22-11-15

Geplaats door: Daar is ie weer ( )

  • 3C
  • 18/11
  • 3390

nou de storm is letterlijk en figuurlijk gaan liggen. De topper eindigt onbeslist en ik vraag me zelf af of dat terecht is. Maar daar komen we vanzelf wel achter.

Drunen - HOCO
Berlicum - Best
Dommel - Oirschot
Nuenen - Vlijmen
Shot - Son
Waalwijk - DDHC

het is aan u....
Reageren

@@recidive | 26/11

Zeker bij

Stapelaar | 24/11

Coach van Son inderdaad coach geweest bij Eindhoven JA1. Heeft nogal een hoge pet op van zichzelf en denkt het hockey te hebben uitgevonden.

Ach, die mensen heb je er ook altijd tussen zitten in een team. Weinig zelfkennis, zichzelf altijd ophemelen en nooit iets fout doen. Laat hem lekker bij Son aankloten. Het is een beetje een vrouwen coach, dus wat dat betreft zit hij bij Son wel prima. Allemaal overschatte spelertjes. Gewoon een heel middelmatig team

aanwakkeren | 24/11

Ik was bij de website, als neutrale toeschouwer.

De coach van Son heeft zich echt als een debiel gedragen tijdens en na de website. Zeker na de website ging hij te keer als een bezetenen, samen met zijn 2 spelers.

De 2 strafballen waren zwaar terecht. En wat ik kon zien de strafcorners waar uit gescoord werd ook. Zoals iedereen je word alleen kampioen hier als je echt beter bent dan de rest. En verlies je Door de scheidsrechter dan ben je dat simpelweg gewoon niet. En nu in Breugel uithuilen en stoppen met zeiken. Zondag weer een website

Chefke | 24/11

Uiteindelijk wordt Nuenen kampioen en de eeuwige nummer 2 drunen. Tja en Son wordt 3e en mag het nog een jaartje proberen

De Taalpurist | 24/11

Zon

@Recidive | 23/11

Ben ik bij, klinkt als een goed plan.

Of laat me een keer over een zusje heengaan van iemand van SON, dan is ook alles opgelost

Recidive | 23/11

Was er vorig jaar ook al niet een incident met Son? Bij Drunen uit dacht ik? Opgelost met een borrel met beide teams?

@neutraal | 23/11

Zal het wel verdiend hebben, zijn allemaal niet zulke schatjes bij Son

Neutraal | 23/11

Voor de sfeer helpt het ook niet als een speler van SHOT spuugt naar een speler van SON.

KNHB | 23/11

We zullen een onderzoek instellen naar de website SHOT-SON.

Dennis de Lugt
Competitie-coördinator Veldhockey

@shot | 23/11

Gaan jullie de komende week verder de discussie aan met jezelf! Dan gaat de rest weer verder met hockey.

@Klimunjaa | 23/11

Nouja als je als coach zijnde bij de coach van de tegenstander verhaal gaat halen voor iets wat de scheidsrechter zou gedaan hebben toont hij zich niet als goede coach.De scheidsrechter toont dan wel ballen en neemt verantwoording voor zijn daden waarbij hij vervolgens fysiek bedreigd wordt door de coach en 2 Sonse spelers kan je dit toch niet echt een leuke Besteding van je zondag noemen wel? Hier komt wellicht nog een staartje aan denk ik.

@Klimunjaa | 23/11

Nouja als je als coach zijnde bij de coach van de tegenstander verhaal gaat halen voor iets wat de scheidsrechter zou gedaan hebben toont hij zich niet als goede coach.De scheidsrechter toont dan wel ballen en neemt verantwoording voor zijn daden waarbij hij vervolgens fysiek bedreigd wordt door de coach en 2 Sonse spelers kan je dit toch niet echt een leuke Besteding van je zondag noemen wel? Hier komt wellicht nog een staartje aan denk ik.

