om kampioen te worden.

Shot | 14/03

Ach weet SHOT ook is hoe het is ;) welkom in de corruptie van de 3de klasse. Zolang iedereen het doet is het eerlijk..

Drunen | 14/03

Knappe uit overwinning van Drunen. Nuenen gaat nog punten laten liggen als ze maar met 6-5 kunnen winnen van Shot ligt de bovenste teams toch allemaal aardig dicht bij elkaar.

Voltage | 14/03

De Nuenen scheids maakt een aantal kwestieuze beslissingen.

Fan van neunen | 13/03

Neunen....whatssszzzkeburt in de schuur?

Nuenen | 13/03

Wow wat zijn jullie schandalig, over iedereen en alles een grote bek! maar wat jullie ons vandaag geflikt hebben dat slaat alles.

SCHANDE | 13/03

Nuenen hoeft zicht thuis in ieder geval geen zorgen te maken...

#8 | 13/03

Nuenen ware kampioen van de 3e klasse!

Albert M | 13/03

HOCO - DDHC 0-3

@hockey | 12/03

Alsof er ook maar iemand is die niet hockeyed, laat staan iemand die niet 3de klasse speelt, dit ooit leest. Het zou mij al verbazen als ze deze Site überhaupt kennen.

En loop alsjeblieft niet zo te mieren neuken, alles is satire en als we hier alleen maar serieuze berichten zoUden posten zou dit wel een heel saai forum worden.
Nou en nu terug je kast in, maya de bij en Little house on The prairie kijken. Waar alles en iedereen mierzoet lief is.

@hockey | 12/03

Man man man, uit de kast geglipt? Hup hup, ga er maar snel weer in

Hockey | 12/03

Ik ben nu al een aantal jaar actief op dit forum, ik moet jullie een bizar "compliment" geven wat betreft het afzeiken van elkaar. Is deze poule daadwerkelijk zo afschuwelijk? Als ik dit zo lees lijkt het me verschrikkelijk om de de 3de klasse C te moeten hockeyen.

Nul respect voor elkaar. Zonde om dit online te zien, dit doet geen goed voor de hockey wereld.

fan van kemps | 11/03

Oirschot - Waalwijk 5-0 Kemps in vorm zondag..

wie papa de scheids of zoon de speler?

Hart van NL | 11/03

Ook deze week zijn we weer langs te velden te vinden. We zijn bezig met een item over corruptie op de hockeyvelden en gaan een scheidsrechter uit Oisterwijk hier over aan de tand voelen.

T. Epels | 10/03

Oirwijk - Waalschot: 2-2
Lol

Vlijmen - Dommel: 1-2
De kobold van dommel schreeuwt 70 minuten en ozzy legt er twee in. Hij eist vervolgens een interview met shownieuws en/of hart van nederland. Ergens moet ie toch kunnen vertellen waarom zijn vriendin de perfecte uhm... manager is voor dommel? En bovendien heeft hij het interview vorige week al moeten missen vanwege een kappersafspraak.

Best - Drunen: 3-2
Drunen snapt er niks van. Hoe kan de scheids nou zo'n beslissing nemen? Nou wellicht heeft de zich opstapelende werkdruk en mogelijk buitenechtelijke relatie van de vrouw van de scheids ermee te maken. Of misschien is de scheids wel nooit helemaal bekomen van zijn drankprobleem of heeft hij zijn fluit voor het eerst geschoren (niet dat plastic ding)?
Nee heren van Drunen, ondanks dat dit allemaal waar zou kunnen zijn, is dit fenomeen genaamd, Payback. Kusjes naar de scheidsrechters in dat lelijke dorp in de langstraat!! Xoxo

Hoco - DDHC: 4-3
Man man man, wat een souplesse, finesse en doortastendheid. Ddhc had it all. Die strafbal was een verwezenlijking van elke veerse natte droom. Toch kunnen ze er geen k*t van en wint hoco. Wel leuk feestje naderhand, daar weten de mannen uit dat onbekende dorp dan wel weer raad mee.

Nuenen - Shot: 5-2
Nuenen zal het zondag zonder de blonde parel in het doel moeten stellen. Zijn immer gerespecteerde moves zijn hem teveel geworden nadat er enkele pintermannen zijn edele bloed hadden verrijkt. Met als gevolg een knieoperatie. Ik hoor menigeen al denken, Nuenen kan de kampioenskansen wel vergeten zonder die legende in de goal. Niets is minder waar, want Nuenen beschikte nog over een troef, die zijn kunsten deze week voor het eerst sinds een tijdje weer zal tonen. De Beste man is goedlachs maar is harder dan je zou denken. Ik hoop voor shot dat ze geen ajacieden meenemen... Overigens is Nuenen veel beter en winnen ze makkelijk.

Son - Berlicum: 5-0
Son is blij met de tweede plaats. Er kan ook maar een randgemeente de Beste zijn. Het spel is overigens niet eens denderend. Ze hebben veel te danken aan die CR7 op het middenveld die vroeger voor de betere concurrent speelde. Als u op deze middag toch iets meer wil zien dan een paar rake corners en veel balverlies, ga dan zeker even kijken bij de hitsige hertjes die twee uur eerder afslaan.

