Voorspelling 27-09-2015

Geplaats door: Koekoek ( )

  • 3C
  • 21/09
  • 2518

DDHC - Oirschot
Drunen - Son
Berlicum - Nuenen
Best - Hoco
Dommel - Shot
Waalwijk - Vlijmen
Reageren

Klimunja | 26/09

Terug van vakantie en nog net op tijd om een voorspelling op het forum te plaatsen. Iedereen heeft zijn hockeyspullen al klaar gelegd voor morgen en is afleiding aan het zoeken om niet helemaal kapot te gaan van de zenuwen voor morgen. Er staan weer een aantal mooie en waardeloze potjes op het programma in de 3e klasse C. Een lekkere herfstzon, 2 teams, 2 fluitisten, een hockeyveld en een bal. Let the game begin!

DDHC - Oirschot 3-3 Deze website in Raamsdonksveer valt in de categorie waardeloos. Je komt er liever niet als tegenstander, want dan weet je dat je op een laag niveau actief bent. Beide teams zijn tevreden met een gelijkspel. Na de website wordt er alleen maar gesproken over de leukste sportvereniging. Er kan namelijk nog steeds gestemd worden en de tussenstand laat zien dat DDHC nog steeds bovenaan staat. Staan ze in ieder geval nog ergens bovenaan, want dit seizoen zal het niet veel worden. Oirschot is flink van slag, zij waren toch de leukste sportvereniging? Helaas mannen, dat zijn jullie niet en dat zullen jullie ook nooit worden.

Drunen - Son 3-2 Kijk, dit is nou een mooi potje. Een potje waar je als toeschouwer van kan genieten (mits je natuurlijk hebt geaccepteerd dat je genoegen neemt met het kijken naar derde klasse niveau). De nummer 3 mag het opnemen tegen de verrassende nummer 1 van de competitie, Son. Wie had dat nog ooit durven dromen in Son? Van degradatie kandidaat naar een vaandelteam dat bovenaan staat! Al dan niet geholpen door de scheidsrechters, pakt Drunen knap de drie punten. Son zakt naar de derde plaats op de ranglijst en ziet Drunen opschuiven naar de tweede plaats. Drunen heren 1 weet dat het een lang seizoen gaat worden. Zo goed was het vandaag niet en Son had het betere van het spel. Via Facebook, closed group, proberen ze naar de buitenwereld uit te stralen dat ze een hecht team zijn. Maar vandaag is gebleken dat het een hoopje los zand is. Overigens zou ik er niet raar van op als de twee fluitisten ook zijn toegevoegd aan de
closed group op Facebook. Zij zijn toch de grote voorbeelden van dit team.

Berlicum - Nuenen 0-5 Een potje dat in beide categorieën valt. Ja mensen, dat is ook al mogelijk. Berlicum valt duidelijk onder de categorie waardeloos, terwijl Nuenen een heel aardig team heeft en in de categorie mooi valt. Waardeloos tegen mooi, dan laat de uitslag zich natuurlijk al raden. De razende reporter kan na deze website zijn papier weer vol kladderen. Schitterende aanvallen, genoeg kansen en 5 goals! Hockeyclub Berlicum mag dan wel een keepertrainer hebben aangenomen (wat overigens hard nodig was), maar de keeper van het eerste team heeft nog veel te leren. 11 September zijn de trainingen al van start gegaan, maar daar is nog weinig van te zien. Inmiddels gaat de teller op 13 tegengoals en 0 voor. Misschien volgend jaar een niveau lager proberen? Of een naast een keeperstrainer ook een spitsentrainer aanschaffen? Er is in ieder geval nog veel werk aan de winkel. Nuenen ongeslagen aan kop in de derde klasse C. Staan zij deze plek nog af? Ik zou de gok wagen en de winterbanden alvast Bestellen.

