Voorspelling 4-10-15

Geplaats door: DnDave ( )

  • 3C
  • 28/09
  • 3021

Oirschot - Best
Shot - Berlicum
Son - DDHC
HOCO - Dommel
Nuenen - Waalwijk
Vlijmen - Drunen
Reageren

@Dommel | 01/10

Hahahaha, we gaan hetzelfde zeggen als twee weken geleden tegen SHOT: succes mannen, en dan met name in de derde helft. Want de website gaan jullie no way winnen, daar zorgt loukie wel voor.

Spurs.. | 01/10

Oirschot-Best 3-1
Thuis winnen beide ploegen alles en uit bijna niets. vandaar dat Oirschot Zondag de punten pakt. inderdaad triest dat er een aantal clubs op deze manier in de middenmoot willen komen.

Shot - Berlicum 4-1
Of de trainer nu wel of niet ontslagen is mij nog een vraag.Maar shot heeft eindelijk een website gewonnen, kunnen zondag ook wel winnen van een niet bijster goede ploeg. Benieuwd of shot de mistap in het begin van het seizoen nog recht kan zetten.

Son - DDHC 7-0
Ik wou dat ik op maandag morgen een middel als DDHC had tegen een kater.Son gaat bovenin mee draaien of het nu als uitdager van Nuenen zal zijn voor plaats 1 of mee gaat doen voor plaats 2 weet ik nog niet. Maar in de top zal het zeker wel worden. Vorige week wel een kleine kater op gelopen, wat kan bij Drunen. Gelukkig voor Son een heerlijke remedie daar tegen en kunnen ze lekker uit halen tegen DDHC.

Louk - Dommel 13-8
Dit is geen uitslag, maar het aantal spelers van beide teams wat de eindstreep haalt. Louk mag het huis uit en laat dat aan iedereen die er is het weten. Uitslag maakt niet uit, Dommel is helaas kansloos. Degraderen kan niet(pakt Louk te veel punten voor) maar wat zoUden jullie de rest een groot plezier doen als jullie zoUden degraderen.

Nuenen - Waalwijk 5-1
2 teams die willen promoveren, 1 die het waarschijnlijk gaat waar maken. Waalwijk had de aspiraties maar die konden al snel de ijskast in. Nuenen pakt de punten tot nu toe, maar de uitslagen zijn nog niet echt overtuigend. Ze kunnen het wel, in ieder geval dat laten ze ons heel graag geloven. Maar laat die grote mond nu maar is een keer in de uitslag blijken. Ik zie meerdere mensen schrijven dat Waalwijk zijn draai gaat vinden. kan zo zijn maar Nuenen laat het deze website in ieder geval nog niet toe.

Vlijmen - Drunen 1-3
Drunen zal het zwaar krijgen, uiteindelijk winnen ze wel maar verslikken zich eerst nog een keer in een scoop.
Verder 2 saaie ploegen.

Bassie | 01/10

Oirschot - Best 4-2
Best uit en Best thuis is als een verschil tussen CSKA - PSV 1e helft en CSKA 2e helft. Dat is bij Oirschot ook en kinders, zo krijg je een middenmotor. Niet echt een heel aantrekkelijke website.

Shot - Berlicum 4-1
Shot ontslaat trainer na 7-0 nederlaag? Over een Brentford-effect gesproken. Wel meteen een overwinning en ook de tweede zes punten van het seizoen worden behaald. Daarmee hebben ze zes punten, wat gezien het programma nog niet eens heel weinig is. Outsider voor 2e plaats.

Son - DDHC 4-1
Son speelt en thuis en heeft meer kwaliteit dan DDHC. Dan win je meestal. Het is wachten tot de echt lastige tegenstanders komen voor Son, bij Drunen bleek al dat het dan een stuk lastiger wordt.