Tot zondag op de velden!

Spurs.. | 10/03

Oirschot - Waalwijk 3-1
De Kliko van Waalwijk hebben ze net verkeerd neer gezet. En daardoor moeten de verdedigers 3 ballen uit het net halen.

Vlijmen-dommel 2-2
En hij zat er zo dicht, maar 3 cm zei de coach. En ziek dat hij er van was. Heerlijk toneelspel van de keeper dat hij er van baalde. Barry atsma was er niet bij. Maar laten we eerlijk zijn, op de TV beelden van het "wereld beroemd in Nederland" programma was het niet meer dan een zak aardappelen die de hoek in viel.
Verder een enorm saaie pot.

Best-Drunen 3-3
Kan Drunen ook makkelijk winnen, ligt er maar net hoeveel zin Best heeft om te hockeyen. Ga er vanuit de eerste website na de winter, dat ze er wel zin in hebben. Blijft het lang spannend, dan helpen de scheidsrechters ook nog even.

HOCO-DDHC 4-0
Na weer een pers boycot van een de spelers van DDHC. Terwijl de rest stiekem de tactiek al rond aan het bazuinen is. Weet DDHC van te voren al dat dit een kansloze zondag is. Normaal ligt het aan Louk, maar DDHC is een drama ploeg, dus Loukie hoeft zich vandaag niet druk te maken.

Nuenen-Shot 5-1
De mannen van Michael "bully boy"smith mogen weer de wei in. Na een aardige voorbereiding zijn ze er klaar voor om hun zegereeks voort te zetten. De stUdenten van SHOT staan stijf van angst aan het begin van de website. Niet zozeer dat ze bang zijn omdat ze bij de koploper op bezoek zijn. Maar dat Nuenen zo dicht bij Son ligt. Ze zijn als de dood zo bang dat de coach van Son en een paar spelers ineens opduiken in Nuenen. 2 minuten na de website zie je ze door het Van Gogh dorp sprinten naar de bus. Ongewassen en zonder bier terug naar de grote stad.

Son-Berlicum 5-0
Son zal hier geen fout maken, de tegenstander is te slecht. De coach twijfelt nog of hij met een paar spelers net voor de website weg piept om naar Nuenen te gaan. Maar bedenkt zich net op tijd dat hij niet zo heel trieste gast is. En gaat maar aan het bier bij de golfclub.

Blue Army | 09/03

Oirschot - Waalwijk 5-0 Kemps in vorm zondag
Vlijmen - Dommel 1-1 Beide teams dramatisch
Best - Drunen 4-3 Aantrekkelijk duel door Koekabura
Hoco - DDHC 4-2 Old vedette MEP pingel pingel
Nuenen - Shot 8-0 Duidelijk The Champs
Son - Berlicum 2-1 Onderschatting! Stuntje misschien?

A. Nus | 09/03

Oirschot H1 - Waalwijk H1 3-1
De keeper van Oirschot kan alweer zandkastelen gaan bouwen want de scheidsrechter geeft dit toch niet weg.

Vlijmen H1 - Dommel H1 1-1
Vlijmen doet er alles aan om een strafbal te krijgen. (Want Thijs stopt ze toch niet)

Best H1 - Drunen H1 2-5
Best wil wraak nemen maar ook nu falen ze weer.

HOCO H1 - DDHC H1 10 - 1
DDHC wil weer een strafbal, gelukkig weet Louk alles van strafballen. Want het is al de 11e strafbal van de website.

Nuenen H1 - Shot H1 5-0
Op zaterdagavond gaan Nuenen en Shot samen opstap. Dan ziet Nuenen dat de stUdenten totaal niet kunnen zuipen. De dag erna zien ze ook dat de stUdenten totaal niet kunnen hockeyen.

Son H1 - Berlicum H1 7-0
Son trapt Berlicum nog verder de degradatie kelder in.

T. Holscher | 09/03

Oirschot H1 - Waalwijk H1 2-3
Vlijmen H1 - Dommel H1 3-3 (heerlijke website)
Best H1 - Drunen H1 -1-1
HOCO H1 - DDHC H1 3-1
Nuenen H1 - Shot H1 3-0
Son H1 - Berlicum H1 8-0

B. Hert | 08/03


Oirschot H1 Waalwijk H1 3-1
Vlijmen H1 Dommel H1 1-4
Best H1 Drunen H1 4-1
HOCO H1 DDHC H1 56-2 (JA, 56)
Nuenen H1 Shot H1 4-0
Son H1 Berlicum H1 6-0

D. Claassen | 08/03

Oirschot H1 Waalwijk H1 4-2
Vlijmen H1 Dommel H1 3-1
Best H1 Drunen H1 3-2
HOCO H1 DDHC H1 2-3
Nuenen H1 Shot H1 1-2
Son H1 Berlicum H1 5-0