Klimunjaa | 23/11

Hahaha. Son verloren. Wat een top weekend. Als je goed genoeg bent, dan geef je de scheidsrechter geen kans om de website te beïnvloeden. Dan win je gewoon op klasse. En kijk aan! Dat is nu net wat de Sonse mannetjes missen. Even weer met beide voetje op de grond mannen. Accepteren dat het allemaal Best matig is. Dus hartslagmeters weer snel opbergen en flink trainen. Wil je promoveren in de derde klasse? Dan zul je toch echt beter moeten zijn dat de tegenstander. Op dit moment zijn jullie dat gewoon niet.

Maar we doen allemaal of er iets verschrikkelijks is gebeurd. Maar het komt in de derde klasse wel vaker voor dat het een keer uit de hand loopt door toedoen van een scheidsrechter. Lekker laten gaan en zondag weer lekker een potje hockeyen.

Son, ik kan niet anders zeggen dan dat jullie het gewoon goed hebben gedaan. Niet het kinderachtige gedrag, nee nee, dat keur ik niet goed. Maar het verliezen. Goed gedaan. Een paar middelmatige hockeyers terughalen wil niet zeggen dat je meteen koning van de derde klasse bent en goed kan hockeyen. Nee daar is meer voor nodig, bijvoorbeeld volwassenheid. En tja, daar schort het soms aan bij onze Sonse jongens. En de coach, ach laat die man toch. Hij wil graag bij de eerste twee eindigen. Ik begrijp zijn frustratie wel als dat plan in duigen valt. Is bij HC Eindhoven coach geweest en hij vindt zichzelf een hele goed coach. Laat hem lekker plezier hebben op zondag!

hatsaflats | 23/11

Het enige goede bij son zijn de strafcorners, dat weten hun eigen scheidsrechters ook. Wanneer ze een keer geen 10 corners per website krijgen en de beslissingen vallen uit in het voordeel van het andere team (wat altijd gebeurt bij iedere club wanneer je uitspeelt, simpelweg omdat je geen objectieve scheidsrechters hebt), zijn ze ernstig benadeeld. Zeer hypocriet en zielig gedrag dat meer past bij het gedrag en kortzichtigheid van een driejarige wiens lolly net is afgepakt. Als je echt goed genoeg bent verlies je niet door een slechte scheidsrechter, son is niet goed genoeg en zullen de tweede competitie helft moeite hebben om hoco achter zich te laten

@3D | 23/11

Dat is mooi, doen we toch nog iets goed in deze poule:D

Veel leesvoer maar weinig inhoud:P

Hockeyscout | 23/11

Hoezo geen goede hockeyers? Ik heb gehoord dat er een blonde hockeyer (club weet ik niet), Bloemendaal heeft afgewezen. Hij wilde alleen naar een club die EHL speelde.

wat een onzin | 23/11

De laatste paar berichten zijn echt totale onzin.
Dat de scheidsrechter een oud speler is van shot...... gast het is de derde klasse, het zijn club scheidsrechters! Daar zit altijd wel een oud team genoot tussen, vader van de spits, neef van de links achter. Of gewoon een verstokte club mens. Dus dat is is echt een waardeloos argument.

@om het even, aan het taal gebruik van je is wel heel duidelijk te merken dat je totaal niet onpartijdig bent. En kijk alsjeblieft de vorige forums terug. Daar wordt altijd geklaagd over de scheidsrechters bij Son, niet zoals bij Drunen en Hoco. Maar nooit is echt absolute onzin. Over shot heb ik nog nooit iets gelezen hier.

En heerlijk zo anoniem forum, waarbij je kan doen alsof je weg wil bij Son. Of kan zeggen dat shot zijn excuses heeft aangeboden van wegen de scheidsrechterstaat.

Wat er precies gebeurd is, zal gisse blijven voor de buitenstaanders. Maar wel pijnlijk van Son dat ze een week na Nuenen met een respect shirt het veld opkomen. De boel zo escaleert, want dat staat wel vast geloof ik. Als ik alle berichten zo lees

Bob de Voogd | 23/11

Weet iemand wat Nuth heeft gedaan?

Vedet | 23/11

First world problems in het kelderhockey. Zo te lezen hebben er gisteren twee teams verloren. Verschijnt er van het gedrag van de Sonse equipe deze week ook een artikeltje op hockey.nl?

@om het even | 23/11

Je denkt in het begin, dit wordt een beschaafde reactie... maar gelukkig raak je halverwege je goede voornemens kwijt :).