HOCO - Dommel 3-1
HOCO thuis is standaard 13 tegen 10, soms zelfs tegen 9. Dat kan Dommel, zelfs niet met hun altijd gevaarlijke spits, niet goedmaken. Triest hoe HOCO in de derde klasse wil blijven, maar het schijnt daar bij de clubcultuur te horen. Dommel leuke sympathieke ploeg die wel 7e ofzo worden.

Nuenen - Waalwijk 5-1
Nuenen laat voor het eerst dit seizoen wat van zijn klasse zien. De topvorm is nog niet gevonden, maar de volle buit die ze tot nu toe hebben, is het enige wat telt. Waalwijk moet duidelijk omschakelen en zijn niet klaar voor een topklassering. Verbetering moet snel plaatsvinden wil een play off plek bereikt worden.

Vlijmen - Drunen 3-3
Een derby waarbij Drunen toch verrassend genoeg punten verliest. Toch blijven ze een belangrijke promotiekandidaat. Vlijmen is geen goede ploeg, maar kan altijd onverwacht ergens punten vandaan halen.

@ dommel | 01/10

Hahaha succes mannen van de dommel jullie zijn kansloos op een kansloze club

Speek | 01/10

Oirschot - Best 3-1
Shot - Berlicum 5-2
Son - DDHC 2-0
HOCO - Dommel 5-1
Nuenen - Waalwijk 2-1
Vlijmen - Drunen 1-4

daarna aftanken in de 3e helft,

en de groeten van mijn Siepoloog uit Utrecht

@ #9 | 01/10

en tevens voor de andere dwazen die denken dat er zondag bij ons andere scheidsrechters staan dan jullie gewend zijn:
Tegenstander MHCdeDommel H1

Spelen 14:45
Scheidsrechters Louk Beerens (Onbekend)
Joost van der Kolk (Onbekend)
Veld Veld 2 (Rabobank-veld)

Klimunja | 01/10

Ik dacht dat je was overgestapt naar U blijft gegroet. Niet erg Jorg, ik zie je vrijdag weer op de training en dan bedenken we wel samen iets nieuws.

@RP@Klimunja | 01/10

Gespleten persoonlijkheid?

Razende repo | 01/10

@ Klimunja....

Ik zou het het heel erg prettig vinden als u MIJN afsluiting niet gebruikt!!! Bedenk zelf even iets..

alvast bedankt

xx

Klimunja | 01/10

Depressief, seksueel gefrustreerd, geeft het maar een naam. Feit is en blijft dat jullie allebei totaal niet kunnen hockeyen.

Beter kan ik de vraag aan jullie stellen: zijn jullie depressief of seksueel gefrustreerd? Als je het balgevoel en het inzicht hebt van een stoeptegel, je speelt vrijwillig in een clownscompetitie en speelt graag in het eerste team want dan wordt het gezien als prestatief hockey. Man, man, man, dat is wel echt kansloos. Dan moet je bijna wel depressief zijn of seksueel gefrustreerd. En als je het nog niet bent, dan zal je het waarschijnlijk wel worden, omdat je stiekem in je achterhoofd weet dat je er gewoon geen zak van kan en jezelf altijd wijs maakt dat je Best prima hebt gespeeld op zondag.

Son heel goed hockey? Jongens, niemand speelt goed hockey in deze klasse.

U zijt gegroet

@hoi piepeloi | 01/10

Nou nou moet dat nou weer zo.. Nuenen meteen neer zetten als een tyf*s club.. Waarom meteen zo heftig?!

Maar even een serieuze vraag: Wie wordt er kampioen?(of ja, wie gun je het meest/verdient het?)

hoi piepeloi | 01/10

ik wil ze nou niet per se depressief noemen maar beetje seksueel gefrustreerd zoUden ze wel kunnen zijn.
Maar om even in te haken op de mening van Dave en Klimunja. De meeste deelnemers aan de 3e klasse poule c zijn ook niet zo heel goed. Het niveau ligt ook echt bedroevend laag.

