Voorspelling 15-11-15

Geplaats door: Koekoek ( )

  • 3C
  • 09/11
  • 2640

DDHC H1 - Berlicum H1
Drunen H1 - Waalwijk H1
Oirschot H1 - Shot H1
Vlijmen H1 - HOCO H1
Best H1 - Dommel H1
Son H1 - Nuenen H1
Reageren

@manmanman | 13/11

Het is eens in plaats van een. Ik begin nu inderdaad een beetje aan jouw intellect te twijfelen.

spurs.. | 13/11

DDHC-Berlicum 2-0
Beetje niets zeggende website.

Drunen-Waalwijk 4-0
Drunen thuis de rest is kansloos. Waalwijk probeert het wel, maar ze zijn gewoon niet zo goed als Drunen. Een extra jaartje 3de klasse is het devies voor de mandenmakers.

Oirschot-Shot 2-1
Hele saaie website waarin niks gebeurd. maar Oirschot toch aan het langste eind zal trekken.

Vlijmen-Hoco 0-2
Nou vooruit deze ene uit website kunnen ze wel winnen. Omdat Vlijmen gewoon heel slecht is.

Best-Dommel 3-0
Best heeft er eigenlijk geen zin in. maar ach ze zijn er nu toch kunnen ze net zo goed wat doelpuntjes maken. Het blijft jammer van Best dat ze hun kans niet hebben gegrepen in deze poule. Ze zijn echt niet veel minder dan de top 3. het was lastig voor ze geweest en wat geluk was welkom geweest. maar ze hebben nu meer kans dan vorig jaar. Maar goed ze hebben niet altijd zin, en de achterstand is als veelte groot.

Son-Nuenen 3-1
Het moddergooien over en weer door mensen die doen alsof ze neutraal zijn, maar van wie iedereen weet ze zijn van Nuenen of van Son is al lekker begonnen.
Son zal deze website winnen, simpel! Niet omdat ze beter zijn of een betere "teamgeest" zoUden hebben.(Wat een onzin). Maar omdat ze 2 scheidsrechters die alles wat Nuenen doet tegen zal fluiten.Bij Son zit nog wat wrok en oud zeer dat ze zoveel Sonse jongens in het blauw en niet in het wit zien. Maar dit is geen verwijt naar Son, want iedereen weet elke scheids die bij een spannende pot moet fluiten , de tegenstander er altijd in zou fluiten. Dit is bekend Kunnen we moeilijk om doen, heeft geen zin dit is gewoon een feit.
Probleem is alleen dit feit is nog niet helemaal aangekomen bij Nuenen en Buurman Bolderbast. De A1 flipt hem de pan uit, waar een goede coach dan juist moet proberen de gemoederen te bedaren en het hoofd koel moet hoUden. Gaat deze hoofdsponsor van de Mac Donalds steeds gefrustreerde reageren tegen de scheids en loopt het uit de hand. En de jonge mennekes voelen zich gesterkt in hun gedrag en nog erger over de flos. Jammer want op kwaliteit zoUden ze hier relatief eenvoudig kunnen winnen.
Naderhand lezen we op dit forum dat het aan de scheids lag, net zoals tegen Drunen destijds. Maar als ze eerlijk zijn weten zij ook wel dat ze zich zelf uit de website hebben gespeeld. Eindstand 3-1 Gele kaarten Son;1 Gele kaarten Nuenen:5. Waarvan 4 onnodig.

oh wel | 13/11

....zcuht

@jouw sleutel | 13/11

hoog niveau*

jouw sleutel | 13/11

ja ze zijn weer van hoog nivo

Mijnsleutel | 13/11

Goede voorspellingen weer deze week!

achterlijk | 13/11

Neunen beter team maar maakt geen schijn van kans want net als bij letterlijk iedere club in deze poul zullen ze er zonder twijfel ingefloten worden. Simpel als dat.

verzoekje | 12/11

anders houd deze onzin lekker in de Son h1 app dames

@@vrouw | 12/11

Ok sorry

@vrouw | 12/11

Nuenen is veel beter.
En het team uit SON lust geen bier. Wat heb je er dan aan om kampioen te worden..

vrouwvrouwvrouw | 11/11

Druk ligt bij Nuenen, die schreeuwen al vanaf het begin dat ze de Beste zijn en kampioen gaan worden. Prima laat maar zien.

