29-11-15

Geplaats door: Daar is ie weer ( )

  • 3C
  • 24/11
  • 2851

Nou we gaan maar weer over op de orde van de dag. Lekker ongenuanceerd voorspellen en gek doen. De meisjes van Son mogen nog steeds meedoen zolang ze maar aardig blijven.

DDHC - Drunen
Oirschot - Berlicum
Vlijmen - Shot
Best - Waalwijk
HOCO - Nuenen
Son - Dommel

gaat u gang....

Reageren

@louk | 30/11

Je bent lelijk

louk | 30/11

aangezien ik niet meer met kaarten mag strooien doe ik het wel met mijn dochter.. strooien dan he...

Bassie | 29/11

Bij HOCO ook na de website gezellig. Dochter van Louk vond het ook wel leuk, leek het...

haat | 29/11

waarom constant die haat naar de top3? Jaloezie jaloezie, grow up heren.

Lachende | 29/11

Drunen blaast al jaren van de toren dat ze in de 2e klasse thuis horen, maar laten zien HO MAAR. Lijkt wel op Nuenen met al die baby's die vinden dat ze in de overgansklasse thuis horen. Lachwekkend. Son zal ook de nodige punten nog laten liggen bij Oirschot, DDHC, HOCO, Nuenen. Zal me niks verbazen als Best straks wel 2de gaat worden.

Sleutel | 29/11

Wij hebben geen problemen gehad bij DDHC met scheidsrechters. Misschien heeft Drunen een andere belevingswereld door de eigen arbitrage.

Best | 29/11

Drunen is inderdaad een matige ploeg en hoort niet in de top 3 thuis. Ze gaan het nog zwaar krijgen en dus worden wij tweede.

Kansloos | 29/11

Best zorgt gewoon dat ze iedereen erin fluiten thuis vanaf nu, succes als je daar nog heen moet! (Haha Drunen!) Maar ik geloof prima dat DDHC een potje partijdig fluiten heeft tentoongesteld. Er kan er maar 1 winterkampioen zijn! Proost.

hahahaha | 29/11

Die gasten van Drunen mogen blij zijn dat ze een puntje hebben gehaald in Raamsdonskveer. En maar huilen dat het aan de scheidsen ligt. Kansloos en triest. Kunnen gewoon niet tegen hun verlies....

@Drunen | 29/11

Huilie Huilie

Idd | 29/11

Idd wat DDHC flikt gaat nergens over. Wat een mongolen

Best | 29/11

Best maakt gehakt van Waalwijk een scoort opnieuw 10 keer

Jomanda | 29/11

Chat shit get banged

Beschamend | 29/11

Son kan wel zeiken over vorige week, maar wat DDHC flikt vandaag gaat ook echt te ver.

Waalwijk | 29/11

Waalwijk verliest door jeugdigheid van Best.

DDHC Correctie | 29/11

DDHC- Drunen 4-4 (0-1)

menneke 5 | 29/11

Drunen was nergens DDHC had hier 3 punten moeten pakken.

Hoi | 29/11

Hoco - Nuenen 1-5

DDHC | 29/11

DDHC- Drunen 4-4 (1-2)

Haha | 27/11

Voorspellen jullie ook websiteen? Dan zijn jullie daar vast ook zo slecht in...

Nog 2x raden van welke club ik kom ;-) ?

Winterstop | 26/11

Winterstop is van Waalwijk

Winterstop | 26/11

Jij bent echt een kneus. Fijne dag nog.

Winterstop | 26/11

DDHC - Drunen 0-5
DDHC probeert van alles maar snappen niet echt waar ze mee bezig zijn. Zijn prima kerels maar ze hebben wel de verkeerde sport gekozen.

Oirschot - Berlicum 2-0
Wat n geweldige pot wordt dit! Houthakkers en boswachters zijn zeker uitgenodigd! val je daar niet onder? Voor je eigen Best wil: THUIS BLIJVEN!!

Vlijmen - Shot 1-3
Vlijmen moet is zelfkennis krijgen, hockey zit er gewoon niet in, Shot heeft ook de verkeerde sport gekozen. Bier drinken is meer hun sport. Overigens 2 leuke teams om tegen te hockeyen, prima gasten!