3D | 23/11

Mannen! Lekker dat hier wat leven in de tent is, kunnen wij in 3D nog niet echt zeggen.

anoniem | 23/11

haha lang leven een anoniem forum, wat een triest geblaat hier van iedereen. Ga lekker hockeyen, waar hebben we het over? nog net niet het laagste niveau van Nederland, iedereen in onze poule is gewoon bar slecht. Al zijn er een paar ploegen die beter kunnen gaan tennissen/voetballen/korfball. Ik kan het goed vinden met de boys van Son, en ook de mannen van Nuenen en DDHC mogen er wezen.

@@iedereen | 23/11

Sluit ik me volledig bij aan

Amen!

@iedereen | 23/11

Nou het loopt hier al redelijk uit de hand zie ik. Ik zal het kort hoUden. Ik moet toegeven dat wat er gister op het veld gebeurde niet correct was, en dat een deel van de ploeg ook absoluut niet stond te juichen na het laatste fluit signaal. Ik heb een aantal van de sonse jongens een hand gegeven en mijn excuses aangeboden voor onze arbitrage en de enigzins gestolen overwinning. Het gedrag na de website van Sonse kant, enigzins begrijpelijk, was daarintegen wel erg opgefokt. Ik hoop niet dat jullie het de vereniging SHOT kwalijk nemen, er volgt later deze week nog een gesprek. Laten we met zijn allen proberen om er een sportieve/dragelijke rest van het seizoen van te maken.

Overdrijven+1 | 23/11

Het gerucht gaat rond dat ze in Son selecteren adhv de 'size' van hun geslachtsdeel. Hoe kleiner, hoe beter.

Son | 23/11

Het lijkt me redelijk duidelijk dat Son er gewoon helemaal niks van bakt. Tegen hun verlies kunnen ze al helemaal niet en met zon randebiel als coach kun je beter in de vierde klasse gaan hockeyen.. Geweld hoort niet thuis in hockey, ik ben helemaal klaar Son en ik denk er zelfs over om te gaan hockeyen bij een andere club

om het even | 23/11

Zo heeft een ieder wel eens een hoogte en diepte punt. Son heeft afgelopen zondag als ploeg gefaald in een website die op papier al gewonnen was. Om even in te gaan dat het op papier al gewonnen was; Dan zal er toch wat aan de hand zijn geweest betreft de gemoedelijke sfeer binnen de ploeg en/of binnen het veld.

Als neutrale toeschouwer kan ik niet zeggen dat het gedrag van Son nou helemaal netjes was. Maar om nou het wangedrag van de scheidsrechters en de mannen van SHOT compleet buiten beeld te laten, vind ik niet gepast.

Alvorens het eerste fluitsignaal meldt de mannelijke scheidsrechter geen enkel begrip te hebben voor uitgesproken frustraties binnen het veld. Dit wat mij al enigszins een teken geeft dat hij graag zijn mannetje staat en gruwelijk geil wordt van machtsvertoon.

Gedurende de pot kwam er steeds meer frustraties onderling de teams en naar elkaar toe. De frustraties bij Son kwamen in de eerste helft door een tweetal onterechte strafcorners tegen welke goed benut werden door SHOT. Uiteraard is onterecht een relatief begrip maar dat deze mannelijke scheidsrechter de corners graag gaf was er vanaf te lezen.

Zoals jullie misschien al hebben gelezen heb ik nog betrekkelijk weinig te melden gehad van de vrouwelijke scheidsrechter, welke mijn inziens prima functioneerde. Echter heeft deze vrouwelijke scheidsrechter gedurende de tweede helft haar arbitrale macht uit handen gegeven naar de mannelijke scheidsrechter, welke even het mannetje moest wezen en SHOT hun kont moest kietelen omdat hij net buiten de selectie is gevallen, wat schijnt. Zo begon deze mannelijke scheids (vanaf nu 'kontkietelaar' genoemd) te fluiten voor overtredingen en shoot aan de zijlijn van de vrouwelijke collega. en heeft hij het zelfs voor elkaar gekregen om een strafcorner toe te kennen aan SHOT voor een "overtreding" op de achter lijn in Sonse circel. Even erbij vermeldt dat het de circel was van de vrouw, welke er 2 meter vandaan stond, en de kontkietelaar op de middenlijn stond.