Son mag zich na 8 speelrondes niet meer verschuilen achter het feit dat ze niet de intentie hebben om kampioen te worden. In deze poule zijn ze gewoon titelkandidaat.

website kan alle kanten op. Schat Nuenen net iets hoger in, mits ze hun kop koel kunnen hoUden in het Sonse wat niet eenvoudig gaat zijn. Nuenen kan wel een flinke tik uitdelen als ze winnen, want zie ze verder van niemand nog verliezen aangezien ze Drunen uit al gehad hebben.

haha | 11/11

jammer dat de boys van son zichzelf een beetje zitten af te maken nu... valt iets te veel op heren

Son kansloos | 11/11

Son is idd kansloos tegen Nuenen maar zij hebben volgens mij nooit de intentie gehad om kampioen te worden in tegenstelling tot Nuenen.

Als Nuenen ook bij Son punten laat liggen zijn ze imo niet eens kampioenswaardig en meer het lachertje van deze zwakke poule.

Son heeft daarentegen weinig te verliezen en mogen blij zijn in de top 3 te eindigen aan het einde van dit seizoen.

Alleen Drunen kan nog meestrijden voor het kampioenschap.

manmanman | 11/11

oke als het echt dit niveau van grappen wordt kan je beter niks posten. Dit kan je niet een serieus nemen zo ontzettend flauw......... en ja ik weet dat het niet serieus bedoeld wordt voor de mensen die aan mijn intellect twijfelen

sonside | 11/11

Nuenen gaat een slechte nachtrust tegemoet alvast wat toeters gekocht voor zaterdagnacht

bedankt | 11/11

het is sowieso maar toch bedankt

MichielBenschop | 11/11

Nuenen gaat zowiezo winnen, Son maakt geen enkele kans! Nuenen for LIFE!

hoi piepeloi | 11/11

DDHC - Berlicum 6-3
Drunen - Waalwijk 4-4
Oirschot - Shot 3-2
Vlijmen - HOCO 1-3
Best - Dommel 3-3
Son - Nuenen 2-2

hoi piepeloi | 11/11

Misschien is het een idee om voor zondag te KNHB te benaderen en te vragen of ze elke website, behalve de topper, willen verplaatsen na 11.00 uur. Dan heeft iedereen de tijd om naar Son te komen en met hun eigen ogen te aanschouwen wie de eerste tik uit gaat delen.

@DnDave | 10/11

Gelukkig heb ik nog altijd meer vrouwen dan jij :))

@DnDave | 10/11

Keepers stinken en ze hebben niet voor niks een helm op.
Het zijn eigenlijk jongens en meisjes die wilde hockeyen maar er achter kwamen dat ze daar niks van konden.
Of heb jij sinds afgelopen Zondag een andere mening Dave?

@DnDave | 10/11

Keepers stinken altijd, weinig vrouwen voor jou helaas!
Maar zet m op tijdens de website! Misschien lopen er nog wat keepsters rond?

DnDave | 10/11

DDHC Berlicum: 4-2
Drunen (13) - Waalwijk (9/10): 3-1
Oischot - Shot: 2-1
Vlijmen - Hoco : 2-3
Best - Dommel: 4-3

Son - Nuenen: 2-3
In extremis neemt Nuenen drie punten mee naar het mooiste dorp rondom Eindhoven. Son wordt op de plek gezet, ze krijgen al spatjes. Van Nuenen winnen kunnen ze in ieder geval niet van hun bucketlist afstrepen ook al helpt de scheids nog zo mee. De Champions League uitstraling door met de kinderen het veld op te lopen, de muziek en de corrupte officials ter plaatse doet enkel ten goede aan de sfeer op het feest nadien. Naar verluid is er veel vrouwelijk schoon te vinden in de residentie van HTC *kaki uitgesproken* Son. Helaas voor de mannen uit het Sonse vallen vrouwen voor de winnaars van een Titanenstrijd...