Van gedegradeerde ploegen verwacht je iets meer dan ze nu laten zien. 5 ploegen kunnen er totaal niks van (Oirschot, Berlicum, DDHC, Vlijmen en HOCO) en de rest is eeuwige middenmoot en zal dan ook nooit promoveren of maar een beetje kans maken. Nuenen zal de komende jaren lekker op en neer blijven pendelen tussen 2e en 3e klasse. Is gewoon een tyf*s club dus gun ze ook niks. Hopelijk maakt Son hun zelf gecreëerde status van dit seizoen waar. Spelen blijkbaar echt heel goed hockey.

hoi piepeloi | 01/10

ik wil ze nou niet per se depressief noemen maar beetje seksueel gefrustreerd zoUden ze wel kunnen zijn.
Maar om even in te haken op de mening van Dave en Klimunja. De meeste deelnemers aan de 3e klasse poule c zijn ook niet zo heel goed. Het niveau ligt ook echt bedroevend laag.

Van gedegradeerde ploegen verwacht je iets meer dan ze nu laten zien. 5 ploegen kunnen er totaal niks van (Oirschot, Berlicum, DDHC, Vlijmen en HOCO) en de rest is eeuwige middenmoot en zal dan ook nooit promoveren of maar een beetje kans maken. Nuenen zal de komende jaren lekker op en neer blijven pendelen tussen 2e en 3e klasse. Is gewoon een tyf*s club dus gun ze ook niks. Hopelijk maakt Son hun zelf gecreëerde status van dit seizoen waar. Spelen blijkbaar echt heel goed hockey.

jemoeder | 01/10

Je moeder is depressief

@dave@klimunja | 01/10

Dames leuk dat jullie de moeite doen om iets te schrijven en Ik snap dat de websiteen niet altijd even goed zijn maar f...... zijn jullie depressief ????

UWV | 30/09

Shot gaat dit weekend weer winnen! Het ontslag van de coach en de terugkeer van P. de Leeuw en zijn assistent J. Maas zorgen voor een heus schokeffect! De ontslagen coach heeft inmiddels ook een nieuw baantje gevonden, hij gaat aan de slag als coach van Udenhout H1.


Psycholoog | 30/09

De keeper van Oirschot is opgenomen in het Pieter Baan centrum ter observatie

:-) | 30/09

Oirschot - Best: 2-4
Shot - Berlicum: 3-3
Son- DDHC: 4-1
HOCO - Dommel: 2-4
Nuenen - Waalwijk: 6-1
Vlijmen - Drunen: 2-3

Pieter | 29/09

Oirschot verliest
Berlicum verliest
Nuenen speelt gelijk
Son wint
Drunen wint

Zo.

-_- | 29/09

Wat een slechte verhalen, lekker kort ook

DnDave | 29/09

Oirschot - Best: 2-2
Weer file bij afslag Oirschot voor dit fenomenaal saaie potje hockey. Oirschot wordt middenmoter, Best is en blijft eeuwig derdeklasser.

Shot - Berlicum: 3-2
StUdenten winnen van ultra-verdedigend Berlicum. Twee scoops van de bordeaux-roden vallen eroverheen, verder niks in te brengen.

Son - DDHC: 3-0
Oosting 3x, inpakken en naar huis (al heb ik geen idee waar Raamsdonksveer zou moeten liggen).

HOCO - Dommel: 5-3
Louk 5x, Ozzie 3x.

Nuenen - Waalwijk: 2-0
En wederom is Nuenen heer en meester, maar vergeet het te scoren. (Voor de mensen die denken dat Berlicum vs Nuenen een spannende pot was, beeld je even een loopgravenoorlog in waarbij Berlicum zich had ingegraven en Nuenen er als stormram de opening in probeerde te vinden. Dit lukte de Moker uit Son tweemaal, terwijl Berlicum een paar verdwaalde mortiergranaten door de lucht gooide in de vorm van een scoop.) Scorend vermogen missen de blauw-witten nog, verder heer en meester op het veld.