Goed, SHOT scoort 2 doelpunten uit 2 terechte strafballen, niets van te zeggen. Maar gezien de hele website heeft de kontkietelaar beslissingen genomen waarmee hij SHOT hun kont heeft gekieteld en SON hard in de kont heeft geneukt. Hierdoor wordt de website een andere website dan het hoort te zijn, jammer!

Om nou te zeggen dat Son erg slechte scheidsrechters heeft vind ik wat laag van jullie jongens. Nooit hoor ik jullie over ze, behalve nu Son iets van de scheidsrechters van SHOT zegt. Geeft mij te rade of het nu gaat om elkaar de grond in te boren, of om een discussie op menselijk niveau te hebben.

xje doei

@@Coach | 23/11

U bent een duidelijk geval van iemand met een selectief geheugen. De scoop op het hoofd van u teamgenoot is na overleg gewoon als vrije slag door Son genomen. Verder was u "schijnbeweging" een gevaarlijke zwaai met u stick die niet eens in de buurt van een bal kwam. Tot slot is het schrijnend om te zien dat u dit kennelijk als argumenten gebruikt om na de website een vrijwillig fluitende scheidsrechter aan te vallen. Het totale gebrek aan respect bij Son was bijna beangstigend om te zien. Maar dat is op zich een logisch gevolg als je een totale malloot als coach hebt en een opgefokt publiek meeneemt.

@@ coach | 23/11

Tuurlijk is dit iemand van shot. Net alsof iemand vrijwillig naar onze graftaken websiteen gaat kijken. Maar dat geeft er toch niks mee, hij beschrijft het gedrag van de coach. En wat ik zo lees heeft Son , met als catalysator de coach, zich als een stel kleine kinderen en slechte verliezers gedragen.

@@COACH | 23/11

Ten eerste die scoop ging via de speler van SON tegen zijn hoofd en was toen de speler hem raakte nog niet TE hoog.

Ten tweede, die schijnbeweging was gewoon gevaarlijk spel, hij wou de bal wel degelijk slaan maar mistte deze met een speler in de buurt. Of ik begrijp de regel verkeerd

Maar goed begrijp dat door de frustatie van het moeten accepteren van waarschijnlijk een verloren seizoen het lastig is om correcte inschattingen te maken.

(overigens heb je die scoop nog onterecht meegekregen ook, maar goed dat ben je in alle frustatie vergeten)

Jomanda | 23/11

Ik zou ook furieus zijn als ik een bal niet meekrijg in een uitwebsite, belachelijk gewoon!! Ik weet zeker dat het een hele andere website was geweest als deze incidenten niet voorgevallen waren.
Ik hoop wel dat je de speler die deze ‘schijnbeweging’ maakte beloond hebt, hij was immers zo goed dat niet alleen de tegenstander erin trapte maak ook de scheidsrechter in een woord GEWELDIG!!

@Coach | 23/11

Wel leuk dat de studiebollen van SHOT natuurlijk alleen voorbeelden gebruiken waarin ze onschuldig lijken, ter verduidelijking wil ik graag even kwijt dat de scheidsrechter een ex-teamgenoot van SHOT was, en hij zonder schaamte er maar alles aan deed om Son niet te laten winnen. Een lange slungel met lang blond haar probeerde te scoopen toen er een speler van Son pal voor zijn iets te lange neus stond, en die bal belandde verrassenderwijs op het oog van de Son speler, de ex-teamgenoot, gekleed in het gele 12e speler tenue, sprintte naar het plaats-delict om vervolgens de bal maar aan SHOT toe te kennen. Uiteraard geen gevaarlijk spel want er was niemand van SHOT gewond. Een ander leuk voorbeeld was wanneer een Son speler een schijnbeweging maakte, en daarmee de bal dus niet raakte, zodat de over de zijlijn gerolde bal dus voor hem zou zijn. De 12e man van SHOT gaf de bal aan zijn studiegenoten om de simpele reden: 'Hij wilde de bal slaan maar hij miste 'm, dus is hij voor SHOT.' Nog nooit ben ik op een schijnbeweging afgerekent maar dat zullen wel nieuwe regels zijn die alleen die 12e man weet.