Best - Waalwijk 0-3
Best heeft wel zin in een christmas party, helaas komt dit feestje te vroeg. Waalwijk heeft er namelijk zin in en vindt goals maken stiekem wel leuk.

HOCO - Nuenen 2-5
HOCO heeft scheidsrechter Loukie altijd mee, al heeft ie soms wel is een andere naam en doen de spelers dan ook alsof. Hoco wint nu al 2 prijzen, thuiskampioen en meest triesteteam

Son - Dommel 4-1
Son voelt zich heer en meester en de Beste van de competitie. maar de websiteen die ze moeten winnen, leggen ze het af. Typisch gevalletje te veel zelfvertrouwen....

Jomanda | 26/11

Mijn glazen bol is weer afgestoft en wist mij het volgende te vertellen over de aankomende websiteen. Mannen let op dit weekend staat wel in het teken van RESPECT en eerherstel van de 3e klasse C. Laat een incident zoals afgelopen week in Tilburg nooit meer gebeuren! Drink een lekker biertje met elkander en sluit het seizoen gezellig af!

DDHC – Drunen, 1-3: Drunen het team dat 2e wordt in deze poule zal ook in deze uitwebsite geen moeite hebben met middenmoter DDHC. DDHC trapt tot drie maal toe in de counter van Drunen met een 0-3 ruststand als gevolg. Bij een late corner in de tweede helft mag Raamsdonksveer nog een maal los gaan, maar dit zal geen effect hebben op de puntverdeling deze website.

OirschotBerlicum, 3-1: Wat een feest moet dit worden!, de derde helft dan. Saaie website waarin Berlicum het wel geloofd en Oirschot meedoet aan het vervroegde offerfeest en de schaapjes van Berlicum gewillig slacht. De jongens van Berlicum lusten het gele goud ook wel en sluiten zo het seizoen feestelijk met Oirschot af, want thuis zal er weinig gevierd worden met een 10e en 12e plaats voor de vaandelteams van Berlicum.

Vlijmen – Shot, 3-4: website met veel irritaties over en weer. Shot is nog emotioneel aangetast door het wangedrag van Son en Vlijmen wil graag van die beschamende 3 punten af. Vlijmen a.k.a hc schwalbe zullen nog even met de verdubbeling van de punten moeten wachten, want de masterclass van Robben & Suarez staat pas in de winterstop gepland. Ondanks de beladen website zal het een gezellige derde helft worden en zullen de gele kratten tot boven het clubhuis gestapeld worden (en geef toe, hier gaat het in de derde klasse echt om).

BestWaalwijk, 3-1: Thuis bij Best winnen doen er weinig, bovendien lijken de jongens van Best de flow te pakken. Daarentegen hebben de Waalwijkse jongens zware benen van het teamuitje naar KISS tribute ‘kiss lickss’ en neuriën enkele nog steeds ‘I was made for lovin’ you. teamuitje geslaagd, punten verloren is de conclusie voor de Waalwijkse equipe.

HOCO – Nuenen, 3-4: de jongens van Nuenen hebben de jackpot al geïncasseerd voordat de website begonnen is. Het gerucht gaat namelijk dat Super Tandglazuur Bestrijder Louk op safari is! We weten dat Supergebit Louk de jongens van HOCO positief prikkelt, dit staat als een paal boven water, echter kan men in Oisterwijk Best een aardig potje ballen en zullen de jonkies van Nuenen last hebben van het mannelijke hockey van HOCO.