Vlijmen - Drunen: 2-2
Weer een derby, zonder dat er iets van spektakel te vinden is. Nuenen en Son na dit weekend al echt los.

Klimunja | 29/09

De vorige voorspelling liep een beetje de spuigaten uit, dus dit keer houd ik mij een beetje in. De vakantie is voorbij en de werkgever is zelf geen groot fan van het forum.

Alvast een tweetal kleine opmerking voordat ik mijn voorspellingen toe zal lichten

Koekoek - Nuenen - Waalwijk 3-3
Nuenen kampioenskandidaat nr. 1 die hier dure punten laat liggen. Bij Waalwijk begint het eindelijk een beetje te lopen en dat resulteerd in een verdiende overwinning.

Even scherp blijven, want deze voorspelling slaat natuurlijk helemaal nergens op.

Kraay jr. leuk dat je met smacht wacht op mijn voorspelling. Een beetje waardering is nooit verkeerd. Let wel even op de spelling van mijn naam KlimunjA.

Oirschot - Best 4-2 Dit is natuurlijk een verschrikkelijk potje hockey op zondag. Met zowel de mannen van Oirschot, als de mannen van Best kan ik totaal niet door 1 deur, zowel letterlijk als figuurlijk. Het blijven toch een beetje de arrogante teams in deze over het algemeen zeer fraaie derde klasse C poule. Beide teams moeten het hebben van arbeid. Daar is op zich niks mis mee, maar het zegt wel wat over de kwaliteit van deze teams. Omdat je niet kan hockeyen, moet je dit compenseren met veel arbeid. De coach van Best komt weer terug op het oude nest. Hij ziet de twee fluitisten strak in tenue op het verschrikkelijke Oirschotse veld verschijnen. Deze mannen hebben hem in de goede oude tijden vaak geholpen om de drie punten in Oirschot te hoUden. Nu staan ze aan de andere kant en na 70 minuten blijven de drie punten, als vanouds, in Oirschot. Complimenten aan beide teams worden uitgedeeld na de website, allebei hebben ze heel veel arbeid verricht.

Shot - Berlicum 5-2 Berlicum heeft opvallend goed weerstand weten te bieden aan de mannen van Nuenen. Shot wil echter omhoog kruipen op de ranglijst. Het is dan wel een verloren seizoen, maar een paar plaatsen hoger is toch mooi meegenomen. En Berlicum, tja, het is niet veel. Het zal ook nooit veel meer worden. Het is een hoopje ellende. Een hoopje spelers dat het leuk vindt om even in de wei te zijn. Het staat moederziel onderaan en daar zullen ze ook blijven staan. In de vierde klasse kunnen in ieder geval weer wat websiteen gewonnen worden. Dit komt ook ten goede aan de sfeer binnen de spelersgroep. Twee vliegen in 1 klap, kan niet beter. Voor Shot is het overigens lekker om een websiteje tegen Berlicum te spelen, zeker 3 punten en stijgen op de ranglijst! Ook hier twee vliegen in 1 klap.

Son - DDHC 4-1 Na het verlies van vorige week in en tegen Drunen, hebben de mannen van Son geen kind aan DDHC. De keeperClinic van Blaak kan ook niet snel genoeg plaatsvinden. Deze staat nu op 31 oktober, maar deze kan beter vervroegd worden. De keeper van DDHC is allerminst een zekere factor in de goal. Deze jongen pakt geen punten. Vandaag is het ook weer 4 keer vissen. Son op en top kampioenskandidaat? Nog even een jaartje wachten. Drunen en Nuenen lijken op dit moment verder dan Son. Toch is de prestatie van Son erg knap en wellicht maken ze kans op de playoffs. Ook dat zal in Son gevierd worden als de titel.