Jomanda | 23/11

Wat een narigheid op zo’n mooie zondag. Ik hoop dat beide teams rap de strijdbijl begraven. De KNHB zal het incident wel verder onderzoeken als de scheids daadwerkelijk aangevallen is.

Partijdige scheids of niet het blijft een knappe overwinning voor de studs

NuenenH1 | 23/11

Dat wij bij SHOT met 3-4 gewonnen hebben kwam voor een deel door het feit dat de scheidsrechters daar niet voor het einde van de reguliere speeltijd af wilden fluiten waardoor wij in de laatste 10 seconden (!) de winnende goal nog konden maken. Wat @SonH1 dus verkondigt over de scheidsrechters vinden wij een beetje lastig te geloven, bij SHOT wordt prima gefloten

@Coach | 23/11

Zo, dit zal vast geschreven zijn door iemand van SHOT!

Baremother | 23/11

Dus na afloop is de scheidsrechter van shot fysiek aangevallen door het team van son? Tsja, niets tegen homoschap in de huidige samenleving he! Vraag me af hoeveel jongens van son hun zeepje laten vallen in de kleedkamer.............

Coach | 23/11

De coach is een leider van een team. De stuurman die de koers bepaald en het goede voorbeeld geeft.
Een coach straalt autoriteit en respect uit.

Dan is er de coach van Son heren 1. U heeft een nieuwe definitie gegeven aan het woord coach. Na uw gedrag van afgelopen zondag (4-3 nederlaag tegen Shot) denk ik werkelijk dat u thema van uw website tegen Nuenen bent vergeten (dit was, u raad het al, respect).

U heeft als katalysator gefungeerd van de frustratie van uw team. U heeft het onsportieve gedrag van een aantal van uw spelers aangewakkerd door zelf als een barbaarse brulaap te staan blaffen langs de kant van het veld. Alsof dit nog niet genoeg was zag u noodzaak om de scheidsrechter met fysiek geweld te bedreigen en zag u tegelijkertijd geen noodzaak in uw spelers ervan te weerhoUden dit fysieke geweld uit te voeren.

Ik kan enkel gokken als ik uw motieven wil doorgronden. U heeft ongetwijfeld kampioenschapsambities. Misschien had u verwacht dat u de uitwebsite tegen Shot zou winnen en toen dat niet leek te gebeuren werd u boos, gefrustreerd. U werd zo boos dat uw team zich niet meer op haar taak leek uit te willen voeren en met u mee ging doen.

Geachte coach van Son heren 1, misschien wordt u nog wel kampioen dit seizoen. Laat ik u dan op het hart drukken dat een kampioen niet alleen degene is met de meeste punten op het einde van het jaar. Een kampioen dient ook een bepaald gedrag te vertonen en met wat u op 22 november heeft laten zien hoort u wat mij betreft thuis op de plek die Son vorig jaar bezette.

Prutser!

Oirschot | 23/11

Wij doen ook ons Best, alleen wil het bij ons nog niet zo lukken...

Best | 23/11

Of bij ons.

Drunen | 23/11

Niet zo janken allemaal! Kan nooit zo erg zijn als bij ons!!

@son | 23/11

Niet zo lopen zeiken Son! Net als dommel kom ik al jaren bij jullie en shot. Buiten een foutje,wat menselijk is, ben ik nog nooit partijdigheid tegen gekomen bij de stUdenten.
Wat ik totaal niet kan zeggen van jullie! De scheidsrechters daar hebben een enorme last van hun arm, die dan in de 2de helft met een wonder genezen is! Alleen jammer dat die andere arm dan weer niet functioneert.

Loukie | 23/11

Wacht maar tot jullie kennismaken met mij. Het zal je tandglazuur doen verzuren.

Dommel | 23/11

@Son, jullie scheidsrechters zijn veel dramatischer dan die van SHOT. De laatste jaren tegen beide teams gespeeld en bij SHOT wordt altijd prima gefloten. Iets wat ik niet over de Sonse scheidsrechters kan zeggen.