Best - hoco 5-2 Voor deze website maken we een uitzondering. Dit potje valt in de buitencategorie: met fluitisten pak je punten. Beide teams moeten het duidelijk hebben van de thuiswebsiteen. Daar worden de belangrijke punten gepakt. Hoco heeft tegen Shot het goede voorbeeld gegeven en Best doet een poging om dit te overtreffen. Aardig gelukt, 3 punten, 5 goals voor, 2 tegen en Hoco na 70 minuten nog maar met 9 man op het veld. 29 September vindt de alom beruchte Bestuursvergadering weer plaats in Best. Goed werknemerschap staat bovenaan bij de agendapunten. Goed werknemerschap: de werknemer moet zich binnen de arbeidsrelatie als een goed werknemer gedragen. De fluitisten zijn op de goede weg, alweer 6 punten thuis gepakt, nog 27 te gaan.

Dommel - Shot 2-2 De nummer 6 tegen de verrassende nummer 12. Categorie: waardeloos. Shot verlaat met het behaalde puntje de gevreesde laatste plaats. Shot, een stUdentenclubje met ambitie, maar ieder jaar afhankelijk van (nieuwe) stUdenten. Het is toch moeilijk concurreren met Hc Tilburg en Were Di. Alle goede hockeyers nemen liever een kijkje bij het -echte- hockey, de slechtere en niet-ambitieuze hockeyers komen bij Shot terecht. Hoe kan je dan ooit bouwen aan een stabiel team? Vorig jaar was een redelijk seizoen voor de stUdenten, maar dit jaar is alles anders. Waar ligt dit aan? Hebben ze de oorzaak al gevonden? In de wandelgangen vang ik al verhalen op over een ontslagen coach, maar dit is nog niet officieel bevestigd. Een statement maken naar het team heeft geen enkele zin. Dit jaar ontbreekt het aan kwaliteit. Een kwaliteitsinjectie zou wel zin hebben, maar wie wil er nou in de derde klasse C strijden tegen degradatie? Een carrièreswitch ligt dan meer voor de hand. Kan een nieuwe coach misschien het verschil maken dit seizoen? Ik betwijfel het gezien de hockey skills van dit team. Er zit gewoon niet veel in dit seizoen. Het wordt overleven en uiteindelijk met een middenmoot positie als resultaat. Volgend jaar begint het weer van voren af aan: niet hockeyen om de prijzen, stufi-tanken en iedere maandag met een kater in de collegebanken.

Waalwijk - Vlijmen 3-1 Voor het seizoen had ik Waalijk in de categorie mooi geplaatst. Maar al snel hebben ze laten zien dat de categorie waardeloos beter bij ze past. Vlijmen zit al sinds jaar en dag in deze categorie. Waalwijk, ik had er meer van verwacht. Wat dat betreft is het net RKC Waalwijk: van de eredivisie naar de Jupiler League onderaan - van de tweede klasse naar de derde klasse C onderaan. Goed voorbeeld doet volgen, zeg ik altijd maar. Zoals ze zelf zo mooi op Facebook verkondigen: TIJD VOOR 6 PUNTEN EN AANSLUITEND EEN MOOI FEESTJE!!! Zien we jullie zondag? Zowel de dames als de heren van Waalwijk spelen tegen Vlijmen. Tja, dan is het niet zo moeilijk om 6 punten te pakken. Mij zien ze zondag in ieder geval niet, ook op het Wolluks Fiske Nie. DJ Tica zorgt voor een mooi 6 punten feestje, maar volgende week spelen de heren weer een kansloze website in en tegen Nuenen. In ieder geval de eerste drie punten van het seizoen en boven Vlijmen.

Speek | 26/09

Beter laat dan nooit...

DDHC - Oirschot 0-6
Drunen - Son 2-1
Berlicum - Nuenen 1-4
Best - hoco 2-0
Dommel - Shot 2-2
Waalwijk - Vlijmen 1-1

wollah | 25/09

Ik neuk jullie allemaal de scheidsrechter

Cristiano | 25/09

DDHC - Oirschot 0-3
Geen makkelijke website voor Oirschot uiteindelijk wel een makkelijke overwinning.