HOCO - Dommel 4-3 Dit is echt een waanzinnig slechte, saaie, en verschrikkelijke pot hockey. Het doet bijna pijn aan je ogen als je deze website live gaat bekijken. Fluitisten zijn waardeloos, de spelers kunnen er niks van, de coaches maken er een potje van, kortom, snel vergeten. Helaas moet ook ik eraan geloven en een voorspelling geven voor deze website. Niemand heeft natuurlijk zin om dat te doen. Wat moet je schrijven over deze twee teams? Natuurlijk is er veel te doen om de scheidsrechters bij HOCO. Deze mensen zijn gewoon zeer onsportief. Het is uitermate frustrerend, iedere website weer. Maar wat kan je eraan doen? Laten we met zijn allen hopen dat HOCO eruit vliegt. Dan zijn we in ieder geval van dit verschrikkelijk slechte team af en zien we die twee fluitisten, in ieder geval voor een jaar, niet meer terug. De spelers van Dommel kunnen zich ook niet beheersen en helaas pakt HOCO weer drie punten.

Nuenen - Waalwijk 3-1 Iedereen keek uit naar deze website, totdat bleek dat Waalwijk niet zo heel goed was. Jammer, want het had een spannende strijd kunnen worden, waarin de arrogantjes van Nuenen even op hun plek gezet konden worden. Nu staan ze nog steeds bovenaan - overigens begrijp ik dat wel gezien het niveau in de derde klasse C - en worden na zondag echt de winterbanden Besteld. De razende reporter kan ook weer aan de bak. Het is lekker schrijven als je alles wint. Hopelijk heeft Waalwijk genoten van de website tegen Vlijmen en het 6 punten feestje. Het is gewoon de realiteit, Waalwijk mist de kwaliteit. Nuenen geeft een extra doos met tubes huilie huilie aan de coach van Waalwijk. Ze hadden zoveel verwacht van dit seizoen. Meteen terug naar de tweede klasse en dit jaar snel vergeten. Helaas maar waar, nog een lekker jaartje in de derde klasse volgend jaar!

Vlijmen - Drunen 1-5 Drunen gewoon veel beter. Niet mega goed, maar wel beter. Vlijmen gewoon heel treurig. Weer een team wat nooit om de prijzen kan en zal gaan spelen. Altijd dat hockeyen tegen degradatie, verschrikkelijk. De contributie in Vlijmen is 245 Euro per jaar voor senioren. Wie gaat er nou 245 Euro betalen en spelen in het eerste team van Vlijmen? Iedere week hard trainen en hopen dat je een puntje kan pakken. Het is overleven in de derde klasse C! Dat ga je toch zeker niet voor je lol doen? Als je moeite moet doen om te overleven in de derde klasse C, dan kan je beter stoppen.

Shelllll | 29/09

Oirschot - Best 3-1 De derby Oirschot wil het puntenverlies van DDHC wegspoelen
Shot - Berlicum 4-1 makkelijke dag voor shot als ze niet op stap zijn geweest
Son - DDHC 4-0 Son loopt over DDHC heen want uit kunnen ze niet fysiek spelen
HOCO - Dommel 8-0 Louk regelt het weer
Nuenen - Waalwijk 3-3 Waalwijk met een sterke comeback
Vlijmen - Drunen 1-3 Drunen zet de druk op Nuenen

Koekoek | 29/09

Oirschot - Best 3-2
Zware website in deze derby waarbij Best vergeet te verdedigen. Zandbak in Oirschot wil ook niet altijd even mee helpen:S

Shot - Berlicum 4-1
Hoewel Berlicum ultra verdedigend speelt moet Shot de 3 punten gewoon pakken thuis!

Son - DDHC 4-1
Na eerste punten verlies van Son moeten ze tegen het zwakke DDHC waarbij ze de website tegen Drunen alweer vergeten zijn.