@SHOT | 23/11

neem aub ook jullie scheidsrechter mee naar Son! Kan die nog wat van leren haha.

@SHOT | 23/11

neem aub ook jullie scheidsrechter mee naar Son! Kan die nog wat van leren haha.

@SHOT | 23/11

neem aub ook jullie scheidsrechter mee naar Son! Kan die nog wat van leren haha.

@SHOT | 23/11

wel fijn dat jullie de uitwebsite naar Son kunnen schrappen op de planning!

Terecht | 23/11

Son heeft terecht verloren van SHOT. Ondanks dat Son het overwicht had in balbezit kwamen ze niet door de defensie van SHOT. De enige reden waarom ze 3x scoorde kwam door persoonlijk fouten van SHOT. Alle goals van SHOT kwamen uit standaard situaties (2 strafcorners, 2 strafballen). Allen terecht gegeven. Son, de coach en het publiek van Son laten zich heel erg kennen, omdat ze na de website de coach van SHOT op staan te wachten om verhaal te halen over de scheidsrechters. Son verliest zelf puur door frustratie vanuit zichzelf, als of er een stel kleuters op het veld stonden.

@@Neutraal | 23/11

website en 'incident' gezien. Het enige dat het daglicht niet kan verdragen is het gedrag van spelers, coach en publiek van Son. Wat laten jullie je kennen zeg.

Je hebt wellicht 1 onterechte strafcorner gekregen. Mag van geluk spreken dat er geen kaart was voor de keeper en het bij een strafbal bleef.

Ik snap de frustratie, maar om nou op deze wijze verhaal te gaan halen bij een scheidsrechter...

@neutraal | 23/11

volgens de Facebook pagina van Son, hebben ze daar een andere beeld van de website. en van de scheidsrechters

Neutraal | 22/11

Vandaag stond de topper tussen twee zelf benoemde titelkandidaten op het programma(shot-Son). Het was een sportieve website waarin iedereen vriendelijk met elkaar om ging en Shot uiteindelijk aan het langste eind trok. Na het handenschudden dronken de teams gezellig met elkaar een biertje. De coaches maakten lichtelijk provocerende opmerkingen richting elkaar, maar dit was meer bij wijze van sportieve spot. Al met al een boeiende website om naar te kijken waarin Shot uiteindelijk haar positie op de ranglijst heeft verstevigd. Het moet nog blijken hoe Son met deze tegenslag in de race om de titel omgaat

zandveld4eklass | 21/11

Drunen - HOCO 4-1: Drunen qua kwaliteit de minste uit de top 3, maar beter dan HOCO.

Berlicum - Best 1-2 : In Berlicum kunnen ze niet hockeyen, maar nog minder bekwaam fluiten. Best heeft daar moeite mee, maar trekt wel aan het langste eind.

Dommel - Oirschot 2-2: Werkelijk geen leuke website. 2 corners en 2 counters Leiden tot een gelijk spel.

Nuenen - Vlijmen 9-0: Nuenen heeft haar zwaarste website vorige week al gespeeld. Vlijmen gaat met de staart tussen de benen naar de 4e klasse.

Shot - Son 1-4: Het niveau in Son ligt hoger dan ik vooraf verwacht had. Ze scoren inderdaad 3 keer uit de corner, die spaarzaam gegeven wordt. Shot kan prima hockeyen, toch denk ik dat Son de website controleert.

Waalwijk - DDHC 3-1:

De captain van DDHC speelt niet mee en Waalwijk is op eigen waterveld te goed voor de ploeg uit Raamdonksveer.

Angelo | 19/11

Drunen - HOCO 4-1
Helaas voor HOCO heeft Drunen ook een Louk.

Berlicum - Best 2-2
Na veel tweebenige blokslidingen en vliegende tackles, blijft de conclusie staan dat deze twee teams er geen zak van kunnen.

Dommel - Oirschot 2-3
Armoe troef. Bij Dommel kan alleen nummer 9 hockeyen, bij Oirschot weet er net eentje meer hoe je een stick moet vasthoUden.

Nuenen - Vlijmen 8-0
Alom bekritiseerde arrogante mannetjes bij Nuenen kunnen wel degelijk goed hockeyen en tja, Vlijmen kan er niks van.