Kijktip voor de neutrale toeschouwer!
Son – Ozzy en Dommel, 4-1: dit weekend zijn er niet echt websiteen waar de neutrale toeschouwers voor warm lopen. Nu is Son tegen Dommel toch wel een plaatje op zichzelf, zit je haar/make-up verkeerd dan helpen de jongentjes van Son je hier graag mee (wel graag na de website anders heb je de kans aangevallen te worden en daar gaat je haar niet beter van zitten). Bij Dommel is de altijd scorende cultheld Ozzy van de partij (leuk voor de kleintjes, hij neemt altijd de tijd om met zijn fans op de foto te gaan en voor een handtekening meer of minder draait hij zijn arm niet om). Wat de website betreft kan Son zich opmaken voor een makkelijke middag en zal Ozzy door het Bestuur benaderd worden om de Sonse equipe volgend seizoen te versterken om wel te promoveren naar de 2e klasse!

lachen | 25/11

DDHC-Drunen
2-4, DDHC zit er doorheen en smacht naar de winterstop. Drunen wint op halve kracht maar zal na de winter uit teveel punten laten liggen om kampioen te worden. Zoals zoveel jaren spelen ze de play offs waarna ze gewoon weer een jaartje 3de klasse hockeyen. Misschien is slim om daar van coach te veranderen...
Oirschot-Berlicum
3-1, Niks leuks aan deze website. Bij geen van beide teams is er iemand met echt kwaliteit. Gasten van Berlicum zijn in de 3de helft wel erg gezellig!
Vlijmen-SHOT
1-3, Vlijmen is er op gebrand om weer is punten te pakken maar gaan het tegen de stUdenten ook helaas afleggen. Ook Vlijmen moet in de winter iets gaan veranderen om er nog iets van te kunnen maken.
Best-Waalwijk
2-3, Waalwijk wil weer is een uit website winnen lijkt me zo. De jonkies hebben alle moeite met Best maar de nr. 10 van Waalwijk mept er 2 in. Best maakt het zichzelf te lastig en lopen op elkaar te vloeken...
HOCO-Nuenen
2-0, Niemand wint van de 13 spelers bij HOCO. Ookal is Nuenen vele malen beter met als een van de weinige ploegen echt 2de klasse waardige spelers. Ze zorgen er bij HOCO wel voor dat ze winnen. Triest? Dat zeker maar zo gaat het daar nou eenmaal.
Son-Dommel
4-0, Son is op papier en in de praktijk beter en hebben de twee extra spelers met fluit niet nodig. Want ook de scheidsrechters bij Son zijn bagger. Dommel is nou eenmaal niet goed genoeg en wil zich in de winter gaan revancheren.
owja, Als Son 8 nieuwe spelers erbij haalt die de 3de klasse niet gewend zijn ligt het in mijn ogen niet echt aan de coach, maar goed...

oke | 25/11

nu ff serieus.. de kans dat Nuenen is verliest bij hoco is aanwezig. Is die kans ook groot?! Lijkt me niet want hockeyend is het niet veel maar ze moeten wel blijven hopen dat louk een spoedpatient heeft...
Daarnaast vraag ik me af in hoeverre het werk van de coach van Son is dat ze nu bovenin meedraaien. Hockeyend is nog steeds niet veel.. daarbij komt kijken dat de rest van de teams in deze poule over algemeen ook echt aan het achteruit gaan is of al gewoon niet kon hockeyen. Zo zie je maar wat je al niet kan bereiken met een beetje goede boeren inzet. Maar desalniettemin blijft het knap dat Son derde staat. Dat vijmen en Berlicum zullen degraderen staat ook buiten kijf. Zijn verreweg de slechtste uit de poule. de rest gaat nog lekker van elkaar verliezen en winnen. Drunen gaat nog punten pakken maar gaat in de tweede seizoenshelft uit punten laten liggen bij Son en Nuenen. Nuenen wordt uiteindelijk kampioen, Son en drunen zullen op gelijke hoogte eindigen en in een modderworstel-competitie gaan bepalen wie er naar de play-offs mag.. zo lekker beetje onzin gespuwd, wat kan dat toch lekker zijn op zijn tijd

hahahahahahaah | 25/11

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Sjeuverpammen | 25/11

Ik las afgelopen week een hoop negatieve berichten over de coach van son, in mijn ogen is het erg knap om een club als Son die al 10 jaar voor degradatie speelt weer terug in de top 3 te brengen. Maargoed verder naar de orde van de dag....

DDHC-Drunen 2-4
Drunen heeft uit overal moeite.

Hoco-Nuenen 3-2
Verbaast mij niks als we volgende week het zelfde gezeik krijgen als de website shot-son.