Drunen - Son 2-1
Na het puntenverlies van afgelopen week gaat Drunen voor eigen publiek vol voor de 3 punten. Son wilt te kop positie vast hoUden maar gaat ze niet lukken.

Berlicum - Nuenen 0-4
Nuenen staat namelijk na dit weekend alleen aan kop. Makkelijke overwinning tegen Berlicum.

Best - Hoco 5-0
Hoco heeft zonder de tandarts niks te vertellen. Gaan er hard af tegen Best.

Dommel - Shot 2-1
Ook in deze website komt Shot te kort. Na deze speelronde nog steeds met 0 punten.

Waalwijk - Vlijmen 3-1
Eerste punten voor Waalwijk.

@lol | 24/09

klopt, coach maakt de meeste goals

Lol | 24/09

Wtf nu al ontslagen, shot zal wel degraderen dan. Zonder coach kunnen ze helemaal niks meer.

UWV | 24/09

Oke ontslag is misschien voorbarig, op non-actief gesteld.

Klimunja | 24/09

@opheldering: let ook even op je interpunctie als je serieus genomen wilt worden.

@UWV | 24/09

waar baseer jij dat ontslag op, hij is gewoon nog coach.

@opheldering | 24/09

Welkom op het forum 90% is sarcasme en moet je dus met een korreltje zout nemen.
Maar dan kan er nog wel een kern van waarheid in zitten. En blijft het ronduit zielig dat er clubs bij zitten, die niet kunnen winnen zonder hulp van de scheidsrechter.
En er zijn ook clubs waar het gewoon prima is, zoals Spurs terecht aanhaald bij Dommel nog nooit gezeik gehad en zo zijn er nog een paar clubs.

Nu al ontslag bij shot?! Dat is wel heel rap

UWV | 24/09

Shot zet nieuwe coach al na twee websiteen op straat. Crisis in Tilburg?

Ballen | 24/09

Oke meneer Opheldering

opheldering | 24/09

Waarom zo achterlijk veel zeiken over scheidsrechters ????
Jullie vergeten dat je in de derde klasse hockeyed lager kan bijna niet ben blij dat er iemand is die wil fluiten !!! En als je er dan nog last van hebt ga harder trainen en zorg dat je leert hockeyen.
Jammer dat jullie het bij de scheids leggen in plaats van je eigen hockey kwaliteiten

spurs | 23/09

DDHC-Oirschot 1-2
Gijp had het maandag over een website in de eredivisie dat die zo slecht was, dat ze beter zonder bal konden spelen. Stel voor hier het zelfde te doen! Hockeyen kunnen ze allebei niet. En zo doen ze tenminste het publiek geen geweld aan.

Drunen-Son 3-1
Son doet wat ik al verwacht had en dat is winnen. Zullen bovenin mee gaan draaien. Maar nu de immer lastige uitwebsite bij Drunen. Ze kunnen daar een beetje hockeyen en slecht fluiten. Een dodelijk combinatie, waar menig club een misstap heeft begaan. Gaat het ze lukken of niet. Ik denk het niet, ligt niet aan Son en ook niet aan de tegenstander. Maar wel aan jut en jul. Blijft jammer dat het daar zo moet blijven gaan.....

Berlicum-Nuenen 1-4
Berlicum houdt het nog Best een lange tijd vol. De website voor Nuenen zal stroperig en zwaar verlopen, vanaf minuut 50 geven ze even gas en wordt het verschil gemaakt.

Best-HOCO 4-0
2 ploegen die thuis lastig zijn om te verslaan. HOCO vorige week een verassende uitslag thuis tegen Shot. Dat het thuis was zal zeker geholpen hebben met de tandenrechtzetter bij de lijn. Maar dan blijft 7-0 nog veel. Ben benieuwd hoe die website verlopen is.
Best is maar net een beetje hoeveel zin ze hebben zondag, hockeyen kunnen ze wel. Maar meer dan de sub top zal er nooit inzitten. HOCO heeft nog steeds een paar dramatische hockeyers en verliezen deze website kansloos.