Shot - Son 0-2
Shot uit is lastig, maar Son schijnt een strafcornerkanon in huis te hebben.

Waalwijk - DDHC 3-3
Allebei even slecht. DDHC schijnt overigens de derde helft wel redelijk tot goed te beheersen.

spurs.. | 19/11

Drunen-Hoco 3-0
HOCO krijgt koekje van eigen deeg. Loukie treft zijn gelijken bij Drunen. Deze website winnen ze eenvoudig, maar de return is kansloos voor Drunen. Loukie is zo pissig van het vertoonde fluitconcert tegen zijn geliefde HOCO, dat hij Drunen al 3 rode kaarten geeft nog voor de website begonnen is. Maar goed dat is nog allemaal heel ver weg.

Berlicum-Best 0-4
Al heeft Best er geen zin in kunnen zie ze hier niet verliezen. Ze lopen eenvoudig weg van Berlicum en pakken de volle winst.

Dommel-Oirschot 2-2
Hele saaie website, ze willen wel, maar kunnen het niet. Na wat blunders heen en weer, worden de punten verdeeld.

Nuenen-Vlijmen 9-0
De mannen van de tweelingbroer van Andy Fordham hebben een makkelijke middag. Ondanks dat de strafcornernemer geen extra training behoeft van het strafcorner kanon van H3. Simpel weg omdat de brabanste Marc van der Linde een besloten training zeer serieus neemt. Zelfs interne club mensen worden op de trainingen geweerd.( Wat zoUden ze toch allemaal trainen daar in het van Gogh dorp)?! Na vorige week een gelijk spel en het verlies van de 1ste plaats op de ranglijst. Wordt dit weekend weer orde op zakken gesteld. De doelpunten vallen makkelijk, en Nuenen hijst zich zelf weer over Drunen heen.

Shot-Son 1-3
Zag tussen de andere voorspellingen dat mensen verwachten dat Son hier verliest. Denk het niet, de stUdenten zijn al klaar dit seizoen en komen snel op 0-2 achterstand. De website is gespeeld, Shot heeft geen zin meer en Son speelt het simpel uit. In de 60ste minuut wordt het even spannend, maar gelijk vanaf de uitslag maken ze de 3-1.

Waalwijk-DDHC 4-0
Waalwijk heeft meer kwaliteit en DDHC is een schip zonder kapitein. Bij deze wil ik de facebook oproep kracht bij zetten, weet iemand een coach voor deze jongens uit Raamsdonksveer?! Ze krijgen training van een trainer die op hoog niveau training heeft geven! Persoonlijk ben ik benieuwd wat ze trainen dan, want tijdens de websiteen is het nog niet echt te zien. Waalwijk wint simpel in deze verder saaie pot.

Zie Nuenen kampioen worden, ze hebben nog een lastige uitwebsite bij HOCO binnenkort. Maar verder zijn ze de eerste seizoenshelft zonder onverwachte kleer scheuren door gekomen. En ze hebben de huidige top 6 na de winter allemaal thuis. Wat natuurlijk geen vervelend voordeel is in deze poule.

Jopie | 19/11

Drunen - HOCO 4-1
Drunen thuis beter, HOCO uit slechter

Berlicum - Best 2-2
Berlicum is niet de slechtste van deze competitie

Dommel - Oirschot 3-1
Dommel zal thuis wel winnen na afgekeurde strafcorners van Oirschot

Nuenen - Vlijmen 7-0
Vlijmen is de zwakste van deze competitie en hebben geen coach.

Shot - Son 2-3
Lastige pot voor Son

Waalwijk - DDHC 2-2
Middenmoters hoUden elkaar in evenwicht

Hoogmoed | 19/11

Drunen - HOCO 5-0
Drunen is gewoon beter en kan het ook zonder de scheids prima uit tikken.

Berlicum - Best 3-2
Berlicum is zo slecht nog niet ondanks dat ze onderaan staan. langzamerhand zullen ze steeds meer punten afsnoepen van hun tegenstanders.