Son-Dommel 6-1
Son eerherstel en de scheidsrechters zullen ook wel een handje helpen na afgelopen zondag ook al heeft son dat niet nodig.

Maggie de block | 25/11

Corpulent hoezo?! Begrijp niet helemaal wat je bedoeld? Ik heb gewoon zware bote!

@spurs | 25/11

kan ik hier uit opmaken dat je de coach van Nuenen nog al corpulent vindt???

@spurs.. | 24/11

Serieus: gedraaidt?!

spurs.. | 24/11

DDHC-Drunen 1-4
Zijn goede gasten van DDHC alleen is hockeyen niet echt hun ding.

Oirschot-Berlicum 0-0
WAARSCHUWING: neutraal of betrokken. Blijf weg hier is niets te zien, rustig doorlopen allemaal. Doe u zelf een plezier en blijf lekker in bed liggen of ga iets leuks doen met uw kinderen. Voor het hockey hoef je niet in Oirschot zijn. Culinaire tip, sluit de dag af met een diner bij ordinaire vreetschuur 'onze wereld', of pannenkoekenhuisje 'het meurts hier enorm na die varkens in de wei".

Vlijmen-Shot 1-3
Shot nog helemaal in overwinningsroes van vorige week. Na een week lang gelachen en gefived te hebben. Is de volgende zondag aangebroken. s ochtends word gauw nog even gedoucht om de poep van de naai partij van vorige week nog snel van de tampeloeris te schrobbe. Om vervolgens Vlijmen makkelijk opzij te zetten. Lachend de winterstop in.

Best-Waalwijk 3-1
Best een aardige website, Het spel gaat heen en weer. Ze hebben beide wat kansjes, maar uiteindelijk trekt Best met wat hulp ,van jut en jul natuurlijk, de overwinning over de streep.

HOCO-Nuenen 2-1
Ze hebben nog geen website thuis verloren, Maar nu komt Nuenen op bezoek. Loukie heeft speciaal voor deze website zijn fluit in het vet gezet, geslepen, gewassen en een proef ronde gedraaidt bij de jeugd op zaterdag. Maar dan nu EINDELIJK is de website waar hij al het hele seizoen naar uitkijkt! Zijn jongens tegen de titel favoriet. Onder het moto ze kunnen overal winnen behalve hier. Fluit hij Nuenen er lachend in, en gaat hij lekker met een stijve p*k slapen. De mannen van Dik trom kunnen hier maar wat slecht tegen. Maar ze hebben geleerd van hun fouten bij Son en Drunen. Maar goed met Loukie kan je niet verliezen als HOCO zijnde. Ondanks dat de neus achterin telkens zoek word gespeeld door een snelle voorwaartse van Nuenen. En dat Bieb het ook lastig heeft deze zondag en meer figurant is dan echt mee doet. Pakken ze toch de 3 punten. De evenknie van Maggie de Block (zoek haar maar op) laat zich bijna net zo gaan als de coach van Son een week eerder. Maar kan gelukkig nog net in bedwang worden gehoUden door zijn spelers. Die hem beloven om over Geldrop terug te rijden, als hij nou ophoudt met razen en tieren.......M

Son-Dommel 4-0
Na een maandag van een onvrede uiten op de daarvoor Bestemde forums. Een week niet kunnen zitten van een eerder beschreven daad. Is het weer zondag en mogen ze revanche nemen. Nou gelukkig voor Son heeft Dommel medelijden met ze. En laten ze zich gewillig naar de slacht bank brengen.

bijnawinter | 24/11

DDHC - Drunen 1-3
De mannen uit Raamsdonksveer doen hun Best maar Drunen staat niet voor niets bovenaan
Oirschot - Berlicum 2-2
Oirschot heeft overwicht maar Berlicum heeft 2 geslaagde counters
Vlijmen - Shot 1-6
Shot is nou eenmaal beter
Best - Waalwijk 5-3
Best speelt liever thuis dan uit
HOCO - Nuenen 3-4
Nuenen laat zich opfokken maar neemt toch nog de drie punten mee
Son - Dommel 6-0
gebrand op eerherstel