Dommel-shot 2-1
Dommel is thuis lastig te verslaan( zonder hulp van de scheidsrechters) . De spits heeft het zwaar vandaag, maar vind toch de ruimte voor een harde backhand en een uitspel actie 1 op 1 met de keeper.
Shot ging vorige week pijnlijk onderuit, ze moeten hier winnen anders kunnen de ambities de ijskast in voor dit seizoen.

Waalwijk- Vlijmen 3-0
Mag inmiddels duidelijk zijn dat Waalwijk een leeg heeft gehad. De vervangers hebben moeite met aanhaken. Vandaag zullen ze wel winnen, Vlijmen is niet zo geweldige ploeg en zal hier kansloos ten ondergaan.

Koekoek | 22/09

DDHC-Oirschot 2-2
Drunen-Son 5-2
Berlicum-Nuenen 0-6
Best-Hoco 5-2
Dommel-Shot 4-1
Waalwijk-Vlijmen 3-0

OSH | 22/09

Prima pannenkoek stond er te fluiten bij Oirshot man man man....

YES! | 22/09

DDHC-Oirschot 3-2
Drunen-Son 4-2
Berlicum-Nuenen 1-4
Best-Hoco 5-1
Dommel-Shot 3-2
Waalwijk-Vlijmen 4-0

sjeuverpammen | 22/09

Ddhc-Oirschot 2-4
Drunen-Son 1-3
Berlicum-Nuenen 1-1
Best-hoco 5-2
Dommel-shot 3-1
Waalwijk-Vlijmen 3-0

Louk | 21/09

Gefeliciteerd Hoco Mannen! Ik had mijn voorspelling van jullie website op unibet goed!

@Hoezo? | 21/09

SHOT - Nuenen; 3-4
Dommel - Nuenen; 1-4

Daar heb je je voorspelling...

Dodo | 21/09

DDHC - Oirschot 2-2
Blijft een degradatie kraker

Drunen - Son 3-2
Gelijkopgaande website, maar thuisvoordeel geeft Drunen de winst.

Berlicum - Nuenen 0-5
Schiettent

Best - Hoco 6-0
Hoco kan er helemaal niets van

Dommel - Shot 2-4
SHOT pakt eerste punten

Waalwijk - Vlijmen 3-0
Vlijmen komt te kort in de derby van de Langstraat. Eigenlijk ook in alle andere websiteen die ze niet thuis spelen.

UUHHH | 21/09

@hoezo?

Hoe de fack kan HOCO nou met 7-0 winnen van SHOT, echt niet omdat ze zo goed kunnen hockeyen.

Hoezo? | 21/09

Hoezo denken jullie in hemelsnaam dat SHOT van Dommel wint... UIT??? Die gasten hebben 7-0 verloren van HOCO, dan ga je al helemaal niet winnen van Dommel. Vorig jaar zijn ze ook 6-3 ingemaakt bij Dommel.

En wie had dit verwacht: Waalwijk en SHOT laatste, terwijl dat in mijn ogen twee van de kanshebbers waren op de tweede plek. Son bovenaan. Rare wereld.

Dance | 21/09

DDHC - Oirschot 2-4
Oirschot zet de goede lijn voort.
Drunen - Son 3-2
Spannende pot, uiteindelijk de vrije verdediger die het verschil maakt.
Berlicum - Nuenen 1-3
Doelpunten blijven lang uit door verdedigend Berlicum, maar uiteindelijk overwint de klasse van Nuenen het.
Best - Hoco 5-1
Geen Louk de tandarts om het slechte hockey te compenseren.
Dommel - Shot 1-2
Kansen zat, weinig afgemaakt. Uiteindelijk Shot die de punten mee naar huis neemt.
Waalwijk - Vlijmen 2-0
Vlijmen moet wennen aan het heerlijke tapijt in Waalwijk.

Shelllll | 21/09

DDHC - Oirschot 0-3
Drunen - Son 3-1
Berlicum - Nuenen 0-5
Best - Hoco 6-0
Dommel - Shot 1-3
Waalwijk - Vlijmen 3-0