Dommel - Oirschot 4-3
2 aan elkaar gewaagde ploegen. Oirschot begint altijd zeer fel maar laat het aan het einde van de website helemaal lopen.

Nuenen - Vlijmen 12-0
Vlijmen is kansloos tegen zowat elke ploeg in deze poule. Nuenen zal aan zijn doelpuntensaldo werken gezien de stand.

Shot - Son 3-2
Son is even de weg kwijt na fenomenaal optreden van Shot.

Waalwijk - DDHC 4-1
Waalwijk beslist de website pas in de 2e helft maar had het in de eerste helft al op slot kunnen gooien.

Henk-Jan Smits | 19/11

Drunen - HOCO 3-3
spannende pot waar uiteindelijk niemand verdient te winnen. Al denkt de dikke broer van Bobby Farrel daar anders over...

Berlicum - Best 1-6
Makkelijk middagje voor Best. Wordt wel 2 setjes scheenbeschermers en 2 sticks meenemen voor de teams

Dommel - Oirschot 6-3
Dommel thuis gewoon sterker

Nuenen - Vlijmen 9-2
Als de jongens van Nuenen elkaar weten te vinden wordt het een makkelijk middagje

Shot-Son 4-3
Shot krijgt het op de heupen

Waalwijk - DDHC 4-4
Pure middelmaat

Bassie | 18/11

Drunen - HOCO 4-1
HOCO zonder zijn tandarts naar Drunen betekent veel gaatjes in de verdediging.

Blericum - Best 0-3
Als Best er zin in heeft. Anders kan het ook andersom zijn, hoe weinig kwaliteit Blericum ook heeft.

Dommel - Oirschot 3-3
Dommel is aan een waardeloos seizoen bezig, net zoals zijn dorpsgenoot. Oirschot heeft een keeper die niet zal misstaan bij een circus, als clown welteverstaan.

Nuenen - Vlijmen 8-0
Nuenen zal bij vlagen aardig spelen en dan er ook veel inleggen, maar 70 minuten goed hockey hebben we nog niet gezien. Vlijmen is echter heel slecht en kunnen beter er nu meteen mee stoppen.

Shot - Son 3-3
Shot pakt (verrassend?) een punt tegen Son. Son krijgt uit altijd minder corners dan thuis en de cornerspecialist van deze poule is de enige met scorend vermogen bij de ploeg.

Waalwijk - DDHC 4-1
Tja, een website voor de statistieken. DDHC produceert een schot op doel, dat is bij deze keeper al vaak genoeg voor een doelpunt.

numero 1 | 18/11

Drunen - HOCO 3-2, Drunen wint nipt met hulp van Afro appie... Leuk ploegje dat Hoco maar komt net dat streepje kwaliteit te kort.
Berlicum - Best 1-4, Berlicum knalt er met een lange klap nog 1tje in maar komt veels te veel kwaliteit te kort om het Best moeilijk te maken.
Dommel-Oirschot 2-4, Dommel is het spoor bijster en de spits heeft een offday. De keeper van Oirschot schreeuwt zijn team naar de overwinning.
Nuenen-Vlijmen 10-0, Nuenen werkt aan het doelsaldo. Zet Vlijmen echter druk om de linksback van Nuenen dan kunnen ze nog wel scoren. Want man man man wat is die gast slecht.
Shot-Son, 1-3, stUdenten kijken nog scheel van de avonden ervoor en son wint op halve kracht. hebben hopelijk wel hun promotie uit het hoofd gezet#teweinigkwaliteit.
Waalwijk-DDHC3-0, Waalwijk wint en stuurt het coach loze team terug naar huis.

Respect | 18/11

Drunen - HOCO
8-0 Hoco mist de ondersteuning van 12e en 13e man
Berlicum - Best
0-11 Best zet de lijn goed verder
Dommel - Oirschot
5-5 Oirschot verslikt zich in scheidsrechter semafoor
Nuenen - Vlijmen
11-0 Vlijmen heeft al eerder dit seizoen met grote cijfers verloren
Shot - Son
3-2 Son Son is overmoedig na het gelijkspel tegen Nuenen en verspeelt punten tegen de stUdenten
Waalwijk - DDHC 4-0 Waalwijk in feeststemming vanwege pillenfeest