HOCO - Dommel 4-2
Zelfs zonder de scheids moet HOCO deze website makkelijk kunnen winnen.

Nuenen - Waalwijk 3-3
Nuenen kampioenskandidaat nr. 1 die hier dure punten laat liggen. Bij Waalwijk begint het eindelijk een beetje te lopen en dat resulteerd in een verdiende overwinning.

Vlijmen - Drunen 1-5
Drunen maakt aanstalten voor 1e plaats.
Zeker nu de druk groter begint te worden voor de boys uit Nuenen begint Drunen bloed te ruiken.


#9 | 29/09

Oirschot 2-5 Best
Ze overschatten zichzelf daar in Oirschot al een tijdje.

Shot 2-3 Berlicum
Berlicum dit, Berlicum dat. Maar ze nemen voor het derde jaar op rij de 3 punten mee naar huis.

Son 4-1 DDHC
Thuis kan ze niks gebeuren.

HOCO 1-1 Dommel
Het schijnt dat Louk (DE scheidsrechter van HOCO) het met de vrouw van de voorzitter heeft gedaan en nu tijdelijk niet meer op het sportpark mag komen. Lang leve de neutrale scheidsrechters.

Nuenen 9-2 Waalwijk
Nuenen vorige week matig tegen Berlicum, alleen vinden ze zichzelf wel erg goed.

Vlijmen 0 - 0 Drunen
Ik kots van Vlijmen. Ik kots van Drunen

YES! | 28/09

Oirschot - Best 2-1
Oirschot thuis, dan pakken ze wel punten.

Shot - Berlicum 3-1
website waarbij Shot net wat minder slecht is dan waardeloos Berlicum.

Son - DDHC 6-1
Son kreeg een tik uit bij Drunen, maar zal op eigen veld geen kind hebben aan DDHC.

Hoco - Dommel 8-0
Triest maar waar..

Nuenen - Waalwijk 3-0
Nuenen draait nog stroef lijkt het gezien de uitslagen, maar is wel wat beter dan Waalwijk.

Vlijmen - Drunen 2-4
Thuisploeg doet er alles aan, maar Drunen is gewoon beter.

Zalmrol | 28/09

Oirschot - Best 4-5
Met angst en beven wordt er toegeleefd naar deze website, zijn de scheidsrechters in Oirschot wel manipulatief genoeg? En kan Best wel zonder haar eigen scheidsrechters?

Shot - Berlicum 5-0
Hopelijk is de strandtent/bar open in Tilburg zodat de mannen van Berlicum toch nog een leuke middag hebben.

Son - DDHC 6-2
DDHC stribbelt even tegen, maar uiteindelijk wint Son.

HOCO - Dommel 12-0
Louk heeft het al ingevuld.

Nuenen - Waalwijk 5-1
Voorafgaand aan het seizoen een kraker, nu een formaliteit.

Vlijmen - Drunen 2-2
Krakerrrrrrrr

Kraay jr. | 28/09

Oirschot - Best 4-7.. Oirschot speelt thuis maar krachtsverschil is toch iets te groot

Shot - Berlicum 5-2.. SHOT is gewoon beter. Door de wisselvalligheid zullen ze nooit hoog eindigen.

Son - DDHC 9-0.. Son is gewoon op en top kampioenskandidaat. Jammer dat die niet door iedereen gezien wordt. Drunen uit is namelijk voor iedereen lastig om te winnen.

HOCO - Dommel 5-3.. HOCO thuis wel wat beter dan middelmatig Dommel.

Nuenen - Waalwijk 2-2.. Waalwijk heeft de weg naar boven gevonden in Nuenen en laat zien dat ze toch een balletje kunnen slaan. Nuenen slechter dan iedereen denkt en ze iedereen doen laten geloven.

Vlijmen - Drunen 9-9.. geen zin om hier over na te denken

p.s. wacht met smacht op de voorspelling van Klimanju