Bassie | 09/11

DDHC - Berlicum 3-1
Tja, wat moet je hier van zeggen. Berlicum vorig jaar nipt erin gebleven, dit jaar nog niet al te Best. DDHC doet het Best aardig, gedisciplineerd team en beter dan Berlicum.

Drunen - Waalwijk 1-2
Verrassende overwinning op plek waar winnen voor uitploeg heel lastig is. Waalwijk pakt zijn laatste kans om nog iets van het seizoen te maken, niet dat het iets uit zal maken.

Oirschot - Shot 2-2
Shot is sterker, maar Oirschot effectiever. Ploegen lijken eigenlijk al uitgespeeld dit jaar.

Vlijmen - HOCO 2-1
HOCO uit is compleet andere ploeg dan thuis. Vlijmen pakt zijn kans nu er vier nieuwe spelers zijn en hoopt nog wat in te brengen zodat het aansluiting kan vinden.

Best - Dommel 3-0
Dommel moet zich zorgen gaan maken. Problemen van tweede seizoenshelft lijken niet verdwenen te zijn en er wordt erg moeilijk gewonnen.

Son - Nuenen 2-4
De topper van het weekend. Een derby. Twee dorpen gescheiden door het Wilhelminakanaal en de Dommel. Van Gogh tegen Breughel. De blauwen tegen de witten. Nuenen begint langzaamaan in vorm te raken en laat deze website zien waarom ze favoriet zijn voor de titel.

Clash of Titans | 09/11

Zoals sommige mensen hier al aankondigen gaat as zondag een titanstrijd worden tussen 2 grootmachten: de nr. 1 vs de nr. 2 SON VS Nuenen

Beide teams zijn zeer aan elkaar gewaagd en gaan zoals altijd voor de 3 punten. Nuenen doet zich beter voor dan ze werkelijk zijn. En Son speelt beter dan iedereen had verwacht.

Wie er ook als winnaar uit de bus komt beide teams zullen gehavend uit de website komen en zal de ziekenboeg goed gevuld worden.

De verliezer zal voor excuses zorgen gezien zij de nieuwe nr. 3 gaan worden.
En aan hen zal het nooit gelegen hebben. Neen het ligt dan aan de verkeerde stick, verkeerde bal, k*t veld, k*t scheidsrechters, gehandicapte medespelers en k*t weer.

De winnaars vieren het feestje alsof ze al kampioen zijn geworden al denk ik dat die strijd pas in de 2e helft van het seizoen beslist gaat worden tussen Nuenen en Drunen:D

Hansie Hansie | 09/11

Haha, weinig veranderd bij Hoco zo te horen. Leuk voor ze dat ze er zelf nog zo van overtuigd zijn eerlijk te winnen. Te gek voor woorden eigenlijk dat Loukie daar nog steeds te fluit mag hanteren.

sjeuverpammen | 09/11

de KRAKER van het weekend! andere teams kunnen beter vrij nemen en in Son gaan kijken wat echt hockey is.

Son - Nuenen 4-3

Son als team een stuk verder als team dan Nuenen. Nuenen heeft wel genoeg kwaliteit om het Son erg moeilijk te maken. Hopelijk zet Son fatsoenlijke scheidsrechters op zo een mooi affiche.

Sonnuenen | 09/11

Son - Nuenen 3-3

Titanenstrijd. Son beter als team, maar individuele klasse bij Nuenen levert ze nog een puntje op.

Drunen - Waalwijk 5-1

Drunen grote winnaar na dit weekend met simpele zege op het eigen grafveld tegen Waalwijk.

DDHC - Berlicum 5-2

Oirschot - Shot 2-2

Vlijmen - Hoco 1-3

Best - Dommel 5-0

detopper | 09/11

nou het lijkt me duidelijk dat het maar om 1 website gaat aankomend weekend!

Son 3 Nuenen 2